Gość: wabik IP: *.et.tu-dresden.de 01.12.01, 14:51 Ja juz nie jestem zdziwiony!!! To po prostu fenomen!!! Niech zyje Adam Malysz!!! Daj im popalic w drugiej serii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibicJ Re: Nasz Adam !!! IP: *.96.252.64.snet.net 01.12.01, 15:04 Najlepsze bylo jak Niemcy sie cieszyli ze ich 3 prowadzi...dopoki nie skoczyl Malysz. Wtedy im mina tak zrzedla(ogladam RTL) ze przyjemnie bylo patrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbeb Re: Nasz Adam !!! IP: *.chello.pl 01.12.01, 17:19 W dodatku ich sędzia tak się wkurzył na tą dyskwalifikacje, że najpierw dał Skupieniowi note 20.0 a potem Adamowi 12.5 . Palant jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: Nasz Adam !!! IP: *.chello.at 01.12.01, 18:31 Gość portalu: robbeb napisał(a): > W dodatku ich sędzia tak się wkurzył na tą dyskwalifikacje, że najpierw dał > Skupieniowi note 20.0 a potem Adamowi 12.5 . Palant jakiś. On dal note 21,5 tylko pomylili kolejnosc jedynki i dwojki, juz przepraszali na ZDF i ARD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi. Re: Nasz Adam !!! IP: 10.129.131.* 02.12.01, 03:46 > On dal note 21,5 tylko pomylili kolejnosc jedynki i dwojki, juz przepraszali > na ZDF i ARD Tak, TVP wstawia nam kit, że 20.0 to nota maksymalna. Nie wierzcie w te bzdury :))) PIC TV już prostowała, że sędzia niemiecki dał Małyszowi 52,1 - tylko się realizatorowi cyferki pomyliły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Believer Re: Nasz Adam !!! IP: *.lodz.pdi.net 03.12.01, 15:13 Jasne że nasz... Przeciez nie Niemców... jakie są Wasze prognozy na Villach ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Nasz Adam !!! 03.12.01, 15:49 "Ajajaj,to brutalne co Małysz wyprawia z rywalami." - komentator niemieckiej TV drugim sobotnim skoku Małysza;-))) Ciekawe jest to co Małysz mowi o swoich skokach (po niedz.występie): "Wiem że to bardzo dobre wyniki, ale nie jestem jeszcze do końca zadowolony ze swoich skoków. Wszystkie skoki powinny być identyczne, a tak nie jest.W Kuopio za bardzo odbiłem sie do góry tu znów za bardzo do przodu. Jest więc co poprawiać." Co to bedzie sie działo gdy Adam poprawi to co zamierza!:-))) Brawo Adam, odjechałeś im o lata świetlne!:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś