Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto wygra DPŚ ?

31.07.03, 14:01
    Obserwuj wątek
      • sdb Re: Kto wygra DPŚ ? 31.07.03, 14:16
        stawiam na Australie
        • Gość: Mario Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.07.03, 15:34
          Ja też stawiam na Australię,choc jest to już słabszy zespół niż jeszcze 1-2
          lata temu.Crump,Adams owszem,Sullivan miewa słabsze występy ale Lyons i
          Wiltshire odstają już od pozostałych.Po cichu liczę na Polaków - wydają się być
          najbardziej wyrównaną drużyną - Gollob,Pepe,Ułamek,Hampel,Kurmański,Bajerski
          (Kasprzak).Czarnym koniem są oczywiście gospodarze.Bjaerne Pedersen i Hans
          Andersen wrócili już po kontuzji,do tego młody Bjerre.
          • Gość: sasiad Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 15:55
            Gość portalu: Mario napisał(a):

> Ja też stawiam na Australię,choc jest to już słabszy zespół niż jeszcze 1-2
            > lata temu.Crump,Adams owszem,Sullivan miewa słabsze występy ale Lyons i
            > Wiltshire odstają już od pozostałych.Po cichu liczę na Polaków - wydają się
            być
            >
            > najbardziej wyrównaną drużyną - Gollob,Pepe,Ułamek,Hampel,Kurmański,Bajerski
            > (Kasprzak).Czarnym koniem są oczywiście gospodarze.Bjaerne Pedersen i Hans
            > Andersen wrócili już po kontuzji,do tego młody Bjerre.

zdaje sie ze o pudlo walczyc beda szwedzi, australijczycy, polacy i dunczycy.
            a kto wygra? pojecia nie mam.
            pzdr
            • Gość: Mario Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.07.03, 16:10
              Szwedom bez Rickardssona będzie cięzko.
              • Gość: sasiad Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 19:09
                Gość portalu: Mario napisał(a):

> Szwedom bez Rickardssona będzie cięzko.

a skad wiesz ze go nie bedzie? ja mimo wszystko licze na to ze sie pozbiera i
                pojedzie. po pierwsze zawody beda ciekawsze a po drugie wystep w meczu
                derbowym stanie sie pewny.
                pzdr
                • Gość: Mario Re: Kto wygra DPŚ ? IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 31.07.03, 19:16
                  Decyzja o jego wystepie zapadnie zapewne w ostatniej chwili,podobnie jak to
                  było przed meczem w Gdańsku.Jeżeli rzeczywiście ten wstrząs mózgu wymaga 2
                  tygodni odpoczynku od jazdy to pewnie Rickardsson nie będzie ryzykował,dla
                  niego ważniejsze jest GP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka