Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Andreas Jonsson...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 06:33
    Ciekaw jestem opinni innych, bo to co stało się minionego weekendu jest dla
    mnie po prostu niezrozumiałe... chodzi mi o decyzje AJ i jego brak w składzie
    na niedzielny przegrany mecz z Rzeszowem. Nie rozumiem dlaczego nie pojechał
    skoro w poniedziałek zdobył 9 punktów w lidze szwedzkiej! To ma być : J love
    Bydgoszcz? Przecież to był bardzo ważny mecz dla Polonii! Przecież gdyby
    pojechał choćby za Davidssona i zdobył tylko 5 punktów, to mecz byłby
    wygrany! Uważam, że nasz obcokrajowiec jest za bardzo rozpieszczany i
    uwielbiany ponad wszystko... Sam bardzo go cenie i podziwiam, ale tego co
    stało się minionego weekendu nijak nie moge sobie wytłumaczyć!
    Obserwuj wątek
      • rafas84 Re: Andreas Jonsson... 24.05.07, 11:02
        Czasem tak jest z obcokrajowcami. Widocznie liga szwedzka ważniejsza jest dla
        niego niz polska (jak dla każdego Polaka nasza liga ważniejsza jest od
        szwedzkiej). AJ nie chciał, zeby zrobiono za niego zastępstwo zawodnika, bo
        musiałby "odpoczywać" 9 dni. A tak pojechał we wtorek w Szwecji, wypoczety i
        pomógł Mallili wygrać z Vetlandą (przez co nie wszedł mi zakład na
        Sportingbet:/).
        • Gość: Szrek Re: Andreas Jonsson... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 06:01
          Szkoda, że Polonia ma skład który nie pozwala trenerowi "odpocząć" od Andreasa.
          A ten i tak nie powinien być zbytnio zmęczony. Kiedy żużlowcy trenowali przed
          sezonem on nie wychodził z klubów fitness gdzie omal się nie "przetrenował" a
          teraz efekty widać - nosi go po torze jak Żyda po pustym sklepie. Mimo wszystko
          życzę mu, żeby zdrowo zakończył ten sezon a do następnego przygotował się już
          normalnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka