Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder

• ap1000 Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder 12.12.01, 15:04
        Wolę oglądać na ARD - po niemiecku, ale nie dam Polsatowi ani złotówki.
        Retransmisje to oni sobie mogą. Podobało mi się jak Pan Komentator Polsatu
        podczas losowania stwierdził, że przecież nikt nie będzie się zrywał rano z
        łóżka żeby obejrzeć mecz Polaków na żywo. Kpina !
      • Gość: kuba Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.hist.uni.wroc.pl 12.12.01, 16:36
        Nie,stary.Nie dam Solorzowi swojej kasy.A mecze naszych obejrzę wszystkie.Live
        i za darmo.Choćby w ZDF/ARD.100%.
      • tychy17 Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder 13.12.01, 15:03
        Po pierwsze ARD i ZDF POKAZA MECZE POLSKA-KOREA I POLAKA-USA ALE NIE NIE NA
        SATELITE, PO DRUGIE POLSAT TEZ JE POKAZE NA KANALE OGOLNODOSTEPNYM TYLKO ZE
        BEDA TO RETRANSMISJE A PO TRZECIE TO I TAK NIKT NIE KUPI DEKODERA BO PO CO?
      • Gość: the_foe JA NIE MUSZĘ!!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 01:35
        Czeska 2 nadaje wszystkie mecze!!! A ja mieszkam 20 km od granicy i odbior mam
        idealny!!!!
      • smoke Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder 14.12.01, 07:52
        Widzisz ziomek istnieje jeszcze coś takiego jak knajpa w której w gronie
        przyjaciol przy kufelku napoju bogow (lub przy beczce) można obejrzeć sobie
        mecz w telewizji Polshit Syfowy, którą to telewizje napewno zamówi każdy
        rozsądny właściciel knajpy !!! A my mamy 600 stówek - to jest jakieś 100 litrów
        browara. Więc tyy kup se Polsrat i zdekoduj se zwoje mózgowe :)))
        • mwilczewski Zróbmy coś wreszcie 14.12.01, 12:23
          Przeczytałem wszystkie wypowiedzi dotyczące Polsatu,MS i kwestii wokół tego
          tematu.Ucieszyła mnie wypowiedź że może jednak TVP dostanie prawa do meczów
          reprezentacji Polski.Zastanawia mnie jednak coś innego-wszyscy dużo
          piszą,obrażają siebie nawzajem ale czy tak naprawde ktoś coś zrobił w tej
          kwestii?Mam na myśli nie pisanie na portalu i tworzenie jakiegoś kółka
          wzajemnej adoracji ale poważne podejście do sprawy czyli rzeczowego zbadania
          tej kwestii (jak brzmi umowa Polsatu z FIFA,jakie jest oficjalne stanowisko
          FIFA w tej sprawie,jakie są polskie i międzynarodowe uwarunkowania w tej
          kwestii)?Jeśli z takiej analizy wyniknie że Polsat rzeczywiście chce złamać
          prawo to pisanie tekstów na forum nic nie da-Solorz tego nie czyta a nawet jak
          czyta to nic sobie z tego nie robi.Powinniśmy napisać jakieś rzeczowe pismo i
          ustosunkować się w nim do tej kwestii,zebrać podpisy osób nie zgadzających się
          z takim stanem rzeczy i wysłać je do Polsatu,PZPN,KRRiT,TVP i wszystkich
          ogólnopolskich gazet.Nagłośnienie sprawy w mediach dopiero może odnieść
          skutek.Nikt nie będzie sobie nic robił z kibiców wypisujących swoje
          niezadowolenie na forum portalu.Trzeba twardo przedstawić swoje stanowisko i
          być w nim konsekwentnym.Trzeba się trzymać razem bo tylko w grupie można coś
          zdziałać.Trzeba zacząć naprawdę bojkotować Polsat tak,żeby ta telewizja to
          odczuła i trzeba to nagłaśniać.Dopiero wówczas jest szansa na to,żeby Solorz
          zaczął się z nami liczyć.Jeśli ktoś sięze mną zgadza to czekam na konkretne
          propozycje działań,treść pism jakie należałoby wysłać do odpowiednich
          władz,firm i urzędów.Nie bądźmy bierni i zróbmy coś wreszcie!Pozdrawiam
          wszystkich i czekam na odpowiedzi.
          • Gość: zbyszko Re: Zróbmy coś wreszcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 22:00
            taka inicjatywa już była... i to własnie dzięki naszemu kółku adoracyjnemu...
            polecam miedzy innymi:
            www.uwolnic-orly-engela.prv.pl
            i serdecznie pozdrawiam
      • Gość: Nethan Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.nowa-sol.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 18:06
        "wszyscy kupią dekoder" - głupie, nic nie warte gadanie.
        A niech Solorz koduje sobie te mecze. Mam tylko nadzieję, że wtedy czeska
        telewizja pokaże wszystkie mecze Polaków, ściągnie polskich reklamodawców i
        zarobi na tym grubą kasę. A Polsat będzie miał magazyny pełne dekoderów,
        kibiców przeciw sobie, koszmarne zadłużenie i ostatnie dwa lata nadawanaia.
        Chytry dwa razy traci panie Solorz.
        Polsat rulez!
      • Gość: bel Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 15.12.01, 17:59
        przecież i tak w zdf będą mecze
      • Gość: anka9009 Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 20:39
        ja nie kupię
        jestem gotowa zrezygnować z mistrzostw świata na żywo, a nawet w ogóle
        nie dam sie
        namawiam do bojkotu
        • Gość: xamel kto na tym straci ? IP: *.top.pl 16.12.01, 18:51
          mam wrazenie ze Solorz chce wydymac kilka razy ta sama krowe
          tzn wydoic
          pierwszy raz bedzie ja doil (tak mu sie wydaje) gdy ludzie beda kupowali
          dekodery
          drugi raz gdy bedzie sprzedawal czas na reklamy (10 minut przed meczem, 2x5 w
          przerwie, 10 po meczu, nia daj boze dogrywka to jescze 10 minut (5 przed i 5
          po)) - ta kasa co ja zainwestowal to sie zwroci na samym meczu finalowym (bez
          wzgledu czy polacy beda grali)
          no i po raz trzeci gdy ludzie beda placili abonament

ale mysle ze sie przejedzie - wiecej by zarobil udostepniajac normalnie mecze,
          bo zarobilby wiecej na reklamie, mysle ze w najgorszym razie przy malej
          ogladalnosci pierwszego meczu (i w rezultacie malych wplywach z reklamy) bedzie
          musial szybciutko odkodowac reszte meczow zeby sprzdac r=czas reklamowy

nie ma sie co ludzic - pewnie polowa polakow ktorzy by chetni obejrzeli mecze
          nie bedzie chciala wydac 600 tylko na 3 mecze (no pewnie na 6 ale o tym sza)
          o polowe (co najmniej) mniejsza liczba widzow to o polowe mniejsze zyski z
          reklamy

tylko pan Solorz pomyslal:
          powidzmy 50 % kupi dekoder ok
          potem pozostale 50 % bedzie chcialo obejrzec niekodowane retransmisje - to za
          reklamy sie znowu zbieze kase - w rezultacie chce sprzedawac czas reklamowy
          jednego meczu 2 razy - przy transmisji i retransmisji

czyli wydoic kure znoszaca zlote jaja po raz 4

chyba ze wpadnie na pomysl puszcznia reklam w przerwach na kontuzje i zmiany i
          jeszcze podzieli mecz na kwarty

a tak wogole jesli mistrzostwa beda kodowane to najwiecej na tym straci pilka
          nozna w naszym kraju i mysle ze panowie listkiewicz i boniek nie dopuszcza do
          tego - w tym ich interes zeby nasze orly ogladalo jk najwiecej polakow - bo
          poprzednie sukcesy na mistrzostwach ogladali nie tylko zagorzeli kibice ale tez
          kibice mniej zagorzali - a takich kibico PZPN chcialby przyciagnac na mecze
          pilkarksie w Polsce - jak polsat zakoduje to dupa zbita - pilka nozna na tym -
          przegra

dlatego ja kibicuje Bonkowi i listkiewiczowi - kiedy strzela gola Solorzowi ?

• Gość: xamel kto na tym straci ? IP: *.top.pl 16.12.01, 18:51
          mam wrazenie ze Solorz chce wydymac kilka razy ta sama krowe
          tzn wydoic
          pierwszy raz bedzie ja doil (tak mu sie wydaje) gdy ludzie beda kupowali
          dekodery
          drugi raz gdy bedzie sprzedawal czas na reklamy (10 minut przed meczem, 2x5 w
          przerwie, 10 po meczu, nia daj boze dogrywka to jescze 10 minut (5 przed i 5
          po)) - ta kasa co ja zainwestowal to sie zwroci na samym meczu finalowym (bez
          wzgledu czy polacy beda grali)
          no i po raz trzeci gdy ludzie beda placili abonament

ale mysle ze sie przejedzie - wiecej by zarobil udostepniajac normalnie mecze,
          bo zarobilby wiecej na reklamie, mysle ze w najgorszym razie przy malej
          ogladalnosci pierwszego meczu (i w rezultacie malych wplywach z reklamy) bedzie
          musial szybciutko odkodowac reszte meczow zeby sprzdac r=czas reklamowy

nie ma sie co ludzic - pewnie polowa polakow ktorzy by chetni obejrzeli mecze
          nie bedzie chciala wydac 600 tylko na 3 mecze (no pewnie na 6 ale o tym sza)
          o polowe (co najmniej) mniejsza liczba widzow to o polowe mniejsze zyski z
          reklamy

tylko pan Solorz pomyslal:
          powidzmy 50 % kupi dekoder ok
          potem pozostale 50 % bedzie chcialo obejrzec niekodowane retransmisje - to za
          reklamy sie znowu zbieze kase - w rezultacie chce sprzedawac czas reklamowy
          jednego meczu 2 razy - przy transmisji i retransmisji

czyli wydoic kure znoszaca zlote jaja po raz 4

chyba ze wpadnie na pomysl puszcznia reklam w przerwach na kontuzje i zmiany i
          jeszcze podzieli mecz na kwarty

a tak wogole jesli mistrzostwa beda kodowane to najwiecej na tym straci pilka
          nozna w naszym kraju i mysle ze panowie listkiewicz i boniek nie dopuszcza do
          tego - w tym ich interes zeby nasze orly ogladalo jk najwiecej polakow - bo
          poprzednie sukcesy na mistrzostwach ogladali nie tylko zagorzeli kibice ale tez
          kibice mniej zagorzali - a takich kibico PZPN chcialby przyciagnac na mecze
          pilkarksie w Polsce - jak polsat zakoduje to dupa zbita - pilka nozna na tym -
          przegra

dlatego ja kibicuje Bonkowi i listkiewiczowi - kiedy strzela gola Solorzowi ?

• Gość: greg Re: kto na tym straci ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.12.01, 09:52
            Śmieszna jest ta wasza dyskusja bo solorz i tak ma was w dupie i zrobi co
            zechce.Nie tylko polsat jest badziewny , a a za szmaciarskie kanały wizji i
            cyfry trzeba płacić 4 razy więcej.TYLKO JA SIĘ PYTAM ZA CO BULĘ CO MIESIĄC
            NASZEJ SKURWIAŁEJ TELEWIZJI PUBLICZNEJ TVP.CHYBA ZA TO BY JAKIEŚ warśiawskiej
            GWIEŻDZIE PŁACIĆ CORAZ WIĘKSZE APANAŻE , I BY NOWI ZŁODZIEJE ZWANI POLITYKAMI
            MOGLI TAM WSADZIĆ SWOJEGO SZWAGRA NA NOWĄ I LEPIEJ PŁATNĄ POSADĘ
      • Gość: katze Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.01, 16:24
        Ja na pewno nie kupie dekodera za zadne pieniadze , juz wole ogladac po
        niemiecku w ZDF lub ARD. A jak bedzie trzeba to po rosyjsku. Solorz albo sie
        zlamie albo KRRiT nastepnym razem da Polsatowi w DUPE ! Pozdrawiam i trzymam
        kciuki za Polska reprezentacje !
      • Gość: emel Trudno nie kupię dekodera i mam w d.. POLSAT IP: *.sys.com.pl 18.12.01, 10:54
        Może i Solorz ma trochę kasy,
        ale uwierzcie nikt nie lubi wtapiać
        a jeśli się nie ugniemy,
        to szykuje nam się niezła porażka.
        Gdzie będą pieniądze z reklam jeśli
        nie będzie publiki?
        Trzymajmy kciuki za Polskę,
        i bojkotujmy polsat.

Ja i tak wierzę, że gdzieś te mistrzostwa
        zobaczę.
        Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: Robert Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: 10.128.130.* 19.12.01, 08:38
        A ja mam w dupie Solorza i beznadziejny polsat i nie wydam na dekoder
        nawet złotówki zreszta i tak na miesiąc nie ma sensu a potem na smietnik bo
        jest to jedna z najgorszych stacji
      • Gość: Wyrobnik Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.opi.org.pl 19.12.01, 16:42
        A ja mam jeszcze inny powód by nie kupować dekoderu. Pracuję i dzięki tej pracy wydatek 800 zł to nie jest dla
        mnie jakiś wielki problem. Ale mecze są rozgrywane na "żywca" od 13.00. To czas najlepszy na pracę, a nie na
        oglądanie piłki nożnej.
        Co innego ciepły wieczór, wygodny fotel, chłodny napój... a już teraz kolesie z PolSat-u twierdzą, że wieczorem
        meczów kodować nie będą.
        • Gość: dodek Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.01, 22:48
          Wyrobnik, sorry ale - weź nie p...ol... chyba należysz do tej niszy 10%wej
          (razem z Solorzem i Kwiatkowskim), która wogóle nie czuje klimatu kibicowania.
          Oglądają mecze/Małysza bo to modne.
          • znawca Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder 20.12.01, 08:29
            Gość portalu: dodek napisał(a):

> Wyrobnik, sorry ale - weź nie p...ol... chyba należysz do tej niszy 10%wej
            > (razem z Solorzem i Kwiatkowskim), która wogóle nie czuje klimatu kibicowania.
            > Oglądają mecze/Małysza bo to modne.

Z ust mi to wyjąłeś. Nareszcie ktoś rozumie o co chodzi w tym wątku.

Gorąco pozdrawiam
      • Gość: Kminek Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.poda.cz 20.12.01, 10:58
        Słuchaj ty kociarzu! Nie mow nic na Polsat bo ci odpadnie kokot. Chwyc go sobie
        mocno!!! Uwazaj, bys nie spuczyl.
        • Gość: hmm... Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.devs.futuro.pl 24.12.01, 00:44
          hmm... Fuck Polszmat!!!
      • zakompleksiony Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder 10.01.02, 16:18
        To Twój najlepszy wątek, o Panie Znawco.
        Zakompleksiony wielbi Znawcę!!!!!
        • Gość: acton Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.devs.futuro.pl 10.01.02, 21:19
          zakompleksiony napisał(a):

> To Twój najlepszy wątek, o Panie Znawco.
          > Zakompleksiony wielbi Znawcę!!!!!

Taaa... Wiedziałem znafca, żeś świr. Tyle, że teraz to już nie jest śmieszne,
          tylko żałosne. Było coś z tobą nie tak, ale teraz twierdzę, że masz jakieś
          poważne problemy emocjonalne. Jak mówić znafca czy zakompleksiony? Odzywa się
          twoja druga twarz?

• Gość: barboada Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 19:30

P...ony Polsat !!!
        Już i tak dziadów nie oglądałem, teraz to mają całkiem przerąbane !
        Ja na szczęście mieszkam na Opolszczyźnie i mecze obejrzę w Czeskiej
        telewizji za friko. Za 600 złp mogę sobie z rodziną pojechać kilka razy w góry
        Jeseniki. Kto ma wolne w czerwcu, niech się karnie na urlop do Czeskiej
        Republiki. Pokój w pensjonacie około 25 zł od osoby (ze śniadaniem), obiad 10-
        15 zł (zupa, drugie danie i wielkie piwo), piwo w sklepie 5% alkoholu od 1 zł
        za pół litra, wódka czeska 15-18 zł za 0,7 l. bols (rozlewana w Polsce) 25 zł
        za 0,7 litra. Język podobny do naszego i krajowcy z nami na pewno nie będą grać
        w finałach MŚ.
        Ahoj !

• Gość: Cyfra Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.02, 21:31
          Solorz liczyl na sprzedaz dekoderow glownie za granice czyli na Polakow tam
          mieszkajacych.Z chwila znikniecia z platwormy cyfrowej TVP1 i TVP2,jego oferta
          przestala byc atrakcyjna!Bedzie musial isc na kompromis chcac odzyskac choc
          troche zainwestowanych pieniedzy.
      • Gość: karaz Re: Wszyscy kur**ą na Polsat a i tak kupią dekoder IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 23:57
        zgadzam sie że wszyscy kurwią a i tak kupią dekoder jeśli będzie ich na to stać.
        Ale przynajmiej teraz można sobie pokurwić i o to chodzi !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka