Gość: Polki IP: *.tktelekom.pl 08.06.07, 07:07 i co z tego ze prysl mit, i co z tego ze przegrali i tak wygraja ze Spurs.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fatherolo Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.kdpw.com.pl 08.06.07, 07:56 Cavs szybko się uczą i będzie coraz lepiej, szkoda tylko, że w finale nie grają z Phoenix Suns, bo wtedy byłoby mi prawie wszystko jedno, kto bedzie mistrzem, a i finał byłby super ofensywny, a tak - trzeba się męczyć i jakoś zwycięstwo wymęczyć. GO CAVS, GO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 08:09 ja nie moge co tu za impotenci piszą ograniczeni... Tim Duncan znowu nudny? too się nazywa obiektywizm? a co ma się nie nudzić jak rozwala wszystkich jak chce bo są o klase gorsi choć robią z siebie Królów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatherolo Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.kdpw.com.pl 08.06.07, 09:13 No cóż, ja dziś po meczu miałem bardzo udany seks z żoną więc bez komentarza kolo, a w niedzielę wygrają Cavs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 08.06.07, 08:09 Cleveland gralo zrywami bo na wiecej Santonio im nie pozwalalo. Graja b.dobra obrone ale pech chcial,ze natrafili na swietna defensywe(Spurs)... Pieknie zablokowali droge pod kosz Jamesowi. Dyscyplina i wspolpraca na tylach az podziw! Bowen mistrz.Na kazdy rzut,punkt LeBron musial solidnie zapracowac. Piekna druzynowa obrona w wykonaniu Spurs. W ataku duza dokladnosc i egzekucja. No i oczywiscie te zabojcze trojki raz po raz... Parker,jak bylo do przewidzenia,szaleje. Za szybki,agresywne i zdecydowane wejscia pod kosz zdezorganizowaly gre Cavs calkowicie. Duncan na obronie po prostu szaleje w tym playoffs. Co mecz pokazuje dlaczego jest najl.defensorem w lidze od wielu lat... Swietny filmik o Popie i Duncanie w przerwie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Chicago też wtedy przegrało mecz nr 1 (4:1) IP: 195.20.110.* 08.06.07, 08:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekkwr stawiam na Cavs IP: 62.87.136.* 08.06.07, 08:09 stawiam na Cavs mimo wszystko! www.podajdalej.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRONA Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 08:21 tA POMYłKA - BRONA ZAMIAST OBRONA TO CELOWO? Odpowiedz Link Zgłoś
gullix Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona 08.06.07, 08:29 Oczywiście,że LBJ tego dokona...bo zagrać gorzej już po prostu się nie da:)Go Cavs!Go LBJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.07, 08:53 Z calym szacunkiem dla Clevelend, ale San Antonio wygra ta rywalizacje z palcem w d... bo maja o wiele lepszy zespol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgkk Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:01 Lepszy, bardziej doświadczony, bardziej wypoczęty i prowadzą już 1-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Kogo obchodzi ten koksiarski cyrk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Kogo obchodzi ten koksiarski cyrk... 08.06.07, 16:56 nie obchodzi cię? nie czytaj i nie komentuj... zajmij się najlepiej żałosną ligą podwórkową naszych kopaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerski guru Spurs już mistrzami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:15 Spurs 1-0 i to wystarczy za cały komentarz. Nie ma takiej możliwości, by Spurs nie wygrali mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiU Re: już więcej błędów nie dało się zrobić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 11:42 Rzeczywiście Spurs nie powinni mieć żadnych problemów, żadnych.... z tym że masa kibiców (ja także) nie wierzyli że CAVS przejdą Detroit. Więc uważam że jeszcze nie wszytko stracone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic zapowiada sie jednak 4:0 ... IP: *.aster.pl 08.06.07, 11:38 Cavs nie dadzą rady, jeszcze za wcześnie, może za rok, tylko czy starszyzna będzie dysponować taką samą forma w następnym sezonie? Nie wiem czy dobrze widziałem, ale jak Duncan i spółka przycinęli w trzeciej i na początku czwartej to zrobiło się w pewnym momencie 18 punktów przewagi, gdyby nie odpuścili trochę pod koniec meczu, chyba doszloby do małego pogromu. było do przewidzenia, ze w starciu z Bowenem LBJ nie poszaleje(doskonałe podwajanie), a i pod koszem przewaga wzrostu Ilgauskasa, oraz walka na tablicy Varejao i Goodena już bez znaczenia jak w meczach z Detroit. Duncan, przy pomocy Oberto, Elsona zdominował calkowicie strefe podkoszową. tylko ten młodziak Gibson dalej w znakomitej formie, nie dość że punktuje, to ma też więcej asyst. Jeżeli nic więcej nie pokaże LBJ, Cavs polegną w czterech meczach. Zastanawia mnie jednak czemu nie wyleciał z boiska Gooden, za faul na Ginobilim. z tego co pamiętam, za podbny chamski faul na Varejao, w piątym meczu z Detroit, wyleciał na zbity pysk McDyess. co ustawiło jednak grę, bo bez podstawowego zmiennika pod koszem reszta dostała zadyszki i uległa po dwóch dogrywkach. Mam pytanie do bardziej wtajemniczonych, jako że nie miałem okazji śledzić rozgrywek w trakcie sezonu, może ktoś mi odpowie, czemu Cavs nie wystawiają do gry Pollarda, na zmiane za Ilgauskasa, pare lat temu sprawdzał się znakomicie w roli zmiennika, szczególnie w Kings, czyżby aż taki spadek formy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianin Spurs - Cavs będzie 4:1 lub 4:2 IP: 82.177.111.* 08.06.07, 11:54 Ci, którzy wierzą w Cavs są niepoprawnymi optymistami. Spurs z pewnością wygraja 4:1 lub 4:2, bo Cavs po prostu nie mają środków. To prawda, że Cavs pokonali Detroit niespodziewanie, ale zauważcie jak Detroit beznadziejnie grali w ostatnich dwóch meczach, skuteczność ok. 30% z gry i mniej. W normalnej dyspozycji Cavs nie mieliby szans. Lebron sam nie pokona Spurs, bo jest za słaby, może kiedyś... Jeszcze raz powtórzę, że porównywanie go do Mj nie ma sensu. Jeden wspaniał mecz z Pistons (wielki szacunek) jeszcze nie świadczy o nim, że on może przesądzać o zwycięstwach w seriach. To nieprawda, że to jego gra przeważyła w meczach z Detorit, tak naprawdę w ostatnich meczach kluczowy był Gibson, bo LEbron znowu zawiódł. Moim zdaniem LBj rzuci w drugim meczu ok. 30 punktów, bo gra w kratkę i teraz czas na lepszy mecz, ale i tak to nic nie pomoże bo NUDNI Spurs wygrają. INSIDER, z tym, że Duncan jest najlepszym defensorem ligi od lat znowu przesadziłes. Kogo on ma kryć z Cavs. Iglauskasa, no sorry... Finały tylko potwierdzają, że jedyny zespół, który nawiązywał walkę ze Spurs i mógł ich pokonać to Suns. Suns- SPurs to byłby finał!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Stop whinning,keep fishing IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 08.06.07, 15:41 Przerywasz wedkowanie zeby napisac o grze na obronie Spurs i Duncana?... Kibic Suns o obronie!? Wolne zarty... Juz to kilka tyg. temu piekne i dosadnie wytlumaczyl Ci m.in. ~Grek~ na czym polega dominacja Geniusza w playoffs. Nie patrz na staty.To samo dotyczy np.Big Bena. Obaj dominuja na tylach,czyscza to co koledzy przepuszcza. Rozdaje czapki nie tylko wysokim gosciom ale przedewsz.obroncom. James czy Pavlovic przekonali sie o tym wczoraj. Wczesniej Williams,Nash,Barbosa czy Iverson. Nie wchodza bo droga pod kosz zamknieta. Myslisz,ze Parker tak by szalal przeciw Timkowi? Zapomniales o pomocy przy podwajaniu? Ile razy wczoraj pomagal zamnknac Jamesa w rogu albo za linia 3pkt? A walka o pozycje do zbiorek,wyblokowywanie gosci,skracanie pola rzutu? Wybicia pilki w trakcie akcji.To wszystko przerywa rytm,tempo akcji. Mowi Ci to cos? Czy jestes dalej zielony jak Sloneczka z Arizony? Pamietaj o takim czyms jak obrona druzynowa. Wszyscy sobie nawzajem pomagaja,wymieniaja pozycje,wspolpracuja ze soba na maksa Ale tego nie da sie tak latwo i szybko wyuczyc. Do tego trzeba miec odp. ludzi a przedwsz.coachow. To sa lata treningow,trzeba wyrobic w sobie wzajemne zaufanie,poswiecenie dla dobra zespolu. Dlatego jak grasz przeciw Duncanowi to musisz zmienic taktyke,filozofie gry, probowac roznych sposobow bo inaczej szybko przekonasz sie o jego dominacji na tylach. To jest przyczyna dlaczego co roku jest w pierwszej piatce All Defensive Team. Ulepsza wsz.bo np.taki Ginobili moze ryzykowac jakis przechwyt poniewaz w razie czego wie,ze Timek czuwa z tylu,ubezpiecza ryzyko. To samo widze dzieje sie teraz w Chicago z Benem. Tego braklo zas Detroit w dwoch ostatnich meczach przeciwko Cavs. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszal Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.toya.net.pl 08.06.07, 13:13 1:0 i oby tak dalej :D Dalszy komentarz zbedny jak juz ktos napisl ;) GO SPURS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tgrzybek Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona 08.06.07, 13:14 "Prysł więc mit porównań LeBrona do wyczynów Michaela Jordana" to szału doprowadzają mnie taki wypociny. Dziennikarzyna nie wie co ma napisać i wymyśla sobie slogany. Jestem fanem MJ, ale "Panie dziennikarzu" w wieku 22 lat to on mógł sobie co najwyżej pomarzyć o finałach NBA. Kibicuję SA, ale tylko James może spowodować, że ten finał wart będzie zapamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsadusx Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: 83.70.199.* 08.06.07, 13:20 Dalo sie zauwazyc wielkie przerazenie u LJ. Byla to jedna z pierwszych przerw i zblizenie na niego a on obgryzal paznokcie jak wystraszone dziecko. No Spurs pokazali klase rakieta Parker i Duncan rozbili Cavs. Zobaczymy drugi mecz. ps.1 ale P. Eving jaki gruby hhihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
vintec Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona 08.06.07, 16:31 No ciezko bedzie im wygrac ze Spurs... Gospodarze grali jak przystalo na przyszlych mistrzow... atak obrona.. Tim i Parker... Cavs niewiele mieli do powiedzenia... Jak ktos wspomnial.. Mozliwe ze LBJ troche sie przestraszyl ale mam nadzieje ze na swoim parkiecie ta seria bedzie bardziej emocjonujaca Odpowiedz Link Zgłoś
curvamac Re: Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona 08.06.07, 18:53 Jestem kibicem Suns. Niestety.. po raz kolejny nie dali rady awansować do finału. Pamietam jak grali w nich ostatnio w 1993 roku.. to były mecze, 2 super gwiazdy i prawdziwy show. Wprawdzie nie ma w Suns takiej wyrazistej gwiazdy jak Barkley niemniej jednak uważam że w tym sezonie przegrali z przyszłymi mistrzami NBA. Go Spurs!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberdunk Finał NBA: Znaleźli patent na LeBrona IP: *.dolsat.pl 09.06.07, 21:42 www.cyberdunk.com/?ref=4991 Odpowiedz Link Zgłoś