Gość: Lefti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:43 Drugi set jak można było przewrotnie przewidzieć żenujący. "Śpiewaj, śpiewaj Polska wtopi mecz, jejijeje!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tashunca Jak tam lefti, spiewasz tam jeszcze? IP: 195.173.13.* 18.08.07, 12:57 Lefti bo walisz kapucyna lewa? Przyglup... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Rażący błąd w artykule 18.08.07, 14:41 Co ma siatkówka do Grand Prix? Przecież siatkówka, a wyścigi samochodowe to dwie zupełnie inne dziedziny sportu. Jak można to mylić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: findesiecle,LOL Re: Rażący błąd w artykule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:34 hasło "Grand Prix" nie odnosi się tylko do jednej dyscypliny sportowej. bez urazy, ale zastanów się zanim znowu coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 GW mogłaby zaprzestać ogólników głupich. 18.08.07, 20:52 "... w niedzielę zmierzą się z drużyna Kazachstanu i jeśli wygrają ten mecz, to mają szansę awansować do finału cyklu Grand Prix" Co to za bla bla bla? Niech napiszą, w jakich okolicznościach nie mają szans na awans, a co im go zapewnia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tashunca Nie wiadomo czy smiac sie z Ciebie czy plakac tetl IP: 195.173.13.* 18.08.07, 17:48 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Polki prowadzą z Japonią IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.08.07, 11:49 gdzie można śledzić wyniki na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: Remis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:52 Ja śledzę tutaj Ale chyba są też inne miejsca www.bwin.com/livebets.aspx?eventID=994394 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: Remis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:55 Czy jest jakakolwiek strona internetowa gdzie można obserwować mecz polskich siatkarek w grand prix na żywo ? Jeśli ktoś wie to bardzo proszę o adres lub o link!!!!!!!!!! Będę bardzo wdzięczna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tashunca www.fivb.org IP: 195.173.13.* 18.08.07, 12:55 Prosze wybrac livescore - wybniki sa uaktualniane na biezaco... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Polki prowadzą z Japonią IP: 213.198.165.* 18.08.07, 11:54 Tez na stronie FIVB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: Polki prowadzą z Japonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:58 Jaka jest strona internetowa FIVB????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lefti Re: Polki prowadzą z Japonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:10 google nie gryzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poker na żywo tutaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:10 www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldGrandPrix/2007/LiveScore/?sm=115# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3-1 Re: na żywo tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:50 No to od srody do niedzili Polki czeka maraton... hurrrrrrrrrrrraaaaaaaa 3-1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: na żywo tutaj IP: 213.198.165.* 18.08.07, 12:55 Ale czwarty set, cos pieknego! Ogladalem na hiszpanskim Eurosporcie - komentator uzywal glownie slow "monumental" i "stratosferico" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Bo to było "monumental" i "stratosferico" !!! 18.08.07, 13:00 czwarty set - czyli metodyczna demolka japonek ! Są wielkie, a Bonita jest super: słyszeliście jak nadawał po polsku: "zagrywka - dobrze" !! Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Bo to było "monumental" i "stratosferico" !!! 18.08.07, 13:03 i jeszcze gadal "obrona, obrona" :) z zajebistym akcentem smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: got mimo zwycięstwa o awans będzie bardzo trudno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:06 na stronie fivb jest tabela a zniej wynika że awans do finału jest praktycznie poza zasięgiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: mimo zwycięstwa o awans będzie bardzo trudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:13 Tylko bądź uprzejmy zauważyć, że tabela nie uwzględnia wszystkich meczów, między innymi naszego :]. Dziś dziewczyny łyknęły w tabeli Amerykanki, Kubanki i Japonki, a to pewnie jeszcze nie wszystko :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Polki prowadzą z Japonią IP: *.e-wro.net.pl 18.08.07, 13:34 chciałbyś człowieczku małej wiary :) brawo dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xio Ningbo jest w chinach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 14:24 W sumie to daleko.... sz. p. redaktor mogl nie byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xio w Chinach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 14:27 Przepraszam za ortografie, ale ta pomyłka tak mnie zszokowała, że zapomniałem jak się pisze 'Chiny'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon44 Polki prowadzą z Japonią IP: *.chello.pl 18.08.07, 14:28 Po zwycięstwie z Japonkami są na czwartym miejscu w tabeli GP!!! Lena jest śliczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Kurde, dziewczyny, tak trzymajcie. 18.08.07, 14:41 Ale u nas też tak grajcie! Bo stary już jestem i pikawa mi nie wytrzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus Trener Japonek po meczu: IP: *.cust.tele2.se 18.08.07, 15:17 Osaka, Japan, August 18, 2007: Comments from the official FIVB press conference after the Japan-Poland game on Saturday. Japan Head coach Shoichi Yanagimoto: You can see from the data the number of block points. Poland had 22 and Japan had three. This explains everything. There was a big difference about the number of block points, and naturally it would be difficult for us to win the game. At first our aim was to work on Poland’s weak point, serve reception, so if we can do good service their attacking power is weaker. That was our aim, but it did not work well actually. As a matter of fact we waited for the situation to improve, and we waited too long. While doing that we made some mistakes and we lost points continuously and everything went so bad. Captain Yoshie Takeshita: We had both good points and bad points for today’s game, and by fixing them we will try our best tomorrow. The good point was we were able to receive their serve quite well and build up the attacking. That process went well. The bad point was we had a continuous loss of points and could not fix that problem immediately. Miyuki Takahashi: Today’s problem for us was Poland’s high block, and we could not deal with it. We did not have enough individual skill to overcome it. We have to think about this. Erika Araki: I regret about the continuous loss of points, so it made this game so rough. Personally I made a mistake at the end of the third set. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WELL Polki prowadzą z Japonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:36 Gdzie do cholery są wyniki konkurentek do awansu Polek:Holandii ,Chin,USA,Kuby. Jak zwykle śpicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol ile drużyn awansuje do finałów 4 czy 5 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:51 plus chiny oczywiście, doczytałem że w finale będzie 6 druzyn ale jakie zasady kealifikacji nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Polki prowadzą z Japonią 18.08.07, 16:16 relacja na poziomie sprawozdania do szkolnej gazetki "z obchodów rocznicy nadania imienia" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Polki prowadzą z Japonią IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.08.07, 16:31 Lencia dala do wiwatu....a Ania niech sobie "siedzi i zawija w sreberka" niby te same Winiary a dwie rozne dziewczyny.Bedziesz tak Anka zawijala....zawijala....zawijala...i zostaniesz stara panna buhahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Polki prowadzą z Japonią IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.08.07, 16:50 Marco...masz u mnie dwa browary(za turnieje w Chinach i Japoni)...ale jestes mi winien trzy za Rzeszow hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Redakcja sport.pl nie umie pisać wyników. IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.07, 19:50 Czytajac ten artykul i wczesniejsz dotyczace siatkowki pogubliem sie z wynikami. Raz jest ze nasz prowadza i wynik np. 11:9 za chwile ze japonki prowadza i tez cos typu 13:11. O co tu biega?? Niech redakcja ujednolici to, bo w kazdym normalnym portalu jak gra np. Polska:Japonia to wyniki naszych po lewej, przeciwnika po prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Odrodzone Polki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 22:24 Polki zagrały poprostu wyśmienicie!!!Widać, że Bonitta wcielił w drużynę wielkiego ducha walki (choć Niemczyk za lat swej świetlności robił to samo).Szczerze powiedziawszy, gdy problemy zdrowotne uniemożliwiały grę Agacie Mróz, a Gosia Glinka miała kontuzję, więc Kasia Skowrońska musiała przestawić się z środkowej na atakującą, martwiłam się co będzie z naszym środkiem.A tu proszę pojawiła sie w kadrze Lena Dziękiewicz, która mimo swego niskiego zwrostu (jak na śodkową oczywiście) poradziła sobie bardzo dobrze.Do tego poprostu fenomenalna Ania Podolec!!!Myślę, że jeśli Gosia Glinka wróci do swojej normalnej formy ( a przecież wiemy co u Gosi znaczy "normalna forma") to będziemy mieli dwie kapitalne atakujące, Kasia wróci na środek i wraz Maszą Liktoras stworzą mur nie do przebicia nawet dla rosłych Rosjanek. A nawet jeśli coś nie pójdzie po ich myśli to przecież na ławce jest Lena.Dodajmy do tego powracającą do wielkiej formy Dorotę Świeniewicz, bardzo dobre przymujące, libero na światowym poziomie Mariolę Zenik i dwie świetne rozgrywające.A przecież to nie wszysto po kontuzji dochodzi do siebie Joasia Mirek, a w obwodzie zostają Ola Przybysz, Agnieszka Bednarek czy Kamila Frątczak. Krystalizuje się nam piękna drużyna, nic tylko wygrywać!!!!!!!!!:) Na konie chciałam podziękować za powiedzenie mi o stronie internetowej FIVB. Odpowiedz Link Zgłoś