Gość: faflon IP: 10.15.53.8, 212.76.33.* 20.03.01, 22:18 Czy ktoś jeszcze podziela zachwyt nad umiejętnościami i elokwencją popularnego "Baba Jagi"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werty Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.proxy.aol.com 23.03.01, 19:52 Chyba nie mowisz tego powaznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 19:56 Pilkarzem to on byl nienajgorszym ale za to trenerem to jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.elite.com.pl 05.04.01, 12:41 Dla mnie piłkarz wszechczasów to Z. Boniek. Talent wszechczasów to M. Okoński. Jak on kręcił najlepszymi obrońcami świata w Bundeslidze ( jako jedyny Polak zdobył tytuł najlepszego obcokrajowca w Bundeslidze), a później król Aten. To był wielki piłkarz i imprezowicz, ale mógł zdobyć w piłce wszystko, wybrał inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusz Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.proxy.aol.com 23.03.01, 20:35 Blazer ma racje .Trener gowniany , gracz jako taki ale zawodnik wszechczasow???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matys Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.bisoft.pl 23.03.01, 20:47 KONIAREK???????????? NO CO TY????? MOIM ZDANIEM W LATACH 95-01 NIE BYŁO PIŁKARZA KTÓRY BY SIĘ W PIERWSZEJ 10 PIŁKARZY POLSKI WSZECHCZASOW. NAJLEPSZYM PIŁKARZEM BYŁ ZDECYDOWANIE ŚP KAZIO DEYNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 00:18 Bezapelacyjnie Zenon Burawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 00:18 Bezapelacyjnie Zenon Burzawa Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Marek Koniarek 04.04.01, 18:20 największe szanse na tytuł ma chyba jednak Terlecki senior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Piłkarz wszechczasów- mój typ Staś T. IP: 212.244.177.* 05.04.01, 13:07 Zbyszko masz racje,na razie Staś jest poza konkurencją,ale trzeba pamiętać o synku Stasia Maciusiu,który już niedługo może zdetronizować swego ojca.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Piłkarz wszechczasów- mój Janek Tomaszewski IP: 195.116.90.* 05.04.01, 13:14 Myślę, że nie było, nie ma i nie będzie lepszego niż Janek Tomaszewski. Zresztą on chyba myśli podobnie (słuchając jego komentarzy mam wrażenie, że gość jest w ogóle z innej planety i że w żadnych ludzkich rankingach on się nie łapie, bo to nie jego poziom). Odpowiedz Link Zgłoś