romanligocki1 30.07.07, 08:38 Czy może ktoś mi podać 11 według magazynu Orange ekstraklasa bo niestety nie miałem możliwości obejrzenia.Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel902490 Re: Magazyn Orange Ekstraklasa 30.07.07, 11:23 Nie pamiętam za bardzo ale na 100% byli Ci [ustawienie 3-4-3]: bramkarz : Cabaj obrona : Balaz pomoc : Wróbel, Quinteros atak : Chinyama, Jezierski, Zając W pomocy wydaje mi sie że jeszcze Madej i Iwański a do obrony dorzucili Pietrasiaka. Brakuje jeszcze jednego obroncy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
daxca Re: Magazyn Orange Ekstraklasa 30.07.07, 11:26 jak bedziesz sie sugerowal tym glupim programem to nic nie wygrasz! Odpowiedz Link Zgłoś
djmaro1 Re: Magazyn Orange Ekstraklasa 30.07.07, 11:49 Chłopie nie kieruj się tą 11 kolejki tego programu... Oni nawet nie wiedzą, na jakich pozycjach grają piłkarze... Balaza dali na obronę, a to pomocnik, a Zająca na atak, a też jest pomocnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
romanligocki1 Re: Magazyn Orange Ekstraklasa 30.07.07, 12:12 Ale ja się tym nie sugeruje nawet nie mam zamiaru wysłać ani jednego smsa po prostu ciekawość ale skoro nie chcecie pomóc to nie ja tylko grzecznie proszę i pytam. Odpowiedz Link Zgłoś