Gość: bik IP: 10.128.133.* 16.12.01, 18:55 Pogrom Liverpoolu jakiego dawno nie widzialem. Cala obrona Liverpoolu do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mic Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: *.*.*.* 16.12.01, 19:08 nie tyle obrona, co dobry napastnik. Jeden Owen wiosny nie czyni. Heskey umie tylko skakac i faulowac, Litmanen jest too old a Smicer i Berger lepiej czuja sie w pomocy. Jurek D. moglby podszepnac kandydature Olego. Podobno The Reds interesuja sie Ebim Smolarkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 20:01 To wy koledzy nie widzieliscie nigdy Chelsea w akcji. Ja widzialem - na zywo. To jest taka druzyna, ktora niby nie blyszczy, ale jak ma dzien to walcem po wszystkich moze przejechac. Tym razem trafilo na LFC. Dziwi mnie tylko troche ze (biorac pod uwage ze co najmniej dwa gole padly po dobitkach - Jerzy bronil jak zwykle swietnie), obroncy cos za maly refleks zaprezentowali i nie uprzedzili napastnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 19:23 no tak i niech mi ktoś TERAZ powie, że MU stracił szansę na odzyskanie tytułu 5 odrobionych punktów w dwóch kolejkach i nagle Liverpool nie jest wcale taki mighty... GO UNITED!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: 192.168.1.* 17.12.01, 20:06 bez przesady z tą wymianą zawodników.jeden nieudany mecz nie przekreśla poprzednich osiągnięć.Smolarek nawet jeśli przejdzie tam to w charakterze terminującego juniora a nie do pierwszego składu.swoją drogą to nie ma Houlliera-Liverpool idzie w górę,jest Houllier-Liverpool dostaje po tyłku... Odpowiedz Link Zgłoś