Gość: kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 08:11 Gdzie można obejrzeć wyścig? Polsat ma problemy z anteną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Grand Prix Chin na żywo IP: *.tosa.pl 07.10.07, 08:26 cholera, nie ma polsatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 07.10.07, 09:21 B yła M ała W padka znowu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.gdynia.mm.pl 07.10.07, 10:03 Sprowadziłbym z Niemiec 20 letniego BMW, ale boję się że skrzynia mi się rozpadnie pod wiejską dyskoteką i żadna panienka nie będzie chciała się pukać... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 10:34 Jak z piskiem opon zajedziesz przed dyskotekę, to zawsze się która popuka... po głowie. A jak się rozkraczysz, to może z litości, która cię popchnie. -- Frant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 08:29 Właśnie też szukałem i nic :| Tylko opisy Akurat teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 08:33 Jest! działa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Rozwalił samochód znowu. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.10.07, 09:08 Furmankę mu dać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika85 Grand Prix Chin na żywo IP: *.eranet.pl 07.10.07, 09:10 hi hi n ładnie jednak życie bywa czasami sprawiedliwe nawet dla Hamiego ;p no może jednak trzeba było go cofnąć o te 10 miejsce to by jeszcze jechał ;) GO GO ROBERT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
d.stepien Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 09:11 gdyby nie awaria, Robert dojechalby na miejscu premiowanym podium..:( wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:58 aaaaaaaaaggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhh, znowu te kłopoty BMW !!! Oczywiście Heidfeld ma sprawny bolidzik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika85 Grand Prix Chin na żywo IP: *.eranet.pl 07.10.07, 09:12 nie!!! uuu!!! Roberto ;( no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnn Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:13 Kupicza naudż sze jeżdżicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 09:18 Cholera, ma gość pecha, 5 minut radości z powodu wypadnięcia z zabawy Hamiltona, a za chwilę dramat z powodu Roberta, a tak pięknie mogło być. Pocieszające jest jedno - walka o mistrzostwo bedzie trwać do końca. mam nadzieję że Hamiltonowi sie nie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.e-wro.net.pl 07.10.07, 09:22 Wielka szkoda,spokojnie mógł być 3-5 :( Odpowiedz Link Zgłoś
laziorzymss Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 09:26 ja bym obstawial ze Kubica by juz nie zjezdzal...mial duzo paliwa i trohce mu na postoju dolali i zaryykowali z oponami a Heidfeldowi nie dali opon na sucha nawierzchnie....szkoda...mogl byc 3:( w najgorszym wypadku ale pokazal ze jest dobry tylkosz auto nie najlepsze;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 CHAMylton sprawiłeś mi wielkoą radość IP: *.centertel.pl 07.10.07, 09:21 Wielkie dzięki. Tak trzymaj. Za tydzień to samo i będę zadowolony. TA WIELKA RADOŚĆ osłodziła mie życie po wczorajszej porażce All Blaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erte Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:22 która to już awaria Kubicy w tym sezonie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Grand Prix Chin na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:35 Kubica miał wielka szansę stanąć na podium. Tylko BMW to ZŁOMY PSUJĄCE SIE CO CHWILĘ. Kubica dopiero pokaże w tedy, jak zmieni markę , a nie na Złomie BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quadropolo Robert zostaw ta kupe zlomu ! IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.10.07, 09:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abigor Vettel zlał dupsko Kubicy? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.10.07, 09:38 A nie mówiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly żAL MI cIEBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 10:03 mam wrazenie ze bardzo lubisz sebastiana..moze napisz do niego jakis list milosny..pewnie nawet nie ogladales wscigu tylko zobaczyles kolejnosc na stronie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1an Re: Vettel zlał dupsko Kubicy? IP: *.acn.waw.pl 07.10.07, 10:10 > A nie mówiłem? Nie rób z siebie idioty. A najlepiej wracaj na onet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikkon Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:39 Ile razy Haidfeldowi zepsul sie samochod a ile razy Kubicy? Ma sie wrazenie ze oni jezdza bolidami roznych marek. Kubica jezdzi Sauber a Haidfeld Bmw :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.telpol.net.pl 07.10.07, 11:14 > oni jezdza bolidami roznych marek. Kubica jezdzi Sauber a Haidfeld Bmw :P Niestety jest odwrotnie - Nikuś jeździ szwajcarskim Sauberem a Robert niemieckim Bardzo Marnym Wagonem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stix Niemiecki szajs. 07.10.07, 09:41 Kubica zacznij w końcu myśleć i daj sobie spokój z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekibic Grand Prix Chin na żywo IP: *.chello.pl 07.10.07, 09:41 Jak nie urok Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 do naszego ,,Poloneza '' niech się przesiądzie. 07.10.07, 09:47 to napewno wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Re: Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:57 Brawo Torro Rosso! Dowiedli że potrafią wykorzystać swój potencjał i silniki Ferrari. Gratulacje. btw. Dam głowę że Hamilton kłócił się z Dennisem o to kiedy zjeżdżać. Chyba się chłopak pomylił. Tym lepiej - w Brazylli bedzie bardzo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
chavez6 Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 11:34 wyraźnie zarysowały się 2 obozy: Sędziowie + team Merola + Hamilton a drugi to cała reszta z Alonso na czele, w Brazylii może się dużo wydarzyć, żeby wygrał Alonso, musi wyprzedzić Hamiltona o 2 pozycje, ciekawe, czy będą grali fair, czy po trupach, jak kibicuję Alonso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kovi Grand Prix Chin na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 09:58 Zamiast cycków Paris Hilton, Ch..a pokazał lewis hamilton :P PS Bo jezdzic (oszczedzajac opony oraz na pelnym slicku po mokrym) to trza umić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty cos czuje, ze maly murzynek IP: *.static.adslpremium.ch 07.10.07, 10:07 nie dojedzie w Brazylii... a wywali go Mark Webber Maly murzynek powtorzyl klasyka... Davida i kit mu w oko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Grand Prix Chin na żywo IP: *.versanet.de 07.10.07, 10:31 Z Kubicy to taka pi.. jak z mojej tesciowej tez ostatnio spie..la skrzynie biegow w tescia furmance!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Grand Prix Chin na żywo 07.10.07, 10:37 Heidfeld na treningu dwie rozp*erdolił. Więc może to nie wina kierowców tylko ułomnej materii... -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikis a kubica kończy jak zawsze... IP: *.chello.pl 07.10.07, 10:31 albo niech zmieni zespół albo niech sobie da spokój bo z takimi mechanikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwer10 Bardzo Marne Wozidełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 10:35 =,= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Grand Prix Chin na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 10:41 Niezły SHROT się zrobił z BMW. Trzy awarie w jeden wekend. Odpowiedz Link Zgłoś