Gość: verte Re: Lewis wygral fartem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 05:42 devote napisał: > udalo mu sie Owszem ale tę powiekę to jednak Louis mu rozwalił nie kto inny.Szczerze mówiąc to takiej rany jescze nigdy w boksie nie widziałem.Ogólnie walka był b.brzydka. Louis nie po raz pierwszy zlekceważył przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Lewis wygral fartem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 16:20 Gość portalu: verte napisał(a): > devote napisał: > > > udalo mu sie > > > Owszem ale tę powiekę to jednak Louis mu rozwalił nie kto inny.Szczerze mówiąc > to takiej rany jescze nigdy w boksie nie widziałem.Ogólnie walka był b.brzydka. > Louis nie po raz pierwszy zlekceważył przeciwnika. Oczywiście Lewis nie Louis ;-)).Sorrki ale pora była już naprawdę późna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Lewis wygral fartem IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.03, 05:42 Czulam, no cholera, czulam, ze ta walka skonczy sie jakims skandalem. Arogancki Lewis dostal nauczke. Miszcz wielki. Podobala mi sie reakcja publicznosci. Nagrodzili Vitalija swoim aplauzem. Brawo Vitek! Odpowiedz Link Zgłoś
faloo Re: Lewis wygral fartem 22.06.03, 05:49 Szacunek dla Kliczki . Naprawdę wielki bokser z niego. Ma chłopak serce do walki i mam nadzieję że dojdzie do rewanżu , tym razem już bez kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Lewis wygral fartem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.03, 16:31 Obaj piesciarze zaprezentowali poziom walki 2 pijanych meneli. Podobnie prezentowala sie ich kondycja. Po Lewisie nie widac bylo wogole jego szybkosci. Moze porazka z Rahmanem to nie byl przypadek i czas juz zawiesic rekawice na kolku? Jedyne co mozna bylo podziwiac to sile ciosow i ambicje. Technicznie to byla walka gorzej niz amaorska. Po Kliczce nie mozna sie bylo spodziewac zbyt wielu unikow i prostych ale Lewis zawiodl na calej linii. Podejrzewam ze zlekcewazyl Ukrainca i po raz kolejny przekonal sie jakie to moze miec zle efekty. Mam nadzieje ze w rewanzu obaj pokaza ze kilkuletnie treningi boksu nie poszly na marne. Odpowiedz Link Zgłoś