Gość: Polak z Kanady IP: *.tor.primus.ca 19.08.03, 23:09 Cos nam ten Czarny Polak kreci, a tak wszyscy sie nim zachwycali kiedys.Mi sie wydaje ze jego kariera dobiega konca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lehu Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.lunar.com.pl 19.08.03, 23:12 Mark Twain powiedzial ze lepiej sie nie odzywac wcale i wydawac glupim niz sie odezwac i rozwiac wszystkie watpliwosci. Wole wiec cichego Olisadebe niz Hajte ktory sprawia juz od dawna wrazenie jakby nie dosc dobrze sie zastanawial nad tym co mowi. Mu chyba chodzi tylko o szum wokol siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas a ja mam dosyć tych kadrowiczów... IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 19.08.03, 23:19 ...od siedmiu boleści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojke WWW.PILKA.INJ.PL - najlepszy serwis piłkarski IP: serwer:* / 192.168.0.* 20.08.03, 08:08 Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Brawo Hajto IP: *.client.attbi.com 19.08.03, 23:35 Nie jestem rasista choc o to bardzo latwo gdyz mieszkam w Stanach i widze na codzien co wiekszosc z nich wyprawia (polecam kazdemu wicieczke na south chicago) ale uwazam ze polskie kluby powinny sobie dac spokuj z zawodnikami z czrnego ladu. Przykad olisadebe, kalu uche i emanuela ekwume powinien dac do myslenia wlodarza polskich klubow czy aby warto inwestowac w taki ryzykowny "towar". Znacznie lepiej i z korzyscia dla polskiej reprezentacji byloby explorowanie polskich talentow ktorych napewno nie brakoje a ktorym miejsca do pierwszego skladu niejednokrotnie zamukaja pseudo gwiazdy z krajow trzeciego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek ty dupku... IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 19.08.03, 23:51 ciekawe. 1. afrykanscy pilkarze to podpora brytyjskich, wloskich i niemieckich zespolow. 2. uche/oli i ekwume to talenty jakich w polsce nie ma. o uche stara sie ajax o Kosowskiego ostatni zespol Bundesligii... 3. "polskie talenty" polskie i telenty niebardzo idzie razem.... polskie talenty to boniek w 1982 i tak, boniek w 1982. inne talenty sa w piciu bimbru: kowalczyk, dziekanowski, sypniewski, etc,etc. szoroj podlage mopem bo wroci chinczyk z lunchu i cie w..doli z powrotem do bialego stoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: ty dupku... IP: 199.201.190.* 20.08.03, 00:14 To moze Ty d%^*u. . . Jestem z Bialegostoku i obecnie przebywam w USA. Mam super wakacje, nie czekam na niczyj powrot z lunch'u wiec sie kulturalnie odstosunkuj. Rasizm, klasizm, czy tez wlasne ograniczenia intelektualne, daj sobie spokoj. Fair play? Milych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech_na_sali Re: ty dupku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 09:01 Jest różnica między afrykńskim piłkarzem a czarnym piłkarzem. Gwiazdy światowej piłki wychowywały się w Europie i dlatego Henry i Olisadebe do dwa różne światy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amrik A ja sie nie dziewie, ze Oli nie chce grac IP: 207.109.138.* 20.08.03, 15:29 z tga zbieranina partaczy o rozdetym do niemozliwosci mniemaniu o wlasnej wielkosci, takich jak ten Hajto. Ja na jego miejscu tez bym nie gral. Kazdy mecz druzyny to kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Hajto buuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 23:09 A ja uważąm że to Hajto jest "niedopieszczony", pokazać się chce i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Brawo Hajto, ale już się nie wpychaj IP: *.socantel.net 04.12.03, 06:43 Racja. Ja też ciągle namawiam do tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Hajto to tylko wstyd polskiej kadrze przynosi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 00:01 Hajto to tylko wstyd polskiej kadrze przynosi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Hajto to tylko wstyd polskiej kadrze przynosi IP: *.chello.pl 20.08.03, 03:01 Ja tam nie zauwazylem ostatnio.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootrs Re: Hajto to tylko wstyd polskiej kadrze przynosi IP: hades:* / 10.26.13.* 20.08.03, 08:48 A ktory z naszych kadrowiczow daje z siebie wszystko? ZADEN. Co robi Wichniarek, Zurawski, Hajto, Dudek... Nie ma co sie sprzeczac. Niech wszyscy zaczna po prostu grac i wygrywac. Zreszta teraz maja pole do popisu. Niech udowodnia ze Oli nie jest im potrzebny do czegokolwiek. Czekam z niecierpliwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszlo Re: Hajto to tylko wstyd polskiej kadrze przynosi IP: *.chello.pl 20.08.03, 09:34 Gość portalu: atom napisał(a): > Hajto to tylko wstyd polskiej kadrze przynosi !!! >KARWIA a czarnuchy co nie mówią po polsku i generalnie mają ten kraj w dupie to przynosza nam chwałę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.chello.pl 20.08.03, 03:00 Nie sadze zeby zrobil jakis szum wokol siebie. Mysle ze powiedzial szczerze co mysli. Nie byla to wypowiedz niekulturalna wiec OK. A prawda jest taka ze nikt nie wie jak jest. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rymka A JA MAM DOŚĆ TAKICH KADROWICZÓW 28.08.03, 00:03 HAJTO GRAJ i głupot nie gadaj!!!! Grasz w g**nianyn zespole i jesteś kapitanem badziewiastej drużyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin tez z kanady a my mamy dosc hajto, ktory gada zamiast grac IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.03, 23:23 no coz dopoki emanuel o. strzelal gole to byl tolerowany, a jak nie strzela to go trzeba czarnego zwyzywac. hajto to fajny koles, wie jak poprawic atmosfere w zespole. jak widze panu hajto juz nie wystarcza ze pierdoli na boisku, on musi jeszcze pieprzyc przed meczem. moge mu (hajto) wypomniec mecze z portugalia i korea na ms w ktorych sie 'wykazal'. no i ten piekny faul w meczu z portugalia w ktorym chcial z kolesia zrobic inwalide. tak jakby to byla wina jednego zawodnika, ze reprezentacja jest do dupy. moim zdaniem to dobrze ze Oli nie gra. teraz dopiero prawdziwi polacy (razem z hajto) moga pokazac jak sie w pilke gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: a my mamy dosc hajto, ktory gada zamiast grac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 23:33 Gość portalu: pingwin tez z kanady napisał(a): > no coz dopoki emanuel o. strzelal gole to byl tolerowany, a jak > nie strzela to go trzeba czarnego zwyzywac. hajto to fajny > koles, wie jak poprawic atmosfere w zespole. jak widze panu > hajto juz nie wystarcza ze pierdoli na boisku, on musi jeszcze > pieprzyc przed meczem. moge mu (hajto) wypomniec mecze z > portugalia i korea na ms w ktorych sie 'wykazal'. no i ten > piekny faul w meczu z portugalia w ktorym chcial z kolesia > zrobic inwalide. tak jakby to byla wina jednego zawodnika, ze > reprezentacja jest do dupy. moim zdaniem to dobrze ze Oli nie > gra. teraz dopiero prawdziwi polacy (razem z hajto) moga > pokazac jak sie w pilke gra. ZGADZAM SIĘ W 100 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin z kanady no w sumie zlosc mi przeszla IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.03, 23:53 i tak naprawde to robert blonski z gazety napisal artykul coby zajatrzyc, a hajto to po prostu szczery facet i nalezy to docenic. tylko zamiast paplac o olim powinien na powitanie w pysk panu redaktorowi. a nie dawac temat na jatrzacy artykul jeden dzien przed meczem. panie blonski, dobra praca, najlepiej zdolowac wszystkich przed meczem. bo tak naprawde to Robert B to jest fajny chlopak i pisze 'Nigeryjczyk z polskim paszportem'. blad! moze Joruba, moze Ibo lub Ibibio. nie ma czegos takiego jak narod nigeryjski, to panstwo tworzone przez wiele narodow. a poza tym czy ja jak jestem Cyganem z polskim paszportem to trzeba to od razu podkreslac. przecie panie po mnie jak po olim od razu widac. a dlaczego pan blonski nie napisze ze dudek jest bojowy, jak nasi goli nie strzelaja do bramki przeciwnika to sam wrzoci do swojej. oj wolalbym zeby predstawiciele 'klubow kibica' cracowi pracowali dla gazety niz takie osly jak Blonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomee Re: a my mamy dosc hajto, ktory gada zamiast grac IP: *.pke.pl 19.08.03, 23:33 Racja Hajto, a ty wcale lepszy nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josif terefere kuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 23:55 Byl tolerowany jak strzelal gole to moze i prawda...ale teraz to nawet butow ubierac mu sie nie chce bo go nozka boli....czy inne przyleglosci... No tak ale teraz jest w grecji i jakas tam reprezentacja jakiejs tam Polski to dla niego zadna promocja wiec sie lepiej rozchorowac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin 'polacy z krwi i kosci' go zacheca do wystepu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 00:16 'polacy z krwi i kosci' go zacheca do wystepu niech spada jak nie chce. mamy 10 zawodnikow na jego miejsce. a jesli jeszcze chce to 'polacy z krwi i kosci' go zacheca. i znow dumny reprezetujac nasz kraj. a jaka osobista satysfacja grania w towarzystwie np. pana hajto. ach, chcialbym byc w jego skorze. to f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: a my mamy dosc hajto, ktory gada zamiast grac IP: *.chello.pl 20.08.03, 03:05 Gość portalu: pingwin tez z kanady napisał(a): > no coz dopoki emanuel o. strzelal gole to byl tolerowany, a jak > nie strzela to go trzeba czarnego zwyzywac. Ciekawe gdzie go zwyzywal hajto to fajny > koles, wie jak poprawic atmosfere w zespole. jak widze panu > hajto juz nie wystarcza ze pierdoli na boisku, hahaha smieszny jestes. Nie ma zawodnika ktory by mogl zastapic go w kadrze bo gdyby byl to jzu dawno by to zrobiono on musi jeszcze > pieprzyc przed meczem. moge mu (hajto) wypomniec mecze z > portugalia i korea na ms w ktorych sie 'wykazal'. a Tobie to wszystko wychodzi przez cale zycie?? 2 mecze mozesz mu wypomniec? Pokaz mi zawodnika ktory nie zawalil z 2-och meczy(albo tylko 2 mecze!!) no i ten > piekny faul w meczu z portugalia w ktorym chcial z kolesia > zrobic inwalide. tak jakby to byla wina jednego zawodnika, ze > reprezentacja jest do dupy. moim zdaniem to dobrze ze Oli nie > gra. teraz dopiero prawdziwi polacy (razem z hajto) moga > pokazac jak sie w pilke gra. Nie chce mowic ze ja to jestem jakis specjalista ale Ty sie na pilce w ogolnie nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Tomek powiedzial to co inni czuja i mysla IP: *.ras10.calan-e.alerondial.net 20.08.03, 03:07 Tomek jest kapitanem,wiec kto jak nie kapitan ma sie wypowiadac w imieniu druzyny? juz wczesniej bylo wiadomo ze i inni zawodnicy maja zastrzenia co do postawy Olego.Hajto nie obraza go personalnie,jedynie ocenia go jako zawodnika, ma do tego pelne prawo a nawet kapitanski obowiazek.Tez wolalbym nie slyszec tych rewelacji,ale ,cholera ten Hajto wie co mowi,choc przykro tego sluchac,to taka jest prawda,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej zapomnieliscie juz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 11:35 czy nie tak dawno nie bylo tak, ze rzeczony hajto zrezygnowal z kadry? to nie byly fochy? obrazil sie na trenera? niech nauczy sie oceniac innych nie podlog siebie. dla mnie to obciach i jatrzenie. czekam co dzisiaj pokaze. ale nie obiecuje sobie zbyt wiele. na farcie zalapal sie do skladu schalke w tym sezonie i czuje sie mocny. czekamy na kolejny popis panie hajto... czekamy, na oceny po meczu. obstawiam dwie udane interwencje i dwa celne podania. zero skutecznych dryblingow. ale zobaczymy... czekamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek kadra to banda dupkow- dobrze ze oli sie odcina.... IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 19.08.03, 23:25 teraz wszyscy robia afere z olim bo nikt nie umie grac w pilke ale wszyscy lubia gadac. najlepiej znalezc winnego juz przed meczem. potem latwiej sie bedzie tlumaczyc. bannd patalachow i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 23:30 Olisadebe to bardzo dobry zawodnik wiemy to wszyscy. Hajto ma taki jezor ze klepie nim dookola. Moze Hajto nadepnal Olemu na ambicje i teraz taki barrrdzo zly Oli nastrzela goli Lotyszom i Szwedom i bedziemy w Euro2004? Droga daleka ale trzeba sie jakos pocieszac. A jak Janas jeszcze raz chlapnie taki text ze daje ostatnia szanse Zurawskiemu(mysle ze chodzi o motywacje) to kupie wszystkim jeleniom panterki i nic juz nie upoluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Jaki ten Hajto glupi ! IP: *.telia.com 19.08.03, 23:32 pewnie ze Olego boli kolano. Ale klimat grecki mu lepiej sluzy, wiec go troche mniej boli. Poza tym mniejszy stres. Artykul ten pokazuje jaka jest atmosfera w kadrze: banda debili dla ktorych piwo po meczu jest jednym z najwazniejszych rzeczy. A Oli powinien sobie zalatwic operacje/badanie po zakonczonym sezonie greckim. Przeciez ten temat juz byl dyskutowany w czerwcu tego roku. Sam nie dopatrzyl i zgania na Grekow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Koniec z czarnuchami w polsce IP: *.client.attbi.com 19.08.03, 23:33 Nie jestem rasista choc o to bardzo latwo gdyz mieszkam w Stanach i widze na codzien co wiekszosc z nich wyprawia (polecam kazdemu wicieczke na south chicago) ale uwazam ze polskie kluby powinny sobie dac spokuj z zawodnikami z czrnego ladu. Przykad olisadebe, kalu uche i emanuela ekwume powinien dac do myslenia wlodarza polskich klubow czy aby warto inwestowac w taki ryzykowny "towar". Znacznie lepiej i z korzyscia dla polskiej reprezentacji byloby explorowanie polskich talentow ktorych napewno nie brakoje a ktorym miejsca do pierwszego skladu niejednokrotnie zamukaja pseudo gwiazdy z krajow trzeciego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Koniec z czarnuchami w polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 23:38 DAJ SPOKÓJ, A GDZIE TY MASZ TE TALENTY???????????????? A HAJTO NIECH SIĘ ZAJMIE SOBĄ I POZOSTAŁE NASZE GWIAZDY OD SIEDMIU BOLEŚCI - POLACY Z KRWI I KOŚCI. BUHUHAHAHAHA OLEMU NIE ZALEŻY? OKI ZA TO JAK HAJCIE I RESZCIE ZALŻY NA KADRZE WIDZIMY W KAŻDYM MECZU. NIECH KAŻDY SIĘ ZAJMIE LEPIEJ SAMYM SOBĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Re: Koniec z polaczkami w chicago IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 00:29 a ja ci polecam wycieczke na osiedle w polsce, zatesknisz szybko za poludniowym chicago. na chuj piszesz 'nie jestem rasista' skoro jestes. zeby rozladowac atmosfere: ostatnio slyszalem taki dowcip. schodzi Stefan (z polski) do pubu z gownem w rece i mowi: patrzcie, malo brakowalo i bym wdepnal. pozdrowienia dla rasisow z chicago i zyczenia zeby mieszkali razem z polakami z krwi i kosci na osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Koniec z polaczkami w chicago IP: *.client.attbi.com 20.08.03, 00:35 Wlasnie dlatego wyjechalem z Polski bo mialem dosc tych polskich osiedli z debilami takimi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Analfabeto z Lublina napisz(wysraj) coś jeszcze IP: *.chello.pl 20.08.03, 00:43 Proszę to jest bardzo zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: Koniec z czarnuchami w polsce IP: netpilot:* / 192.168.1.* 20.08.03, 15:57 widze, ze jak Stefan w Stanach mieszka to juz mysli, iz on panem swiata (i to oczywiscie tego pierwszego swiata!) - ciekaw jestem czy przebywa tam legalnie czy moze nie... poza tym Stefan, przydaloby sie kilka lekcji ortografii i gramatyki! Gość portalu: Stefan napisał(a): > Nie jestem rasista choc o to bardzo latwo gdyz mieszkam w > Stanach i widze na codzien co wiekszosc z nich wyprawia > (polecam kazdemu wicieczke na south chicago) ale uwazam ze > polskie kluby powinny sobie dac spokuj z zawodnikami z czrnego > ladu. Przykad olisadebe, kalu uche i emanuela ekwume powinien > dac do myslenia wlodarza polskich klubow czy aby warto > inwestowac w taki ryzykowny "towar". Znacznie lepiej i z > korzyscia dla polskiej reprezentacji byloby explorowanie > polskich talentow ktorych napewno nie brakoje a ktorym miejsca > do pierwszego skladu niejednokrotnie zamukaja pseudo gwiazdy z > krajow trzeciego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Hajto to palant IP: *.chello.pl 19.08.03, 23:34 Hajto to niech się zajmie przemycaniem papierosów,a nie obrabianiem dupy piłkarzowi któremu do pięt nie dorasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Hajto ma racje IP: *.client.attbi.com 19.08.03, 23:34 Nie jestem rasista choc o to bardzo latwo gdyz mieszkam w Stanach i widze na codzien co wiekszosc z nich wyprawia (polecam kazdemu wicieczke na south chicago) ale uwazam ze polskie kluby powinny sobie dac spokuj z zawodnikami z czrnego ladu. Przykad olisadebe, kalu uche i emanuela ekwume powinien dac do myslenia wlodarza polskich klubow czy aby warto inwestowac w taki ryzykowny "towar". Znacznie lepiej i z korzyscia dla polskiej reprezentacji byloby explorowanie polskich talentow ktorych napewno nie brakoje a ktorym miejsca do pierwszego skladu niejednokrotnie zamukaja pseudo gwiazdy z krajow trzeciego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Hajto ma racje 19.08.03, 23:43 kolego Stefanie,south Chicago to nie jest wcale zle miejsce,trzeba tylko w odpowiednich godzinach tam wpasc. Wpierdol mozesz wszedzie dostac nawet predzej na "jackowie" niz w tym SC. A Hajto to wlasnie taki "Jackowianin",jezeli mieszkasz w Szikagowie to chyba kumasz co mam na mysli piszac o H.tak wlasnie. Mozesz bazgrnac do mnie "Emilianka",a pozniej pogadamy "na zywo" np.w niedziele na Kamberland i Irwing Park(W parku Szillera) pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Stefciu, płytka Ci się zacięła?Trzeci raz to samo? IP: 213.17.147.* 19.08.03, 23:49 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Nie jestem rasista choc o to bardzo latwo gdyz mieszkam w > Stanach i widze na codzien co wiekszosc z nich wyprawia > (polecam kazdemu wicieczke na south chicago) ale uwazam ze > polskie kluby powinny sobie dac spokuj z zawodnikami z czrnego > ladu. Przykad olisadebe, kalu uche i emanuela ekwume powinien > dac do myslenia wlodarza polskich klubow czy aby warto > inwestowac w taki ryzykowny "towar". Znacznie lepiej i z > korzyscia dla polskiej reprezentacji byloby explorowanie > polskich talentow ktorych napewno nie brakoje a ktorym miejsca > do pierwszego skladu niejednokrotnie zamukaja pseudo gwiazdy z > krajow trzeciego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin daffy, zrozum, on (Stefan) caly czas jest roztrzesiony IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 01:17 takze prosze o zrozumienie dla stefana. bo ostatnio zobaczyl trzech czarnych kolesiow. i przejezdzal przez south chicago. to sie nazywa trauma w medycynie. on nie jest rasista, ale jak pomysli jak murzyni w chicago lacha dra z polakow (bo kto nie drze i on to wie), to go krew zalewa. bezpiecznie skrytykowac oliego, daleko i nawet hajto i pismaki gazety zaczeli, to sie poczul u siebie. dla POLAKA Z KRWI I KOSCI jednak o zrozumienie nie prosze, on jest juz poza i nikt nie nie dosiegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Hajto ma racje IP: *.chello.pl 20.08.03, 00:14 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Nie jestem rasista choc o to bardzo latwo gdyz mieszkam w > Stanach i widze na codzien co wiekszosc z nich wyprawia > (polecam kazdemu wicieczke na south chicago) ale uwazam ze > polskie kluby powinny sobie dac spokuj z zawodnikami z czrnego > ladu. Przykad olisadebe, kalu uche i emanuela ekwume powinien > dac do myslenia wlodarza polskich klubow czy aby warto > inwestowac w taki ryzykowny "towar". Znacznie lepiej i z > korzyscia dla polskiej reprezentacji byloby explorowanie > polskich talentow ktorych napewno nie brakoje a ktorym miejsca > do pierwszego skladu niejednokrotnie zamukaja pseudo gwiazdy z > krajow trzeciego swiata Stefan kup sobie słownik ortograficzny,na Bellmont jest księgarnia mają tam taki pomarańczowy z wydawnictwa PWN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Tobie się wydaje ze nie jestes rasistą. IP: 217.153.110.* 20.08.03, 01:21 A twoje chore poglady potwierdzają dokładnie co innego. Ale i tak tego nie zrozumiesz. Powodzenia w Chicago. Jakieś słowniki znajdziesz też na pewno w PZN Moskala, po znajomości na pewno pożyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin mowisz powodzenia w chicago? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 09:21 ja bym nie chcial zyc w miescie gdzie czarni sie z polakow smieja a panienki uciekaja na slowo 'polak'. naprawde az dym z ... leci. takze przestan sie nasmiewac z biednych ludzi. Gość portalu: marcy napisał(a): > A twoje chore poglady potwierdzają dokładnie co innego. Ale i tak tego nie > zrozumiesz. Powodzenia w Chicago. Jakieś słowniki znajdziesz też na pewno w PZN > > Moskala, po znajomości na pewno pożyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Kto sie naśmiewa? Ja nie! IP: 217.153.110.* 20.08.03, 13:05 Z takim poziomem wiedzy, jaki prezentuje Stefek trzeba nieźle zapierdalać na życie. Nawet w Chicago. Pochylmy się nad biednym rodakiem. Dobre słowo mu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.03, 23:37 niech czarnuch wypierdala tam gdzie jego miejsce...dali mu polskie obywatelstwo,a ten teraz leje na wszystko...bo co? bo dobrze grał i bramki strzelał?...a może wszystkim czarnym piłkarzom damy polskie obywatelstwo bo dobrze grają?...może wogóle z reprezentacji polski zrobimu drógą reprezentację nigerii?...tak jestem rasista! otwarcie to mówię...w polskiej reprezentacji nie powinno być kolorowych...oni mają swoje kraje i niech tam pokazują się z jak najleprzej strony...nie dość,że jest czarny,nosi orła w paszporcie,to żyje sobie lepiej niż nie jeden rodowity polak,a nasz trener (twu w morde jebany) janas jeszcze go broni...niech się żuci w gówno to będzie tak samo czarny jak jego pupil...wogóle całą reprezentację szlak trafił..nie chce mi się nawet już patrzeć na mecze reprezentacji polski...wstyd i chańba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Z krwi i kosci IP: *.telia.com 19.08.03, 23:40 Jestes Polak z krwi i kosci, ale rozumu to Bozia nie dala. Nawet po polsku nie umiesz pisac. Zbyt trudny jezyk to dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Zazdrościsz że komuś jest lepiej? to do robty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 23:41 Od ciebie tych pieniędzy nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.hsc.tamus.edu 19.08.03, 23:49 polak z krwi i kości! drógą najleprzej nie jeden żuci chańba bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck "Tak jestem rasistą!" - i analfabetą, he, he... IP: 213.17.147.* 20.08.03, 00:03 Gość portalu: polak z krwi i kości! błysnął intelektem... i ortografią! > > drógą > najleprzej > nie jeden > żuci > chańba > A "twu" (Ha, ha, ha!!!) - to pies? :)) > bez komentarza... Jak to bez komentarza?!!! Komentarz będzie następujący: Nawet Olisadebe lepiej już pisze po polsku niż ten, pożal się Boże, "polak z krwi (z HIV-em) i kości (z osteoporozą)". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! osteoporoze i hiv?..ale przynajmniej nie priony jak ty IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.03, 00:27 donald czy jak ci tam...fajny żydowski nick...masz priony na muzgu ośle dardanelski...radził bym ci się wyprowadzić do izraela,bo przyjedzie znowu dziadek hitler i przepuści was przez komin....tak jak powinien to zrobić z wami wszystkimi prawymi i lewymi chrześcijanami żydami i innymi popaprańcami z olisadebe i całą nigerią na czele...hahaha...i kto się pomęczy?...skoro żal wam tego czytać i komentować,to po co to robicie?...skoro jestem tylko tępym polakiem nie tak jak wasz "rodak" z afryki,to po chuja te wypociny?...co mało inteligentny jestem?...tak?...a wy chcecie mnie przebić?...słyszałem,że "głupim" się ustępuje...własnie widać waszą ciemnotę...walnołem textem,a tu cała polska będzie mnie linczować...hahaha ,ale wy jesteście śmieszni....polacy(twu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Ach, nieszczęsny matole, pozostaje ci już tylko... IP: 213.17.147.* 20.08.03, 00:30 Nadzieja na REINKARNACJĘ!!! Ha, ha, ha!!! Gość portalu: polak z krwi i kości! wybełkotał: > donald czy jak ci tam...fajny żydowski nick...masz priony na > muzgu ośle dardanelski...radził bym ci się wyprowadzić do > izraela,bo przyjedzie znowu dziadek hitler i przepuści was przez > komin....tak jak powinien to zrobić z wami wszystkimi prawymi i > lewymi chrześcijanami żydami i innymi popaprańcami z olisadebe i > całą nigerią na czele...hahaha...i kto się pomęczy?...skoro żal > wam tego czytać i komentować,to po co to robicie?...skoro jestem > tylko tępym polakiem nie tak jak wasz "rodak" z afryki,to po > chuja te wypociny?...co mało inteligentny jestem?...tak?...a wy > chcecie mnie przebić?...słyszałem,że "głupim" się > ustępuje...własnie widać waszą ciemnotę...walnołem textem,a tu > cała polska będzie mnie linczować...hahaha ,ale wy jesteście > śmieszni....polacy(twu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! Re: Ach, nieszczęsny matole, pozostaje ci już tyl IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.03, 00:41 i już tego nie skomentował...zabrakło mu argumentów?...nie...szlak go trafia,że ktoś jest od niego mądrzejszy..."wybełkotał polak z krwi i kości"...ach nieszczęsny matole - ładnie cię mama do koryta woła...a stary pewnie jak w dupsztala cię ładuje to przy orgaźmie tak majaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Argumenty i twój bełkot, biedny kretynie??? IP: 213.17.147.* 20.08.03, 00:46 Ha, ha, ha!!! Ha, ha, ha!!!!!! Gość portalu: polak z krwi i kości! wyrzęził: > i już tego nie skomentował...zabrakło mu > argumentów?...nie...szlak go trafia,że ktoś jest od niego > mądrzejszy..."wybełkotał polak z krwi i kości"...ach nieszczęsny > matole - ładnie cię mama do koryta woła...a stary pewnie jak w > dupsztala cię ładuje to przy orgaźmie tak majaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! Re: Argumenty i twój bełkot, biedny kretynie??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.03, 00:48 śmieszne nie???...mnie też jest żal ciebie...że cie każdy w dupie jebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Argumenty i twój bełkot, biedny kretynie??? IP: *.chello.pl 20.08.03, 01:51 Wielu juz pojebów na tym forum widziałem, ale ty ich bijesz na głowę, "polaku z krwi i kosci". Idź się lecz na nogi, bo na głowę za późno! Twoi rodzice to chyba rodzeństwem byli, co? Bo inaczej takiej durnowatości wyjaśnić sie nie da! I weź się chłopcze ortografii naucz, bo to mowa człowieka najlepiej o jego narodowości świadczy. I taki z ciebie Polak (to słowo pisze się z dużej litery, ćwoku!) jak z koziej dupy trąba. Nie wiem skąd u ciebie takie obsesje i fantazje seksualne, może u ciebie w rodzinie ojciec dzieci pierdoli. Tylko jakim cudem od tego walenia w dupę mózg ci uszkodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Ach, nieszczęsny matole, pozostaje ci już tyl IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 28.08.03, 12:51 Gość portalu: polak z krwi i kości! napisał(a): > i już tego nie skomentował...zabrakło mu > argumentów?...nie...szlak go trafia,że ktoś jest od niego > mądrzejszy..."wybełkotał polak z krwi i kości"...ach nieszczęsny > matole - ładnie cię mama do koryta woła...a stary pewnie jak w > dupsztala cię ładuje to przy orgaźmie tak majaczy nie nie zabraklo ty jesteś debil i szkoda na ciebie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: analfabeta IP: *.chello.pl 20.08.03, 00:39 Gość portalu: polak z krwi i kości! napisał(a): > donald czy jak ci tam...fajny żydowski nick...masz priony na > muzgu ośle dardanelski...radził bym ci się wyprowadzić do > izraela,bo przyjedzie znowu dziadek hitler i przepuści was przez > komin....tak jak powinien to zrobić z wami wszystkimi prawymi i > lewymi chrześcijanami żydami i innymi popaprańcami z olisadebe i > całą nigerią na czele...hahaha...i kto się pomęczy?...skoro żal > wam tego czytać i komentować,to po co to robicie?...skoro jestem > tylko tępym polakiem nie tak jak wasz "rodak" z afryki,to po > chuja te wypociny?...co mało inteligentny jestem?...tak?...a wy > chcecie mnie przebić?...słyszałem,że "głupim" się > ustępuje...własnie widać waszą ciemnotę...walnołem textem,a tu > cała polska będzie mnie linczować...hahaha ,ale wy jesteście > śmieszni....polacy(twu) Idź spać już analfabeto.Przyznaje się że ubawiłem się po pachy czytając twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ato wyp ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 00:05 wypierdalaj gościu z forum, "czarnuch" to jesteś ty - umysłowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! Re: wyp ... IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.03, 00:16 to mnie wypierdol ty dziwko męska oddająca się nie jednemu czarnuchowi...masz problemy ze zwieraczem ty kutasia mordo,bo za dużo czarnych chuji w dupie miałeś na raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.chello.pl 20.08.03, 00:24 Gość portalu: polak z krwi i kości! napisał(a): > niech czarnuch wypierdala tam gdzie jego miejsce...dali mu > polskie obywatelstwo,a ten teraz leje na wszystko...bo co? bo > dobrze grał i bramki strzelał?...a może wszystkim czarnym > piłkarzom damy polskie obywatelstwo bo dobrze grają?...może > wogóle z reprezentacji polski zrobimu drógą reprezentację > nigerii?...tak jestem rasista! otwarcie to mówię...w polskiej > reprezentacji nie powinno być kolorowych...oni mają swoje kraje > i niech tam pokazują się z jak najleprzej strony...nie dość,że > jest czarny,nosi orła w paszporcie,to żyje sobie lepiej niż nie > jeden rodowity polak,a nasz trener (twu w morde jebany) janas > jeszcze go broni...niech się żuci w gówno to będzie tak samo > czarny jak jego pupil...wogóle całą reprezentację szlak > trafił..nie chce mi się nawet już patrzeć na mecze reprezentacji > polski...wstyd i chańba! Stefan idzie jutro po słownik ortograficzny,a tobie biedaku to już chyba nic nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 02:40 on sie z polka ozenil - nie kazdy czarny sie zeni z polka. a w takiej kadrze z takimi prymitywami to tez bym nie chcial grac. ale i tak ogladne i wywiad z janosikiem moze bedzie po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
oratio PL z krwi i kości - takiego debila dawno tu nie było.. 20.08.03, 14:22 Serio. Rasisto-analfabeto-bezmózgowiec. Czy nie ma tu jakiegoś cenzora, który by takiego faszystę kasował? Przecież takim ludziom nie powinno się pozwalać na kontakt z internetem, bo zatruwają życie innym. Współczuję jegio matce:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Hajto zawsze był chamem IP: *.ds.uj.edu.pl 19.08.03, 23:48 gwiazdor pierdolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Hajto zawsze był chamem IP: *.chello.pl 20.08.03, 03:15 A co teraz takiego chamskiego zrobil?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! i huj wam w dupę wy wielcy ...i żydokatolicy IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.03, 23:51 i co myśleliście,że mi po ambicji pojedziecie???..huj wam w dupę...wam i wszystkim innym skórwiałym katolickim świniom które obrosły w zajebane śmieszne wartości...jesteście tak samo spaprani jak wasz ten jebany "rodak" z nigerii...życzę wam,żeby więcej czarnuchów was w dupę wyjebało świńskie ryje...niech was gówno zeżre tępe bezmuzgowe pasożyty...nie dostał ode mnie tych pieniędzy...ale to ja jestem polak...ja się urodziłem w tym kraju i co mam z tego???...gówno!...bo takie zapaprane świnie jak wy pedały siedzą na stołkach i przyznają obywatelstwo polskie czarnuchom i innym popaprańcom którzy nawet po polsku jednego zdania nie umieją...i żyją jak króle!...niech was wszystkich gówno zje bękarty pierdolone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydokatolik Re: i huj wam w dupę wy wielcy ...i żydokatolicy IP: *.telia.com 19.08.03, 23:57 Troche racji to moze i masz. Tez uwazam, ze Polacy za bardzo spuscili sie na Olisadebe. Ale zamiast uczyc sie polskiego widac ze pasales krowy albo swinie. Olisadebe przynajmiej umial od czasu do czasu dobrze kopnac pilke. A ty co umiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: i huj wam w dupę wy wielcy ...i żydokatolicy 20.08.03, 00:01 Musi to byc koles R.Giertycha z LPR-u! I skad takie "ziobro" ma kompa albo nawet dostep do ...? Typowy,niestety,prawdziwy terazniejszy Polak.Zakompleksiony,sfrustrowany tepy nieudacznik.I z takimi do Europy trza nam isc! A Hajto jaki jest kazdy widzi. Dlaczego "PP" nie pisza o ostatnich dwoch "przyszywanych" Polakach? Wiecie o kim pisze, o Runie Holtcie i Gevorgianie ktory zagral dzisiaj w reprezentacji Kleidinsta.Czy dlatego,ze oni biali i jest w porzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin najwiekszy problem jest taki, ze IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 00:01 najwiekszy problem jest taki, ze te 'pedaly' na stolkach daja dostep do internetu w psychiatryku. ale coz to sa zydo-pedaly-katolicko-komunistyczne-a-na-dodatek-nigeryjskie- ale-zato-z-polskim-obywatelstwem. a tak powaznie to przejalem sie, zrelaksuj te pedaly jeszcze wiele innyh zeczy wymyslom rzeby ciem zdenerwowac. nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek ty, znowu piles?? IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 20.08.03, 00:02 ty tatus, znowus lyknal? tacy gosce jak ty przynasza lublinowi zla slawe. przestan naciskac guziki i dalej sprzatac ta sale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck "ale to ja jestem polak" - nie mów tego głośno... IP: 213.17.147.* 20.08.03, 00:07 Bo to zaszczytu innym Polakom nie przenosi, ty kretynie z krwi i kości w dziewiątym pokoleniu. Gość portalu: polak z krwi i kości! wypierdział: > i co myśleliście,że mi po ambicji pojedziecie???..huj wam w > dupę...wam i wszystkim innym skórwiałym katolickim świniom które > obrosły w zajebane śmieszne wartości...jesteście tak samo > spaprani jak wasz ten jebany "rodak" z nigerii...życzę wam,żeby > więcej czarnuchów was w dupę wyjebało świńskie ryje...niech was > gówno zeżre tępe bezmuzgowe pasożyty...nie dostał ode mnie tych > pieniędzy...ale to ja jestem polak...ja się urodziłem w tym > kraju i co mam z tego???...gówno!...bo takie zapaprane świnie > jak wy pedały siedzą na stołkach i przyznają obywatelstwo > polskie czarnuchom i innym popaprańcom którzy nawet po polsku > jednego zdania nie umieją...i żyją jak króle!...niech was > wszystkich gówno zje bękarty pierdolone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: i huj wam w dupę wy wielcy ...i żydokatolicy IP: *.chello.pl 20.08.03, 00:29 Gość portalu: polak z krwi i kości! napisał(a): > i co myśleliście,że mi po ambicji pojedziecie???..huj wam w > dupę...wam i wszystkim innym skórwiałym katolickim świniom które > obrosły w zajebane śmieszne wartości...jesteście tak samo > spaprani jak wasz ten jebany "rodak" z nigerii...życzę wam,żeby > więcej czarnuchów was w dupę wyjebało świńskie ryje...niech was > gówno zeżre tępe bezmuzgowe pasożyty...nie dostał ode mnie tych > pieniędzy...ale to ja jestem polak...ja się urodziłem w tym > kraju i co mam z tego???...gówno!...bo takie zapaprane świnie > jak wy pedały siedzą na stołkach i przyznają obywatelstwo > polskie czarnuchom i innym popaprańcom którzy nawet po polsku > jednego zdania nie umieją...i żyją jak króle!...niech was > wszystkich gówno zje bękarty pierdolone!!! Problemy to ty masz chłopie z ortografią - czarnuchu z Lublina.Odbieram ci prawo zabierania głosu na forum najpierw jazda do zerówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adza Re: i huj wam w dupę wy wielcy ...i żydokatolicy IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 20.08.03, 02:00 Polaku z krwi i kości.Jestem obcokrajowcem, lubię Polskę i Polaków, choć zdarzają się tacy ludzie jak ty (co zrobić?w każdym kraju są tacy frustraci). Robisz takie błędy,że wstydziłbyś się zabierać głos na listach dyskusyjnych.... Ech, wiecie co? Nie chce mi się nic do Tego Polaczka cokolwiek pisać. Nie mam siły. Przecież nawet nad tym się nie zastanowi głębiej.... Za to pozdrawiam wszystkich normalnych Polaków! Dzięki wam Polska prze do przodu wraz z obcokrajowcami, którzy razem tworzą nowoczesną Polskę. P.S. KOCHAMY PRZECIEŻ POLSKĘ(mam rację?:-)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Adza... IP: 213.17.147.* 20.08.03, 13:30 Gość portalu: Adza napisał(a): > Polaku z krwi i kości.Jestem obcokrajowcem, lubię Polskę i Polaków, choć > zdarzają się tacy ludzie jak ty (co zrobić?w każdym kraju są tacy frustraci). > Robisz takie błędy,że wstydziłbyś się zabierać głos na listach dyskusyjnych.... > Ech, wiecie co? Nie chce mi się nic do Tego Polaczka cokolwiek pisać. Nie mam > siły. Przecież nawet nad tym się nie zastanowi głębiej.... > Za to pozdrawiam wszystkich normalnych Polaków! Dzięki wam Polska prze do > przodu wraz z obcokrajowcami, którzy razem tworzą nowoczesną Polskę. > P.S. KOCHAMY PRZECIEŻ POLSKĘ(mam rację?:-)!!! Adza, sorry za niedyskretne pytanie, ale ciekawość jest u mnie silniejsza niż kindersztuba :)). Skąd jesteś, znaczy - z jakiego kraju? Piszesz po polsku lepiej od wielu rodowitych Polaków. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! no dawajcie!!! wy polskością przerośnięte miodki! IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.03, 23:55 kto znajdzie więcej błędów???...mam dysortografię...do tego też umiem się przyznać...ale jestem biały!!!...i jestem z tego dumny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii jak czytam takie rasistowskie texty to chce byc czarny IP: *.ds.uj.edu.pl 20.08.03, 00:03 jak Boga kocham, co za ludzie! A Hajto niech jest cienkim Bolkiem. Gwiazdor z Schalke, ktore Wisła ROZJEBALA! I przy jego ewidentnych błedach (OBRONA) Szkoda mi Olego, głupio, że wypalił taki tekst w Atenach. A Janas niech nie pieprzy, że Żuraw ma ostatnią szanse. Kto jak nie Żuraw będą strzelać gole? Gwiazdor Hajto? Niech ten baran gra jak na OBROŃCE przystało. Tyle że ten już postawił na przegraną i nawet znalazł winnego- przegramy bo Oli ma ból w kolane a Hajto gra po zastrzykach dwóch. I skończy kariere za 2 lata, a mecze bedzie oglądał w telewizorze. Tyle. RASISCI WON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck I dziwicie sie, że potem wymyślają "polish jokes" IP: 213.17.147.* 20.08.03, 00:15 Spotkają Amerykanie u siebie paru takich kolesi i potem rechoczą przez miesiąc bez przerwy. Gość portalu: polak z krwi i kości! beknął: > kto znajdzie więcej błędów???...mam dysortografię...do tego też > umiem się przyznać... No to się jeszcze przyznaj do całkowitej atrofii kory mózgowej. Odwagi, durniu! > ale jestem biały!!!...i jestem z tego > dumny!!! Tak. A najbielszy jest Twój mózg. Istna tabula rasa. Zero szarości, ty nieszczęsna ofiaro nieudanych eksperymentów medycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! Re: I dziwicie sie, że potem wymyślają IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.03, 00:37 duffy z bangladeszu...przyjdzie cyklon i zmiecie waszą wioskę z powieżchni ziemi...i będziesz wtedy ofiarą...eksperymentów nad poprawą pogody...zamało konia walisz...aahhh zapomniałem,wy żydzi bez napletka tego nie potraficie...więc jak sobie robisz dobrze? a może czarnuch i ciebie dopadł w obozie karnym dla pedofili...lubisz małe dziewczynki...teraz jednak przeżuciłeś się na zoofilę...gwałcisz muchy w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Ach, Lubin, nieszczęsne miasto... :)))))) IP: 213.17.147.* 20.08.03, 00:43 Gość portalu: polak z krwi i kości! wystękał: > duffy z bangladeszu...przyjdzie cyklon i zmiecie waszą wioskę z > powieżchni ziemi...i będziesz wtedy ofiarą...eksperymentów nad > poprawą pogody...zamało konia walisz...aahhh zapomniałem,wy > żydzi bez napletka tego nie potraficie...więc jak sobie robisz > dobrze? a może czarnuch i ciebie dopadł w obozie karnym dla > pedofili...lubisz małe dziewczynki...teraz jednak przeżuciłeś > się na zoofilę...gwałcisz muchy w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! Re: Ach, Lubin, nieszczęsne miasto... :)))))) IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.03, 00:47 "wystękał"-to ty stękasz jak twojemu staremu pała zaklinuje się w twoim odbycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: no dawajcie!!! wy polskością przerośnięte mio IP: *.chello.pl 20.08.03, 00:33 Gość portalu: polak z krwi i kości! napisał(a): > kto znajdzie więcej błędów???...mam dysortografię...do tego też > umiem się przyznać...ale jestem biały!!!...i jestem z tego > dumny!!! Eutanazja będzie chyba dobrą terapią na twoją "dysortografię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daffy Duck Może wystarczy lobotomia... :))))))) IP: 213.17.147.* 20.08.03, 00:35 Gość portalu: pol napisał(a): > Gość portalu: polak z krwi i kości! napisał(a): > > > kto znajdzie więcej błędów???...mam dysortografię...do tego > też > > umiem się przyznać...ale jestem biały!!!...i jestem z tego > > dumny!!! > Eutanazja będzie chyba dobrą terapią na twoją "dysortografię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak z krwi i kości! Re: Może wystarczy lobotomia... :))))))) IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.03, 00:50 tobie to już lewatywa nie pomoże ...duffy Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe 20.08.03, 00:01 Coś mi się zdaje, że niektórzy mają ochotę odreagować miesiące frustracji kiedy wszyscy się Olisadebe zachwycali, nareszcie można wyjść z cienia Olego i trochę pokopać po kostkach lepszego kolegę. Zapomnieli, że gdyby nie Olisadebe, to mundial by sobie w telewizji pooglądali. To on wam, matołki, bilety do Korei załatwił, więc jak ma problemy to przynajmniej wy się nad nim nie pastwcie. Oskarżanie kolegi z reprezentacji, że olewa kadrę, podczas gdy jego problemy z kolanami są powszechnie znane, jest ciut niesmaczne. Fajnych ma Oli kumpli z boiska, nie ma co. Jeden za wszystkich, wszyscy na jednego. Znaleźli sobie winnego, że przegrywają co tylko można. Patałachy, nie drużyna. A Janas jeszcze ich usprawiedliwia, szkoda gadać. Nic już nie będzie z tej drużyny, trzeba budować od nowa, ale już nie z Janasem. PS. Hajto, ty o ile pamiętam za Bońka odmówiłeś - "expressis verbis" jak powiedziałby nieoceniony poseł Lewandowski - przyjazdu na kadrę. Przyganiał kocioł garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 20.08.03, 00:05 masz racje. takze z tego co pamietam jak by to kadrowicze budowali zespol to gralby tam dalej kozminski, iwan i "bajeczny" swierczewski. buhahahhahahahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.ds.uj.edu.pl 20.08.03, 00:06 kataryna.kataryna napisała: > PS. Hajto, ty o ile pamiętam za Bońka odmówiłeś - "expressis > verbis" jak powiedziałby nieoceniony poseł Lewandowski - > przyjazdu na kadrę. Przyganiał kocioł garnkowi. BRAVO! POPIERAM, tego faktu nie przuywazylem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.chello.pl 20.08.03, 03:19 kataryna.kataryna napisała: > Coś mi się zdaje, że niektórzy mają ochotę odreagować miesiące > frustracji kiedy wszyscy się Olisadebe zachwycali, nareszcie > można wyjść z cienia Olego i trochę pokopać po kostkach lepszego > kolegę. Moze masz troche racji w tym(w koncu jakas w miare sensowna krytyka) Zapomnieli, że gdyby nie Olisadebe, to mundial by sobie > w telewizji pooglądali. To on wam, matołki, bilety do Korei > załatwił, Tu sie oczywiscie nie zgodze:) więc jak ma problemy to przynajmniej wy się nad nim > nie pastwcie. Oskarżanie kolegi z reprezentacji, że olewa kadrę, > podczas gdy jego problemy z kolanami są powszechnie znane, jest > ciut niesmaczne. Fajnych ma Oli kumpli z boiska, nie ma co. > Jeden za wszystkich, wszyscy na jednego. Znaleźli sobie winnego, > że przegrywają co tylko można. W tym artykule nie ma zrzucania odpowiedzialnosci za wyniki na Oliego. Patałachy, nie drużyna. A Janas > jeszcze ich usprawiedliwia, szkoda gadać. Nic już nie będzie z > tej drużyny, trzeba budować od nowa, ale już nie z Janasem. > > PS. Hajto, ty o ile pamiętam za Bońka odmówiłeś - "expressis > verbis" jak powiedziałby nieoceniony poseł Lewandowski - > przyjazdu na kadrę. Przyganiał kocioł garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ tym razej popieram Hajte, madrze powiedzial IP: *.trentn01.nj.comcast.net 20.08.03, 00:05 oczywiscie, ze jaja sobie olisadebe robi. ledwo w atenach wyladowal , a juz czuje sie lepiej, cud jakis czy co? duzo zrobil dla reprezentacji, ale jak teraz juz jej nie potrzebuje i sobie olewa to niech spada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odejdź Hajto!!!! Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.net.autocom.pl 20.08.03, 00:06 nie chcemy tego skompromitowanego piłkarzyka, jednego z "kubków" Engela, najsłabszego na mistrostwach świata!!! Panie trenerze dlaczego pan go jeszcze powołuje, czyżby dlatego że jest taki towarzyski. A te zarzuty wobec Olego, że nie chodzi z innymi na piwo!!!! To jest już nie tragiczne, to śmieszne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Dlaczego Hajto ? IP: *.telia.com 20.08.03, 00:17 Gość portalu: Odejdź Hajto!!!! napisał(a): > Panie trenerze > dlaczego pan go jeszcze powołuje, czyżby dlatego że jest taki > towarzyski. Dlatego , ze Janas to zapalony palacz papierosow. Cmi jak komin. Widocznie potrzebuje tanie fajki, a Hajto wie jak je przemycic do Estonii i na Lotwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy A wiesz gdzie Hajto gra, cycu?! IP: 217.153.110.* 20.08.03, 00:31 Jak masz lepszych na obronę to mi pokaż, cwaniaku! Oczywiście ze mundial zawalił (nie on jeden), pewnie ze ma niewyparzoną gębę, ale na razie nie mamy lepszych obroncow! Hajto samym doświadczeniem gasi naszych ligowych defensorów. A to ze Oli nie chciał wychodzic na piwo nie bylo argumentem przeciw niemu, tylko ilustracja jego kontaktu z zespołem. Przeciez nie chcieli go upic, tylko swietowac sukces! To źle, ze chcieli zeby Oli był z nimi?! Rany, jakimi ty kategoriami operujesz?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: A wiesz gdzie Hajto gra, cycu?! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:36 bak, zewlakow, stolarczyk, baszczynski, bak, zielinski, klos, malo tych obroncow? jak dla mnie w sam raz! wystarczy, zeby ciotka hajto nie wyszla przeciwko estonii nawet na boisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: A wiesz gdzie Hajto gra, cycu?! IP: 217.153.110.* 20.08.03, 00:53 Bąk tak, zawsze i wszedzie! (szkoda ze nie ma dwóch, widze ze tez bys chciał;) Nie ma sensu udowadniac wyższości swiat Bożego Narodzenia nad swiętami Wielkiej Nocy. Dlaczego nie przemawia do ciebie argument, ze kolejni selekcjonerzy stawiaja na Hajte?! Z czystej sympatii ma miejsce w Schalke?! Bąk, Głowacki, Żewłakow, Hajto i Baszczyński powinni byc powoływani na każdy mecz. Do tego ewentualnie Rataj i jakies mlode talenty. A skreślanie Hajty to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna nikt Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:35 Gość portalu: Odejdź Hajto!!!! napisał(a): > To jest już nie tragiczne, to śmieszne!!!! odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN HAJTO -WYPAD IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:18 hajto wypad z reprezentacji, wiesniaku! jakby janas mial jaja to by cie wywalil na zbity pysk. akurat obroncow nam nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Pewnie, piłkarzy w ogóle nam nie brakuje! IP: 217.153.110.* 20.08.03, 00:39 Kto oprócz Bąka jest lepszy niż Hajto? Głowacki? Raz, że nie moze grac, dwa - polemizował bym... To samo z Ratajem. Pokaż mi polskiego grajka, który sie lepiej wypromował w Bundeslidze niz Hajto (oprócz Wałdocha, ale on jest poza reprą) Hajto jest twardzielem i jesli umie zachowac chlodną głowę, to wiele dobrego ma z tego repra. Widziałes naszych ze Szwecja? Wiec sie odpierdol od Hajty!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Pewnie, piłkarzy w ogóle nam nie brakuje! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 00:43 odpierdol to sobie mow do swojego starego! wypisalem ci wyzej 7 obroncow, trzech moze grac w srodku, klapsie fajnie, ze sie wypromowal, szkoda, ze jego klubik nie potrafi przejsc nawet polskiej druzyny. naprawde- taka promocja, ze az zazdrosc dupe sciska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Wierzyłem Olemu, ale on naprawdę kręci! IP: 217.153.110.* 20.08.03, 00:22 Polakom mówi jedno, Grekom drugie! Oczywiście, że opowiadał Janasowi, że w Atenach zlekceważyli jego uraz! W Grecji juz sie tego wypiera! Jesli zagra w lidze to tylko potwierdzi swoją obłudę, poczekajmy... A wypowiedź Hajto jest wyważona i całkiem sensowna. Nie jestem fanem tego butnego grajka, ale go rozumiem. To oczywiste, ze nie szuka konfliktu, czuje się olewany przez Czarneckiego. W pełni usprawiedliwiona frustracja. I szacunek dla jego profesjonalnego podejścia do zawodu piłkarza! Oli może się od niego tego uczyc, chyba temu nikt nie zaprzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boory Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.ds1.agh.edu.pl 20.08.03, 00:23 czemu to tylko hajtę słychać... i od razu wszyscy... jeden emeryt ma kompleksy i musi sobie pogadać... podobnie gadał o wiślakach po jego rzekomym "zakończeniu kariery" w kadrze... ... oli jest OK... a przez takie hasła też by mi się nie chciało przyjeżdżać na zgrupowania.. ..hajto zacznij więcej grać w tej reprezie niż gadać... bo jakoś jak stoisz na obronie to dziwnie często piłka do naszej bramki wpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: NIeladnie Panie Blonski IP: *.net.nih.gov 20.08.03, 00:49 Pewnie ze o niczym wiecej moze by i sie nie dalo napisac przed towarzyskim spotkaniem z trzeciorzedna dryzna europejska... Ale sztuczne nadmuchiwanie balona jakiegos resentymentu do Olisadebe, ktory staje sie problemem dla pilkarzy glownie dlatego,ze dowiaduja sie o nim z gazety - to naprawde tania sensacja, godna najgorszego plotkarskiego brukowca. A jak to psuje atmosfere w i tak rozbitej porazkami kadrze - to juz wie Pan najlepiej. Gratuluje "sukcesu" i zycze milego "jezdzenia" po reprezentacji juz wkrotce - na podstawie jedynie slusznych proroczych wizji i przeslanek... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Kibice mają dość problemów kadrowiczów 20.08.03, 00:49 A może by tak zacząć o meczu myśleć a nie zagęszczać atmosferę. Jak, odpukać, przegramy, to Hajto powie, że jego słowa źli dziennikarze poprzekręcali. Aniołki się znalazły - balangi w nocnym klubie po przegranej z Łotwą, imprezki z panienkami przed remisem z Węgrami i wymarzony rzecznik tej doborowej ekipy - spec od przemycanych papierosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Kibice mają dość problemów kadrowiczów IP: *.chello.pl 20.08.03, 03:21 Kazdy ma takich kadrowiczow na jakich sobie zasluzyl;) A tak powaznie to jak dla mnie niech sobie robia co chca byleby wyniki byly. Niestety ich nie ma i za to trzeba trenera i zawodnikow krytykowac a nie za to ze lubia piwo wypic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.client.attbi.com 20.08.03, 01:09 Hajto to jest prosty chlopak, czego dal przyklad wielokrotnie i nie ma co sie obruszac na jego zachowanie. tworzy sie natomiast karty reprezentanta i inne pierdolowate regulaminy, wiec moznaby w nich uwzglednic punkt traktujacy o takich sytuacjach i wyciagac konsekwencje z ich respektowania. sytuacja sama w sobie jest typowo nasza, wszyscy winni tylko nie ja. ani Hajto, ani Janas, ktory powinien zareagowac, bo taka reakcja to jest zenada jakby rozpatrywac ja jakie stanowisko Janas zajmuje. tak to moga sie wypowiedziec inni pilkarze, a nie facet ktory tym bajzelem zarzadza. Oli tez niewinny, ale swoje za uszami ma. albo w jedna, albo w druga i to sie tyczy Olego i Hajty w rownej mierze, bo nie zapominajmy kto rok temu spakowal walizki i podziekowal za reprezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS HAJTO TO DEBIL !!! NO I GŁUPIE PISMAKI !!! IP: 62.111.239.* 20.08.03, 01:20 Hajto to zwykły pijak i cwaniak ! On i jego kolega z schalke 04 pokazali co potrafią podczas mundialu. Przed meczem ze Szwecją balował zamiast siedziec w pokoju. Pozatym buc ten się chwali, że szedł na piwo. A Oli nie chciał. No bo jak to. Ze mną się kurwa nie napijesz. Chlej skurwielu aż się zarzygasz. A poza tym to pismaki gówno się znacie na sporcie. Tylko sensacji szukacie. Zajmijcie się czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Re: HAJTO TO DEBIL !!! NO I GŁUPIE PISMAKI !!! IP: *.cadexpert.com.pl 20.08.03, 12:39 Amen. Dokładnie , jak nie ma o czym interesującym pisać i nie ma ciekawych niż Hajto postaci których wypowiedzi można zacytować to się likwiduje rubrykę "polska piłka nożna" i jest po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: strasznie pie.....cie!! IP: *.magma-net.pl 20.08.03, 17:10 Piechniczek przestał być TRENEREM I ....KONIEC.... nie ma Polskiej piłki, nawet "liga" jest do dupy - zobaczcie kogo - poza kilkoma drużynami - mamy w tzw. I-szej, o II-giej nie mówiąc. Po co się podniecać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 02:35 hajto- OLI może nie trenować ale strzela bramki / to tylko jego gole zapewniły POLSCE awans do MUNDIALU w KOREI-bez OLEGO nigdy by nas tam nie było/ a ty i twoja znana skłonność do "towarzystwa " -pozbawiła NAS tam wszelkich złudzeń. Teraz znów zaczynasz" mącić" . Zamknij pysk -i nie wierzgaj nogami jak cię nie p......ą bo Janas bieże ciebie tylko z braku laku - jeszcze nie zauważyłeś, że tak serio to już dawno jest po tobie. Tylko w bundeslidzie "helmuty" potrzebują jeszcze takich mięśniaków jak ty kałużny i wiatrak wałdoch ale już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Kadrowicze mają dość problemów Olisadebe IP: *.ipt.aol.com 20.08.03, 03:01 Atmosfera na tym forum taka sama jak w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Obowiazkiem kapitana jest dbac o zdrowe uklady IP: *.ras12.calan-e.alerondial.net 20.08.03, 04:32 Obowiazkiem kapitana jest dbac o zdrowe uklady pomiedzy zawodnikami.Kto wie, moze to ta niedobra atmosfera spowodowana niebywala krytyka jest glowna przyczyna fatalnej gry naszych? Hajto robi co do niego nalezy,nie atakuje Olego personalnie lecz jako zawodnika i bardzo dobrze.moi drodzy PROBLEMY TRZEBA ROZWIAZYWAC, a nie udawac ze ich niema. Odpowiedz Link Zgłoś