Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Barszczyk Malysza

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.04.01, 15:01
    Szczerze mowiac smieszy mnie sposob wykorzystywania swojej slawy przez
    Malysza.Zaczyna sie pojawiac w kazdej reklamie.Chodziaz przyznam ze ta z
    bananami jest nawet nienajgorsza.
    Czy naprawde dobry sportowiec musi sie sprzedawac - wystepujac w reklamach i
    szmatlawych brukowcach?Ten kraj jest chory.
    Obserwuj wątek
      • Gość: LB A co w tym dziwnego. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 16:06
        Czy ty jesteś nienormalny?
        Na całym świecie sportowcy (tzn ci najlepsi) żyją z reklamy. Np. Michael Jordan
        zarobił na koszykówce ok 500 mln dolarów, z czego tylko ok. 20% tej sumy to był
        kontrakt z drużyną Chicago Bulls. Reszta to reklamy.
        W ogóle nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Czy to źle, ze Małysz zarabia kasę? A
        co ma robić? Wszyscy zarabiają kasę, a on ma siedzieć w domu i wcinac bułki z
        bananami. Niech wykorzysta swoją popularność, bo w naszym pojebanym
        społeczeństwie już za rok będa na niego bluzgać. Że zarobił mnóstwo kasy, i juz
        mu się nie chce skakać. Wszystko poniżej 1 miejsca będzie tragedią. Taki już
        jest nasz naród.
        Poza tym Małysz skacze od kilku lat, a dopiero teraz zaczął coś wygrywać (także
        pieniądze). Wcześniej nikt mu nic nie płacił, a rodzinę utrzymać musiał.
        Dziwisz się, że chce mieć pieniądze na rodzinę i sport?
        A gdyby do Ciebie zapukał jakiś cymbał od zupek błyskawicznych w proszku i
        zapropnował ci 500 tys PLN za 30 sekund reklamy, to co?, spławiłbyś gościa.
        Zastanów się, a potem coś mów.

• Gość: Tomek Re: A co w tym dziwnego. IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.04.01, 21:38
          Gosc sie sprzedaje gdzie popadnie.Gdyby mial lepszego agenta to troche moglby
          odczekac i raz zarobic wiecej niz do tej pory.W tym momencie staje sie
          pospoltym towarem reklamowym, tanim chwytem tych padlinozercow.
          Wydaje mi sie, ze powinien bardziej szanowac swoj wizerunek.
          Ogolnie wiadomo co sie stalo z Partyka jak zaczal skakac przez jogurty.Mam
          nadzieje, ze nie dotknie to rowniez Adasia i Korzeniowskiego.
          No i hamuj sie ze swoimi ocenami mojego zdrowia psychicznego i skoncentruj sie
          na sobie pajtasiu.
          • Gość: LB Re: Sorry. LB. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.01, 11:56
            Sorry za uwagi co do Twojego zdrowia psychicznego. Zareagowałem zbyt
            impulsywnie. Nie mam zamiaru przekształcać tego forum dyskusyjnego w miejsce
            rzucania bluzg.
            Szacunek,
            LB
      • Gość: LB A IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 16:08
      • Gość: LB A co w tym dziwnego cz.2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 16:11
        A jak Twoim zdaniem ma wykorzystywać swoją popularność? Otworzyć szkółkę dla
        młodych adeptów skoków narciarskich? A może jeździć na szkolne akademie z
        odczytami jak wspaniale jest skakać?
        Przyznam sie, że ciężko mi zrozumieć co miałeś na myśli.
        LB
        • Gość: Piotr_M Re: A co w tym dziwnego cz.2 IP: 10.105.13.11, 10.1.10.* 04.04.01, 17:12
          Trzeba umiec sie sprzedac. Malysz wyglada na zagubionego w tym interesie i
          pojawia sie w telefonach, oknach, zupkach i na poczcie. Pewnie trafi gdzies
          jeszcze (wciaz jest pole do popisu). A jaki bedzie efekt?
          Podaz nie spotka sie z popytem. Jego wizerunek bedzie mial coraz mniejsza
          wartosc. Jest takie powiedzenie "rozmieniac sie na drobne". Pasuje tu idealnie.
        • Gość: do Tomka Re: A co w tym dziwnego cz.2 IP: *.p.lodz.pl 05.04.01, 18:04
          Wez sie walnij w dekiel, myslisz za jak juz koles gra w reklamach to zaraz na
          ryj upadnie ? Jordan gral w reklamach , ba , nawet w pieprzonej kreskowce i co?
          wciaz byl (jest?) najlepszy, Adam moze robic co chce, jest sportowcem i teraz
          ma swoj czas, bylby co najmniej niepowazny gdyby nie wykorzystywal szansy
          zarobienia kasy, zarabia ja przeciez uczciwie i nic ci do tego, jesli nie
          chcesz to nie jedz ty pierdolonych barszczy i nie kupuj telefonu w pieprzonej
          IDEI
      • Gość: maja Re: Barszczyk Malysza IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 05.04.01, 15:41
        Oj, cos mi się wydaje, że przez niektórych przemawia - w bardziej lub mniej zakamuflowanej formie,
        ale jednak - zazdrosć. Już was widzę w akcji, jak przebieracie w propozycjach reklamy: nie, w tej to nie
        zagram, bo jak reklamowałem telefon, to zupki już nie mogę-nie uchodzi; a forsa - nie no, forsa nie
        ważna, chodzi o zasadę...itd., itp. Po co się oszukiwać i mydlić oczy "rozmienianiem się na drobne
        (a'propos: nie takie znowu drobne) - każdy tak samo złapałby swoją szansę, gdyby mu ją tylko dano.
        No i dobrze! To żaden wstyd!
      • lhp A okladka plyty rosiewicza? 05.04.01, 15:50
        reklamy bardzo dobrze przeciez trzeba utrzymac rodzine, ale dlaczego malysz
        wystepuje na okladce plyty rosiewicz. gdzie byl rosiewicz jak adamowi nie szlo
        tak dobrze
        • Gość: Hollow Re: A okladka plyty rosiewicza? IP: 217.30.134.* 05.04.01, 16:53
          Rosiewicz to dopiero sep jebany . Takiego to bym za jaja powiesil . A Malyszowi zycze jak najlepiej .
          Niech zarabia ile moze , bardzo dobrze robi (niezla jest ta reklama z zupkami :)) .

• Gość: Faflon Re: A okladka plyty rosiewicza? IP: 10.131.192.178, 212.76.33.* 05.04.01, 18:58
            Gość portalu: Hollow napisał(a):

> Rosiewicz to dopiero sep jebany . Takiego to bym za
            jaja powiesil . A Malyszowi
            > zycze jak najlepiej .
            > Niech zarabia ile moze , bardzo dobrze robi (niezla
            jest ta reklama z zupkami :
            > )) .
            > A kto to jest Rosiewicz? Żałosny szansonsta więc na
            fali popularności Małysza chce upchnąć trochę szajsu.
            Typowe
            >
            >
            >
            >
            >
            >

• Gość: moler Re: A okladka plyty rosiewicza? IP: *.de.deuba.com 06.04.01, 12:15
              Drugi taki sezon moze Malyszowi sie nie zdazyc (obym nie mial racji), korzysta wiec ze swojego
              wizerunku jak tylko moze. Nie ma co zalowac mu tej kasy, dla takich ludzi jak Adam to jedyna szansa
              (sport i korzysci z tym zwiazane), aby przez kilka lat zarobic na cale zycie. Taka jest dola sportowaca. z
              reguly sa dobrzy tylko w jednej dziedzinie i jezeli maja szanse zarobic na tym to powinni chwytac
              szanse. Jak Malysz bedzie mial 30 lat (przeciez bedzie jeszcze calkiem mlody) nie bedzie zarabial
              takiej kasy ze skakania.
              Dobrym przykladem moze byc W. Fortuna. Facet nie mial szansy po olimpiadzie zarobic kilku groszy
              wiec teraz tula sie po swiecie i pisze jakies bzdurne ksiazki o rzekomym wielkim niewykorzystanym
              talencie.
              Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka