Gość: bas IP: *.tsi.net.pl 20.08.03, 20:27 I już lepiej grać nie będą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Estonia - Polska IP: *.szczecin.mm.pl 20.08.03, 20:29 mecz jest naprawde do kitu ale zauwazcie ze ci co graja w zagranicznych klubach tam sa bardzo chwaleni za dobra gre strzelaja bramki a tu graja bo graja jest im wszystko jedno czy strzela gola czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojke WWW.PILKA.INJ.PL - najlepszy serwis piłkarski IP: serwer:* / 192.168.0.* 20.08.03, 21:38 Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Estonia - Polska IP: *.tomaszow.mm.pl 20.08.03, 21:42 Gość portalu: ja napisał(a): > mecz jest naprawde do kitu ale zauwazcie ze ci co graja w > zagranicznych klubach tam sa bardzo chwaleni za dobra gre > strzelaja bramki a tu graja bo graja jest im wszystko jedno czy > strzela gola czy nie Kto niby jest tak chwalony za granicą i kto strzele te bramki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Estonia - Polska IP: *.dsl.mindspring.com 21.08.03, 13:54 Gość portalu: Igor napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > mecz jest naprawde do kitu ale zauwazcie ze ci co graja w > > zagranicznych klubach tam sa bardzo chwaleni za dobra gre > > strzelaja bramki a tu graja bo graja jest im wszystko jedno czy > > strzela gola czy nie > > Kto niby jest tak chwalony za granicą i kto strzele te bramki? Dudek samobóje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zie(L)inski=posmiewisko Zielinski jest dla mnie bogiem!!! IP: *.icpnet.pl 20.08.03, 22:27 Dzieki niemu zobaczylem ile to mozna zjebac w 40 minut!!!!!! Po prostu mistrzunio!!!! takie same nieporozumienie co janas, boniek i listkiewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marelv Re: Zielinski jest dla mnie bogiem!!! IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 23:25 zapominasz o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legła=rumuny Re: Zielinski jest dla mnie bogiem!!! IP: *.icpnet.pl 21.08.03, 08:56 Ty rumunie z Warszawy!!!!! Nie widziales jak on gra???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plo Re: Zielinski jest dla mnie bogiem!!! IP: *.milowka.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 16:57 masz całkowitą rację co do zielińskiego, bońka, listkiewicza i paru jeszcze innych bijących kase, bez względu na rezultaty swojej pracy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Estonia - Polska IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 09:41 nie lepiej zaorać polskie boiska i obsiać je kukurydzą?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomitato Re: Estonia - Polska IP: *.zamosc.mm.pl 20.08.03, 20:29 mecz jest do bani zadnej taktyki zadnego pomysłu jednym słowem mcz jest słaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawomyslny Re: Estonia - Polska IP: 63.95.26.* 20.08.03, 21:59 Co robic? 1. Prymas powinien zarzadzic publiczne ogolnonarodowe modlitwy o zdrowe kolano Olisadebe. 2. Hajto powinien pojechac do Szwecji i koszulke z orzelkim przyniesc Olemu w zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawomyslny Re: Estonia - Polska IP: 63.95.26.* 20.08.03, 21:59 Co robic? 1. Prymas powinien zarzadzic publiczne ogolnonarodowe modlitwy o zdrowe kolano Olisadebe. 2. Hajto powinien pojechac do Szwecji i koszulke z orzelkiem przyniesc Olemu w zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Estonia - Polska 20.08.03, 20:39 o ja pierdole gola strzelili , kawal miesiace , bez gry , estonia to jest naprawde drzuyna do dupy jak mozna im strzelac gole jak sie ich nie atakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Estonia - Polska IP: *.chello.pl 20.08.03, 20:45 gol byl az tak zaskakujący, że Basałaj na początku widząc piłkę w siatce, myślał, ze to była tylna siatka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Estonia - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 20:47 ja bym wolala zeby tego gola nie strzelili bo dzieki temu golowi bede mieli pretekst ze cos jednak zrobili, a prawda jest taka ze nasi ledwo ledwo radza sobie z Estonczykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelX ale gówno!! :((( IP: *.chello.pl 20.08.03, 20:51 ja nie moge jak ten Basałaj się podnieca tym meczem. przecież więcej emocji jest na meczu Sri Lanka- Somalia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Estonia - Polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 20:55 Smutno oglada sie mecz w ktorym zawodnicy dostojnym krokiem przechadzaja sie po murawie, od czasu do czasu przebiegaja kilka metrow potykajac sie o wlasne nogi, a widzac majaczaca w oddali sylwetke rywala jak najszybciej oddaja pilke do wlasnego bramkarza - a tak wlasnie gra reprezentacja Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywarelX szkoda że estonia nie stzreliła nam gola IP: *.chello.pl 20.08.03, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoolog Janas do lasu!!! IP: *.binet.pl 21.08.03, 08:15 Będziesz wśród swoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatelX czy kosowski choć dotknął piłke :) IP: *.chello.pl 20.08.03, 20:54 bo nasz "gwiazdor" woli grać w ostatniej drużynie ligi niemieckiej niż w LM. dozobaczenia w II lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel X Zieliński !! On gra!! haha. To chyba jakiś żart!! IP: *.chello.pl 20.08.03, 20:56 jak on gra to równie dobrze morze grać ktoś z V ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Estonia - Polska IP: *.rev.stofanet.dk 20.08.03, 21:08 Jestem teraz w Danii, zaraz pojde ogladac Dania - Finlandia, bardzo zalowalem, ze nie moge obejrzec meczu Estonia - Polska, ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi chyba nie ma czego zalowac (waruje przy kompie i czytam relacje minuta, po minucie w gazecie). Hmmm, ale z Lotwa musimy wygrac i ze Szwecja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymecz Re: Estonia - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:12 żal dupę ściska z tą grą, a przecież kurwa dobrze zarabiają byli w drugiej lidze europejskiej teraz są w IV grają jak równy z równym z Estonią po 20 latach zdecydowanie przestaję oglądać polską piłkę dosyć z tym gównem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUuurrra gra w piłkę kopaną a nie nożną do dupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX brawo polska obrona!! 92 minuta!! haha IP: *.chello.pl 20.08.03, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska piłka Huuura polska piłkarską potęgą bijemy Łotwę jest super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:18 Mamy drużynę jak w latach 70 tych -- Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Huuura polska piłkarską potęgą bijemy Łotwę j 20.08.03, 21:20 no ale powioedzcie ze stonia zasluzyla na tego gola , te dwie minuty jak Polacy trzymali estonie na dystans i styrzelili drugiegio gola byly juz niezle , Kosowski sie pokazal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Huuura polska piłkarską potęgą bijemy Łotwę j IP: armagedon:* 21.08.03, 11:53 mahoney napisał: > no ale powioedzcie ze stonia zasluzyla na tego gola , > te dwie minuty jak Polacy trzymali estonie na dystans i styrzelili drugiegio > gola byly juz niezle , Kosowski sie pokazal kurwa czlowieku estonia nie tylko zasluzyla na tego gola ale zasluzyla na to by wygrac ten jebany mecz jak by grali ze spokojem to by nam z 5 bramek władowali a pozatym sezia nie odgwizdał ewientnego karniaka dla estoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex DNO DNO DNO !!! IP: *.devs.futuro.pl 20.08.03, 21:19 zreszta nalezało sie tego spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TruePepe Jaka liga taka reprezentacja IP: *.nencki.gov.pl 21.08.03, 15:20 Mecze handlowane..zawodnicy transferowani po kazdym udanym sezonie za granice. To musi sie tak konczyc. Stad propozycja. Zamiast lac sie z innymi kibicami po kazdym spartaczonym meczu ostry wpierdol panom dialaczom, trenerom i prezesom..pilkarzykom troche slabiej, zeby biegac mogli. TruePepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: Estonia - Polska IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 20.08.03, 21:22 Kosowski i Zurawski, to jest duet......tylko oni grali, gdyby janas nie psul chociaz tego co jest, to kto wie... zdebel umie podawac , do tylu i do bramkarza, a zielinski umie przewracac przeciwnikow i tyle. reszta tez do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Żałoba- sznury i powiesić za jaja IP: *.acn.pl / 10.71.5.* 20.08.03, 21:26 Tacy ludize jak jebany Zdebel nie mają prawa gry w kadrze! Jak się nie chce za piłeczką biegac to niech siedzi u siebie i nie dobija isę do kadry. A Janas ze swoją koncepcją gry, któa polega na braku jakielkolwiek koncepcji< do dymisji i na Antyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN na lotwe moze starczy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 21:29 jakkolwiek by to nie zabrzmialo wydaje mi sie, ze reprezentacja zaczela sensownie grac dopiero po wejsciu szymkowiaka, inaczej mowiac- po zejsciu dabrowskiego... tragiczny wichniarek, ktory biega od prawej do lewej, zamiast wystawic sie, pokazac, dac szanse na podanie- on jest q.. napastnikiem, a nie pomocnikiem! widac, ze kosowski z zurawskim swietnie sie rozumieja, wystawianie jednego z nich jest bezsensu, albo obaj albo zaden. mysle, ze ta czworka z wisly (licze kosowskiego:) powinna zagrac z lotwa, zaprezentowali sie dzisiaj dobrze. do tego w srodku sobolewski, ktory potrafil strzelic ladnego gola. obrona nawet ok, chociaz zielinski i hajto bezsensu fauluja. w ogole hajto to jakies nieporozumienie- wali przez pol boiska, wciaz niecelnie albo na auty. reasumujac, ja bym widzial sklad na lotwe tak: dudek - zewlakow, bak, klos, baszczynski - kosowski, szymkowiak, sobolewski, na pewno nie dabrowski - zurawski, olisadebe nie wiem wlasnie kto na prawo, moze zajac?? na lotwe w kazdym razie powinno to starczyc, meczu ze szwecja w ogole nie widze :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Dąbrowski OUT!!!! IP: 217.153.110.* 20.08.03, 21:43 Kaan Dobra miał dziś pełne porty, albo jest zwyczajnie słabiutki. Najgorszy na boisku. Nie jesteś obiektywny co do Hajto. Zagrał poprawnie, jedyny poważny strzał na bramke w I połowie był jego, kilka razy sprytnie dogrywał, tego nawet ja sie nie spodziewałem. Kiedy niepotrzebnie faulował? Popełnił moze ze 3 faule w całym meczu, wiec nie opowiadaj głupot. A co z Kłosem? Każde jego podanie nie po ziemi trafiało do Estończyków, drugi po Dąbrowskim do wywalenia. Gdyby nie ślepy sędzia byłby remis po 2 błędach Zielaka. I takich mamy obrońców. Chociaż i tak największym leserem jest Janas. To nie jest drużyna, to zbieranina. Kto wie o co chodziło w ich grze? W ogóle nie byli poukładani. Janas gówno z nimi zrobił. Wymęczone 2:1 z Estonią to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Dąbrowski OUT!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 22:37 > Nie jesteś obiektywny co do Hajto. oki, masz racje, nie znosze go i dlatego patrze na niego strasznie krytycznie. moze tez i stad opinia, ze klos jest lepszy. ale jak znam janasa to i tak wystawi ich obu w meczu z lotwa -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Uff, dzięki... :) IP: 217.153.110.* 20.08.03, 22:59 W eliminacjach do MŚ Gianni był dla mnie liderem zajebistego zespołu, po mundialu głównym winnym kompromitacji. Dobija mnie jego porywczość i "drętwość" (Pauleta:) ale nie na darmo gra tyle lat w Bundeslidze. Na pewno potrafi walczyć i nigdy nie cofnie nogi. Ze Szwedami tylko on podjął grę. Za to i za szczerość (ozdrowienie Olego w Atenach mnie zwyczajnie wkurwiło) ma u mnie szacunek. Ale Głowacki jest chyba lepszy, choc bez charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Hajto - parę słów prawdy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:27 Hajto 1) faul na Portugalczyku na MS - przekreślił go jako zdrowego psychicznie, dał świadectwo nie tylko sobie, grał w kadrze, to kompromitacja zawodnika, 2) źle wpływa na drużynę jako na całość, niby stara się na plus, a zawsze wyjdzie mu na minus, teraz to była kwestia Olego, a wczęsniej zawsze też wyskoczył, jak burak to burak, nie zrozumie, jego żarty są w tym samym stylu, a to rozpieprza drużynę, 3) gra schematycznie, owszem raz czy drugi można uderzyć silnie do przodu mocno w górę, ale on uważa, że jest super, i wali tak prawie cały czas, do znudzenia dla przeciwnika i dla własnej drużyny, 4) Pauleta dał mu lekcję i wskazał jego miejsce, on o tym juz zapomniał, 5) Teoretycznie mógłby być bo w Schalke ma miejsce, ale na nim zadnej kadry się nie zbuduje, to taka powolna agonia, z szarpaniem się o nic, Mówił coś o Olim, ale przecież Hajto zrezygnował z gry w kadrze, i nie jest usprawiedliwieniem Boniek, bo nie gra się dla Bońka, a dla kadry, wtedy Hajto stchórzył, więc jakie ma prawa teraz kogoś pouczać, Hajto już podziękowął kadrze i niech już tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Dąbrowski OUT!!!! IP: *.zdem.compaq.com 21.08.03, 09:22 Hajto był najsłabszym zawodnikiem na boisku. 70% podań do tyłu lub w poprzek, pozostałe do przodu niecelne. Nie upilnował w 10 minucie niższego o głowę estończyka i było groźnie. Wolny, niedokładny, ogrywany jak dziecko, nie wygrał w całym meczu ŻADNEGO pojedynku 1 na 1. W dodatku ta nabita ręka... myślałem, że pęknę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Raczej meczu nie oglądałeś. IP: 217.153.110.* 21.08.03, 14:08 Dlaczego obiektywny dziennikarz sportowy pisze ze Hajto był najlepszy z obroncow na boisku, a ty twierdzisz ze był najgorszy? Zwyczjnie chciałbyś, żeby był najgorszy. Ot, cały sekret. Nie widziałeś jego dobrych podań do przodu, bo nie chciałes. A ten argument o nie wygranym ani jednym pojedynku 1 na 1? To tak jakbym ja napisał, że Wichniar bramki nie strzelił. Zaprzeczasz faktom. Hajto zbawca drużyny nie będzie, ale na darmo starasz sie robić z niego patałacha. Otwórz oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Dąbrowski OUT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:51 on i tak dobrze zareagowal bo zaslonil sobie twarz :) a pozniej jak pieknie dosrodkowal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree zuraw-kosa IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 20.08.03, 21:48 ale jak, kurwa, kosa podbiegal do pilki to mowie zuraw.. i faktycznie, a nawet raz bylo zuraw-kosa-zuraw, oni wiedza o co chodzi!! a te ciule na prawej stronie podawali w te i nazad do przodu- do tylu, i nagle....jeb w aut. rzut wolny.... zdebel..... i jeb do tylu kopnal, a reszta stoi i sie gapi i po jajach sie wichniarek drapie i chuj z tego wynika...... ale kosa - zuraw to jest pilka nozna!!!! ( wiem zuraw zmarnowal pare, ale jakby nie przepuscil do wichniarka na koniec, to chloptas by sie dalej drapal po jajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolly Re: na lotwe moze starczy IP: *.net 20.08.03, 21:50 cholera seven, dobry jestes!!! w koncu ktos kto sie zna! popieram! a w ogole janas jest cienki!!! niechze da sie temu szymkowiakowi zgrac z innymi, acha i czemu do kur... hajto byl dzis rozgrywajacym ( zwlaszcza w pierwszej polowie?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: na lotwe moze starczy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 22:40 Gość portalu: rolly napisał(a): > cholera seven, dobry jestes!!! w koncu ktos kto sie zna! ooo, bardzo mi milo:))) > popieram! a w ogole janas jest cienki!!! niechze da sie temu > szymkowiakowi zgrac z innymi, acha i czemu do kur... hajto byl > dzis rozgrywajacym ( zwlaszcza w pierwszej polowie?? ) jaka reprezentacja taki rozgrywajacy :-/, a powaznie to juz ja sie przyzwyczailem, ze od mundialu rozgrywajacymi sa albo obroncy albo dudek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki0 zdebel gral jak zwykle beznadziejnie a janas nawet go IP: *.olnet.com.pl 20.08.03, 21:32 nie zdjal -duren i na dodatek szymka na ptrawa pomoc zainstalowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Basalaj superstar! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 21:36 Cytat dnia: "zdaje sie ze nasi pilkarze graja przecietnie" J.Basalaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN a drugi komentator, hehehe IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 21:38 p. blonski, hehe, jego jutrzejszy artykul bedzie na poziomie dzisiejszego komentowania- czyli zerowym. czy on powiedzial cos wiecej niz te dwa zdania ok 10 minuty?? Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: a drugi komentator, hehehe 20.08.03, 21:42 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > p. blonski, hehe, jego jutrzejszy artykul bedzie na poziomie > dzisiejszego komentowania- czyli zerowym. czy on powiedzial cos > wiecej niz te dwa zdania ok 10 minuty?? nie mieli lacznosci i basalaj nadawal chyba z komórki - trudno by mu bylo to robic razem z blonskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolly Re: Estonia - Polska IP: *.net 20.08.03, 21:43 bez sensu!!!! po prostu bez sensu!!! chcialbym serdecznie pogratulowactomaszowi zdebelowi udanego wystepu!!!:):):) porazka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwirewooducn nie no janas!! idź sobie ....... konia IP: *.chello.pl 20.08.03, 21:47 do dupy. dawać okuke lub kasperczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Zieliński powinien chyba zastanowić się nad zakoń. kar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUPA DUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADU IP: *.chello.pl 20.08.03, 21:48 DUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPAD UPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADU PADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUP ADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPA DUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPADUPAD UPADUPADUPADUPADUPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Zieliński powinien chyba zastanowić się nad z IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 20.08.03, 21:49 bo jak nie zakonczy to go janas bedzie powolywal az do smierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe Re: Zieliński powinien chyba zastanowić się nad z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 22:02 wszyscy sie przyzwyczaili ze zielinski dobrze gra i janas powoluje go dalej, a on moze chce dobrze grac ale szybkosc to juz nie ta i tylko faulowac moze. powinni mu zrobic jakis mecz towarzyski na ostatni wystep bo duzo dobrych meczy w kadrze mial, tylko to juz dawno bylo i juz sie nie zdarzy raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Zieliński powinien chyba zastanowić się nad z IP: *.chello.pl 21.08.03, 01:01 Zielinski jest teraz w słabej formie, i wiedzą o tym wszyscy oprócz Janasa. Mają układ, że Zielinski przyjeżdża na kadrę jeśli są problemy personalne - kontuzje, kartki itd. Dlatego nie rozumiem po co go Janas wystawił dzisiaj. Powinien grać maksymalnie długo jednym ustawieniem obronnym, by chłopaki się zgrały przed meczem w Rydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii bez wejścia Wisły starej i nowej nie byłoby meczu IP: *.ds.uj.edu.pl 20.08.03, 21:53 Żuraw, Kosa, Szymkowiak - zagrali świetny mecz, a raczej świetną II połowe. Gdyby nie oni, ani Sobolewski, ani Wichniarek nie opijaliby goli. Janas- lepiej zaufaj parom klubowym albo WYPIERDALAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolly Re: bez wejścia Wisły starej i nowej nie byłoby m IP: *.net 20.08.03, 22:00 hehe zgoda, ale zwaz ze szymek wszedl na 15 minut i kazde podanie do zurawia albo kosy bylo celne, a janas to cienias! przez 15 minut szymek zagral lepiej niz dabrowski przez 75, to cos chyba znaczy, tylko ludzie on jest rozgrywajacym - panie Janas, miales na niego stawiac, a on jeden jedyny mecz jako rozgrywajacy zagral z san marino i bylo 5:0 co zle???? i wali mnie ze to kelnerzy!!! a estonia to niby co jest brazylia???? ta sama klasa prawie ze!!! i gra tu byla do dupy!!! i koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: bez wejścia Wisły starej i nowej nie byłoby m IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 20.08.03, 22:08 kurwa mac o czym tu gadac.... kosa jak dostal pilke to zuraw zapierdalal tam gdzie trzeba , a zdebel tylko do tylu kopal, a w dupe z janasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Elo smyku:) IP: 217.153.110.* 20.08.03, 22:00 A gdzie bramki Żurawskiego? Zapowiadałeś przecież! Kosa bez Szymkowiaka nic nie pokazał (potem rządził, owszem, 15min), a Żuraw zaaaajebiście skuteczny!:P Gratuluję. Bramka Sobolewskiego przypadkowa (ale i tak dla Grodziska, nie Krakowa:), a 3 grajków z przodu przy drugiej bramce uruchomił Lewndowski, który chyba nie miał ani jednego złego zagrania. A i tak Wichniar strzelił. No ale nie zapominajmy, że z ciebie nie kibic, oglądałeś tylko swoich milusińskich spod Wawelu. Nara smyku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Re: Elo smyku:) IP: *.ds.uj.edu.pl 20.08.03, 22:14 Gość portalu: marcy napisał(a): > A gdzie bramki Żurawskiego? Zapowiadałeś przecież! > Żuraw mógł strzelić ale przepuścił Wichniarkowi. Mógł też spieprzyć więc zostawił lepiej ustawionemu. Liczy się gra zepołowa. W Klubie Wisła Kraków też zostawia czyste piłki lub podaje np. do Dubickiego (patrz 2 ostatnie mecze w lidze). Gdyby nie ten gol Wichniarka, pewnie on sam by sie pochlastał- wyraźnie mu nie szło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Jesteś chory na Wisłę. IP: 217.153.110.* 20.08.03, 22:29 Czyli jak by nie patrzeć, 2 bramka to zasługa Żurawia. Mógł strzelić, mogł oddac, przepuścic - mogł wszystko bo jest Bogiem, mógł wszystko bo podanie było idealne, (przecież od Kosy, niech będzie pochwalony). No i bramkarza Żuraw wcześniej umiejętnie wymęczył pakując mu piłkę to w brzuch, to po łapach... A może nogi mu zmiękły, bo 2 razy się obsrał jak uczniak i nie chciał ryzykować??? Nie, to niemożliwe... I nie przywołuj mi tu ligi, bo to nie ma przełożenia na repre w przypadku Żurawia. I tak nie znasz sie na futbolu. Nie wystarczy mieszkac w Krakowie, żeby nie pieprzyć głupot. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Jesteś chory na Wisłę. IP: 217.96.36.* 21.08.03, 08:45 Ja nie jestem chory na wisle i nie jestem z Krakowa, ale zgadzam sie, ze trzeba stawiac na wislakow. Im jako jedynym (prawie) chcicalo sie grac i grali efektywnie. Co z tego, ze Zuraw w dobrych sytuacjach nie strzelil? Jesli sie nie ma okazji to nawet szansy na strzelenie nie ma, a jesli napastnik dochodzi do sytuacji to moze strzelic - wiadomo raz sie uda raz nie. A Zuraw ogolnie jest bardzo skuteczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonkris Re: Jesteś chory na Wisłę. IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.08.03, 11:21 Gość portalu: marcy napisał(a): > Czyli jak by nie patrzeć, 2 bramka to zasługa Żurawia. Mógł > strzelić, mogł oddac, przepuścic - mogł wszystko bo jest Bogiem, > mógł wszystko bo podanie było idealne, (przecież od Kosy, niech > będzie pochwalony). No i bramkarza Żuraw wcześniej umiejętnie > wymęczył pakując mu piłkę to w brzuch, to po łapach... > > A może nogi mu zmiękły, bo 2 razy się obsrał jak uczniak i nie > chciał ryzykować??? > > Nie, to niemożliwe... > > I nie przywołuj mi tu ligi, bo to nie ma przełożenia na repre w > przypadku Żurawia. > > I tak nie znasz sie na futbolu. Nie wystarczy mieszkac w > Krakowie, żeby nie pieprzyć głupot. > > Nara > > a ty nie jestes przypadkiem chory na Krakow chlopczyno? jezeli uwazasz ze pan Wichniarek rozegral lepszy mecz od pana Kosowskiego, to jako wybitny specjalista od kopanej powinienes byc komentatorem w parze z panem Basalajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie grzejcie się.... IP: 217.153.110.* 21.08.03, 14:28 Gość portalu: vonkris napisał(a): > a ty nie jestes przypadkiem chory na Krakow chlopczyno? jezeli > uwazasz ze pan Wichniarek rozegral lepszy mecz od pana > Kosowskiego, to jako wybitny specjalista od kopanej powinienes > byc komentatorem w parze z panem Basalajem... Oczywiście, ze Kosowski zagrał lepszy mecz niż Wichniar, choć temu drugiemu nie można odmówić chęci walki i zaangażowania. No i strzelił bramkę. W którym miejscu twierdziłem, ze to Wichniar był lepszy? I nie jestem chory na Kraków. Mój post był do Mazzii'ego, w odpowiedzi na jego zachwyty, że bez 4 wiślakow nie byłoby bramek. Pierwsza bramka - czysty przypadek i zasługa Sobolewskiego wyłącznie, a wg mnie 2 bramka to w duuużej mierze zasługa zajebistego podania Lewadowskiego. (czy Szymek tak raz zagrał? a o ile dłużej grał?) Uruchomił 3 grajków z przodu i brama musiała być. I żeby nie było żadnych wątpliwości: Wiślacy (Żuraw, Szymek, Gołowacki i Baszczyński) powinni grać w kadrze, są zgrani, Kosa (ex- wiślak) jest zajebistym skrzydłowym a Żuraw najlepszym napastnikiem w polskiej lidze, choc w reprze zawsze ciut słabszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: bez wejścia Wisły starej i nowej nie byłoby m IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 20.08.03, 22:03 Gość portalu: mazzii napisał(a): > Żuraw, Kosa, Szymkowiak - zagrali świetny mecz, a raczej świetną > II połowe. Gdyby nie oni, ani Sobolewski, ani Wichniarek nie > opijaliby goli. Janas- lepiej zaufaj parom klubowym albo > WYPIERDALAJ Zurawski dwa razy spapral setke, Szymkowiak nie pokazal nic, a ich wplyw na bramke Sobolewskiego jest dla mnie niejasny. Natomiast zaskoczyl mnie - in plus - Kosowski. To chyba jego pierwszy udany wystep w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
matka13 Re: Estonia - Polska 20.08.03, 21:58 Z czym do ludu. To miał być pierwszej reprezentacji.:):):}:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Re: Estonia - Polska IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 22:02 Patalachy i tyle!!!!!!!!! Beznadzieja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol141 Re: Estonia - Polska IP: *.socantel.net 20.08.03, 22:06 Festywal indolencji zadomowił się na stałe. Tu już nie może być zadnej wątpliwości i nadziei na najbliżse lata. Równie daleko jest nawet do stworzenia koncepcji. W takiej sytuacji, to nawet PZPN już nie powinien mieć pokus na bzdurne rozjazdy lub na handel podobizn piłkarzy. Podobnie jest z Wisłą. Jeżeli nawet wygra u siebie rewanżowy mecz, to i tak już się nie podniesie. Jednak Karczmarczyk jest raczej jedynym do tworzenia nowej kadry. Ale i znowu da się we znaki ten PZPN. Apokalipsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Re: Estonia - Polska IP: *.ds.uj.edu.pl 20.08.03, 22:16 Gość portalu: kol141 napisał(a): > Jednak Karczmarczyk jest raczej jedynym do tworzenia nowej > kadry. Ale i znowu da się we znaki ten PZPN. Apokalipsa! A może Kasperczak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan planta Re: Estonia - Polska IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 20.08.03, 22:07 widzieliscie jak Bąk w pierwszej połowie powiedział " kurwa mać" kiedy piłka po dosrodkowaniu z rzutu rożnego zeszła jemu z nogi? prawie to mozna było usłyszec;))))) brawo Martin Poom brawo za obrone strzału Żurawskiego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oub Re: Estonia - Polska IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 20.08.03, 22:14 Pawel Janas=Pawel Fagas a listkiewicz niech spierdala pod latarnie, kurwa zawsze byl i jest, i bedzie Odpowiedz Link Zgłoś