Gość: Mario Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.07.03, 15:34 Ja też stawiam na Australię,choc jest to już słabszy zespół niż jeszcze 1-2 lata temu.Crump,Adams owszem,Sullivan miewa słabsze występy ale Lyons i Wiltshire odstają już od pozostałych.Po cichu liczę na Polaków - wydają się być najbardziej wyrównaną drużyną - Gollob,Pepe,Ułamek,Hampel,Kurmański,Bajerski (Kasprzak).Czarnym koniem są oczywiście gospodarze.Bjaerne Pedersen i Hans Andersen wrócili już po kontuzji,do tego młody Bjerre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 15:55 Gość portalu: Mario napisał(a): > Ja też stawiam na Australię,choc jest to już słabszy zespół niż jeszcze 1-2 > lata temu.Crump,Adams owszem,Sullivan miewa słabsze występy ale Lyons i > Wiltshire odstają już od pozostałych.Po cichu liczę na Polaków - wydają się być > > najbardziej wyrównaną drużyną - Gollob,Pepe,Ułamek,Hampel,Kurmański,Bajerski > (Kasprzak).Czarnym koniem są oczywiście gospodarze.Bjaerne Pedersen i Hans > Andersen wrócili już po kontuzji,do tego młody Bjerre. zdaje sie ze o pudlo walczyc beda szwedzi, australijczycy, polacy i dunczycy. a kto wygra? pojecia nie mam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.07.03, 16:10 Szwedom bez Rickardssona będzie cięzko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 19:09 Gość portalu: Mario napisał(a): > Szwedom bez Rickardssona będzie cięzko. a skad wiesz ze go nie bedzie? ja mimo wszystko licze na to ze sie pozbiera i pojedzie. po pierwsze zawody beda ciekawsze a po drugie wystep w meczu derbowym stanie sie pewny. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.07.03, 19:16 Decyzja o jego wystepie zapadnie zapewne w ostatniej chwili,podobnie jak to było przed meczem w Gdańsku.Jeżeli rzeczywiście ten wstrząs mózgu wymaga 2 tygodni odpoczynku od jazdy to pewnie Rickardsson nie będzie ryzykował,dla niego ważniejsze jest GP. Odpowiedz Link Zgłoś