Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek

IP: 10.15.53.8, 212.76.33.* 20.03.01, 22:18
    Czy ktoś jeszcze podziela zachwyt nad umiejętnościami i elokwencją
    popularnego "Baba Jagi"?
    Obserwuj wątek
      • Gość: werty Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.proxy.aol.com 23.03.01, 19:52
        Chyba nie mowisz tego powaznie!
        • Gość: Balzer Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 19:56
          Pilkarzem to on byl nienajgorszym ale za to trenerem
          to jest do dupy
          • Gość: misza Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.elite.com.pl 05.04.01, 12:41
            Dla mnie piłkarz wszechczasów to Z. Boniek. Talent
            wszechczasów to M. Okoński. Jak on kręcił najlepszymi
            obrońcami świata w Bundeslidze ( jako jedyny Polak
            zdobył tytuł najlepszego obcokrajowca w Bundeslidze),
            a później król Aten. To był wielki piłkarz i
            imprezowicz, ale mógł zdobyć w piłce wszystko, wybrał
            inaczej.
      • Gość: marusz Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.proxy.aol.com 23.03.01, 20:35
        Blazer ma racje .Trener gowniany , gracz jako taki ale zawodnik
        wszechczasow????????????
      • Gość: matys Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.bisoft.pl 23.03.01, 20:47
        KONIAREK????????????
        NO CO TY?????
        MOIM ZDANIEM W LATACH 95-01 NIE BYŁO PIŁKARZA KTÓRY BY SIĘ W PIERWSZEJ 10
        PIŁKARZY POLSKI WSZECHCZASOW.
        NAJLEPSZYM PIŁKARZEM BYŁ ZDECYDOWANIE ŚP KAZIO DEYNA
      • Gość: joker Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 00:18
        Bezapelacyjnie Zenon Burawa!
      • Gość: joker Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 00:18
        Bezapelacyjnie Zenon Burzawa
      • zbyszko Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek 04.04.01, 18:20
        największe szanse na tytuł ma chyba jednak Terlecki senior
        • Gość: campo Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Staś T. IP: 212.244.177.* 05.04.01, 13:07
          Zbyszko masz racje,na razie Staś jest poza konkurencją,ale trzeba pamiętać o
          synku Stasia Maciusiu,który już niedługo może zdetronizować swego ojca.:)
          • Gość: Boro Re: Piłkarz wszechczasów- mój Janek Tomaszewski IP: 195.116.90.* 05.04.01, 13:14
            Myślę, że nie było, nie ma i nie będzie lepszego niż Janek Tomaszewski. Zresztą
            on chyba myśli podobnie (słuchając jego komentarzy mam wrażenie, że gość jest w
            ogóle z innej planety i że w żadnych ludzkich rankingach on się nie łapie, bo
            to nie jego poziom).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka