Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Durant jak Magic?

IP: *.eranet.pl 03.10.07, 19:24
    Chciałbym zobaczyć Duranta w akcji. Może przepowiednie się
    sprawdzą. Wszechstronność jest czymś o co warto walczyć jak i o
    własny charakter. Niemniej mam nadzieję, że kiedyś nawet z dużym
    optymizmem wypowie ktoś takie zdania o polskim zawodniku

szachy.blox.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcepan Durant jak Magic? IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.07, 20:26
        Durant napewno nie bedzie gwiazda w tym sezonie - moze bedzie wyrozniajacym sie
        zawodnikiem druzyny ale nie gwiazda. Mam nadzieje ze godnie zastapi Ray Ray'a i
        za rok lub dwa Play-off zawita do Seattle.
        Durant na centrze albo pf? Center nigdy w zyciu, a pf to najwyzej jak nabierze
        20kg masy wiecej niz teraz bo poki co to najwyzej pozycja 2 i 3.
      • modliszka24 Durant jak Magic? 03.10.07, 20:31
        magiciem nie bedzie ale moze gwiazdka pokroju melo badz lebrona...
        • Gość: mc Re: Durant jak Magic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:10
          gwiazdka...gwiazdke to ty masz miedzy posladkami... lebron jest jednym z 3 najlepszych zawodnikow w lidze, melo tez jest coraz lepszy chodz jeszcze duzo wiecej mu brakuje. co do duranta to 206cm to troche przerosniety ja na sg ale koles podobno jest strasznie slaby fizycznie, na testach nie mogl podniesc sztangi z chyba 40 czy jakos tak kg( nie pamietam dokladnie ale byla to smieszna ilosc). Durant jest za to bardzo szybki , ma niezle opanowanie pilki, widzialem kilka jego treningow w necie i chlopak ma swietlana przyszlosc przed soba. Dla mnie to naturalna 3ka
          • Gość: wildcatApollo Re: Durant jak Magic? IP: *.pool.mediaWays.net 04.10.07, 10:23
            ... a ja widzialem jego jeden mecz (sktroty) i nikt nie umie go
            zablokowac, bo robi te swoje turn-around jump (po polsku bedzie to:
            rzut z obrotu?) niczym James (parabola lotu) i Sabonis (odskok w
            tyl). A nie byla to jakas sobie gierka, tylko mecz szerokiej kadry
            USA.

PS. A Kobe w dobrej formie: ostatnia akcja i zrobil to co Jordan z
            Russellem.
          • Gość: Marcepan Re: Durant jak Magic? IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 13:16
            To bylo 80kg i to nie jest smieszny ciezar, ciekawe ilu polskich koszykarzy
            wzieloby ten ciezar? Pewnie niewielkie grono. Durant ma posture jak MAriusz
            Wlazly :) Aby byc dominatorem potrzeba mu doswiadczenia i masy, taki Lebron
            chyba by go zabil w walce na deskach. Zgadzam sie ze jego naturalna pozycja to 3ka.
            • Gość: mc Re: Durant jak Magic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:50
              faktycznie bylo to 185 funtow, ale ciagle skoro pisza ze byl jedynym na obozie w orlando , ktory nie dal rady ani razu tego podniesc to swiadczy o tym ze nie jest zbyt silny:) masy pewnie nabierze ,jak jordan,kobe ,tracy, penny i czy inne chudziaki (oprocz kg:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka