Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!!

IP: 10.128.133.* 16.12.01, 18:55
    Pogrom Liverpoolu jakiego dawno nie widzialem. Cala obrona Liverpoolu do
    wymiany.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mic Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: *.*.*.* 16.12.01, 19:08
        nie tyle obrona, co dobry napastnik. Jeden Owen wiosny nie czyni. Heskey umie
        tylko skakac i faulowac, Litmanen jest too old a Smicer i Berger lepiej czuja
        sie w pomocy. Jurek D. moglby podszepnac kandydature Olego. Podobno The Reds
        interesuja sie Ebim Smolarkiem...
      • Gość: Mario29 Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 20:01
        To wy koledzy nie widzieliscie nigdy Chelsea w akcji. Ja widzialem - na zywo.
        To jest taka druzyna, ktora niby nie blyszczy, ale jak ma dzien to walcem po
        wszystkich moze przejechac. Tym razem trafilo na LFC. Dziwi mnie tylko troche
        ze (biorac pod uwage ze co najmniej dwa gole padly po dobitkach - Jerzy bronil
        jak zwykle swietnie), obroncy cos za maly refleks zaprezentowali i nie
        uprzedzili napastnikow.
        • Gość: capulet Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 19:23
          no tak
          i niech mi ktoś TERAZ powie, że MU stracił szansę na odzyskanie tytułu
          5 odrobionych punktów w dwóch kolejkach i nagle Liverpool nie jest wcale taki
          mighty...
          GO UNITED!!!
          • Gość: Robert Re: Chelsea - Liverpool 4:0 !!!!!! IP: 192.168.1.* 17.12.01, 20:06
            bez przesady z tą wymianą zawodników.jeden nieudany mecz nie przekreśla
            poprzednich osiągnięć.Smolarek nawet jeśli przejdzie tam to w charakterze
            terminującego juniora a nie do pierwszego składu.swoją drogą to nie ma
            Houlliera-Liverpool idzie w górę,jest Houllier-Liverpool dostaje po tyłku...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka