dorciaszek 17.10.13, 22:09 dla czestych klientek czesto sa takie akcje ze dni darmowej wysylki? ciała wczoraj dalam i nie zamowilam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.didi Re: merlin 17.10.13, 22:22 ostatnio jakoś w sierpniu była darmowa dostawa, przy zakupie zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: merlin 17.10.13, 22:24 jako stała klientka od merlina raz w roku(w rocznicę pierwszego zmaówienia) na jedno zamówienie dostaję 10 procent zniżki(nie dotyczący multimediów i elektroniki)-szał ciał normalnie...wygrali w zeszłym roku jak zamówiłam coś czego jak się potem okazało nie mają i anulowano zamówienie ale "moich" 10 procent już nie oddano i nie pozwolono w innym wykorzystać bo według nich zostało użyte-masakra.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: merlin 17.10.13, 22:26 czyli co nie ma co liczyc na niedlugo taka akcje? bo zastanawiam sie czy teraz skorzystac z kodu Claudia2013 na gre kolejka bo chyba w fajnej cenie z tym rabatem nawet jak zaplace za przesylke Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: merlin 17.10.13, 22:33 a paczkomat? to nieco ponad 3 zeta....albo jakiś punkt darmowego odbioru moze masz w pobliżu? Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: merlin 18.10.13, 08:21 U mnie dostawa paczkomatem jest regularnie zablokowana - wybieram opcje- jest ok, przy podsumowaniu pojawia sie info,ze nie ma mozliwości w ten sposób wysłać przedmiotów Odpowiedz Link Zgłoś
slona78 Re: merlin 18.10.13, 12:08 U mnie to samo, zawsze wybieram paczkomat i nigdy jeszcze nie był dostępny przy moich zakupach. Może to tylko taka ściema... w każdym razie nigdy się nie załapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: merlin 17.10.13, 22:26 30 listopada jest dzien darmowej wysyłki w wielu sklepach internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: merlin 17.10.13, 22:27 le to grosze ale to chyba przy zamowieniu powyzej 89 zl Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: merlin 18.10.13, 08:33 50% cena wysyłki przy zamówieniu za 89zł, warto z kimś robić jak się chce jedną rzecz kurier wychodzi po 5,5zł Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 08:58 kto wie ile jeszcze czasu obowiązuje rabat z hasłem Claudia ? Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:01 tez wlasnie jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:10 aaa, merlin mnie wkurzył dzisiaj! miałam w schowku kilka zabawek, nad którymi się zastanawiałam, z przeceny, a dzisiaj wszystkie wróciły do cen regularnych! nosz kurcze! Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:24 wydaje mi się, że do końca weekendu. W w koszyku może miałaś ceny już po wpisaniu rabatu? Stąd teraz są "regularne" jak wpiszesz znowu rabat to będą niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:27 Ale oni dziacy wybralam gre kolejka i nie moge wybrac dostawy do paczkomatu - niewiedziec czemu. takze raz zrealizowany kupoin claudie nie moge zrealizowac drugi raz nawet na kocie meza z zupelnie innymi danymi. Dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:28 to coś nie tak, ja zrobiłam 3 zamówienia z kodem, z jednego i tego samego konta... A paczkomatów nie można kiedy zakup jest ciut większy (u mnie np w przypadku samochodu z puzzlami tak było). Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:32 mnie pisze ze kupon juz zrealizowany -20% Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:43 Ja złożyłam już dwa zamówienia z kodem, a teraz jak sprawdzam to dalej wskakuje Claudia2013. Może spróbuj wywalić wszystko z koszyka i utworzyć zamówienie od nowa. Z tego co się orientuję to kod promo obowiązuje do końca weekendu, ale ręki nie dam sobie uciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:46 Nie wiem teraz niby napisane kupon promocyjny zostal aktywowany ale kwota sie nie zmienia i nadal 44,99 (on dziala na wszystko?) ja chce kupic gre kolejka?? Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:48 bo to już masz cenę po rabacie, cena bez rabatu to 60,49zł Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:53 gwen_s napisała: > bo to już masz cenę po rabacie, cena bez rabatu to 60,49zł Dokładnie. Rabat nalicza się od kwoty czarnej. Podstawowa kwota to 60,49zł, więc tak na prawdę na tę grę obowiązuje rabat prawie 26%. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:50 Ta gra jest juz w promocji i na nia nie nalicza dodatkowego rabatu. Tez ja zamówiłam, a w wątku o grach sasza pisze, że słaba. No trudno, zobaczymy... Co do kuponu promocyjnego, to mozna go wpisywac wiele razy, ja zrobiłam 2 zamówienia z tym kodem, a w międzyczasie wielokrotnie wylogowywałam się i ponownie logowałam (po ponownym zalogowaniu trzeba było kod wpisac ponownie, żeby naliczał się do rzeczy już umieszczonych w koszyku lub na nowo wrzucanych do koszyka). Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:49 Kod wchodzi za każdym razem, a gry Kolejka nie obejmuje, ponieważ jest aktualnie w lepszej promocji 44,99zł (z 20% rabatem wychodzi 48,39zł) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 09:50 aaaaaa nie wiedzialam ze sie nie kumuluje to juz bede madrzejsza Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 10:00 Ależ skąd. Nie miałam ich w koszyku, tylko w przechowalni i były pięknie przecenione Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 10:21 A może skończyła się na nie promocja? Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n stali klienci 18.10.13, 12:17 mają np. tak: "Dziękujemy za udział w Klubie Merlina. Wartość Twoich zrealizowanych zamówień w ciągu ostatnich 180 dni wynosi [i tu jest jakiś limit dolny - trzeba doczytać na stronie - nie pamiętam 500-600 zł chyba]. Bezpłatną przesyłkę masz już przy zamówieniu: - książki, muzyka, filmy, gry i programy, elektronika, zabawki, kosmetyki, sport: od 89 zł A w pozostałych przypadkach 50% zniżki. Cena za dokonanie płatności za pobraniem wynosi 5 zł i nie podlega rabatowaniu. Wyjątek stanowią punkty odbioru merlin.pl, gdzie cena za płatność gotówką wynosi 0 zł." Czyli mnie zasadniczo mało ruszają dni darmowej dostawy, bo i tak nie płacę nic, albo ok. 7 zł (o ile pamiętam ostatnie zamówienie z płatną dostawą). Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: stali klienci 18.10.13, 12:22 To prawda, też mam spore zniżki na dostawę, np. płacę 3 zł za kuriera lub coś ok. 1,5 zł za paczkomat. Tak więc opłaca mi się zamówić, gdy są jakieś promocje (ostatnio z Twoim Stylem 20%), bo rzeczywiście płacę taniej. W innych księgarniach niby ceny są zbliżone lub niższe, ale jak doliczę koszt paczki - wychodzi drożej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: Do kiedy promocja Claudii? 18.10.13, 16:10 no i znowu promocja o tych zabawkach pisałam : kuter Kiddieland i samochód Tolka Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 I jeszcze ... 18.10.13, 17:32 Poszperałam trochę w Merlinowych zabawkach w poszukiwaniu czegoś dla mojego małego mężczyzny. Może nie są to super ceny w porównaniu z Allegro, ale może kogoś interesuje: merlin.pl/Air-Hogs-Lewitujacy-helikopter-Saw-Blade-pomaranczowy_Spin-Master/browse/product/206,1170704.html merlin.pl/BeeWi-Mini-Cooper-sterowany-za-pomoca-smartphona_BeeWi/browse/product/206,1031594.html merlin.pl/Hot-Wheels-Autokule-wyrzutnie-Lock-Load-Launcher-Ballistik_Mattel/browse/product/206,1242698.html merlin.pl/Hot-Wheels-Autokule-magazynek_Mattel/browse/product/206,1242670.html Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: I jeszcze ... 18.10.13, 19:40 Aga na all praktycznie takie same ceny bynajmniej autokul (wyrzutni), w kauflandzie też widziałam ostatnio w takiej cenie także wg mnie żadna promocja ;/ Na początku roku wyrzutnie były po 32zł a autokule po 9zł w kauflandzie, mam nadzieję, ze będzie i w tym roku podobna akcja Odpowiedz Link Zgłoś