silvestro 26.07.07, 21:02 Zamówiłam sobie drużynę, a konkretnie Wisłę i otrzymałam w składzie Konrada Gołosia, który jest zawodnikiem Górnika Zabrze i Dawidowskiego, który jest na sprzedaż. Można to zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygrany01 Re: Chybił trafił 26.07.07, 21:04 wejdz do druzyny i sprobujzmienic,da sie??a tak wogole czy taka druzyne zmienic mozna niech powie Kowall moze wie? a tak apropo jaką drużynę dostałeś od redakcji?wez podaj pelny sklad Odpowiedz Link Zgłoś
wygrany01 Re: Chybił trafił 26.07.07, 21:21 ktos wysylaj sms-a?fajne druzyny daja? Odpowiedz Link Zgłoś
ajzack6 Re: Chybił trafił 26.07.07, 22:17 Skro założyciel wątku dostał Gołosia i Dawidowskiego to raczej nie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Chybił trafił 26.07.07, 21:31 gdzies w gazecie na poczatku bylo napisane ze niestety tych druzyn nie mozna zmieniac. Mozna za to zmieniac sklad tych drugich wybranych losowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wygrany01 Re: Chybił trafił 26.07.07, 22:02 taaa ktos wysylaj jakie sklady daja,fajne? kowal zmieniac cos w nich mozna?nie tracac pkt Odpowiedz Link Zgłoś
silvestro Re: Chybił trafił 26.07.07, 23:22 Zamówiłam Wisłę i mam taki skład: Ustawienie 1-3-4-3- Pawełek-Głowacki-Cleber-Baszczyński-Jirsak-Zieńczuk-Sobolewski-Dudka-Paulista-Brożek-Boguski Rezerwa: Juszczyk-Thwaite-Magiera-Kokoszka-Kosowski-Gołoś-Dawidowski I to jest skład na całą rundę jesienną i w trakcie rundy zmian robić nie można . Dlatego pytam, czy przed rozpoczęciem można jeszcze coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś