kezlok 20.12.01, 14:05 Jaka jest Wasym zdaniem najlepsza sportowa gierka??? Polećcie mi jakąś, żebym miał jakąś rozrywkę na najbliższe pełne luzu dni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LB Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: 217.11.142.* 20.12.01, 14:22 Quake 3 Arena ;) LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: 217.11.142.* 20.12.01, 14:33 Wiem, wiem, mojego brata oderwać od kompa nie można bo cały czas gra w CM3, tudzież w Fifę ;) Pzdr, LB Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Najlepsza SPORTOWA gra 21.12.01, 12:22 Szczerze mówiąc to mówiłem o q3 - gra w teamach ma swój urok, hehe. Kto wie, może niedługo będzie to dyscyplina olimpijska ? :) Chociaż prędzej chyba CS, ale dla mnie za nuuuuudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: 217.11.142.* 21.12.01, 15:04 OK - zrozumiałem o co ci chodziło ;) Może troszkę wolno jarzę, ale się nie zniechęcam ;)) LB Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Najlepsza SPORTOWA gra 20.12.01, 14:26 Sensible World of Soccer. Ewentualnie ISS Pro Evolution na Playstation. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.chello.pl 20.12.01, 14:37 Tylo i wyłącznie Championship Manager. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Najlepsza SPORTOWA gra 20.12.01, 18:10 Najlepszy jest CM i ISS Pro. Ale tak naprawdę wszystkich kładzie Skoki Narciarskie 2002. Komentarz jest tam po prostu genialny. Szaranowicz i Szpakowski są tam niesamowici. Szaranowicz: "Widziałeś ten skok, Darku" Szpakowski: "Nie, wyszedłem na chwilkę". Pozostałe ich teksty są jeszcze bardziej drętwe lub chore. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
g.o.l.l.u.m Re: Najlepsza SPORTOWA gra 20.12.01, 20:46 ty weź nie mów, że jest jakaś gra ze szpaqiem :) skąd ją ściągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Najlepsza SPORTOWA gra 20.12.01, 22:24 g.o.l.l.u.m napisał(a): > ty weź nie mów, że jest jakaś gra ze szpaqiem :) skąd ją ściągnąć? Z kiosku za 19,90 zł. pozdr. P.S Szaranowicz: "Wylądował tak daleko poza granicę bezpieczeństwa że zastanawiam się czy ten skok był legalny" Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Najlepsza SPORTOWA gra 21.12.01, 12:31 Hmm... słyszałem o tym projekcie Dobra Gra oraz o tej grze narciarskiej, myślałem że to jakaś kicha będzie, ale skoro w tle jest Szpakowski i Szaranowicz, to... warto kupić i przynajmniej zripować mp3 z tego :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kezlok Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.12.01, 09:38 Ty jestem fanem Szpaka :))) gdzie to można dostać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.pl 21.12.01, 14:29 Mym zdaniem najlepszy jest CM i kulki oraz Max Payne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kezlok Pytanie o skoki nraciarskie 2002.... IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.12.01, 13:08 Jak zrobić w skokach narciarskich 2002 telemark? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookie Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.pl 20.12.01, 19:02 Z pewnością Championship Manager. Fifa przy niej wymięka nie wspominając o całej reszcie gierek tego typu. Z tym że trzeba sie liczyć na początku z problemami w zrozumieniu wszystkich opcji gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.12.01, 20:08 Zdecydowanie najlepszą grą jest DSJ 2.1 i to chyba każdy wie. Informuje także że w okolicach polowy stycznia pojawi się nowy dsj z grafiką 3D i prawdziwymi skoczniami(od Jussiego Koskeli wiem ze bedzie też Zakopane i wiślańska Malinka jako skocznia trenigowa!!!)A wymagania sprzętowe to podobno P300 + 3D Card,64 mb ram.Czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 20.12.01, 22:17 Ja tam się boję kupić CM 2001/2002, bo wiem, że utopię sesję... Miałem poprzednią, ale na szczęście pirat się zawieszał, bo już mi organizm nie wytrzymywał (jak się chodzi spać o 7 rano...). W pierwszego CM na Amidze grałem 6 lat... Napiszcie jakie tam nowe cuda są w nowym CM, może chociaż sobie poczytam. Słyszałem, że jest liga polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirastas Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.*.*.* 20.12.01, 23:18 Polska liga byla juz w CM 00/01. Nowy jest o tyle fajniejszy ze wszytkiego w kolko nie wygrywa Widzew (czyli gra bardziej przystaje do rzeczywistosci) i budzety polskich druzyn (te z kolei zupelnie do rzecz. nie przystaja) pozwalaja kupic pozadnego zawodnika, a nie rezerwowego bramkarza 7. druzyny II ligi Cypru :) Mozna porownywac graczy. Co ja ci bede opowiadal gra jak kazda edycja jest super. Ale jak chcesz zaliczyc sesje to... popros zeby dziewczyna kupila ci CM-a dopiero na walentynki. No ale wtedy stracisz dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 21.12.01, 02:07 Gość portalu: Kirastas napisał(a): > Polska liga byla juz w CM 00/01. No to ja miałem jeszcze wcześniejszą wersję... >Ale jak chcesz zaliczyc sesje to... popros zeby dziewczyna kupila > ci CM-a dopiero na walentynki. No ale wtedy stracisz dziewczyne. Ja już sugerowałem CM na mikołaja (bo sam nie kupię), ale nie chciała słyszeć o grze... Poza tym komputer mam za słaby... Ale tak sobie myślę, po wakacjach, kupię proca 1200,256 mb pamięci, twardziela 30gb i wydam 130 zł i jak sobie zapuszczę 35 lig... Pożegnam się z rodziną. Aha, a można zostać w najnowszym CM selekcjonerem polskiej repry (wybierając ją na poczatku lub w uznaniu za zasługi)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirastas Tylko CM!!! Nie kupujcie Polska Gola! IP: *.*.*.* 20.12.01, 23:27 ...the winner is Championship Manager (moze byc 01/02), Najwspanialsz gra jaka wymyslil czlowiek. Jesli nie chcesz jednak zmarnowac kilku lat przed kompem, to wybierz jakas zrecznosciowke Fifa 2002 polecam, jeszcze przyjemniej gra sie w NHL 2001 (lepsze niz 2002). A co powiecie na niesmiertelny Delux Ski Jump czyli Małysz. Serdecznie natomiast odradzam najnowszy wybryk rodzimych tworcow Polska Goola! Nie znajduje slow by opisac jak fatalna to gra. Nie wiem ile pieniedzy wzial Borek zeby podbisac sie pod tym dziadostwem. Tragedia. Nie wiem czy gra dorownuje poziomem pierwszej Fifie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Tylko CM!!! Nie kupujcie Polska Gola! IP: *.chello.pl 20.12.01, 23:35 Piłka nożna - FIFA 99 (najbardziej realna) Manager - Liga Polska 2000 jak znasz jęz angielski Champ. Manager Inne- Colin McRae ale pierwsza cz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Tylko CM!!! IP: *.*.*.* 21.12.01, 09:15 Nowy CM ma pewne braki w porównaniu z 00/01. Właściciele klubów nie są opisani (cierpliwość do poczynań trenera, reputacja w biznesie itp.), zawodnik jest bardziej zdyscyplinowany (nie atakuje sędziego po kontrowersyjnej decyzji, nie opuszcza klubu bez zawiadomienia). Podobno można to jakoś przywrócić? Może wiecie jak?? Ostatnim minusem jest to że Dudek w Liverpool'u gra jakieś 5 meczy w sezonie, a w pozostałych broni Westerveld. Zaczynałem grę już kilka razy i zawsze po sezonie Dudek trafia gdzieś do Francji czy Niemiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tylko CM!!! IP: *.chello.pl 21.12.01, 17:54 Gość portalu: Jaro napisał(a): > Nowy CM ma pewne braki w porównaniu z 00/01. > Właściciele klubów nie są opisani (cierpliwość do poczynań trenera, reputacja w > > biznesie itp.), zawodnik jest bardziej zdyscyplinowany (nie atakuje sędziego po > > kontrowersyjnej decyzji, nie opuszcza klubu bez zawiadomienia). > > Podobno można to jakoś przywrócić? Może wiecie jak?? > Otwierasz plik Data\player_setup.cfg w WordPadzie i na samym końcu w osobnym wierszu wpisujesz komendę "ARSE" i zapisujesz jako dokument tekstowy. Działa tylko przy wgrywaniu nowej gry i powoduje niemożność kożystania z edytora. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca FIFA 99 to tragedia 21.12.01, 14:33 Gość portalu: olo napisał(a): > Piłka nożna - FIFA 99 (najbardziej realna) Realna???????????????????? Michael Football na Spectrum był bardziej realistyczny. Pograj sobie w ISSPro. To jest gierka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Zuzel 2001 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 13:56 Fajna jest gierka żużlowa którą można ściągnąć ze strony www.zuzel2001.prv.pl Należy jednak osobno ściągnąć tory które również znajdują sie na stronce. Moim zdaniem gierka bardziej wciąga niż "Małysz". A już niedługo ma wyjść najnowsza wersja - "Zuzel 2002" w którym będzie dużo nowości. Wymagania gry: Geforce 3, 512 MB DDR, Athlon 1800 Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Zuzel 2001 21.12.01, 14:05 Pamiętam jak się grało w "Żużel" pisany w Pascalu (nie zajmował chyba nawet 100kb) kiedyś na lekcjach informatyki. "Zawodnicy" to były kolorowe kreski, skręcało się w lewo jednym klawiszem. Ale wciągało toto jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Only NHL od 99 do 2002 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 15:03 Najbardziej zajebiste gry sportowe. Poza oczywiście cm on jest poza konkurencją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Only NHL od 99 do 2002 IP: *.client.attbi.com 21.12.01, 15:49 tylko bilard kieszonkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Re: Zuzel 2001 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 15:53 pc napisał(a): > Pamiętam jak się grało w "Żużel" pisany w Pascalu (nie zajmował chyba nawet > 100kb) kiedyś na lekcjach informatyki. "Zawodnicy" to były kolorowe kreski, > skręcało się w lewo jednym klawiszem. Ale wciągało toto jak cholera! Ta wersja "Żużla" o której wspomniałem polega mniej więcej na tym samym ale jest dużo lepsza pod względem graficznym, ma więcej funkcji(można budować własne tory) i bardziej wciąga. A po ściągnięciu wszystkich stadionów (niektóre mają bardzo dobrą grafike) gierka może zajmować nawet ponad 10 MB. Ale opłaca sie je ściągnąć bo te standardowo zawarte w gierce są kiepskie. Najnowsza wersja czyli "Żużel 2002" ma być przełomem ze względu na dodanie nowych typów zawodów. Nie wiem czy będzie liga ale gdyby była to wtedy gierka wymiata na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Menadżer Żużlowy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 13:09 Proponuje też odwiedzić strone zmenadzer.republika.pl Można ściągnąć z tej strony najlepszego menadżera żużlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TonyHawk TONY HAWK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.01, 13:18 To jest dopiero gierka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donot Re: TONY HAWK IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 20:32 CM rządzi !!! A poza tym : FIFA NHL Colin Deluxe Ski Skoki Narciarskie 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur najlepsz gra IP: *.chello.pl 26.12.01, 22:20 CEEM!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!CEEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: najlepsz gra IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 26.12.01, 23:37 Menadżer ze strony zmenadzer.republika.pl to naprawde rewelacja, ale mi zawsze wyskakuje przy nagrywaniu stanu gry "runtime error coś tam". Czy ktoś ma ten sam problem i wei jak go usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Re: najlepsz gra IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 14:40 Gość portalu: Piolo napisał(a): > Menadżer ze strony zmenadzer.republika.pl to naprawde rewelacja, ale mi zawsze > wyskakuje przy nagrywaniu stanu gry "runtime error coś tam". > Czy ktoś ma ten sam problem i wei jak go usunąć? W katalogu "save" utwórz jakiś folder i pod tą samą nazwą zapisz gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloondyn Re: Najlepsza SPORTOWA gra IP: 195.117.148.* 27.12.01, 15:10 Czy są polskie nakładki na CM? Odpowiedz Link Zgłoś