kowall 10.08.07, 13:04 Ligi prywatne dokończone. Przypominam, że po dopisaniu się do ligi, nasza drużyna pojawi się w rankingu po przeliczeniu kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simpson85 Drogi kowallu 10.08.07, 13:28 mam pytanko: jak to jest, że mając dwie druzyny {Sith Team i TGK(L)} mam je obie w lidze prywatnej moich znajomych? Wprowadzałem kod tylko dla ST bo druga drużyna złożona wyłącznie z graczy (L) miała być dla zabawy. Umówiliśmy się ze znajomymi że każdy wystawia tylko jeden zespoł i głupio się teraz czuję. Czy oznacza to, że zgłaszając np. drużynę 3 do jednej ligi będą w niej i drużyna 1 i 2?? Czy to znowu jakaś niedoróbka administratorów gry?? Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Drogi kowallu 10.08.07, 13:34 To nie jest żadna niedoróbka. Zmieniły się zasady: Jeden login - pięć drużyn. Dlatego postanowiliśmy, o czym informowałem na samym starcie Wygraj Ligę, że wszystkie drużyny gracza wchodzą do ligi, czyli max 5. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: Drogi kowallu 10.08.07, 13:43 Aaaa dzięki za szybką odpowiedź. Hmmm troszkę to dziwne, ale... mam jeszcze jedno pytanie: czy w takim razie jak zrezygnuję z ligi prywatnej jednym zespołem to będzie to oznaczało zniknięcie wszystkich?? Odpowiedz Link Zgłoś
gientarka Re: Drogi kowallu 10.08.07, 14:48 "o czym informowałem na samym starcie Wygraj Ligę" szkoda, że nie ma o tym słowa w regulaminie. to bzdura, WL zalicza kompletną klapę i nie jestem odosobniony a tak się puszyliście przed same ochy i achy przy tym nie ma osobnego forum dla każdej ligi PYTANIE czy mogę w takim razie zlikwidować jedną z drużyn na moim loginie Odpowiedz Link Zgłoś
bobut Re: Zapraszam do Lig Prywatnych 10.08.07, 13:35 kowall Jeśli mam kilka lig po wcześniejszym zapisaniu się a teraz jak wchodze do tej ligi to czemu mnie wniej niema, to musze się jeszcze raz do niej wpisywać ? Czemu nie mam tych osób co sie wcześniej do mojej ligi zapisały, musze jeszcze raz robic nabór do mojej ligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bobut Re: Zapraszam do Lig Prywatnych 10.08.07, 13:47 kowall sorry, juz mam graczy. mam jeszcze jedną sprawe Tylko że jak wchodze do administracja ligą, następnie przy " Usuń gracza z ligi" wchodze do " zobaczacz liste " wyskakuje mi jedna osoba a jak wchodze normalnie do ligi to mam 62 graczy. To co jest w takim razie nie tak , bo powinienem mieć chyba w liście graczy do usunięcia właśnie te 62 osoby co mi się zapisały do ligi a nie tylką jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek555 Re: Zapraszam do Lig Prywatnych 10.08.07, 14:04 Ja mam pytanie dotyczące klsyfikacji lig.Załóżmy że jakaś liga prowadzi przed ostatnią kolejką i wtedy dołancza się do niej prezes który jest w czołówce.Czy do ligi zaliczają się jego wszystkie punkty czy tylko te z ostatniej kolejki?Chodzi mi o to czy on ma szanse dostać nagrodę bedąc w pierwszej piątce ligi(licząc wszystkie jego punkty w grze) czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
potasz1 Re: Zapraszam do Lig Prywatnych 10.08.07, 18:37 kowall napisał: > Ligi prywatne dokończone. Przypominam, że po dopisaniu się do ligi, > nasza drużyna pojawi się w rankingu po przeliczeniu kolejki. Dzieki szzcerze bardzo!!! Ps. Wreszcie skonczyly sie nasze meki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś