kumoterstwo.pl 14.10.07, 20:09 ja wiem, czy ten Kijów to takie znowu peryferie....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski zdrastie? IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 20:26 Nie chciało się panu "redaktorowi" uczyć języków, nie chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikiforus Re: zdrastie? IP: *.subscribers.sferia.net 14.10.07, 23:26 Zdrastie - to potoczna, powszechna w Rosji, skrócona forma wyrazu "zdrastwujtie". Dobrze jest uczyć się języków, ale jeszcze lepiej - znać je Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Goodbye American boxing... 14.10.07, 20:46 A po jakiemu to pan redaktor usiłuje pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: Goodbye American boxing... 14.10.07, 22:37 O! Już lepiej! :) Ale jeszcze troszeczkę coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Goodbye American boxing... IP: *.pool.mediaWays.net 14.10.07, 22:38 Z tego co sie orientuje to Maskaev nie jest juz mistrzem (kontuzja, odebranie pasa). Nie ma mistrza w tej federacji, choc niektorzy twierdza, ze automatycznie przejal go Samual Peter (nie sprawdzalem na stronie federacji). Nie widzialem walki, ale ogladalem inna gale z Mandalay Bay. W wadze polciezkiej, lekkociezkiej (?? nie jestem pewien) doszlo do starcia miedzy Juanem Diazem, a Julio Diazem o pas WBO, WBA i IBF. Swietna walka, Julio nie wyszedl do dziewiatej rundy. Kolejnym w kolejce po pas jest kolejny Diaz (bodajze David) i Kubanczyk Casamayor. Przed walka wieczoru Art(ur) "Polish Warrior" Bi(e)nkowski (Canadian Intenational IBF Champion; 13-3, 6KO) przegral przez TKO w 2 rundzie z pochodzacym z Wloch Mikem Mello (18-1, 13KO) po 3 knock-downie o tytul ???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko muzykant Re: Goodbye American boxing... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.10.07, 01:14 Jak mozna bic emerytow i jeszcze sie tym chwalic???? Nie przystoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Goodbye American boxing... IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 15.10.07, 03:34 CZY TO RUSKA WINA ZE SIE NIE DAL STARSZAWEMU CHIWCOWI($$$$)????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Goodbye American boxing... IP: *.broadband.pl 17.10.07, 22:02 przez lata całe murzyni bili białych jak chcieli, szukano więc "Wielkiej nadziei białych" aż przyszli postradzieccy i biją jak chcą murzynów czas więc chyba zacząć szukać "WIELKIEJ NADZIEI CZARNYCH" Odpowiedz Link Zgłoś