osik1 24.07.07, 12:11 Witam, czy też macie takie lagi korzystając z Piłkarzyków? Dzisiaj każda najbanalniejsza operacja zajmuje mnóstwo czasu, błędy serwera zmuszają do powtarzania tych samych czynności. Płakać się chce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abunio Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 13:31 spowolnienie to delikatnie powiedzane ja zespół zakładałem ponad 1h i miałem kilka razy info o eror a jak juz przystapiłem do ustalania składu to całkowicie mnie wyrzucił i cały skład poszedł w p...u aż strach pomyśleć jak to ma działać!!!!! Nie chce mi się już w to grać Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.mitek Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 13:37 oj strasznie muli ten system. przecież tam nie ma jakiś flashowych fajerwerków, chętnych co prawda jest sporo, ale chyba nie aż tyle, żeby to zatkać. mam nadzieję, że coś będzie z tym zrobione, dobrze, że już dwa teamy skompletowałem, ale pech chciał, że właśnie teraz jestem w trakcie tworzenia trzeciego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
patch111 Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 13:38 Przepraszamy za zakłócenia, które spowodowane są przez działanie robaka Blaster. Nasz system serwerowy został zainfekowany. Pracujemy nad przywróceniem prawidłowej wydajności serwisu Wygraj Ligę. Podkreślamy, że prawdopodobieństwo zainfekowania własnego komputera poprzez czytanie naszego forum wynosi ok. 20-25%. Czyli w praktyce jest to wartość dość niewielka. Więcej o problemach naszych serwerów znajdziecie Państwo tutaj: forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html Odpowiedz Link Zgłoś
masseratti Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 14:23 patch111 napisał: > Przepraszamy za zakłócenia, które spowodowane są przez działanie robaka Blaster > . > Nasz system serwerowy został zainfekowany. Pracujemy nad przywróceniem > prawidłowej wydajności serwisu Wygraj Ligę. > Podkreślamy, że prawdopodobieństwo zainfekowania własnego komputera poprzez > czytanie naszego forum wynosi ok. 20-25%. Czyli w praktyce jest to wartość dość > > niewielka. > Więcej o problemach naszych serwerów znajdziecie Państwo tutaj: > forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html bajki opowiadasz Odpowiedz Link Zgłoś
piast78 co sie dzieje z serwerem??? 24.07.07, 15:43 od godziny prubuje cos w grze zrobic i nic sie nieda -to cos znika to liczby wariuja ale serwer chodzi tak wolno ze nieda sie stworzyc niczego Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof261 Re: co sie dzieje z serwerem??? 24.07.07, 15:50 Gdy w końcu udało mi sie kupic 18 zawodników i zaczłem ustalac skład, nagle wszysko mi wyzerowało, musze zaczynac od poczatku. Obecnie poprostu nie mozliwe jest utworzyc skład. Odpowiedz Link Zgłoś
mateqqq Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 16:06 ja tez wlasnie mam takie laggi :PP ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sslackware Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 16:18 Od rana nie udało mi się do teraz zakupić wszystkich zawodników, bo zawsze na drodze staną jakieś problemy. Najcześciej wylogowywuje, jednak czasem zdarzają się też inne błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.mitek Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 17:11 teraz to ja się nawet zalogować nie mogę. ehhh, i to przed dodaniem ostatniego zawodnika wywaliło... Odpowiedz Link Zgłoś
piast78 Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 17:16 a jak znam zycie redakcja poszla sobie do domciu i pa gierko do jutra :) chcialem cos zrobic i dwie godziny sie mecze bez zadnego rezultatu-wracam tu jutro Odpowiedz Link Zgłoś
orso83 Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 17:44 moze w koncu redakcja zdecyduje sie cos z tym zrobic? wogole strona zawiera wiele bledow to zmieniajacy sie bez powodu budzet to znikanie zakupionych zawodnikow.. poprawcie w koncu te bledy! Odpowiedz Link Zgłoś
artur9393 Re: Spowolnienia serwera 24.07.07, 17:53 Niestety też tak mam... to może do szału człowieka doprowadzić... myśle ze to sie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś