Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lipiec podał się do dymisji

• Gość: jacek Lipiec podał się do dymisji IP: *.fbx.proxad.net 09.07.07, 22:23
        Jeszcze Fotyga i Giertych !
      • Gość: lidkawozniak Artur Piłka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:41
        Artur Piłka - idealny kandydat PiSu na nowego ministra sportu....

Do wczoraj ;)
      • Gość: toja Koksiarz i moralne dno. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 09.07.07, 22:55
        Wywalił ludzi którzy go kiedyś za ćpanie sportowe wyrzucili ze sportu. Takie
        łyse, oslizgłe nic.
      • Gość: OS ze tez takie gnojki rzadza polskim sportem.. IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 09.07.07, 23:07
        w tej popieprzonej Polandii nic juz nie jest normalne.
        Jakies lustracje calego narodu zamiast brania sie za naprawe
        gospodarki takzeby miliony ludzi nie musialy emigrowac,
        wysylanie polskiego wojska na agresywne wojny hameryki i
        pomoc w okupacji innych narodow a teraz kolejne dziadowstwo.
      • pit_44 Re: Lipiec podał się do dymisji 09.07.07, 23:12
        I bardzo dobrze, że ten koksiarz wyleciał.
        Mam nadzieję, że teraz profesor Smorawiński wróci do Komisji do Zwalczania
        Dopingu
      • jasiek.pl Lipiec podał się do dymisji 09.07.07, 23:29
        "Szatan jest podstępny, może przyjść po prostu jako szatan!"
      • galan12 co było trzeba żeby skorumpowany koksiarz wypadł 10.07.07, 06:31
        co było trzeba żeby skorumpowany koksiarz wypadł
      • Gość: ktoś Lipiec podał się do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 07:30
        Lipiec, kibice KSP pamiętają...
      • Gość: ja dlaczego premier nie zna imienia swojego ministra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:42
        premier w RMF (niedokładnie ale sens zachowany): "mieczysław" o ile się nie
        mylę "lipiec"
        ja pytam: w jakim kraju ja żyję??? czy cały świat musi się z nas śmiać???
        • Gość: Farmah Re: dlaczego premier nie zna imienia swojego mini IP: *.centertel.pl 10.07.07, 09:59
          Wczorajszego dnia w TVN 24 wyjechał z Mirosławem Lipcem... tjaa
      • Gość: Tomek Lipiec podał się do dymisji IP: 82.146.225.* 10.07.07, 09:35
        Lipiec w lipcu! Szkoda ze listkiewicz nie nazywa sie sierpien!
      • marekprz Lipiec podał się do dymisji 10.07.07, 09:55
        Znowu pan Liskiewicz górą? Zamiatamy pod dywan przed Euro 2012? A gdzie prawo,
        gdzie sprawiedliwość?
        • Gość: gość Re: Lipiec podał się do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:49
          Jak pisałem jakiś czas temu po aferze "Liściowej". Teraz Listkiewicz odwoła
          Lipca, hehe. Prorok jaki czy cóś :)
      • evident on nigdy nie powiniec być ! 10.07.07, 12:43
        ministrem, ten koksiarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka