Dodaj do ulubionych

chałupnictwo

07.03.04, 02:01
Czy ktoś z Was w poszukiwaniu tej jakże upragnionej pracy natknął się na
ogłoszenia typu składanie długopisów, wyrób biżuterii itp. Tzn. chodzi mi o
to, czy ktoś tak pracował, czy to jest uczciwe czy może zwykła ściema. Jakie
macie doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: chałupnictwo 07.03.04, 10:08
      Gdyby to było uczciwe ,to na taką ilość ogłoszeń o dobrych zarobkach
      odpowiedzieliby wszyscy bezrobotni ,skręcaliby sobie długopisy i nie byłoby
      bezrobocia.Pomyśl nad tym To ściema jakich mało'...Nie wierz w takie bzdury a
      jak chcesz się przekonać to zadzwoń na komórkę .Albo lepiej nie dzwoń bo szkoda
      Twoich pieniędzy .
    • filozosia Re: chałupnictwo 07.03.04, 12:18
      tola100 napisała:

> Czy ktoś z Was w poszukiwaniu tej jakże upragnionej pracy natknął się na
      > ogłoszenia typu składanie długopisów, wyrób biżuterii itp. Tzn. chodzi mi o
      > to, czy ktoś tak pracował, czy to jest uczciwe czy może zwykła ściema. Jakie
      > macie doświadczenia?
      Nie ma już takich prac, jeśli ktoś ci oferuje takie prace- to zwykły naciągacz.
      Pozdrawiam.
    • losiu4 Re: chałupnictwo 08.03.04, 08:45
      tola100 napisała:

> Czy ktoś z Was w poszukiwaniu tej jakże upragnionej pracy natknął się na
      > ogłoszenia typu składanie długopisów, wyrób biżuterii itp. Tzn. chodzi mi o
      > to, czy ktoś tak pracował, czy to jest uczciwe czy może zwykła ściema. Jakie
      > macie doświadczenia?

natknąć, natknąłem się nie raz. Zresztą trudno żeby było inaczej, gdyz znaczny
      % ogłoszeń Dam Pracę to takie właśnie oferty. Nigdy na nie nie odpowiadałem, a
      czytane i zasłyszane były w 100% negatywne. Innymi słowy: możesz sobie darować
      taki sposób zarobkowania.

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka