Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW

IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.01, 22:13
    Jesteście fatalnymi palantami, przypadek tylko sprawił, że tak pojebany klub
    jakim jest WISŁA znajduje się w tak pięknym mieście jak Kraków...
    Jesteście oszołamami, rzucacie noże na murawę, rzucacie precle na trybunach,
    lejecie pod murami waszego stadionu, a potem zwalacie wszystko na Szczęsnego...
    Przyjechaliście w czerwcu na stadion (najnowocześniejszy w polsce i na Świecie)
    Wojska Polskiego i przenieśliśce swoje barbarzyńskie zachowania na teren
    stadionu najlepszego klubu w Polsce (LEGII rzecz jasna). Potem rzucaliście w
    nas jakimiś brzytwami, precelkami, odlaliście się koło nowoczesnych szaletów
    naszego kibla, potem rzucaliście naszymi nowoczesnymi fotelikami, a na koniec
    chcieliście rzucić w nas Żurawskim, Kosowskim, Ćzerwcem i jakimś masażystą...
    To był koszmar.
    Ale koniec tego!!!!!
    W tym roku nas ukochany stadion jest zamkinięty dla zwięrząt (czyli dla was).
    Nie myślcie też, że nawiążecie jakąś walkę z Legią o tytuł mistrza kraju. Bo
    LEGIA GO ZDOBĘDZIE! A dla was pozostała najwyżej walka o Ósmą pozycję w grupie
    mistrzowskiej. Wiem, że teraz cieszycie ryje, bo niedługo Legia przyjedzie na
    wassz wieśniaczy stadion was rozdupić! Ale muszę was zmartwić: trener Okuka i
    ja doszliśmy do wniosku, że wyślemy tam tylko rezerwy (i tak jeszcze się
    zastanawiamy czy nie wystarczą tylko juniorzy). Bo po co mamy wysyłać nasze
    gwiazdy (znane w całej Europie), nie możemy ryzykować kontuzji przed finałem
    Ligi Mistrzów, gdzie Legia niedługo zagra...
    Pozdrowienia z cywilizowanej Warszawy do wioski Wisła Kraków przesyła
    mistrzowska LEGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Obserwuj wątek
      • Gość: miki Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 09:10
        To jest 100% prawda
        • Gość: Fran Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.12.01, 19:58
          No i niech kroś mi później nie mówi że sam sobie przyznaje rację....
          • Gość: wujo Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.chello.pl 03.12.01, 20:58
            ja rozumiem ze mozna miec kompleksy,
            ale prosze pamietac o meczu legii z walencja (6:1, slownie szesc: jeden),
            zeby nie mowic co robia kibice legii na "zylecie" hehheheh (ze soba, oczywiscie)
            • Gość: Fran Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.12.01, 21:02
              No i co do końca życia będziecie wypominać porażkę Legii z Valencią? Żebym ja
              tu zaraz nie przypomniał, że kiedyś to Wisła dostała z Legią i to 6:0.
              • Gość: wujo Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.chello.pl 03.12.01, 21:19
                Proponuje przypomniec tez ile legia zaplacila za ten pamietny mecz
                • event Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW 03.12.01, 22:52
                  Jeżeli wiesz ile to powiedz, chętnie posłucham. A tak swoją drogą, ciekawe kto
                  jest większą szmatą? czy ten co się sprzedaje, czy ten co kupuje?

red
                • Gość: Fran Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.12.01, 23:02
                  Z tego co mi wiadomo nic nie zapłaciła bo wiślacy byli i są tak słabi , że
                  wygrana 6:0 to nie był jakiś szczególny wyczyn
      • Gość: mot Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.12.01, 06:55
        Ku**wa mac! Panowie skonczcie juz te pieprzenie o Wisle i Legii, bo normalnym
        ludziom sie niedobrze robi. Czy za malo zalozyliscie juz watkow jaka to Legia
        wspaniala a Wisla to kurwa i vice versa?
        Prawda jest, ze oba zespoly tak jak cala polska liga talentem nie grzesza, ale
        po co ciagle sie obrazac?
        • Gość: TYTUS Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.upc-b.chello.nl 04.12.01, 19:49
          Gość portalu: mot napisał(a):

> Ku**wa mac! Panowie skonczcie juz te pieprzenie o Wisle i Legii, bo normalnym
          > ludziom sie niedobrze robi. Czy za malo zalozyliscie juz watkow jaka to Legia
          > wspaniala a Wisla to kurwa i vice versa?
          > Prawda jest, ze oba zespoly tak jak cala polska liga talentem nie grzesza, ale
          > po co ciagle sie obrazac?

Nic dodac, nic ujac. Proponuje rozpoczecie watku pt. "Tylko pojebani i
          czelkopodobni kibice Legii i Wisly...Tu sie nawzajem jebiemy". Slowo honoru, ze
          zdrowi ludzie tam wam nie wejda i bedziecie mogli nareszcie sie nawzajem jebac i
          pierdolic w ciszy i w spokoju.

• Gość: Fran Re: Do Wspaniałych KIBICÓW TS WISŁY (SKISŁY) KRAKÓW IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.12.01, 22:12
            Bardzo ciekawe co tutaj mówicie, ale ja tam lubie dalej Legię...
            • Gość: harry Re: Do Prawdziwych kibiców IP: *.net.autocom.pl 05.12.01, 02:19
              Ja kibicuję Wiśle i nie mam nic do Legii. Wierzę, że moi ulubieńcy zdobędą
              mistrzostwo. Natomiast cieszę się bardzo , że mają okazję zagrać z takimi
              drużynami jak Legia i Pogoń bo to są ciekawe mecze i na niezłym poziomie.

do obrażających się nawzajem:

Rozumiem, że wolelibyście aby w lidze zamiast np. Wisły był Ruch Radzionków i
              wtedy poprzez super interesujące mecze z nimi, pokazywalibyście swoją wyższość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka