Gość: somebody Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.chello.pl 30.09.07, 17:18 Grały świetnie przez całe ME, mimo przegranej jestem z nich dumny... komu się nie podobało niech nauczy sie najpierw grać w siatkówkę a potem niech komentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaytass Re: Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:30 Ja też jestem z nich dumny! Trudno! Jest mi oczywiście też smutno, ale cóż! Show Must Go On! Przed nami i "Złotkami" eliminacje olimpijskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Polska - Rosja: kibiców garstka IP: 62.233.164.* 30.09.07, 17:33 Bardzo mi ich szkoda ale i tak daleko zaszły po tym co sie wcześniej działo.... www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.spray.net.pl 30.09.07, 17:20 Jak zwykle. Wszyscy juz swietowali trzeci zloto, a tu gó... Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Polska - Rosja: kibiców garstka 30.09.07, 17:20 PANIE, NIE PRZEJMUJCIE SIĘ; TO PO PROSTU ZASADA SINUSOIDY. AKTUALNIE JESTEŚCIE W DOŁKU. TRUDNO. BĘDZIE LEPIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kubek Re: Brawo dziewczyny! 30.09.07, 17:38 Były super tylko ten trener trochę za mało przerw robił. Jak coś nie wychodziło to powinien odrazu techniczną i było by oki. ZŁOTKA są super.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Polska - Rosja: kibiców garstka 30.09.07, 17:22 DZIEWCZYNY POSTĄPIŁY PATRIOTYCZNIE; NIE CHCIAŁY ABY ICH SUKCES ZAWŁASZCZYŁ PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Dobże im tak ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.07, 17:23 Co to za pożondki żeby grać mecz wtrakcie przemuwienia Pana Premiera Jarosława Kaczyńskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Od poczatku kibicowalismy Rosjankom!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:27 Co to za pozondki, rzeby z przyjaciulmi Gerharda Schredera wygrywac. Brawo Rosjanki. JEsli PiS wygra wybory sportowcy innych panstw powinni sie zastanowic nad ostrzejszymi faulami polskich sportowcow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychoanalityk Re: Dobże im tak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:34 są dwa powody dlaczego przegrały z serbią 1. "jak wygrałyśmy w grupie 3:0 to teraz też" 2. "serbki dzięki nam grają dalej i pozwolą sie ograć" a z rosjankami bo psycha im klękła gdy przegrały z tymi co wyżej swoją drogą straszne w siatkówce są spadki i wzrosty formy....jeden dzień tak a na drugi nijak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Nie udało się, ale przynajmniej na nasze siatkarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:25 przyjemnie się patrzy. To nie są baby po 2.10cm albo faceci jak w reprezentacji Serbii. Będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic2 Re: Nie udało się, ale przynajmniej na nasze siat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:28 O czym Ty mowisz. Anja Spasojevic jest naprawde piekna. Rosjanki raczej brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlotko He he IP: *.spray.net.pl 30.09.07, 17:25 Ja nie jestem nikt, jestem MARCO BONITTA! Brawo p. Bonitta! Odpowiedz Link Zgłoś
darling221 qoorva nędza polska zakwitłą w grach zespołowych 30.09.07, 17:28 a polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan [...] IP: *.crowley.pl 30.09.07, 17:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:37 Miałem coś napisać, ale zostawię bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liniowy nie sędzia co myślenie ci odebrało ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:00 z powodu bardzo słabej gry. .... Odpowiedz Link Zgłoś
smooch Nasze Słodka!!!! Nowa nazwa obowiązuje. 30.09.07, 17:35 Uszy do gory. Nasze Słodka (sweet and sour, a la Pekin). Nawet wymowa zachowana, nie wspominawszy rozmiaru czcionki w naglowkach Gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonini... Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:36 Dziewczyny i tak jesteście kochane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanio Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.07, 17:40 No to teraz poleca slowa na k... i p... A po wystepie naszych siatkarek na MS braliscie by "dzika karte" na WGP i 4-te miejsce w Europie w ciemno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Na Twoja kobiete mowi sie "Diament"... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:41 teraz już tylko pozłotka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Polska - Rosja: kibiców garstka 30.09.07, 17:43 Dziewczynom gratuluje 4 miejsca, a dziennikarzy blagam: DARUJE SOBIE TE "ZLOTKA" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trefar Gratulacje ! 30.09.07, 17:52 Wielkie Brawa ! Pieknie gralyscie, a zdobyte doswiadczenie przyda sie w nastepnych zawodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Gratulacje ! IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 30.09.07, 17:56 ...DNO i tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Miło nam, że się przedstawiłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek czytaj ze zrozumieniem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:03 dno to poziom ich gry pajacu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic O.. to jest was więcej - rodzina Twoja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek widzę że lubisz porażki - typowy przegrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:19 nadał nie rozumiesz że liczą się tylko zwycięzcy ale to już twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvados Do garów a nie na parkiet!!! IP: *.chello.pl 30.09.07, 17:53 Do garów a nie na parkiet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka11111111111111 Re: Do garów a nie na parkiet!!! IP: 193.238.12.* 01.10.07, 17:11 ALE Z CIEBIE PROSTAK Calvados !!! Jestes zacofanym szowinistą i kretynem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella mam dość wyrazu "złotka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:53 mam dość określania ich "złotkami"; to takie dziecinne i paradoksalnie deprecjonujace; ciekawe, dlaczego facetom-sportowcom nie nadaje się równie mulusińskich mian Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: mam dość wyrazu "złotka" 30.09.07, 18:48 Jedyny pozytywny aspekt porażki Polek, to właśnie pozbawienie dziennikarzy okazji do używania tego seksistowskiego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wincent Siatkarkizawiodly naszego Ukochanego Premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lefti Re: Siatkarkizawiodly naszego Ukochanego Premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:05 Oszczędź sobie sarkazmu koleś. A nasze podatki idą się paść w syfie... Zlikwidować cały polski sport, to wszystko jest bez sensu i w dodatku za obywatelskie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
klassa Re: Siatkarkizawiodly naszego Ukochanego Premiera 30.09.07, 18:16 Gość portalu: Lefti napisał(a): > Oszczędź sobie sarkazmu koleś. A nasze podatki idą się paść w syfie... > Zlikwidować cały polski sport, to wszystko jest bez sensu i w dodatku za > obywatelskie pieniądze. Jestem daleki od sarkazmu! Pan Ukochany Premier zawsze chcial byc siatkarka,tylko mu system komunistyczny nie pozwalal. A teraz chcial i wreczyc medale na oczach calej Polski,co nie mialo by zadnego zwiazku z wyborami. I to jest oczywiata oczywistosc. " z ziemii wolskiej do Polski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lefti Re: Siatkarkizawiodly naszego Ukochanego Premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:27 To nie prezydent, a PZS-y od razu, jeszcze daleko przed właściwą fazą turniejową, obiecują polskim sportowcom kasę za dane, osiągnięte miejsce. Ta kasa jest naszą kasą. Medale zaś otrzymuje się od organizatorów turnieju, w tym przypadku FIBA'Y, w dodatku nie tylko w naszym ową kasę i gratulacje wręcza/przekazuje władza. "i tak być musiało, choć się tak nie stało" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amb Zmień podpis na "...erdolniety" IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.09.07, 18:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Re: obyś żył tak długo jak one dobrze grają ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:31 nie życz komuś tego co tobie niemiłe ... nie znasz tego ??? nie chcesz realizacji życzeń ze swoimi idolkami ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.68.76.218.brzesko76.tnp.pl 30.09.07, 18:05 dziękujemy!!!!!!! mimo braku medalu i tak jestescie wspaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek wiecej niz... IP: *.range86-130.btcentralplus.com 30.09.07, 18:18 one zrobily dla dla naszego kraju wiecej niz wszyscy politycy razem wzieci poprostu kocham je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:20 Wina jest też mediów, ktore od początku przyznają ,,złotkom" medale i psują je opowiadając o kalendzrach z nimi, o sesjach filmowych itp. I nic dziwnego, że malowane lale czuja się jakby były nie zawodniczkami, ale jakimis miss, krolowymi piekności itd. ZXawodnik powinien być zawodnikiem, a nie myśleć czy dobrze jest pomalowany, czy dobrą ma fryzurę itp. Przzecież to zawody, mistrzostwa Europy, a nie pokazy piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL masz rację.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 18:25 nie dość że brzydkie to jeszcze nie umieją grać w siatkówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: masz rację.! IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.07, 18:31 gdzie wy macie oczy, zmieńcie sobie okuliste bo obecny was oszukuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Polska - Rosja: kibiców garstka IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.07, 18:28 niebyło wcale aż tak zle, cieszmy się z tego co mamy! Odpowiedz Link Zgłoś