Gość: TYTUS IP: *.upc-b.chello.nl 01.12.01, 13:42 SPRAWI MI TO PRAWIE TYLE SAMO UCIECHU CO AWANs POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 14:18 Niedoczekanie!!! Anglia jest tym razem jeszcze silniejsza niż zwykle i jestem pewien, że dojdą przynajmniej do półfinału. Z Argentyną powinni zremisować, z Nigerią zdecydowanie wygrać, a cieniarskich Szwedów w końcu (po kilku pechowych meczach) rozniosą z klasą!!!! Do domu z tej grupy pojadą Nigeryjczycy (którzy się po raz kolejny nie sprawdzą na dużej imprezie) i Szwedzi (którzy na żadnej dużej imprezie nie powinni grać, bo zawsze zaniżają poziom). Rule Britannia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuksik Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.12.01, 17:06 A ja mam nadzieje ze Angole pojada po pierwsze rundzie do domu. Razem z Nigeria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 17:08 I bardzo dobrze - fuksem dostali sie na mistrzostwa, to teraz popłynał juz Argentyna o to zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIC Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.chello.pl 01.12.01, 19:24 Wyspiarze do domu ! Za mocna grupa jak na ich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexy's Re: BUAHAHA!! ANGOLE DO DOMU PO 1-SZEJ RUNDZIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 19:28 Gość portalu: Balzer napisał(a): > I bardzo dobrze - fuksem dostali sie na mistrzostwa, to teraz popłynał > juz Argentyna o to zadba. Oczywiscie 5:1 z Niemcami bylo fuksem...MAm nadzieje ze rozniosa przereklamowana Nigerie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Gonna be kiddin' mate .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 20:13 .. czyli 'chyba zartujesz chlopie'. Anglia wyjdzie na 1/2 miejscu w grupie (zalezy od formy zespolow Arg I Eng w dniu meczu miedzy soba). Juz mowiolem tu setki razy - Angole to taka druzyna co moze kiepscic mecz za meczem. Ale jak trzeba stanac na glowie zeby awansowac dalej - to stana. Nie pieprz glupot jednym slowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicJ Re: Gonna be kiddin' mate .... IP: *.96.252.64.snet.net 01.12.01, 22:53 Pierdolisz jak jakis angolski patriota.. Wyszedl im jeden mecz na 3 lata i juz mysla ze sa faworytami. Dostana w dupe od Argentyny ktora jest silna jak nigdy (6:0 mysle),ze Szwecja jeszcze nigdy nie wygrali a Nigeria jest najlepsza z Afryki. So,good bye for english pomps.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Gonna be kiddin' mate .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 12:59 Gość portalu: kibicJ napisał(a): > Pierdolisz jak jakis angolski patriota.. > Wyszedl im jeden mecz na 3 lata i juz mysla ze sa faworytami. > Dostana w dupe od Argentyny ktora jest silna jak nigdy (6:0 mysle),ze Szwecja > jeszcze nigdy nie wygrali a Nigeria jest najlepsza z Afryki. > So,good bye for english pomps.. Z reguly nie odpowiadam na posty subiektywnie nastawionych przyglupow, ktorzy mysla ze klnac zalatwia sprawe. Tym razem zrobie wyjatek. Nie jestem angolskim patriota, ale obiektywnym kibicem CALEJ pilki noznej. To, w jaki sposob okreslona reprezentacja gra w pilke nozna nie zalezy od jednego meczu. Jezeli jestes taki pewny to prosze, podaj mi wynik meczu Anglii z Argentyna na poprzednich mistrzostwach w normalnym czasie gry, grajac w dziesiatke ? A teraz male zadanko - rosze o przesledzenie wynikow reporezentacji angielskiej w eliminacjach do tamtego turnieju ... Zdziwiony powtarzajacym sie ukladem ??? Ja bynajmniej. Anglicy to zespol z jajami i gra sie z nimi totalnie niewygodnie. Moga nie wygrywac meczu za meczem a jak dostana dzien to rozniosa 5- 1. Trzeba miec naprawde klasowa drzyne zeby z nimi co najmniej wygrac. To druzyna ktora moze wyglada 'nudno' i ' leniwie'. Kaz im zagrac o wsystko, jeszcze niech siedzi nie daj Boze dla przeciwnikow krolowa na trybunach - zabija kazdego. Tak jak nie wierze ze Polska potrafi wygrac z kazdym (nie ta klasa, szczegolnie najwazniejszej pomocy) tak Anglia - i owszem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: ANGOLE TO DZICZ !!! IP: 212.160.165.* 04.12.01, 15:27 Angole zagraja 3 mecze, wsiadaja do samolotu i robia wyjazd z mistrzostw. Bedzie to z korzyscia dla calej imprezy poniewaz ta dzicz ktorych nazywaja kibicami bedzie zmuszona wrocic go home ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler jaka "dzicz"???:-)) IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 04.12.01, 20:48 wrecz przeciwnie...wyjda z grupy..jezeli jako drudzy to trafiaja na zwyciezce grupy A.....a to bedzie raczej nikt inny jak obecny Mistrz Swiata...Francja...i daje Anglii 75% ze Francuzow w 1/8 by do domu wyslali..:-)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 :-))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 01:13 Gość portalu: toler napisał(a): > wrecz przeciwnie...wyjda z grupy..jezeli jako drudzy to trafiaja na zwyciezce > grupy A.....a to bedzie raczej nikt inny jak obecny Mistrz Swiata...Francja...i > daje Anglii 75% ze Francuzow w 1/8 by do domu wyslali..:-)) Ot, madrego to i dobrze posluchac :-)))) A tak naprawde to ... obaczym ... jestem pewien ze beda to swietne mecze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragon Re: ANTY-ANGLIA IP: *.chello.pl 05.12.01, 01:34 Już widzę jak Anglia pokonuje Francję. Dla angielskich fajansiarzy wyjście z gurupy to będzie wszystko. PS Nawet jak jesteście tacy obiektywni, to jako kibicom Polski ( o ile takimi jesteście) na samo słowo Anglia powinna wam się gotować krew w żyłach. Angole to butne megalomańskie siurasy. A obiektywnie to z Francją i tak nie mają szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: ANTY-ANGLIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 03:28 Tak, wlasnie, tak jest najlatwiej - najlatwiej byc 'anty', 'Angole to holota', 'megalomani' itd itp. Obudz sie facet - walnij sie piescia w nos, aby mocno... I zastanow sie tylko nad dwoma rzeczami: 1. sport to tylko zabawa - ma laczyc/bawic a nie dzielic/jatrzyc - czy naprawde mam ze skory wychodzic bo nam Angole wklepali nie raz ? Nie sadze - to nie koniec swiata i niewarte zeby myslec nad tym dluzej niz kilka minut... A co dopiero sie tak przejmowac zeby mi sie 'krew gotowala'; tylko bezmozgie palanty z gry robia nacjonalistyczna, rasistowska, pro-klubowa okazje do obrzucenia sie miesem albo i ceglami ... twoj sasiad - twoj wrog !!! bo kibicuje Wisle, Polonii, Legii, Granicy Lubycza Krolewska albo Szombierkom Bytom ... tudziez Polsce badz Anglii.. Paranoja... 2. skoro nazywasz Anglikow dnem - to co powiesz ich przeciwnikom, ktorzy dostali od nich w skore nie raz ??? Sa dnem dna wiec ... JAk Polacy, bo od zarania dostajemy ... I co jeszcze ? Zimno jest ?? Szanuj przeciwnika swego, mozesz miec gorszego, nie bedziesz szanowal i nazwiesz go szmata to jak przegrasz bedziesz czyms gorszym od szmaty ... NB Bardziej sobie wyobrazam wygrana Anglikow niz Polakow z Francuzami ... niestety .. i nic nie zmieni tu moj (nie-)fanatyczny doping bialo-czerwonym, chocby nie wiem jak goracy... Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: ANTY-ANGLIA 05.12.01, 18:07 Mogą wygrać z każdym - zgoda, ale nie wygrają (jak zwykle), chociaż z grupy pewnie wyjdą. Co do meczu z Francją to oceniam ich (Anglików) szanse na 30% (no chyba, że Królowa będzie na trybunach :). A ty Mario jesteś Angielskim fanatykiem i boli Cię, że prawie nikt twoich idoli nie docenia i nie lubi (tak jak mnie złości, że codziennie zakładasz pięć wątków w temacie anty-Juve :)) Dla mnie Reprezentacja Anglii to 11 wyrobników, ale przyznaję - wybrobników z najwyższej półki. Pozdrawiam Cię fanatyku, a Anglii życzę dotarcia do półfinału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: ANTY-ANGLIA IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 05.12.01, 18:15 luxc napisał(a): > Mogą wygrać z każdym - zgoda, ale nie wygrają (jak zwykle), chociaż z grupy > pewnie wyjdą. Co do meczu z Francją to oceniam ich (Anglików) szanse na 30% (no > > chyba, że Królowa będzie na trybunach :). ....wlasnie a super ekspresie:-)))) pisali ze krolowa bedzie na trybunach..:-)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragon Re: ANTY-ANGLIA IP: *.chello.pl 05.12.01, 21:55 Jak chcesz kogoś pouczać to kup sobie psa i idz z nim na tresure. Pozytywnie nastawiony do przeciwników kibicu - brojler juve ! Sam sie teraz pierdolniesz w nos czy mam to zrobić ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: ANTY-ANGLIA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.12.01, 22:01 anglicy to totalni przereklamowani lamerzy ktos w hiszpanii kiedys powiedzial ze gdyby nie olbrzymie pieniądze inwestowane w te beztalencia,to anglia bylaby na poziomie azerbejdzanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: ANTY-ANGLIA IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 05.12.01, 22:23 Gość portalu: remi napisał(a): > anglicy to totalni przereklamowani lamerzy > ktos w hiszpanii kiedys powiedzial ze gdyby nie olbrzymie pieniądze inwestowane > w te beztalencia,to anglia bylaby na poziomie azerbejdzanu. a ktos na Madagaskarze w 1929 powiedzial ze gdyby nie....itd.itp....:-)) hej zartuje tylko!....kazdy ma prawo do opinii..:-))) PEACE!!!:-)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś