Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 18:09
    nowe wiadomosci z najlepiej zarzadzanego klubu pilkarskiego w Poslce :P
    ----------

Informacja oficjalna: Era sponsorem Wisły
    Od dziś Era GSM jest Strategicznym Sponsorem Wisły Kraków! Zaangażowanie
    finansowe będzie zależało od wyników sportowych osiąganych przez drużynę
    piłkarską. W ramach umowy sponsorskiej piłkarze klubu występować będą w
    specjalnie zaprojektowanych strojach.

Oto pełny komunikat prasowy Era GSM:

Era, posiadająca wieloletnie doświadczenie w sponsorowaniu wydarzeń
    sportowych, zdecydowała się na wspieranie klubu ze względu na jego potencjał
    i szanse sukcesu w kolejnych Mistrzostwach Polski, jak również udział w
    rozgrywkach Pucharu UEFA i Ligi Mistrzów (Champion's League).

Zaangażowanie finansowe Ery - Strategicznego Sponsora Klubu - będzie zależało
    od wyników sportowych osiąganych przez drużynę piłkarską. Tak skonstruowana
    partnerska umowa wyznacza nowatorskie podejście do sponsoringu sportu w
    Polsce. Od wyników sportowych zależeć też będzie ewentualne przedłużenie
    umowy na następny sezon.

Wisła Kraków gwarantowała, jak dotychczas, olbrzymie zainteresowanie
    miłośników piłki nożnej. Polska Telefonia Cyfrowa, która jest liderem rynku
    telefonii komórkowej w Polsce z liczbą ponad 5,6 miliona abonentów, angażuje
    się w sponsorowanie popularnych i dynamicznych dyscyplin sportowych. Była,
    m.in., sponsorem piłkarskiej reprezentacji Polski podczas eliminacji do
    Mistrzostw Świata. Wykreowała również Windurfing Era Cup - imprezę wpisaną w
    międzynarodowy kalendarz najważniejszych na świecie zawodów windsurfingowych.

W ramach umowy sponsorskiej piłkarze klubu występować będą w specjalnie
    zaprojektowanych strojach. Projekty koszulek zawodników Wisły Kraków z logo
    sieci Era zostały przedstawione do zatwierdzenia przez UEFA.

Obserwuj wątek
      • berserk75 Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.03, 18:22
        myślę, że te nowe SPECJALNE stroje powalą przeciwników w drodze do LM :))))))))
      • Gość: Vieri Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 18:36
        Ale żenada. Chłopaczki się podnieciły, ale eliminacje LM sprowadzą ich do
        parteru.
        • Gość: Cyfra Plus CRACOVI ! IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.03, 18:47
          No to teraz kolej na plus i wszystko zostanie w wielkim krolewskim Krakowie !

Serce w Pasy !!!!!!!
          • Gość: duch olabogi Re: Plus CRACOVI ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 20:10
            a Comarch wam nie wystarczy. To bardzo solidna firma.
            • Gość: Kermit Re: Plus CRACOVI ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 20:37
              Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> a Comarch wam nie wystarczy. To bardzo solidna firma.

A Telefonika wam nie wystarczała? Ta łobuzerska firemka, która zniszczyła
              Oźarów?
              • Gość: duch olabogi Re: Plus CRACOVI ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 20:48
                ja mam wrazenie ze Comarch jest firma o lepszych perspektywach niz telefonika.
                Np. to Comarch wlasnie wygral przetagr na dostawe oprogramowania do instytucji
                rzadowych stanu Washington - a to jest przeciez bastion Microsoftu i wylegarnia
                tysiaca innych soft-firm.
                Popros Portera, to on ci to lepiej, profesjonalista jeden, objasni. I moze jemu
                jako kibicowi Legii bedziesz w stanie zaufac.

A Ozarow zalatwila nie telefonika tylko on sam. Kapitalizm, misiaczku, polega
                na tym, ze to co nie jest efektywne lepiej zamknac i dac szanse rozwoju temu co
                efektywne jest.
                Przeciez to sami wascy eksperci pokdreslili ze wartosc gruntu pod fabryka w
                Ozarowie byla wyzsza od samej fabryki.

No ale zamiast przeprowadzic ekonomiczny rachunek zawsze jest lepiej uprawiac
                populistyczne gaworzenie o jednakowych zoladkach i awangardzie ludu pracujacego
                miast i wsi... ty chyba, misiu, opusciles jedna z grup dzierganych w marmurze a
                przylepionych do palacu kultury i nauki im Josefa Wiesioronowicza Stalina...
                uwazaj bo bedzie inwentaryzacja i znowu cie zagonia do dumnego wznoszenia w
                gore czerwonego sztandaru...
                • Gość: Kermit Re: Plus CRACOVI ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 21:13

> A Ozarow zalatwila nie telefonika tylko on sam. Kapitalizm, misiaczku, polega
                  > na tym, ze to co nie jest efektywne lepiej zamknac i dac szanse rozwoju temu
                  co
                  >
                  > efektywne jest.

Po pierwsze - misiaczku to moźesz zwracać się doswojego kochasia.
                  Po drugie - zgoda - kapitalizm, ale na zdrowych zasadach konkurencji i
                  rywalizacji. W przypadku Oźarowa Telefonika stosowała chwyty poniżej pasa.

> ty chyba, misiu, opusciles jedna z grup dzierganych w marmurze a
                  >
                  > przylepionych do palacu kultury i nauki im Josefa Wiesioronowicza Stalina...

A ty co opuściłeś? Burdel z chłopakami dla zniewieściałej krakowskiej bohemy?
                  • Gość: duch olabogi Re: Plus CRACOVI ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 22:35
                    cie, cie, misiek, uwazaj, bo cie jeszcze od myslenia glowa rozboli, oj, oj...
                    • Gość: Kermit Re: Plus CRACOVI ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 00:17

> cie, cie, misiek, uwazaj, bo cie jeszcze od myslenia glowa rozboli, oj, oj...

Świetne, wyrąbiste...wy krakusy macie nieziemskie poczucie humoru.
                      • Gość: Krak Re: Plus CRACOVI ! IP: gateway:* / 192.168.32.* 15.07.03, 08:10
                        Gość portalu: Kermit napisał(a):
                        >
                        > Świetne, wyrąbiste...wy krakusy macie nieziemskie poczucie humoru.

A wy macie Pietrzaka ...
      • Gość: vik He he he IP: *.chello.pl 14.07.03, 18:54
        Szkoda tylko, że działacze najlepiej zarządzanego klubu w Polsce próbują wbrew
        prawu i przepisom podebrać Widzewowi Włodarczyka. No, ale cóż, powiedział
        chłop, że ma ustną umowę z Grajewskim o możliwości przejścia za darmo do
        każdego klubu, nie tylko zagranicznego, to mu uwierzyli. I zabrali do Francji.
        Teraz twierdzą, że na przyszłośc będą żądać oświadczeń zawodników o tym, że
        nie mają ważnych kontraktów z poprzednim klubem.
        Krótko mówiąc - PEŁNY PROFESJONALIZM I WZOROWA ORGANIZACJA!!!
      • Gość: Tuzin Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 19:13
        Moze to i lepiej bo bede musial juz wybierac tylko miedzy dwoma operatorami :D
        • Gość: Sword Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bunkier.tbg.net.pl 14.07.03, 19:22
          a co myślisz Erę obchodzi utrata góra 20 tys. klientów w porównaniu z możliwym
          zyskiem z inwestycji pod nazwą Wisła Kraków w lidze mistrzów??
      • peteen jakżeby inaczej... 14.07.03, 19:29
        jakżeby ktoś poza kibicami wisły mógł sie tu ucieszyć, że mamy w kraju świetnie
        zarządzany klub, który okopuje się w celu jeszcze lepszego reprezentowania
        siebie i kraju w rozgrywkach europejskich...
        jakież to wysokie, czuć taka szczerą i nieskrępowana zawiść do kogoś, komu się
        powiodło, brawo...
      • antyrys Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.03, 20:37
        Gratuluję Wiśle nowego sponsora. I rzecz jasna życzę powodzenia w eliminacjach
        do LM. Wszak to polska drużyna. Jednak cieniem na "profesjonalnym" prowadzeniu
        klubu kładzie się "transfer" Włodarczyka. W ubiegłym roku podobnie miała się
        sprawa z Kuźbą. Choć nie bez winy są obaj zawodnicy (kręcenie na kilka stron),
        to jako żywo przypomina to metody Legii w zamierzchłych czasach. Przypomnę
        tylko, że to właśnie z powodu ściągania do warszawskiego klubu pod pretekstem
        odbycia "zaszczytnej służby wojskowej" kopaczy z całego kraju, Legia została
        znienawidzona wszędzie poza stolicą (co za beznadziejnie długie zdanie:)).
        Czyżby szczęśliwi z obecnej sytuacji Wisły kibice, nie zdawali sobie sprawy z
        analogii? A może tak dać szansę swoim "cudownym" wychowankom? Jak chcecie być
        szanowani nie tylko przy Reymonta, to budujcie zespół w normalny sposób.
        Pozdrawiam z Łodzi.
        • Gość: duch olabogi Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 20:50
          jaka analogia? Wisla nie ma przemoznej sily zagonienia ludzi pod przymusem na
          boiska na dwa lata wojskowego poboru... to Wlodarczyk cos skrecil... nie dziwie
          mu sie, prawde mowiac... biorac pod uwage stan organizacyjny Widzewa...
          • Gość: Kermit Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 21:15

> jaka analogia? Wisla nie ma przemoznej sily zagonienia ludzi pod przymusem na
            > boiska na dwa lata wojskowego poboru...

Jak ty czegoś nie maźniesz na Legię to jesteś chory chyba co? Brak porannego
            wzwodu a moźe nieżyt innych części ciała? Legia lekiem na całe zło i wszystkie
            choroby świata?
      • Gość: doradca Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 21:31
        Czy Ty dziecko wiesz jaka opinie ma ERA?
      • antyrys Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.03, 21:31
        Szanowny duch olabogi zdaje się nie dostrzegać pewnych spraw. Zaznaczam:
        istotnych. Czy fakt, że dzisiejsza Wisła nie jest klubem z pewnego "pionu",
        zwalnia ją ze stosowania zasad fair play? Czy może słowo "kaperownictwo" nie
        wróciło tu do łask? Czy żerowanie na słabości (mam nadzieję przejściowych)
        innych klubów jest etyczne? Czy "kasa" usprawiedliwia wszystko? Zwróciłeś uwagę
        na, przyznaję, mało szczęśliwe określenie. Ale, czy naprawdę nie widzisz całego
        zjawiska? Jak już mówiłem, życzę Wiśle powodzenia. Oby tylko nie okazało się,
        że te metody doprowadzą do odwrócenia się kibiców w całym kraju od tego klubu.
        • Gość: doradca Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 21:38
          antyrys napisał:

> Szanowny duch olabogi zdaje się nie dostrzegać pewnych spraw. Zaznaczam:
          > istotnych. Czy fakt, że dzisiejsza Wisła nie jest klubem z pewnego "pionu",
          > zwalnia ją ze stosowania zasad fair play? Czy może słowo "kaperownictwo" nie
          > wróciło tu do łask? Czy żerowanie na słabości (mam nadzieję przejściowych)
          > innych klubów jest etyczne? Czy "kasa" usprawiedliwia wszystko? Zwróciłeś
          uwagę
          >
          > na, przyznaję, mało szczęśliwe określenie. Ale, czy naprawdę nie widzisz
          całego
          >
          > zjawiska? Jak już mówiłem, życzę Wiśle powodzenia. Oby tylko nie okazało
          się,
          > że te metody doprowadzą do odwrócenia się kibiców w całym kraju od tego
          klubu.
          Dokladnie tak moga zachowywac sie Ci , ktorzy sa atakowani za politykę kadrową
          CWKS Legii Warszawa w latach ubieglych.
        • Gość: duch olabogi Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 22:33
          jezeli Wlodarczyk ma wazny kontrakt z Widzewem - to bedzie gral w Widzewie.
          Jezeli Wlodarczyk nie ma waznego kontraktu z Widzewem - to bedzie gral w Wisle.

Zaden klub, nawet dzisiejsza Legia, nie jest w stanie miec dzisiaj takiej
          przemoznej sily przyciagania jak Legia w dawnych czasach.
          • Gość: duch olabogi Kapka wyjasnia sprawe Wlodarczyka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 22:42
            Kapka o sprawie Włodarczyka: Ewidentnie zawaliłem
            - Ewidentnie zawaliłem. Na przyszłość trzeba będzie brać oświadczenia na piśmie
            o tym, że piłkarz jest wolny. Traktowałem Włodarczyka jak dorosłego zawodnika -
            mówi wiceprezes Wisły Zdzisław Kapka o zamieszaniu związanym z transferem
            Piotra Włodarczyka z Widzewa.

W kontrakcie Włodarczyka z Widzewem jest zapis, że może odejść "na zasadach
            przewidzianych przez FIFA", ale tylko do klubu zagranicznego. O tym punkcie
            działacze Wisły nie wiedzieli. - Po tym jak nas potraktowano przy transferze
            Kuźby, działacze z Krakowa dostali od nas żółtą kartkę, teraz mają czerwoną -
            ostro reaguje Andrzej Grajewski, jeden z udziałowców Widzewa.

Dlaczego Wisła sprowadziła na zgrupowanie do Francji Piotra Włodarczyka,
            chociaż ma on ważny kontrakt z Widzewem? - Włodarczyk i jego menedżer zapewnili
            mnie, że Piotrek jest wolnym zawodnikiem - twierdzi wiceprezes Wisły Zdzisław
            Kapka. - Teraz jednak okazało się, że zawodnik ma ważny kontrakt w Łodzi, ale
            ma też ustne przyrzeczenie od Andrzeja Grajewskiego, że będzie mógł za darmo
            zmienić barwy klubowe. Dlatego jest to spór między Włodarczykiem a Grajewskim.

- Piotrek przysięgał mi, iż zapewniono go w łódzkim klubie, że nie będą stawiać
            mu problemów z nieodpłatnym odejściem nawet do polskiej drużyny - dodaje Kapka.

• Gość: Kermit Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 00:23

> Zaden klub, nawet dzisiejsza Legia, nie jest w stanie miec dzisiaj takiej
            > przemoznej sily przyciagania jak Legia w dawnych czasach.

Kiedyś jednak ludzie woleli iść do wojska niźli do milicji.
      • antyrys Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.07.03, 23:03
        Od razu się zastrzegam! Pan Grajewski nie jest dla mnie człowiekiem
        wiarygodnym. Jest również nieszczęściem dla Widzewa, że ten człowiek wciąż się
        wokół niego kręci. Ale jak się zdaje, również pan Kapka to taki
        sam "profesjonalista". Na "gębę" przyjmuje zapewnienia zawodnika i jego
        menadżera. Nie sprawdza w AKTUALNYM klubie Włodarczyka jego statusu (czyt.
        aktualnego kontraktu). Poprostu pełne zawodowstwo! Taki "ułożony" klub, a ponad
        rok czasu Wisła nie zapłaciła Widzewowi za przygotowanie do sezonu 2002/2003
        zawodnika Kuźby. Są jeszcze tacy, którzy pamiętają takie "drobiazgi". A jak
        wiadomo, diabeł tkwi w szczegółach. Jeśli chcecie być traktowani poważnie, to
        tak się właśnie zachowujcie. Wtedy Wisłę będzie się szanowało i podziwiało.
        • Gość: duch olabogi Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 23:28
          Well, sa jeszcze tacy, ktorzy pamietaja ze to Zydzi zabili Jezusa...
          jednoczesnie zapominajac ze matka boska, krolowa Polski byla Zydowka...

Kapka tym rozni sie od Grajewskiego, ze potrafi sie publicznie przyznac do
          popelnionego bledu.

A sa jeszcze i tacy, ktorzy pamietaja, ze Widzew wystawil Wisla rachunek o
          absurdalnej wysokosci za pobyt Kuzby na obozie w Jugoslawi. Kazdy zdrowy na
          rozumie manago taki rachunek wyrzucilby po prostu do kosza bo nie stwarzal
          platformy do jakiejkolwiek dyskusji.

A Widzew nigdy nowego rachunku nie przedstawil. W sadzie tez swoich pieniedzy
          nie dochodzil, znaczy sprawa ewidentnie smierdzi.
          • Gość: duch olabogi mowi sam Wlodarczyk IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 09:16
            Skołowany Włodarczyk
            - Dziwię się, że pan Grajewski opowiada takie rzeczy - mówi Piotr Włodarczyk
            dla Gazety Krakowskiej w sprawie swojego transferu do Wisły. Napastnik Widzewa
            zawarł ponoć ustne porozumienie z Andrzejem Grajewskim, że będzie mógł odejść
            do polskiego klubu za darmo.

- Jeszcze w piątek byłem na rozmowie z nim, przy której obecny był prezes
            Skrzydlewski i jeszcze jeden z wiceprezesów. Pan Grajewski powiedział mi
            wyraźnie - przyszedłeś do Widzewa za darmo, to i odejść możesz za darmo.
            Zresztą już gdy przychodziłem do łódzkiego klubu z Francji wszystko było
            dogadane. W kontrakcie była klauzula, że jeśli znajdę sobie klub za granicą to
            będę mógł odejść za darmo. Później jednak umówiliśmy się, że dotyczyć to będzie
            również klubów polskich. Kontrakt podpisałem co prawda na dwa lata, ale warunki
            finansowe były w nim umówione tylko na rok. Biorąc pod uwagę naszą piątkową
            rozmowę prezes Grajewski mija się z prawdą twierdząc, że Wisła musi za mnie
            zapłacić. Będę musiał do niego zadzwonić i wyjaśnić całą sprawę. Jestem jednak
            spokojny. Skoro powiedział mi, że mogę odejść za darmo, to tego się trzymajmy.
            Ja z Wisłą uzgodniłem wszystkie warunki kontraktowe i pozostaje mi tylko złożyć
            podpis na umowie po powrocie ze zgrupowania we Francji.

- Czy Widzew ma wobec Ciebie jakieś zaległości finansowe?

- Nie otrzymałem zarówno premii za utrzymanie jak również znacznej części
            pieniędzy z tytułu kontraktu. Choćby z tego powodu roszczenia pana Grajewskiego
            wydają mi się dziwne. Wierzę jednak, że jest dżentelmenem i skoro coś wspólnie
            ustaliliśmy, to teraz dotrzyma umowy.

- Jak się czujesz w nowym zespole?

- Nie ma problemów z aklimatyzacją. Znałem większość chłopaków już wcześniej.
            Pozostałych poznałem teraz. To jest fajna grupa i każdy czuje się w niej dobrze.

- W ataku Wisły są dwa miejsca, a kandydatów do nich jest aż pięciu. Łatwo o
            grę w podstawowym składzie zatem nie będzie.

- Rywalizacja będzie na pewno ostra, ale ja łatwo skóry nie sprzedam. Powalczę
            o to swoje miejsce. Najważniejsze, że nie ma między nami nieporozumień.

(rozmawiał Bartosz Karcz z Gazety Krakowskiej)

Szkoda, że Paweł Włodarczyk nie postarał się o pisemne zapewnienie Widzewa o
            możliwości nieodpłatnego opuszczenia klubu do polskiej drużyny. Ustne
            zapewnienia prezesów Widzewa nie są warte funta kłaków.
            Panu Grajewskiemu zaś życzymy nadal dobrego samopoczucia i proponujemy, by
            przed rozglądaniem się za pieniędzmi i sugerowaniem "dżentelmeńskiego
            załatwienia sprawy" przez Wisłę pomyślał najpierw o spłacie własnych zobowiązań.

autor: rav
            źródło: Gazeta Krakowska
      • Gość: pm Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.07.03, 23:07
        gratuluje wisle nowego bogatego sponsora... szkoda ze w moj ulubiony klub nikt
        powazny nie inwestuje ale sie nie dziwie bo tu na lazienkowskiej mimo
        mistrzostwa w zeszlym roku od kilku lat mamy niezly burdel
        organizacyjny... ) : mimo to jestesmy cierpliwi i czekamy...
        mozna mowic rozne rzeczy wymadrzac sie na rozne tematy ale i tak to jestesmy
        wasza stolica !!!
        pozdrawiam.
        • Gość: dok nie ma sie chyba czym podniecac.. IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 23:26
          Slyszalem, ze Wisla za rok dostanie od Ery 1 mln euro za miejsce na koszulce.
          Nie jest to powalajaca kwota, czytalem ostatnio, ze legia negocjuje z trzema
          firmami w sprawie reklamy na koszulkach i ze chca wlasnie 1 mln jurkow za
          sezon. A swoja droga to chyba jednak Cupialowi rura zmiekla troche (Kosowski,
          Kuzba, brak powaznych wzmocnien)
          pzdr
          • Gość: duch olabogi Re: nie ma sie chyba czym podniecac.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 23:30
            i w kolo macieju....
          • Gość: dcuh olabogi Re: nie ma sie chyba czym podniecac.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 09:40
            2. 4 mln zł od Ery? 2003-07-15 07:49
            Dziś Polska Telefonia Cyfrowa - operator sieci Era i Wisła SSA ogłoszą
            podpisanie umowy sponsorskiej na sezon 2003/04. Era zostanie sponsorem
            strategicznym klubu i umieści swoje logo na koszulkach Białej Gwiazdy. Zastąpi
            ono napis Tele-Fonika, który widniał od czasu wejścia myślenickiej firmy do SSA.

Nieoficjalnie, mówi się, że finansowy wkład Ery wyniesie do miliona euro (ok. 4
            mln złotych), ale stanie się tak po awansie Wisły do rozgrywek grupowych Ligi
            Mistrzów.

• Gość: Porter Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 15.07.03, 01:31
        Jaka by nie byla oferta Ery, Wisla znajduje sie w powaznym niebezpieczenstwie:
        ubytki personalne nie sa dotkliwe i dotycza graczy - moim zdaniem - niezbyt
        istotnych, nawet jesli medialnie rewelacyjnych. Jednak jesli odejdzie Kalu
        Uche, to zaloze sie o co chcesz (w rozsadnych granicach), ze Wisla nic nie
        zwojuje w Pucharach i nie obroni tytulu.
        • Gość: duch olabogi Re: era Wisly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 09:18
          nie ma ludzi niezastapionych, ale zastepowanie Uche trwaloby o wiele dluzej od
          zastepowania Kosowskiego. fakt.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka