kuleczka1111 09.11.07, 17:37 dlaczego wysłałem trzy sms'y z kodami i jak wpisuje to wyskakuje mi ze kod sostal wykorzysany lub jest zle wpisany a zmiany nie zostały zapisane. stracilem juz ponad 3 pln. o co tu chodzi!!?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nociu Re: kody do kowala 09.11.07, 18:11 stary numer - zmiany pewnie zapisało - kliknij w twój klub potem zarządzaj i sprawdź komunikat na górze. Powinno tam być że drużyna zgłoszona. Ja robiłem właśnie zmiany - na kod czekałem 30 sekund i wszedł pomimo takiego jak twój komunikatu Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: kody do kowala 09.11.07, 18:33 Komunikat się pojawił, bo prezes otworzył dwie przeglądarki ze swoją drużyną Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: kody do kowala 09.11.07, 18:43 Z tego co widzę, to zmiany się zatwierdziły - prowizja minus 5. I zmiany zostały zatwierdzone po pierwszym kodzie, wystarczyło wrócić do drużyny i sprawdzić. Powtarzam. Proszę otwierać jedną przeglądarkę ze swoją drużyną Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka1111 Re: kody do kowalla 09.11.07, 19:25 ok teraz juz wiem ze sie zatwierdzily ale zawsze mam otwarta jedna przegladarke. pozdrawiam i dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś