Gość: mic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 17:16 kocham dagusie i juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldi Poznań czeka na Pana wejscie w Lecha!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 17:48 Tu można stworzyć coś wielkiego, klub na miarę oczekiwań wszystkich Poznaniaków, klub liczący się w Europie!!! Tej szansy nie można zmarnować!!! Panie Kulczyk, liczymy na Pana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxxxiM Re: Poznań czeka na Pana wejscie w Lecha!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.06.03, 10:14 to moze nowy inwestor bedzie mial honor i odda tytul z 1993 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portowiec druga liga druga liga KKS!!! IP: *.espol.com.pl 19.06.03, 18:34 druga liga druga liga KKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.ru / 192.168.111.* 19.06.03, 19:14 Oj byloby klassno!!! Oby sie udalo. Forza Lech!! Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnat Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 20:05 kija w dupala koulczykowi i jego bandyckiej rtodzince. Oszust, Złodziej, Kłamca. TYen koleś rozpierdoli Lecha, tak jak kiedyś inny milioner rozpierdolił Olimpię, a jeszcze inny Sokoła. Kija w dupe oszustom którzy całe życie srali na futbol, a teraz zechcieli mieć klub - bo szanowna małżonka bąka puściła wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 20:23 kit wam wszystkim w ucho w Polsce licz sie tylko ŁKS ŁÓDŹ, I BASTA ZROZUMIANO WY BARANIE ŁBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek ten bandyta operuje naszymi pieniędzmi IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burzum Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 22:11 Za rok, za dwa KOLEJORZ MISTRZA MA!!! GOSTYŃ i PIASKI zawsze z LECHEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sethhh Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 19.06.03, 22:17 Pozdrowienia dla kibicow z Piaskow i Gostynia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groszek Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.epsa.pl 20.06.03, 06:37 Nie żyjcie marzeniami - żenada w ryj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek Kulczyki i inne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 22:18 Powiedzcie mi, skąd Kulczyk wziął tę kasę? Bo na przykład Cupiał z PFRON-u ... za inwalidów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NY Chcesz wiedziec? IP: *.rasserver.net 19.06.03, 23:36 Facet ciezko pracuje i ma glowe na karku{w odroznieniu od ciebie cieniasie},i ciesz sie ,ze tacy Polacy sa,bo i ty mozesz przy takich skorzystac.A swoja droga skad taka zawisc,ty nie masz,to iinny tez nie moze miec?Wiedz dziecino,ze im wiecej takich ludzi tym lepiej dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Chcesz wiedziec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 23:53 Kulczy żyje z prowizji: kupił TPSA po 10zł od rządu AWS i po pół roku sprzedał France Telekom po 40zł, kupił browary Tyskie i sprzedał inwestorom z RPA itd. Kutas żyje z prowizji i kutasowiu trza jaja odstrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek zawiść? cienias? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 08:22 Może tak, chyba o to, że ja nie umiem kraść. A to co się z PFRON-em działo i dzieje nie tylko u C. - to okradanie mnie (i Ciebie też) z moich podatków. Bo je płacę! I muszę jeszcze raz płacić, na winietki na przykład. A los Wisły czy innego Lecha jest mi pikuś obojetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkle Re: Chcesz wiedziec? matole IP: *.radomsko.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 09:09 Gość portalu: NY napisał(a): > Facet ciezko pracuje i ma glowe na karku{w odroznieniu od ciebie cieniasie},i > ciesz sie ,ze tacy Polacy sa,bo i ty mozesz przy takich skorzystac.A swoja > droga skad taka zawisc,ty nie masz,to iinny tez nie moze miec? Wiedz dziecino,ze > > im wiecej takich ludzi tym lepiej dla nas!-złodziei Więcej debili, którzy myślą o różnych oprychach takich jak Kulczyk czy inne złodziejskie szumowiny jako o uczciwych, mających głowę na karku, to jeszcze więcej jeszcze takich "biznesmenów", więcej przekrętów bo przecież ludzie zamiast tępić sk... choćby kijami to jeszcze ich podziwiają, nie zastanawiając się nad tym że są przez nich zwyczajnie okradani na różne sposoby. Prawda jest taka że cała ta lista 100 najbogatszych polaków, to poprostu lista największych kryminalistów w dziejach naszego kraju. Każdy z nich (także się tym interesowałem, w końcu nie mam zamiaru pracować na jakiegoś z nich)dorobił się na zwykłych oszustwach np. jak to już ktoś wcześniej pisał na PFRON, na różnych innych funduszach czy agencjach państwowych, a także na przejmowaniu na pocz. lat 90 doskonale prosperujących zakładów które uprzednio celowo doprowadzali do upadłości, jeśli po kilku latach innych przekrętów coś wyszło nie tak (ogromne, oczywiście celowo zaciągnięte długi u dostawców, kontrachentów, niezapłacone za pół roku pracownikom-też celowo)wtedy zazwyczaj cały majątek jest przepisywany na mamusie, syna, żone i wszystkich świętych, Merol którym sk.. jeździ jest babci ,a pałac w którym mieszka jest córki, jemu nie ma co zabrać na rzecz wszystkich zaciągniętych zobowiązań. Cóż, myślę że jedynym wyjściem z tej sytuacji to 1. Konfiskata całego majątku (jego i całej związanej z nim rodziny lub znajomych jeśli zachodzi podejrzenie że faktycznie należy on do bandyty)w sytuacjach kiedy pochodzi on z przekrętów 2. Proces, oczywiście poważny prowadzony przez specjalnie powołany trybunał 3. Wysokie i odstraszające wyroki, włącznie z karą śmierci adekwatne do popełnionych przestępstw. (tylko jaka jest kara adekwatna, bo jeśli np. strach pomyśleć jeśli przeciętny człowiek pomyli się w zeznaniu podatkowym, lub oszuka państwo na 30 zł najlepiej się powiesić, to sk... który nakradł tyle miliardów powinno się chyba łamać kołem albo wbijać na pal.) Miejmy nadzieję że kiedyś uda się to zrealizować, oczywiście nie przez ludzi obecnie rządzących bo oni niestety także wywodzą się ze środowisk złodziei biznesmenów, co tłumaczy fakt że więzienia dla takich jak kulczyk przypominają apartamenty w najbardziej luksusowych hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullo Re: Chcesz wiedziec? matole IP: *.smlw.pl / *.gazeta.pl 20.06.03, 21:02 Gość portalu: darkle napisał(a): > Gość portalu: NY napisał(a): > > > Facet ciezko pracuje i ma glowe na karku{w odroznieniu od > ciebie cieniasie},i > > ciesz sie ,ze tacy Polacy sa,bo i ty mozesz przy takich > skorzystac.A swoja > > droga skad taka zawisc,ty nie masz,to iinny tez nie moze miec? > Wiedz dziecino,ze > > > > im wiecej takich ludzi tym lepiej dla nas!-złodziei > > > Więcej debili, którzy myślą o różnych oprychach takich jak > Kulczyk czy inne złodziejskie szumowiny jako o uczciwych, > mających głowę na karku, to jeszcze więcej jeszcze > takich "biznesmenów", więcej przekrętów bo przecież ludzie > zamiast tępić sk... choćby kijami to jeszcze ich podziwiają, nie > zastanawiając się nad tym że są przez nich zwyczajnie okradani > na różne sposoby. Prawda jest taka że cała ta lista 100 > najbogatszych polaków, to poprostu lista największych > kryminalistów w dziejach naszego kraju. Każdy z nich (także się > tym interesowałem, w końcu nie mam zamiaru pracować na jakiegoś > z nich)dorobił się na zwykłych oszustwach np. jak to już ktoś > wcześniej pisał na PFRON, na różnych innych funduszach czy > agencjach państwowych, a także na przejmowaniu na pocz. lat 90 > doskonale prosperujących zakładów które uprzednio celowo > doprowadzali do upadłości, jeśli po kilku latach innych > przekrętów coś wyszło nie tak (ogromne, oczywiście celowo > zaciągnięte długi u dostawców, kontrachentów, niezapłacone za > pół roku pracownikom-też celowo)wtedy zazwyczaj cały majątek > jest przepisywany na mamusie, syna, żone i wszystkich świętych, > Merol którym sk.. jeździ jest babci ,a pałac w którym mieszka > jest córki, jemu nie ma co zabrać na rzecz wszystkich > zaciągniętych zobowiązań. Cóż, myślę że jedynym wyjściem z tej > sytuacji to > 1. Konfiskata całego majątku (jego i całej związanej z nim > rodziny lub znajomych jeśli zachodzi podejrzenie że faktycznie > należy on do bandyty)w sytuacjach kiedy pochodzi on z przekrętów > 2. Proces, oczywiście poważny prowadzony przez specjalnie > powołany trybunał > 3. Wysokie i odstraszające wyroki, włącznie z karą śmierci > adekwatne do popełnionych przestępstw. (tylko jaka jest kara > adekwatna, bo jeśli np. strach pomyśleć jeśli przeciętny > człowiek pomyli się w zeznaniu podatkowym, lub oszuka państwo na > 30 zł najlepiej się powiesić, to sk... który nakradł tyle > miliardów powinno się chyba łamać kołem albo wbijać na pal.) > Miejmy nadzieję że kiedyś uda się to zrealizować, oczywiście nie > przez ludzi obecnie rządzących bo oni niestety także wywodzą się > ze środowisk złodziei biznesmenów, co tłumaczy fakt że więzienia > dla takich jak kulczyk przypominają apartamenty w najbardziej > luksusowych hotelach. Kazdy na poczatku lat 90-tych mogl zrobic to samo, nawet ty. Ale niestety byles na to za glupi baranie i teraz cie kurwica bierze. A ja szydze z ciebie. Poza tym jestem ciekaw jakie to "dobrze prosperujace firmy" miales na mysli. Takich panstwowych firm nie bylo i nie ma. Wszystkie te twoje firmy i tak by padly w dzisiejszych czasach i przy dzisiejszej konkurencji. Ja osobiscie jestem dumny z tego, ze mamy takich ludzi, jak np Pan Kulczyk w naszym kraju, bo moze inne pieprzone zachodnie panstwa zwlaszcza takie, jak Niemcy, Austria, Belia, Holandia i Francja moze przestana na nas patrzec, jak na jakis zebrakow. A poza tym przekrety, przez ktore niektozi z najbogatszych Polakow dorobili sie kasy i tak bledna przy tych jakie maja miejsce na Zachodzie (np Francja), a o oligarchach z za naszej wschodniej granicy nie wspomne (np. Pan prezydent Leonid Kuczma, ktorego majatek szacuje sie na okolo 10 mld $ - wedlug ostroznych wyliczen). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakuss i znwu was posuniemy - Wisla The Best IP: *.acn.pl 20.06.03, 00:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesny Re: i znwu was posuniemy - Wisla The Best IP: *.rainbow-pc.pl 20.06.03, 09:47 Mozecie przyjechac na jesien......Szymkowiak podobno niezle laske robi !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTEK Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.client.attbi.com 20.06.03, 02:39 Teraz trzeba bedzie zmienic nazwe na Kulczyk Junior Poznan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkle Więcej bandziorów, będzie lepiej IP: *.radomsko.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 09:12 Gość portalu: NY napisał(a): > Facet ciezko pracuje i ma glowe na karku{w odroznieniu od ciebie cieniasie},i > ciesz sie ,ze tacy Polacy sa,bo i ty mozesz przy takich skorzystac.A swoja > droga skad taka zawisc,ty nie masz,to iinny tez nie moze miec? Wiedz dziecino,ze > > im wiecej takich ludzi tym lepiej dla nas! Więcej debili, którzy myślą o różnych oprychach takich jak Kulczyk czy inne złodziejskie szumowiny jako o uczciwych, mających głowę na karku, to jeszcze więcej jeszcze takich "biznesmenów", więcej przekrętów bo przecież ludzie zamiast tępić sk... choćby kijami to jeszcze ich podziwiają, nie zastanawiając się nad tym że są przez nich zwyczajnie okradani na różne sposoby. Prawda jest taka że cała ta lista 100 najbogatszych polaków, to poprostu lista największych kryminalistów w dziejach naszego kraju. Każdy z nich (także się tym interesowałem, w końcu nie mam zamiaru pracować na jakiegoś z nich)dorobił się na zwykłych oszustwach np. jak to już ktoś wcześniej pisał na PFRON, na różnych innych funduszach czy agencjach państwowych, a także na przejmowaniu na pocz. lat 90 doskonale prosperujących zakładów które uprzednio celowo doprowadzali do upadłości, jeśli po kilku latach innych przekrętów coś wyszło nie tak (ogromne, oczywiście celowo zaciągnięte długi u dostawców, kontrachentów, niezapłacone za pół roku pracownikom-też celowo)wtedy zazwyczaj cały majątek jest przepisywany na mamusie, syna, żone i wszystkich świętych, Merol którym sk.. jeździ jest babci ,a pałac w którym mieszka jest córki, jemu nie ma co zabrać na rzecz wszystkich zaciągniętych zobowiązań. Cóż, myślę że jedynym wyjściem z tej sytuacji to 1. Konfiskata całego majątku (jego i całej związanej z nim rodziny lub znajomych jeśli zachodzi podejrzenie że faktycznie należy on do bandyty)w sytuacjach kiedy pochodzi on z przekrętów 2. Proces, oczywiście poważny prowadzony przez specjalnie powołany trybunał 3. Wysokie i odstraszające wyroki, włącznie z karą śmierci adekwatne do popełnionych przestępstw. (tylko jaka jest kara adekwatna, bo jeśli np. strach pomyśleć jeśli przeciętny człowiek pomyli się w zeznaniu podatkowym, lub oszuka państwo na 30 zł najlepiej się powiesić, to sk... który nakradł tyle miliardów powinno się chyba łamać kołem albo wbijać na pal.) Miejmy nadzieję że kiedyś uda się to zrealizować, oczywiście nie przez ludzi obecnie rządzących bo oni niestety także wywodzą się ze środowisk złodziei biznesmenów, co tłumaczy fakt że więzienia dla takich jak kulczyk przypominają apartamenty w najbardziej luksusowych hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Respekt dla Kulczyka IP: 217.11.243.* 20.06.03, 09:36 Jak widac komuna zrobila wielkie spustoszenie w umyslach niektorych ludzi w Polsce - i jak ten kraj ma sie rozwijac kiedy mieszka w nim tylu oszolomow??? To, ze jestes polglowkiem, debilem, ktory nic nie potrafi zrobic i sie nad soba uzala nie daje Ci prawa innych osadzac i pisac o nich takie brednie. To typowe dla Polski - jesli ktos ciezka praca doszedl do czegos to najlepiej mu zabrac i rozdac innym - komunistyczne myslenie chyba nigdy w tym kraju sie nie skonczy. Ze swoja postawa wyemigruj na Bialorus - tam jest pelno takich jak Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darkle Re: Respekt dla Kulczyka 20.06.03, 11:57 żałosne że jeszcze tyle lat po upadku komuny (Tak naprawdę to kilkadzieścia) są jeszcze ciemniaki króre nadal wierzą w to że wszystko jest winą komuny. Tak samo oskarżałbym Szwedów bo przecież tak zrabowali polskę, a jeszcze lepiej Krzyżaków, tatarów a może Turków? Dotąd będzie żle aż ludzie zrozumieją że całą winę za to co się złego dzieje ponoszą nowi polacy-szumowiny które z dnia na dzień stały się wielkimi biznesmenami, a nie jakieś zapomniane dzieje i postacie historyczne, niestety trzeba się nauczyć że odpowiedzialność należy ponosić także za przewinienia większej wagi, a nie za kradzież bułki w supermarkecie, które powstają jak grzyby po deszczu wysysając z polski resztę nie skradzionych pieniędzy. Nie można pozwolić by takie zbrodnie jakie się dzieją wśród elit polskich jak sami się nazywają uchodziły na sucho, a za wszystko by płacił nędzniejący z roku na rok naród. Przykłady:kradzieże zboża- podwyżka chleba, dziura w budżecie bo zbyt dużo ukradziono-podwyżka cen paliwa, Panowie chcą do uni-propaganda na wielką skalę za pieniądze podatników (niestety nawet ci którzy chcą bardzo do uni to zauważają), nie wspomnę o setkach innych bzdetnych ustaw i przepisów utrudniających na co dzień życie, a mających na celu wyłudzenie pieniędzy od ludzi. Tak już się utarło że wszystkie rządy winami za swoje przestępstwa obarczają poprzedników, z za najbardziej widoczne uchybienia nikt nie ponosi odpowiedzialności. Przecież wiele posunięć kolejnych rządów to zwykłe zbrodnie przeciwko ludzkości, na wskutek różnych przekrętów w rządzie jak i gospodarczych bez środków do życia i bez perspektyw na przyszłość pozostaje ogromny procent Polaków. Niestety ktoś na tym skorzystał i może spać spokojnie, bo nie poniesie za to żadnej odpowiedzialności. Co do mnie szanowny panie "ekonomisto" to ja akurat sobie w życiu dobrze radzę i mam zamiar radzić jeszcze lepiej, ale nie mogę nie zauważać tego co się wokół mnie dzieje, nawet nie mówię o bezrobotnych, ale o ludziach którzy zapierd..po 12-16 godzin dziennie i nic z tego nie mają poza może chorobami i długami, bo dostają za ciężkż pracę tyle że im nie starcza na życie. W szczegóły nie będę wnikał bo każdy człowiek realnie myślący je zna. Ale cięzko zrozumieć fakt że ci którzy zapied.. za psie pieniądze to ludzie z wyższym wykształceniem, inżynierowie w różnych kierunkach, a panowie właściciele, prezesi i dyrektorzy to ludzie z wykształceniem zawodowym a nawet podstawowym(!!!) o wyglądze i myśleniu zwykłych oprychów. No cóż ale widać są tacy którym imponują. Przez takich ekonomistów mamy jak mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullo Re: Respekt dla Kulczyka IP: *.smlw.pl / *.gazeta.pl 20.06.03, 21:11 darkle napisał: > żałosne że jeszcze tyle lat po upadku komuny (Tak naprawdę to kilkadzieścia) są > > jeszcze ciemniaki króre nadal wierzą w to że wszystko jest winą komuny. Tak > samo oskarżałbym Szwedów bo przecież tak zrabowali polskę, a jeszcze lepiej > Krzyżaków, tatarów a może Turków? Dotąd będzie żle aż ludzie zrozumieją że całą > > winę za to co się złego dzieje ponoszą nowi polacy-szumowiny które z dnia na > dzień stały się wielkimi biznesmenami, a nie jakieś zapomniane dzieje i > postacie historyczne, niestety trzeba się nauczyć że odpowiedzialność należy > ponosić także za przewinienia większej wagi, a nie za kradzież bułki w > supermarkecie, które powstają jak grzyby po deszczu wysysając z polski resztę > nie skradzionych pieniędzy. Nie można pozwolić by takie zbrodnie jakie się > dzieją wśród elit polskich jak sami się nazywają uchodziły na sucho, a za > wszystko by płacił nędzniejący z roku na rok naród. Przykłady:kradzieże zboża- > podwyżka chleba, dziura w budżecie bo zbyt dużo ukradziono- podwyżka cen paliwa, > > Panowie chcą do uni-propaganda na wielką skalę za pieniądze podatników > (niestety nawet ci którzy chcą bardzo do uni to zauważają), nie wspomnę o > setkach innych bzdetnych ustaw i przepisów utrudniających na co dzień życie, a > mających na celu wyłudzenie pieniędzy od ludzi. > Tak już się utarło że wszystkie rządy winami za swoje przestępstwa obarczają > poprzedników, z za najbardziej widoczne uchybienia nikt nie ponosi > odpowiedzialności. Przecież wiele posunięć kolejnych rządów to zwykłe zbrodnie > przeciwko ludzkości, na wskutek różnych przekrętów w rządzie jak i > gospodarczych bez środków do życia i bez perspektyw na przyszłość pozostaje > ogromny procent Polaków. Niestety ktoś na tym skorzystał i może spać spokojnie, > > bo nie poniesie za to żadnej odpowiedzialności. > Co do mnie szanowny panie "ekonomisto" to ja akurat sobie w życiu dobrze radzę > i mam zamiar radzić jeszcze lepiej, ale nie mogę nie zauważać tego co się wokół > > mnie dzieje, nawet nie mówię o bezrobotnych, ale o ludziach którzy zapierd..po > 12-16 godzin dziennie i nic z tego nie mają poza może chorobami i długami, bo > dostają za ciężkż pracę tyle że im nie starcza na życie. W szczegóły nie będę > wnikał bo każdy człowiek realnie myślący je zna. Ale cięzko zrozumieć fakt że > ci którzy zapied.. za psie pieniądze to ludzie z wyższym wykształceniem, > inżynierowie w różnych kierunkach, a panowie właściciele, prezesi i dyrektorzy > to ludzie z wykształceniem zawodowym a nawet podstawowym(!!!) o wyglądze i > myśleniu zwykłych oprychów. No cóż ale widać są tacy którym imponują. Przez > takich ekonomistów mamy jak mamy. Wielce spracowany czlowieku, znawco wszystkich naszych bolaczek, ty ktory tak pilnie przeanalizowales liste 100 najbogatszych Polakow, chcialbym ci tylko powiedziec (bo chyba nieuwaznie czytales), ze Pan Kulczyk jest doktorem prawa europejskiego (przeczytaj ranking 100 najbogatszych Polakow jeszcze z przed paru lat, chociaz w tegorocznym tez o tym pisza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefisto Prezent od Tatka! IP: 195.116.22.* 20.06.03, 10:02 Klub w prezencie od Tatusia? JAKIEŻ TO SŁODKIE! Dzieci dostająod tatków lizaki, albo rowery, a okazuje się, że także kluby sportowe z tradycjami! POPIERAM! ZRÓBMY Z TEGO MASOWE ZJAWISKO! ZARAZ LECĘ DO MOJEGO, ŻE JAK MI NIE KUPI DZISIAJ WISŁY I LEGII, TO SOBIE PODRAPIĘ NOSEK! O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Prezent od Tatka! IP: *.echostar.pl 20.06.03, 10:18 Adoptuj mnie doktorku.Jest jeszcz parę klubów w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullo Re: Prezent od Tatka! IP: *.smlw.pl / *.gazeta.pl 20.06.03, 21:15 Gość portalu: Mefisto napisał(a): > Klub w prezencie od Tatusia? JAKIEŻ TO SŁODKIE! Dzieci dostająod > tatków lizaki, albo rowery, a okazuje się, że także kluby > sportowe z tradycjami! POPIERAM! ZRÓBMY Z TEGO MASOWE ZJAWISKO! > ZARAZ LECĘ DO MOJEGO, ŻE JAK MI NIE KUPI DZISIAJ WISŁY I LEGII, > TO SOBIE PODRAPIĘ NOSEK! O! Tobie to ojciec pewnie nawet lizaka nie chce kupic. Wcale mu sie nie dziwie, bo jakby moj syn byl takim idiota to tez bym mu nic nie chcial kupic. Az dziw bierze, ze masz komputer. A moze to nie twoj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Zawiść i zazdrosc... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 10:28 Jak czytam te wszysttkie komentarze to widać typowe cechy zakompleksionych Polaczków z prowincji... Zazdroscicie, że Lech ma szanse na poważnego sponsora, na dużą kase! W myśl zasady juz lepiej zeby wszędzie była bieda i syf, byle tylko mojemu sąsiadowi nie powodziło się lepiej niż mi... Żal mi was mali ludzie... Ja chciałbym, by w każdym klubie był możny sponsor, bo to by oznaczało ciekawszą ligę, pełne trybuny, sukcesy na arenie międzynarodowej. Ale większość z was to typowy polski zascianek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullo Re: Zawiść i zazdrosc... IP: *.smlw.pl / *.gazeta.pl 20.06.03, 21:16 Gość portalu: Maxim napisał(a): > Jak czytam te wszysttkie komentarze to widać typowe cechy zakompleksionych > Polaczków z prowincji... Zazdroscicie, że Lech ma szanse na poważnego sponsora, > > na dużą kase! W myśl zasady juz lepiej zeby wszędzie była bieda i syf, byle > tylko mojemu sąsiadowi nie powodziło się lepiej niż mi... Żal mi was mali > ludzie... Ja chciałbym, by w każdym klubie był możny sponsor, bo to by > oznaczało ciekawszą ligę, pełne trybuny, sukcesy na arenie międzynarodowej. Ale > > większość z was to typowy polski zascianek... Madrze gada. Nalac mu wodki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsz73 panie Gudzowaty, do dziela ! Widzew czeka :-) IP: *.crowley.pl 20.06.03, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ForumKiller Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.nitronet.pl 20.06.03, 18:42 Mistrza przy stole ja Lecha w dupe pierdolę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.crowley.pl 20.06.03, 21:11 Ile ten synus Kulczyka ma latek i jakie wyksztalcenie staz pracy.Bo co bedzie jak sie synusiowi zabawka znudzi.W Piotrkowi synus tez dostal od tatusia klub a jak dziennikarz pytal o wyksztalcenie to sie okazalo ze synus ma DWA MIESIACE SZKOLY CHANDLOWEJ.Chyba sie w tym kraju juz wszystkim popiepszylo w glowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Szacunku wiecej dla Kulczyka barany! IP: *.sympatico.ca 21.06.03, 07:37 Nie jestem wcale kibicem Lecha,ale widze ilu tutaj zakompleksialych debili sie wypowiada. Dwie sprawy odrazu na poczatek. Po pierwsze to nie tylko kibice Lecha powinni sie cieszyc, ze senior Kulczyk rozwaza (moze sie jeszcze rozmyslic o ile takie prymitywne wypowiedzi sie rozpowszechnia)sprawe sponsorowania, majac na uwadze sukcesy organizacyjne klubu. Sukces organizacyjny Lecha jest do nasladowania przez wszystkie inne kluby pilkarskie w kraju, a ewentualny przyszly sukces sportowy, moze i na skale europejska, to przeciez jakiz prestiz dla polskiego futbolu. Wisla tak naprawde dala dopiero poczatek. Warto miec kilka markowych klubow w Polsce!. Druga sprawa odnosnie dr Kulczyka. Co do wielu ludzi z pierwszej setki najbogatszych z "Wprost" mozna miec wiele zastrzezen odnosnie ich uczciwosci i sposobu bogacenia sie. Ale nazywanie wszystkich (doslownie wszystkich - 100% z "Wprost) zlodziejami, jest zbyt prymitywnym uproszczeniem, wynikajacym przede wszystkim z braku oczytania lub zwykla niewiedza. Akurat w przypadku Kulczyka, Niemczyckiego, czy paru innych to wprost obraza. Niemczycki zarobil miliony nie w Polsce, lecz w USA, dzieki wiedzy, talentowi i przebojowosci. Dr Kulczyk polaczyl swoja gleboka wiedze prawno-ekonomiczna z prezentem od bogatego taty z RFN(1 milion$, co w koncu lat osiemdziesiatych bylo w Polsce astronomiczna suma), ktoremu komuna zabrala(upanstwowila, tak to w latach piecdziesiatych sie nazywalo)cztery zaklady produkcyjne. Samego podatku w 2002 roku Kulczyk senior wraz zona zaplacil okolo czterech miliardow zlotych(!), dajac zatrudnienie kilkunastu tysiacom ludzi.Byl pierwszym Polakiem, ktory wszedl do 500 najbogatszych magazynu "Forbes", ktory pisal o nim z uznaniem. Chyba wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Naucz się lepiej ortografii idiotko IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 10:33 Gość portalu: ziuta napisał(a): > Ile ten synus Kulczyka ma latek i jakie wyksztalcenie staz > pracy.Bo co bedzie jak sie synusiowi zabawka znudzi.W Piotrkowi > synus tez dostal od tatusia klub a jak dziennikarz pytal o > wyksztalcenie to sie okazalo ze synus ma DWA MIESIACE SZKOLY > CHANDLOWEJ.Chyba sie w tym kraju juz wszystkim popiepszylo w > glowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mellechowicz Re: Kulczykowie w Lechu: klub w prezencie od taty IP: *.cyberdom.pl 21.06.03, 14:57 Oby!Pan Kulczyk w Lechu,przy znanej gospodarnosci Wielkopolan to gwarancja sukcesu.Powodzenia.Pozdrowienia od Cracovii. Odpowiedz Link Zgłoś