Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE

IP: *.upc-b.chello.nl 01.12.01, 13:42
    SPRAWI MI TO PRAWIE TYLE SAMO UCIECHU CO AWANs POLSKI
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafał Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 14:18
        Niedoczekanie!!! Anglia jest tym razem jeszcze silniejsza niż zwykle i jestem
        pewien, że dojdą przynajmniej do półfinału. Z Argentyną powinni zremisować, z
        Nigerią zdecydowanie wygrać, a cieniarskich Szwedów w końcu (po kilku pechowych
        meczach) rozniosą z klasą!!!! Do domu z tej grupy pojadą Nigeryjczycy (którzy
        się po raz kolejny nie sprawdzą na dużej imprezie) i Szwedzi (którzy na żadnej
        dużej imprezie nie powinni grać, bo zawsze zaniżają poziom). Rule Britannia!!!
        • Gość: Fuksik Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.12.01, 17:06
          A ja mam nadzieje ze Angole pojada po pierwsze rundzie do domu. Razem z Nigeria!
      • Gość: Balzer Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:08
        I bardzo dobrze - fuksem dostali sie na mistrzostwa, to teraz popłynał
        juz Argentyna o to zadba.
        • Gość: PIC Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.chello.pl 01.12.01, 19:24
          Wyspiarze do domu ! Za mocna grupa jak na ich możliwości.
        • Gość: Dexy's Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 19:28
          Gość portalu: Balzer napisał(a):

> I bardzo dobrze - fuksem dostali sie na mistrzostwa, to teraz popłynał
          > juz Argentyna o to zadba.

Oczywiscie 5:1 z Niemcami bylo fuksem...MAm nadzieje ze rozniosa przereklamowana
          Nigerie.
          pozdr.
      • Gość: Mario29 Gonna be kiddin' mate .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 20:13
        .. czyli 'chyba zartujesz chlopie'. Anglia wyjdzie na 1/2 miejscu w grupie
        (zalezy od formy zespolow Arg I Eng w dniu meczu miedzy soba).

Juz mowiolem tu setki razy - Angole to taka druzyna co moze kiepscic mecz za
        meczem. Ale jak trzeba stanac na glowie zeby awansowac dalej - to stana.

Nie pieprz glupot jednym slowem.
        • Gość: kibicJ Re: Gonna be kiddin' mate .... IP: *.96.252.64.snet.net 01.12.01, 22:53
          Pierdolisz jak jakis angolski patriota..
          Wyszedl im jeden mecz na 3 lata i juz mysla ze sa faworytami.
          Dostana w dupe od Argentyny ktora jest silna jak nigdy (6:0 mysle),ze Szwecja
          jeszcze nigdy nie wygrali a Nigeria jest najlepsza z Afryki.
          So,good bye for english pomps..
          • Gość: Mario29 Re: Gonna be kiddin' mate .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:59
            Gość portalu: kibicJ napisał(a):

> Pierdolisz jak jakis angolski patriota..
            > Wyszedl im jeden mecz na 3 lata i juz mysla ze sa faworytami.
            > Dostana w dupe od Argentyny ktora jest silna jak nigdy (6:0 mysle),ze Szwecja
            > jeszcze nigdy nie wygrali a Nigeria jest najlepsza z Afryki.
            > So,good bye for english pomps..

Z reguly nie odpowiadam na posty subiektywnie nastawionych przyglupow, ktorzy
            mysla ze klnac zalatwia sprawe. Tym razem zrobie wyjatek.

Nie jestem angolskim patriota, ale obiektywnym kibicem CALEJ pilki noznej. To, w
            jaki sposob okreslona reprezentacja gra w pilke nozna nie zalezy od jednego
            meczu. Jezeli jestes taki pewny to prosze, podaj mi wynik meczu Anglii z
            Argentyna na poprzednich mistrzostwach w normalnym czasie gry, grajac w
            dziesiatke ? A teraz male zadanko - rosze o przesledzenie wynikow reporezentacji
            angielskiej w eliminacjach do tamtego turnieju ... Zdziwiony powtarzajacym sie
            ukladem ??? Ja bynajmniej. Anglicy to zespol z jajami i gra sie z nimi totalnie
            niewygodnie. Moga nie wygrywac meczu za meczem a jak dostana dzien to rozniosa 5-
            1. Trzeba miec naprawde klasowa drzyne zeby z nimi co najmniej wygrac. To druzyna
            ktora moze wyglada 'nudno' i ' leniwie'. Kaz im zagrac o wsystko, jeszcze niech
            siedzi nie daj Boze dla przeciwnikow krolowa na trybunach - zabija kazdego. Tak
            jak nie wierze ze Polska potrafi wygrac z kazdym (nie ta klasa, szczegolnie
            najwazniejszej pomocy) tak Anglia - i owszem.

Pozdrawiam
            • Gość: ps Re: ANGOLE TO DZICZ !!! IP: 212.160.165.* 04.12.01, 15:27
              Angole zagraja 3 mecze, wsiadaja do samolotu
              i robia wyjazd z mistrzostw.
              Bedzie to z korzyscia dla calej imprezy poniewaz
              ta dzicz ktorych nazywaja kibicami bedzie zmuszona
              wrocic go home !
              • Gość: toler jaka "dzicz"???:-)) IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 04.12.01, 20:48
                wrecz przeciwnie...wyjda z grupy..jezeli jako drudzy to trafiaja na zwyciezce
                grupy A.....a to bedzie raczej nikt inny jak obecny Mistrz Swiata...Francja...i
                daje Anglii 75% ze Francuzow w 1/8 by do domu wyslali..:-))

pozdr.
                • Gość: Mario29 :-))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 01:13
                  Gość portalu: toler napisał(a):

> wrecz przeciwnie...wyjda z grupy..jezeli jako drudzy to trafiaja na zwyciezce
                  > grupy A.....a to bedzie raczej nikt inny jak obecny Mistrz Swiata...Francja...i
                  > daje Anglii 75% ze Francuzow w 1/8 by do domu wyslali..:-))

Ot, madrego to i dobrze posluchac :-))))

A tak naprawde to ... obaczym ... jestem pewien ze beda to swietne mecze ...

• Gość: paragon Re: ANTY-ANGLIA IP: *.chello.pl 05.12.01, 01:34
                  Już widzę jak Anglia pokonuje Francję. Dla angielskich fajansiarzy wyjście z
                  gurupy to będzie wszystko.
                  PS Nawet jak jesteście tacy obiektywni, to jako kibicom Polski ( o ile takimi
                  jesteście) na samo słowo Anglia powinna wam się gotować krew w żyłach. Angole
                  to butne megalomańskie siurasy. A obiektywnie to z Francją i tak nie mają szans.
                  • Gość: Mario29 Re: ANTY-ANGLIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 03:28
                    Tak, wlasnie, tak jest najlatwiej - najlatwiej byc 'anty', 'Angole to
                    holota', 'megalomani' itd itp. Obudz sie facet - walnij sie piescia w nos, aby
                    mocno... I zastanow sie tylko nad dwoma rzeczami:
                    1. sport to tylko zabawa - ma laczyc/bawic a nie dzielic/jatrzyc - czy naprawde
                    mam ze skory wychodzic bo nam Angole wklepali nie raz ? Nie sadze - to nie
                    koniec swiata i niewarte zeby myslec nad tym dluzej niz kilka minut... A co
                    dopiero sie tak przejmowac zeby mi sie 'krew gotowala'; tylko bezmozgie palanty
                    z gry robia nacjonalistyczna, rasistowska, pro-klubowa okazje do obrzucenia sie
                    miesem albo i ceglami ... twoj sasiad - twoj wrog !!! bo kibicuje Wisle,
                    Polonii, Legii, Granicy Lubycza Krolewska albo Szombierkom Bytom ... tudziez
                    Polsce badz Anglii.. Paranoja...
                    2. skoro nazywasz Anglikow dnem - to co powiesz ich przeciwnikom, ktorzy
                    dostali od nich w skore nie raz ??? Sa dnem dna wiec ... JAk Polacy, bo od
                    zarania dostajemy ... I co jeszcze ? Zimno jest ?? Szanuj przeciwnika swego,
                    mozesz miec gorszego, nie bedziesz szanowal i nazwiesz go szmata to jak
                    przegrasz bedziesz czyms gorszym od szmaty ...

NB Bardziej sobie wyobrazam wygrana Anglikow niz Polakow z Francuzami ...
                    niestety .. i nic nie zmieni tu moj (nie-)fanatyczny doping bialo-czerwonym,
                    chocby nie wiem jak goracy...
                    • luxc Re: ANTY-ANGLIA 05.12.01, 18:07
                      Mogą wygrać z każdym - zgoda, ale nie wygrają (jak zwykle), chociaż z grupy
                      pewnie wyjdą. Co do meczu z Francją to oceniam ich (Anglików) szanse na 30% (no
                      chyba, że Królowa będzie na trybunach :).
                      A ty Mario jesteś Angielskim fanatykiem i boli Cię, że prawie nikt twoich idoli
                      nie docenia i nie lubi (tak jak mnie złości, że codziennie zakładasz pięć
                      wątków w temacie anty-Juve :))
                      Dla mnie Reprezentacja Anglii to 11 wyrobników, ale przyznaję - wybrobników z
                      najwyższej półki.
                      Pozdrawiam Cię fanatyku, a Anglii życzę dotarcia do półfinału.
                      • Gość: toler Re: ANTY-ANGLIA IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 05.12.01, 18:15
                        luxc napisał(a):

> Mogą wygrać z każdym - zgoda, ale nie wygrają (jak zwykle), chociaż z grupy
                        > pewnie wyjdą. Co do meczu z Francją to oceniam ich (Anglików) szanse na 30% (no
                        >
                        > chyba, że Królowa będzie na trybunach :).

....wlasnie a super ekspresie:-)))) pisali ze krolowa bedzie na trybunach..:-))

pozdr.
                    • Gość: paragon Re: ANTY-ANGLIA IP: *.chello.pl 05.12.01, 21:55
                      Jak chcesz kogoś pouczać to kup sobie psa i idz z nim na tresure. Pozytywnie
                      nastawiony do przeciwników kibicu - brojler juve ! Sam sie teraz pierdolniesz w
                      nos czy mam to zrobić ja ?
                      • Gość: remi Re: ANTY-ANGLIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.12.01, 22:01
                        anglicy to totalni przereklamowani lamerzy
                        ktos w hiszpanii kiedys powiedzial ze gdyby nie olbrzymie pieniądze inwestowane
                        w te beztalencia,to anglia bylaby na poziomie azerbejdzanu.
                        • Gość: toler Re: ANTY-ANGLIA IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 05.12.01, 22:23
                          Gość portalu: remi napisał(a):

> anglicy to totalni przereklamowani lamerzy
                          > ktos w hiszpanii kiedys powiedzial ze gdyby nie olbrzymie pieniądze inwestowane
                          > w te beztalencia,to anglia bylaby na poziomie azerbejdzanu.

a ktos na Madagaskarze w 1929 powiedzial ze gdyby nie....itd.itp....:-))

hej zartuje tylko!....kazdy ma prawo do opinii..:-))) PEACE!!!:-))

pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka