Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grand Prix Chin na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 08:11
    Gdzie można obejrzeć wyścig? Polsat ma problemy z anteną...
    Obserwuj wątek
      • Gość: maniek Grand Prix Chin na żywo IP: *.tosa.pl 07.10.07, 08:26
        cholera, nie ma polsatu
        • Gość: elibre Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 07.10.07, 09:21
          B yła
          M ała
          W padka

znowu

:D
          • Gość: El Moherro Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.gdynia.mm.pl 07.10.07, 10:03
            Sprowadziłbym z Niemiec 20 letniego BMW, ale boję się że skrzynia mi się
            rozpadnie pod wiejską dyskoteką i żadna panienka nie będzie chciała się pukać...
            • frant3 Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 10:34
              Jak z piskiem opon zajedziesz przed dyskotekę, to zawsze się która popuka... po głowie. A jak się rozkraczysz, to może z litości, która cię popchnie.

--
              Frant
      • Gość: Marian Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 08:29
        Właśnie też szukałem i nic :| Tylko opisy
        Akurat teraz...
      • Gość: Marian Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 08:33
        Jest! działa :D
      • Gość: jac Rozwalił samochód znowu. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.10.07, 09:08
        Furmankę mu dać.
      • Gość: nika85 Grand Prix Chin na żywo IP: *.eranet.pl 07.10.07, 09:10
        hi hi n ładnie jednak życie bywa czasami sprawiedliwe nawet dla
        Hamiego ;p no może jednak trzeba było go cofnąć o te 10 miejsce to
        by jeszcze jechał ;)

GO GO ROBERT !!!
      • d.stepien Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 09:11
        gdyby nie awaria, Robert dojechalby na miejscu premiowanym podium..:( wielka szkoda
        • Gość: robi Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:58
          aaaaaaaaaggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhh, znowu te kłopoty BMW !!!
          Oczywiście Heidfeld ma sprawny bolidzik...
      • Gość: nika85 Grand Prix Chin na żywo IP: *.eranet.pl 07.10.07, 09:12
        nie!!! uuu!!! Roberto ;( no cóż...
      • Gość: bnn Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:13
        Kupicza naudż sze jeżdżicz!
        • Gość: Adam Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 09:18
          Cholera, ma gość pecha,
          5 minut radości z powodu wypadnięcia z zabawy Hamiltona, a za chwilę dramat z
          powodu Roberta, a tak pięknie mogło być.
          Pocieszające jest jedno - walka o mistrzostwo bedzie trwać do końca.
          mam nadzieję że Hamiltonowi sie nie uda :)
          • Gość: fatality Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.e-wro.net.pl 07.10.07, 09:22
            Wielka szkoda,spokojnie mógł być 3-5 :(
            • laziorzymss Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 09:26
              ja bym obstawial ze Kubica by juz nie zjezdzal...mial duzo paliwa i trohce mu na
              postoju dolali i zaryykowali z oponami a Heidfeldowi nie dali opon na sucha
              nawierzchnie....szkoda...mogl byc 3:( w najgorszym wypadku ale pokazal ze jest
              dobry tylkosz auto nie najlepsze;/
      • Gość: K2 CHAMylton sprawiłeś mi wielkoą radość IP: *.centertel.pl 07.10.07, 09:21
        Wielkie dzięki. Tak trzymaj. Za tydzień to samo i będę zadowolony.
        TA WIELKA RADOŚĆ osłodziła mie życie po wczorajszej porażce All
        Blaks.
      • Gość: erte Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:22
        która to już awaria Kubicy w tym sezonie...?
      • Gość: olo Grand Prix Chin na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:35
        Kubica miał wielka szansę stanąć na podium. Tylko BMW to ZŁOMY PSUJĄCE SIE CO
        CHWILĘ. Kubica dopiero pokaże w tedy, jak zmieni markę , a nie na Złomie BMW.
      • Gość: Quadropolo Robert zostaw ta kupe zlomu ! IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.07, 09:36
      • Gość: abigor Vettel zlał dupsko Kubicy? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.10.07, 09:38
        A nie mówiłem?
        • Gość: zly żAL MI cIEBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 10:03
          mam wrazenie ze bardzo lubisz sebastiana..moze napisz do niego jakis list
          milosny..pewnie nawet nie ogladales wscigu tylko zobaczyles kolejnosc na stronie..
        • Gość: F1an Re: Vettel zlał dupsko Kubicy? IP: *.acn.waw.pl 07.10.07, 10:10
          > A nie mówiłem?

Nie rób z siebie idioty. A najlepiej wracaj na onet.
      • Gość: Nikkon Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:39
        Ile razy Haidfeldowi zepsul sie samochod a ile razy Kubicy? Ma sie wrazenie ze
        oni jezdza bolidami roznych marek. Kubica jezdzi Sauber a Haidfeld Bmw :P
        • Gość: qq Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.telpol.net.pl 07.10.07, 11:14
          > oni jezdza bolidami roznych marek. Kubica jezdzi Sauber a Haidfeld Bmw :P
          Niestety jest odwrotnie - Nikuś jeździ szwajcarskim Sauberem a Robert niemieckim
          Bardzo Marnym Wagonem ;)
      • stix Niemiecki szajs. 07.10.07, 09:41
        Kubica zacznij w końcu myśleć i daj sobie spokój z Niemcami.
      • Gość: niekibic Grand Prix Chin na żywo IP: *.chello.pl 07.10.07, 09:41
        Jak nie urok
      • bergman1 do naszego ,,Poloneza '' niech się przesiądzie. 07.10.07, 09:47
        to napewno wygra.
      • Gość: Jant Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:57
        Brawo Torro Rosso!

Dowiedli że potrafią wykorzystać swój potencjał i silniki Ferrari. Gratulacje.

btw. Dam głowę że Hamilton kłócił się z Dennisem o to kiedy zjeżdżać. Chyba się chłopak pomylił.

Tym lepiej - w Brazylli bedzie bardzo ciekawie.
        • chavez6 Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 11:34
          wyraźnie zarysowały się 2 obozy: Sędziowie + team Merola + Hamilton a drugi to
          cała reszta z Alonso na czele, w Brazylii może się dużo wydarzyć, żeby wygrał
          Alonso, musi wyprzedzić Hamiltona o 2 pozycje, ciekawe, czy będą grali fair, czy
          po trupach, jak kibicuję Alonso
      • Gość: kovi Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 09:58
        Zamiast cycków Paris Hilton,
        Ch..a pokazał lewis hamilton :P

PS
        Bo jezdzic (oszczedzajac opony oraz
        na pelnym slicku po mokrym) to trza umić.
      • Gość: berkowaty cos czuje, ze maly murzynek IP: *.static.adslpremium.ch 07.10.07, 10:07
        nie dojedzie w Brazylii... a wywali go Mark Webber

Maly murzynek powtorzyl klasyka... Davida

i kit mu w oko!
      • Gość: henio Grand Prix Chin na żywo IP: *.versanet.de 07.10.07, 10:31
        Z Kubicy to taka pi.. jak z mojej
        tesciowej tez ostatnio spie..la
        skrzynie biegow w tescia furmance!!!
        • frant3 Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 10:37
          Heidfeld na treningu dwie rozp*erdolił. Więc może to nie wina kierowców tylko ułomnej materii...

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
      • Gość: mikis a kubica kończy jak zawsze... IP: *.chello.pl 07.10.07, 10:31
        albo niech zmieni zespół albo niech sobie da spokój bo z takimi
        mechanikami...
      • Gość: Qwer10 Bardzo Marne Wozidełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 10:35
        =,=
      • Gość: władek Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 10:41
        Niezły SHROT się zrobił z BMW. Trzy awarie w jeden wekend.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka