Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tutaj piszcie swoje sklady!!

07.02.08, 12:52
    Piszcie tutaj swoje sklady!! bedziemy do siebie poruwnywac swoje
    sklady i tak dalej.
    Obserwuj wątek
      • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 11.02.08, 20:10
        FC Barcelona - taktyka: 3-4-3

Sebastian Przyrowski 1,7 mln zł
        Paweł Linka 0,3 mln zł

Dariusz Dudka 2,4 mln zł
        Tomasz Kiełbowicz 2,2 mln zł
        Marcin Baszczyński 3,1 mln zł
        Marcin Komorowski 0,4 mln zł
        Przemysław Kocot 0,3 mln zł
        Tomasz Midzierski 0,3 mln zł

Edson 2,7 mln zł
        Wojciech Łobodziński 2,4 mln zł
        Radosław Sobolewski 2,6 mln zł
        Maciej Rybus 0,5 mln zł
        Amadeusz Kłodawski 0,5 mln zł
        Radosław Nolka 0,3 mln zł

Radosław Matusiak 3,6 mln zł
        Paweł Brożek 4,7 mln zł
        Krzysztof Gajtkowski 1,1 mln zł
        Mariusz Zawodziński 0,3 mln zł
      • t-clapek Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 11.02.08, 20:15
        mateq_12 napisał:

> Piszcie tutaj swoje sklady!! bedziemy do siebie poruwnywac swoje
        > sklady i tak dalej.

"i tak dalej"... to znaczy zgapiać?
        • gierobak Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 12.02.08, 12:02
          Ja jeszcze nie stworzyłem swojej drużyny ale jak stworzę to podam swój skład.
          Będę miał pięć drużyn więc się trochę napisze.
      • uline017 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 13.02.08, 16:30
        Jan Mucha
        Tomasz Kiełbowicz
        Dickson Choto
        Dawid Kucharski
        Cezary Wilk
        Edson
        Artur Błażejewski
        Bruno
        Radosław Matusiak
        Takesure Chinyama
        Marcin Robak
        • masterpablo Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 13.02.08, 17:23
          wiara w legie chyba duza... :) mucha, kiełbowicz, choto (mial nie grac do konca sezonu z tego co czytalem), edson, chinyama... PS. wracajac do przemek.22.. nie wierzylbym w tego brozka cos... teraz od strzelania goli beda nowe nabytki wisly, brozek jakos mnie do siebie nie przekonuje pomimo wielu goli dotychczas zdobytych... wiara w wisle za to jest w tej grze bezsensowna... sam Cleber, Brożek i Zieńczuk to wydatek rzędu... 14,9 MLN!!! a jeszcze jakby ktos pawelka chcial... na poczatku trzeba oszczedzic na innych, potem jak sie transze od sponsora dostanie mozna sie wisla bawic... :D
          • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 09:06
            masterpablo, a jaki jest Twoj sklad skoro oszczedzasz? ;)
            Ja mam 4 druzyny i w kazdej (na szczescie) udalo mi sie zebrac roznych
            zawodnikow. Brozka wybralem tylko w jednej, ale bardziej licze na niego niz na
            Matusiaka, ktory od kilku miesiecy nie gral i goli nie strzelal.

Chinyama jest (był?) chyba zawieszony przez Legie, ale moze wroci na poczatek
            sezonu, bo na nadmiar dobrych napastnikow Legia narzekac nie moze ;)
        • fabiogrosso1 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 24.02.08, 00:48
          Choto nie zagra w ogóle w tej rundzie. Kucharski nie ma pewnego miejsca w Lechu.
          Podobnie jak Błażejewski w Odrze. Za to Cezary Wilk to moim zdaniem bardzo dobry
          ruch.

Chyba na temat Matusiaka wywiąże się nam osobna dyskusja. Ja nie mam go w żadnej
          swojej drużynie, bo w niego nie wierzę.
      • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 09:20
        Przedstawiam Wam moje druzyny i czekam na komentarze (wg kolorow) ;)

i28.tinypic.com/a9tiye.jpg
        Na lawie wszedzie Linka/Gostomski/Brzostowski (bramkarze), Komorowski (obronca),
        Pozniak (Pomocnik), Cieluch/Smarzynski (napastnicy) czyli zawodnicy ktorzy sa
        blisko skladu.
        • klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 22:49
          Dla mnie Jarka, Rengifo i Iwanski to już nie będą pewniaki. Jarkę
          przyciśnie Zachorski, Reiss przyciśnie Rengifo, a Iwanski już pod
          koniec sezonu gorzej grał. Ale mogę się mylić :D I Dudka może
          zmienic klub wiec uwaga. I Kokoszka wątpie ze bedzie grał. W kadrze
          jest dobry, ale w Wiśle ma zbytdobrych rywali chyba ze Dudka
          pojedzie :p
          • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 08:12
            RENGIFO rosnie na nastepce Reissa. Nie sadze zeby lepsi od niego byli Pitry,
            Kononowicz, czy inni napastnicy. Reiss (podobnie jak Zahorski) jest bardziej
            asystentem, wiec od strzelania zostaje Rengifo ;)
            JARKA pare goli powinien strzelic. Moze nie tyle co jesienia, ale z 6-7 w calej
            rundzie powinien trafi. Moze jednak okazac sie gwiazda jednej rundy jak Dawid
            Nowak i tego sie troche obawiam.
            DUDKA raczej zostanie, bo Wisla nie sprowadzila dla niego konkurenta, a jak chce
            walczyc o LM, to nie bedzie sie pozbywac zawodnikow (Kosowski odszedl, bo
            konczyl mu sie kontrakt).
            KOKOSZKA licze ze chociaz z rezerwy bedzie sie lapal na pare minut, a za to juz
            pare punktow wpadnie. W ostatnim sparingu gral jednak na prawej obronie (za
            kontuzjowanego Baszczynskiego), wiec moze to zwiekszy troche jego szanse na gre.
            IWANSKI moze odejsc, bo Turki co pol roku zglaszaja sie po niego, a sytuacja
            Zaglebia jest znana (spadek). Najwyzej bedzie trzeba go zmienic ;)
            Zastanawialem sie tez nad ROBAKiem, bo regularnie strzela w sparingach, ale jkos
            to nazwisko mnie nie przekonuje przy Edim i Gajtkowskim.
            • klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 11:53
              Wczoraj czytałem, że Baszczyński wraca do gry. A kilka dni temu
              cyztałem że Dudka chce odejść za granicę tylko nie wiadomo czy ktos
              go będzie chciał. A z Rengifo to rzeczewiście może być dobrze.
              Kokoszka może bedzie wchodził, bo dzisiaj czytałem ze SKorża sie
              wypowiadał ze na ławce mogą siedziec brdzo dobrzy piłkarze wiec... :p
              • fabiogrosso1 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 24.02.08, 00:58
                IMO Dudka na 100% nie wyjedzie, bo chce pojechać na euro. A chcą go, bo miał
                oferty nawet z Udinese (1,5mln euro) ale Wisła na niego stawia i będzie stawiać.
                Kokoszka to nadspodziewanie dobry ruch, widać po pierwszej kolejce. Jeżeli
                chodzi o napastników to u mnie zawsze jest ktoś z trójki: Janoszka, Robak i Rengifo.

Podobno Jezierski ma nie grać, a nie jestem ciągle pewien tego Diaza z Wisły.
                Rybus i R. Sobolewski to - według mnie - nietrafione posunięcia. Poleciłbym za
                nich chociaż: Majewskiego, Kolendowicza, Wosia, Wilka, Hermesa czy Haliti.
        • sagan29 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 18:11
          3-5-2
          Pawełek
          Dudka
          Cleber
          Ventura
          Łobodzinski
          Edson
          Roger
          Sobolewski
          Vukovic
          Chinyama
          Brożek
          • jolero08 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 17:57
            hahahahhaha sagan29 a skąd Ty weźmiesz tyle pieniędzy na te
            transfery, jakby można było tak łatwo sobie zawodników to każdy by
            kupił same gwiazdy, z tego co widzę to za tych co wypisałeś to już
            30 mln musisz zapłacić, a gdzie reszta. Pozdro
        • sagan29 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 18:13
          Przekroczylem budzet o 10,3 mln . Czy to znaczy ze nie bede punktowal??
      • agnsam a, po co? 14.02.08, 09:45
        ???????
        • przemek.22 Re: a, po co? 14.02.08, 10:28
          Napisz, to sie przekonasz po co ;)
        • bigi1906 Twoj Screen 14.02.08, 10:32
          Ja nie mam na Kapitanie takiego K ... Acha i ja tez sie tak wrobilem
          ze moja druzyna byla warta 31 mln.... Juz zmienilem, zrezygnowalem z
          Brozka i zaoszczedzilem na rezerwowych.
          • przemek.22 Re: Twoj Screen 14.02.08, 15:50
            To "K" sam dokleilem na koszulke zawodnika przy montowaniu screena, zeby bylo
            wiadomo kto obecnie jest kapitanem. Nie planuje czestych zmian kapitana, bo przy
            4 druzynach troche by to kosztowalo przez 14 czy 15 kolejek wiosennych. Chociaz
            jak gra sie zacznie, to pewnie sama wymusi na mnie zmiany jakby ktos nie wypalil ;)
      • gierobak Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 12:32
        Redtiger
        Prezes-Gieroba

Dolha
        P.Bronowicki
        Szala
        Rzeźniczak
        Wawrzyniak
        Kokoszka
        Zieńczuk - Kapitan
        Ekweume
        Andradina
        Paulista
        Ivanowski

Snoukids

Mucha
        Hajto
        Szala
        Strąk
        Gomes
        Ekweume
        Cantoro
        Kokoszka
        Lato
        Sikora - Kapitan
        Andradina

SHEDOW

Kotorowski
        Głowacki
        Hajto
        Karwan
        Lazarevski
        Nowak
        Sanchez
        Paulista
        Chinyama
        Brożek - Kapitan

Orły Polski

Dolha
        Hajto
        Broź
        Cerić
        Gomes
        Cecot
        Burkhart
        Cantoro
        Brożek - Kapitan
        Andradina
        Chinyama

Liverpool

Dolha
        Wawrzyniak
        Cecot
        Bronowicki
        Wróbel
        Szałachowski
        Zieńczuk - Kapitan
        Baran
        Brożek
        Włodarczyk
        Gajtkowski

• bezszelestny haha 14.02.08, 13:35
          No zajebiste ekipy macie ale skad pape na nich macie ?? ehh wałki
          walą dzieci neoo
        • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 16:04
          gierobak napisał:

> Redtiger
          > Prezes-Gieroba
          >

Sporo Legionistow masz, ale nie latwo bedzie Rzezniczakowi i wracajacemu po
          kontuzji P.Bronowickiemu przebic sie do skladu. Poza tym Wawrzyniak rywalizuje
          chyba z Kielbowiczem ;). Ekwueme podobno wielki talent, ale tez rzadko gral w
          pierwszym skladzie Legii jak pamietam. Czesciej wchodzil z lawy. I ten atak z
          Paulista (po przyjsciu Matusiaka i powrocie Niedzielana, wyglada na rezerwowego)
          i nie strzelajacym (?) goli Ivanowskim. Nie wroze wielkiego sukcesu, ale moge
          sie mylic.

> Snoukids
          >
          Sklad lepszy od pierwszego.

> SHEDOW
          >
          Kotorowski (rezerwowy), Sanchez (z Belchatowa? jesli tak, to moze wejdzie w
          miejsce Garguly), narazie rezerwowy i rzadko grajacy chyba.
          Chinyama zawieszony przez Legie i to duzy problem, bo nie wiadomo w jakiej
          formie bedzie i czy sie nie obrazi, jak to afrykanczycy (Kalu Uszatek) potrafia ;)

> Orły Polski
          >
          Burkhart miel odejsc z Legii, bo rzadko gra. Ale chyba zostanie... na rezerwe.

> Liverpool
          >
          Szałachowski wraca po kontuzji u tez ciezko bedzie mu walczyc o miejsce z
          Radovicem, Edsonem, czy Rogerem (chyba bedzie na srodku pomocy).

Takie moje uwagi do tych skladow, ale jak napisalem wyzej, moze bledne i ci
          zawodnicy okaza sie objawieniem wiosny? W koncu Leo ciagle poszukuje kadrowiczow
          na Euro ;)
      • meszna3 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 17:03
        mucha - astiz, szala, kiełbowicz, pazdań, kocot - grzyb, madej - robak, sikora, micianski pozdro, niech wygra najlepszy ;)
        • klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 22:45
          Pawełek-Lazarevski, Hajto, Lisowski-
          Łobodziński,Bandrowski,Kuklis,Grzyb-Matusiak
          (kapitan),Grzelak,Włodarczyk
          Ławka: Linka,Pazdan,Komorowski,Kocot,Bróż,Bodziony,Tatara co o tym
          myslicie
          • trotwood001 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 02:38
            Lazarevskiego mają sprzedać, Włodarczyk nie gra, a jeśli wróci
            Chinyama, to zanosi się, że Grzelak też rzadko.
          • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 08:18
            Ciekawy sklad. O Lazerewskiego pytali anglicy, ale wydaje mi sie, ze zostanie.
            Bandrowski jest niewiadoma. Niby zawodnik z Bundesligi, ale nowy, mlody i ciezko
            moze mu byc z wywalczeniem miejsca w Lechu. Wysoka cena tez, jak na nowego ;)
            Atak wg mnie dobry. Grzelak powinien grac wiecej, po zawieszeniu Chinyamy, a jak
            beda go omijac kontuzje, to moze nawet wlaczyc sie do walki o Euro ;)
            Wlodarczyk bedzie gral, bo odszedl Nunez. Jest (byl) jednak bardzo nieskuteczny,
            chociaz sytuacji do gola mu nigdy nie brakuje.
            • klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 11:55
              Bandrowski mi sie wydaje ze bedzie fajny bo w prawie kazdym sparingu
              Lecha strzelał bramke. Włodarczyk pewnei bedzie do zmiany chciaz nie
              wiadomo bo Zagłębie jeszcze nie koniecznie będzie zdegradowane. Ale
              bede musiał zmienic Pawełka bo ma kontuzje i nie zagra w pierwszym
              meczu. Tylko teraz na kogo ??
              • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 12:03
                Oczywiscie na Muche, bo Legia miala najlepsza obrone jesienia ;)
                Chyba ze uda Ci sie tak przemeblowac sklad, zeby do Pawelka na rezerwe
                wcisnac... <hmm> tego zagranicznego (Moldawianin?) za 0,7 bo Juszczyk raczej go
                nie zastapi.
                • klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 12:13
                  a ja kupiłem Cabaja. Wydaje mi się być pewnym bramkarzem w pierwszej
                  kolejce kiedy Cracovia gra u siebie z Polonią Bytom. A w Wiśle w
                  pierwszym meczu bedzie grał własnie Juszzyk. Tak przynajmniej mówił
                  Skorża. A to mój drugi skład:

Marcin Juszczyk
                  [Dariusz Brzostowski]
                  Jacek Kowalczyk
                  Łukasz Skrzyński
                  Grzegorz Baran
                  [Marcin Komorowski]
                  [Przemysław Kocot]
                  [Adam Marciniak]
                  Wojciech Łobodziński
                  Edson
                  Tomasz Bandrowski
                  Tomasz Wróbel
                  [Krzysztof Bodziony]
                  [Karol Drej]
                  Adrian Sikora
                  Paweł Brożek
                  [Rafał Bałecki]
                  Remigiusz Sobociński

Ci w mawiasach to rezerwa Brożek Kapitan, aaa i jeszcze w tamtym
                  pierwszym składzie zmieniłem Matusiaka na Brożka bo Skorża mówił coś
                  o Matusiaku ze nie jest jeszcze w optymalnej formie wiec atpie czy
                  wystąpi od pierwszej minuty, a jeszcze jak będa mieli moze
                  ustawienie jednym napastnikiem to juz w ogole.
                • masterpablo Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 15:46
                  do przemek.22

po pierwsze: taka z nich najlepsza obrona, jak z koziej d**y trabka... najslabsze druzyny im gole z niczego zdobywaly... poza tym to spojrzmy na liczbe porazek legii... 4... czyli jakby nie bylo jak juz tracili gole to takie najwazniejsze... to ma byc najlepsza obrona?

po drugie: teraz obrona legii sie troszke posypie... hehe... choto ma nie grac do konca sezonu, ktos tam jeszcze narzekal na cos i tez ma nie grac... "super"obrona legii sie sypie... bez choto ta obrona to nic jak sito... posypia sie gole...

a po trzecie: mucha... co on potrafi... nic... nawet polakiem nie jest :p

a po czwarte: raczej bedzie grał Juszczyk, bo juz kiedys (w poprzedniej rundzie) raz Pawełek nie mogl grac i zastapil go wowczas wlasnie on, a Cebanu to taki naprawde zapasowy raczej jest... :) on juz siedzi w tej wisle od kilku lat i na razie nie pamietam kiedy wystapil w meczu wisly... ;-)
                  • masterpablo Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 15:51
                    poprawka: mialo byc: to nie najslabsze druzyny im gole zdobywaly... Lech, Korona, Wisła... o czym to swiadczy? ze ta obrona wcale taka dobra nie jest, bo bornic bramki przed "sredniakami" to zaden problem, gorzej z lepszymi druzynami - tego nie potrafia...
                    • meszna3 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 16:54
                      Może to i prawda co mówisz ale warto zaryzykować. W ostatnich edycjach czołowe miejsca zajmowały drużyny w których defensywa była złożona z jednej drużyny. Więc warto zbudować całą defensywe np. z legi bądź wisły (choć na tą przynajmniej na początku nie starczy raczej funduszy). Drużyną, która może tracić mała bramek, a której defensywa nie jest zbyt droga może być w tym sezonie także korona.
                    • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 18:38
                      Wiecej jest jednak w lidze sredniakow, niz takich dobrych druzyn ;)
                      Legia stracila najmniej goli i najlepsza obrone ma! Inna sprawa, ze malo goli
                      strzelaja, a zero z tylu odbija sie wyraznie na punktacji dopiero po zwyciestwie
                      druzyny.
                      A co potrafi Pawelek? Nie wiele wiecej od Muchy, do kadry mu daleko ;)
                      Strata Choto nie powinna byc az tak dotkliwa, bo moga wcisnac na srodek Szale,
                      Rzezniczaka, czy nawet Wawrzyniaka chyba. Grywal tez Augustyn ;)
            • bigi1906 Do Przemka i Masterpablo 15.02.08, 17:11
              Przemek jakie zawieszenie Chinyamy? Chyba by cos pisali na legialive
              lub gdzies indziej? Masterpablo - Cebanu jest bramkarzem Wisły od
              lata... ciekawostka jest to ze zna 5 jezykow liczac polski ktorego
              sie uczy, jego ojciec jest prezesem mołdawskiej federacji pilki
              noznej a on gra w reprezenacji U20 (ciekawe czy mu zalatwił), a co
              do Juszczyka to nie wiem czemu wy wszyscy mu nie ufacie, jest dobry
              nawet ponad przecietny poziom ligowy np. Widzial ktos skrot ze
              sparingu jakiegos? Juszczyk gra tam bardzo dobrze a z Sofia to gral
              wysmienicie takie pilki wyciagal jakich by sie zaden bramkarz nie
              powstydzil, niektore interwencje to stadiony swiata normalnie ;D
              • przemek.22 ChiNYAMA zagra 15.02.08, 18:45
                Troche przekrecilem, a moze to redakcja telegazety gdzie to przeczytalem ;)

Znalazlem jednak to zdarzenie na gazeta.pl
                www.sport.pl/pilka/1,70994,4893652.html
                Chinyama zostal wyrzucony z treningu, a wydawalo mi sie, ze zawieszony...
                Ale widac juz sodowka odbija powoli (?)
                • bigi1906 Moje składy 16.02.08, 13:31
                  Drużyna "Gwiazdy Ligi" :

Marcin Cabaj (C)- Piotr Polczak, Łukasz Tupalski, Przemysław Kulig -
                  Wojciech Łobodziński, Dariusz Pawlusiński (lub Arkadiusz Baran który
                  będzie grał częsciej), Edson, Arpad Majoros - Takesure Chinyama,
                  Paweł Brożek, Hernan Renfigo

Rezerwowi : Michal Pesković, Michał Pazdan, Jakub Dziółka,
                  Przemysław Kocot, Karol Drej, Krzysztof Bodziony, Kacper Tatara

Drużyna "Orange Ekstraklasa" :

Marcin Cabaj - Jakub Rzeźniczak, Adam Kokoszka, Inaki Astiz Ventura,
                  Dariusz Dudka - Wojciech Łobodziński(C), Arkadiusz Baran, Jerzy
                  Brzęczek, Arpad Majoros - Tomasz Zachorski, Tomasz Moskała

Rezerwowi : Michal Pesković, Piotr Polczak, Michał Pazdan, Maciej
                  Sadlok, Karol Drej, Marcin Bojarski, Bartłomiej Dudzic

Drużyna "Gwiazdy Ekstraklasy" :

Marcin Juszczyk - Jakub Rzeźniczak, Wojciech Szala, Arkadiusz
                  Głowacki, Guedes De Lima Cleber, Piotr Polczak - Paweł Nowak, Roger
                  Guerreiro (C) - Dawid Jarka, Bartłomiej Grzelak, Marcin Bojarski

Rezerwowi : Ilie Cebanu, Michał Pazdan, Maciej Sadlok, Karol Drej,
                  Łukasz Skrobacz, Kamil Karcz, Kacper Tatara

Proszę o szczerą ocene tych składów, a nazwy są takie głupie bo
                  system jest taki jaki jest i nie chciał zaakceptować moich nazw
                  które kiedyś akceptował. I to jest też tak zrobione że 1 skład
                  (Gwiazdy Ligi) powinien najwiecej zapunktowac, drugi (Orange
                  Ekstraklasa) To taka moja druga opcja, a trzeci jest dla tych ktorzy
                  sa tez dobzi ale nie znalazlem dla nich miejsca w głownym składzie
                  (Gwiazdy Ligi), ani "w rezerwie" (Orange Ekstraklasa)z różnych
                  powodów (np. cena np. Guedes De Lima Cleber czy Roger Guerreiro)

Jak ktoś zdołał przeczytać ten dosyc długi post to pozdrawiam, Bigi
                  • swidur4 Do wszystkich 16.02.08, 16:11
                    Mam wrażenie, że gracie w grę, która się nazywała "Wygraj Ligę" i polegała na
                    wysyłaniu kuponów. Wtedy nie można było robić zmian - przynajmniej na początku,
                    teraz można i kosztują tylko -1. Jeden nieźle kombinuje ale nie powiem, który
                    bo nie chce podpowiadać rywalom.
                  • przemek.22 Re: Moje składy 18.02.08, 22:34
                    Widac fan Cracovii chyba jestes ;)

>> Drużyna "Gwiazdy Ligi"
                    Cabaj na kapitana sie raczej nie nadaje, bo Craxa gole chyba powinna tracic (za
                    duzo obrony od nich), wiec rzadko bedzie punktowal 4-5 pkt. Przerzucil bym "K"
                    na Brozka ;). Pawlusinski powinien grac, bo jest prawym pomocnikiem, a Baran
                    chyba defensywnym, wiec ich pozycje sie nie dubluja na boisku, moga grac obaj.

>> Drużyna "Orange Ekstraklasa" (wg mnie, ta druzyna bedzie najlepsza)
                    Rzezniczak i Kokoszka nie maja pewnego miejsca w skladzie. Pewniejszym kapitanem
                    wydaje mi sie Dudka, bo Wisla powinna grac na zero z tylu, a on czasem nawet
                    trafia gola.

>> Drużyna "Gwiazdy Ekstraklasy"
                    Dwoch rezerwowych bramkarzy. Podobno sezon ma zaczac Juszczyk, ale w 2-3 kolejce
                    pewnie trafi na lawe. Przeplaciles rezerwowego br. (najpewniejszy z tanich
                    wydaje sie Linka). Reszta dobra, nawet bardzo :)
                    • bigi1906 Re: Moje składy 18.02.08, 22:47
                      Dzieki za ocene. HeH jestem kibicem Wisły, mam nawet karnet ale do
                      Pasiakow nic nie mam...
                      Co do oceny to to jest skład tylko na tę kolejke, wiec duza ilosc
                      pasow stac ze graja u siebie z Polonia Bytom i licze w tej kolejce
                      na zero z tyłu, i u Cabaja 6x2=12 wiec nawet duzo. Drugi sklad tez
                      jest na ta kolejke, Dudka moze nie grac wiec pewnie jeszcze
                      zmienie... A Wislacy beda kapitanami pozniej bo w Kielcach trudno
                      jest zagrac na zero z tyłu... Rzezniczak gral w sparingu w ktorym
                      jak Urban twierdzil grala jedenastka na lige wiec bedzie gral i
                      Legia ma wiekszr prawdopodobienstwo od Wisły na zero z tyłu... Jesli
                      chodzi o to ze przepłaciłem rezerwowego to zrobiłem to bo po
                      ostatnich fantastycznych wystepach Cebanu postanowiłem się
                      zabezpieczyć bo Skorża mówi "Prawdopodbnie" a ja na takim
                      prawdopodobnie w tewj grze sie pare razy przejechalem...
                    • rejmistrz Re: Moje składy 20.02.08, 23:53
                      Z każdym twoim postem, który czytam przekonuje się, że jesteś wogóle
                      nie zorientowany.
                      • rejmistrz Re: Moje składy 20.02.08, 23:54
                        niezorientowany*
      • ojciecpio Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 14:32
        Czesc,

Pio United:
        Juszczyk (r: Gostomski) - Hajto, Rzeźniczak (moze zmienie), Diaz (r:
        Kocot,Orłowicz,Szyszka)- Zienczuk (k), Łobodzinski, Tomasz Nowak, Cezary Wilk
        (r: Drej,Bodziony) - Robak, Matusiak (moze zmienie ale mało mam kasy na Pawła
        B.), Rengifo (r: Zawodzinski)

- co sądzicie ?
        • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 21:25
          Niezly sklad, ale warto pomyslec nad zmiana Matusiaka (nic nie sugeruje ;)), bo
          ostatnio na stronie PN wypowiadal sie, ze od trenera ma wiecej zadan
          defensywnych i wyglada na to, ze nie on bedzie glownym strzelcem Wisly na
          wiosne. Poza tym ciekawie wyglada ten sklad. Nowi Rzezniczak (malo gral) i Diaz
          powinni wywalczyc miejsca w skladach.
          • ojciecpio Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 09:42
            Tak, ale biorąc pod uwagę to:
            wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=17154
            (możliwy brak Pawła i Niedzielana w Kielcach) oraz to, że wymiana Matusiaka na
            Brożka to tylko -1 pkt. a po zrobieniu 50 mam mieć na to kase, robi z Matusiaka
            pewniaka na 1. kolejke i na punkty oczywiście.
            Tak czy siak stawiając na Zienia automatycznie muszę zrezygnować z Brożka w
            pierwszej kolejce (nawet duet Żurawski-Frankowski na wiosnę 2005 był tańszy...) :)
            Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam
      • kleber133 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 18:19
        Wojciech Kowalewski
        Jakub Wawrzyniak
        Adam Kokoszka
        Tomasz Hajto
        Wojciech Łobodzinski
        Marcin Kaczmarek
        Tomasz Bandrowski
        Miroslav Radović
        Marcin Robak(K)
        Hernan Rengifo Trigoso
        Tomasz Zahorski

I jak dobry? może coś zmienić? :) Pozdro
        • bigi1906 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 20:20
          nie bede ocenial jeszcze ojcapio bo jego skład może ulec zmianie,
          ale ocenienie klebera. Kowalewski w meczu z Wisła będzie miał
          trudno, no i on jest nie wiadomo... Wawrzyniak nie ma miejsca w
          głownym składzie na rzecz Kiełbowicza więc proponuje Kiełbowicza za
          niego. Kokoszka tez jest nie pewny, ja mam go w 2 zespole, jak na
          obronce Wisły bardzo tani. Hajto walczak mysle ze zapunktuje, dobry
          wybor. Łobo gra dobrze w sparingach musi sie zgrac ale to dobry
          wybor bo cena straszna nie jest. Musze sie przyznac ze Kaczmarka nie
          znam ;/ . Bandrowski to nie wiadoma i nie wiem czy aby napewno
          bedzie mial takie pewne miejsce w składzie, ale ryzyko sie w tej
          grze oplaca... Radovic nie ma juz konkurenta w postaci Grosickiego i
          bedzie zelaznym prawoskrzydlowym Legii, dobry wybor. Robak to Robak
          raz strzeli Hat tricka a raz nie strzeli nic ale jest to jeden z
          lepszych napastnikow w lidze. Hernan tez bedzie punktowal napewno.
          Zahor ma trudne zadanie ale gra u siebie, a Lech na wjazdach jest
          słabszy. Pozdrawiam i zachecam do oceniania moich składów. Bigi1906
          • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 21:22
            bigi1906 napisał:

> Musze sie przyznac ze Kaczmarka nie
            > znam ;/ . Bandrowski to nie wiadoma i nie wiem czy aby napewno
            > bedzie mial takie pewne miejsce w składzie, ale ryzyko sie w tej
            > grze oplaca...

> Robak to Robak raz strzeli Hat tricka a raz nie strzeli nic

KACZMAREK mial krotki epizod w repr. Polski, trafila mu sie jedna bardzo dobra
            runda, gdy regularnie asystowal rok, czy 1,5 roku temu. Dzisiaj w PS wyczytalem,
            ze BANDROWSKI dobra gra w sparingach wywalczyl sobie miejsce w wyjsciowym
            skladzie, wiec grac bedzie. A jesli chodzi o ROBAKa, to bardziej ten opis z
            hattrickiem pasuje mi do Jarki, ktory albo strzelal po kilka goli, albo wcale ;)
            ROBAK z EDIm powinni tworzyc dobra pare w Koronie i troche goli zdobyc.
        • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 21:28
          Bardzo dobrze sie prezentuje, ale na papierze ;)
          Kowalewski powinien byc dobry, ale narazie jest niewiadoma. Wawrzyniak zacznie
          na lawie, nie wiadomo co z Kokoszka. Sadze ze powinien wchodzic przynajmniej z
          lawki, ale pierwsze 2-3 mecze moze grac na prawej obronie za Baszczynskiego, bo
          tak gral w ktoryms sparingu.
          Reszta skladu bez zastrzezen :)
          • kleber133 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 23:00
            Dzieki chłopaki :)
        • gasiorek05 kleber133 20.02.08, 23:26
          Wawrzyniak chyba nie zmiesci sie do skladu na poczatek sezonu,chyba ze zagra na
          innej pozycji.
          Kokoszka moze byc wygryziony w ostatniej chwili przez Baszczynskiego,a na srodku
          na pewno nie zagra.
          Bandrowski wrocil za granicy,a ci pilkarze w pierwszym sezonie graja roznie.
          Zahorski moze byc znow w cieniu Jarki ale gra w kadrze zobowiazuje.
          Reszta wporzadku
      • gasiorek05 Bor Debno 20.02.08, 13:00
        Cabaj - Kielbowicz, Cleber, M.Adamski, Tupalski - Giza, Lobodzinski, C.Wilk -
        Matusiak, Robak, Janoszka
        Komentarze mile widziane :)
        • przemek.22 Re: Bor Debno 20.02.08, 15:18
          Giza - chyba rezerwowy, ale napewno z szansa na gre
          C.Wilk - chyba rezerwowy
          Atak swietny.
          Matusiak przy kontuzji Brozka, wyrasta na strzelca przynajmniej w pierwszym meczu.
          Robaka ocenialem wczesniej, moze byc objawieniem ligi.
          Janoszka super snajper w sparingach (4 mecze i w kazdym gol, z tego co
          widzialem), ale sam jakos nie moge sie do niego przekonac (stawiam na Fabusa).
          Adamski - nie wiem czy z Ruchu, czy z ŁKS-u, ale jakos mnie nie przekonuje (za
          podobna cene jest Diaz z Wisly).
          Reszta OK :)
          • rejmistrz Re: Bor Debno 21.02.08, 12:12
            Giza - pierwszy skłąd
            C.Wilk - pierwszy skład
            Nie słuchaj go.
        • bigi1906 Re: Bor Debno 20.02.08, 16:41
          Ogolnie sklad jest dobry. Ale mam jedno zastrzezenie... nie oplaca
          sie miec kazdego obronce z innego klubu, bo jest malutkie
          prawdopodobienstwo ze wsztscu zachowaja czyste konto. Ja mam taki
          sposob ze zawsze wybieram dwa kluby z najwiekszym
          prawdopodobienstwem ze nie straca bramki i z tych klubow wybieram
          obroncow.
      • lewkow10 Dream Team 20.02.08, 13:53
        Przyrowski,Brzostowski - Dudka,Kiełbowicz,Mynar,Pazdan,Dziółka,
        Kocot - Łobodziński,Murawski,Giza,Pietroń,Kostrubała,Karcz -
        Pawłowski,Rengifo,Nowak,Truszkowski ustawienie 3-4-3
        i co zatkało?
        copyright-lewkow10
        • przemek.22 Re: Dream Team 20.02.08, 15:24
          lewkow10 napisał:

> Przyrowski,Brzostowski - Dudka,Kiełbowicz,Mynar,Pazdan,Dziółka,
          > Kocot - Łobodziński,Murawski,Giza,Pietroń,Kostrubała,Karcz -
          > Pawłowski,Rengifo,Nowak,Truszkowski ustawienie 3-4-3

> i co zatkało?
          Ani troche :)
          Mynar 0 goli i chyba asyst, malo przekonujacy.
          Giza - rezerwowy (chyba), ale wchodzacy. Jesienia bardzo nieskuteczny.
          Pietroń - malo gral jesienia, ale moze z braku Łobo blizej mu bedzie do skladu.
          Pamietam jak blysnal hattrickiem w jednym meczu, ale to wszystko z czego go
          zapamietalem.
          Pawlowski - podobnie jak Tuzimek, uwazam ze powinien zrobic postepy, ale czy
          bedzie gral w ataku, czy na skrzydle? (grywal na boku pomocy)
          Nowak - moze strzeli, moze nie. Jak ktos ma byc pewnym snajperem w Belchatowie,
          to powinien byc Nowak. Wiosna zobaczymy czy sie sprawdzi, czy jednak jego
          gwiazda wygasla.
      • kleber133 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 17:10
        A to Mój drugi skład:

Sebastian Przyrowski
        Arkadiusz Głowacki
        Jakub Rzezniczak
        Marcin Kowalczyk
        Wojciech Łobodzinski
        Radoslaw Majewski
        Grzegorz Bonin
        Henry Quinteros
        Piotr Reiss(K)
        Edi Andradina
        Carlo Costly Molina

Nie jestem pewny co do Bonina i Quinterosa...

Jeśli kros jest chęty do oceny mojego składu to Smiało :P.Pozdro
        • gasiorek05 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 19:55
          Do Glowackiego nie jestem przekonany,bo on nie punktuje za duzo indywidualnie,a
          kosztuje dosyc duzo. Kowalczyk znow przeciwnie- gra ofensywnie,ale Belchatow ma
          druzyny z czolowki na poczatek wiec z nim bym sie wstrzymal.Co do formy Reissa i
          Quinterosa i calego lecha nie jestem przekonany,ale to solidni gracze.Bonina
          zostaw bo ma potencjal i gra w mocnym zespole.Reszta ok.
          Pozdrawiam
        • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 20:18
          BONIN - zostaw, bo czasem potrafi blysnac.
          QUINTEROS - moze sie nie miescic w wyjsciowym skladzie, bo pewniakiem jest
          Bandrowski.
          REISS to pewny od kilku lat zawodnik i filar Lecha. Chociaz ostatnio byl
          kontuzjowany, to ja tez stawiam go na kapitana (krol asyst i dobry strzelec) ;)
          MOLINA - nie przekonuje mnie jakos. Podobnie jak Nowak, mial swoje 5 minut, ale
          pozniej zgasl. Moze na wiosne, cieplejszy klimat bardziej mu posluzy i wroci do
          formy ;)
          MAJEWSKI - jakos mnie nie przekonuje. Ze dobry zawodnik, to wiadomo, ale czy
          przeklada sie to na punkty? Strzelil 2 gole jesienia, ale na liscie asyst juz go
          nie ma. Moze na wiosne bedzie lepszy, bo walka o Euro trwa :)
          GŁOWACKI - indywidualnie nie jest bardzo przydatny, postawil bym na Dudke i
          jakiegos rezerwowego, ktory ew. zastapi go w pierwszym meczu
          KOWALCZYK - OK, ale caly czas interesuje sie nim Dynamo Moskwa.

Ci ktorych nie skomentowalem, znaczy bez zastrzezen ;)
      • lupus22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 07:32
        Ja z kolei w jednej z drużyn mam tak:
        4:5:1
        JUSZCZYK

SZALA
        KIKUT
        KIEŁBOWICZ
        ALUNDERIS

ŁOBODZIŃSKI
        SOBOLEWSKI
        GIZA
        GOŁOŚ
        ZAJĄC

RENGIFO

A w innej tak:
        3:5:2
        JUSZCZYK

PAPECKYS
        DUDEK
        ALUNDERIS

ZIEŃCZUK
        ŁOBODZIŃSKI
        BANDROWSKI
        KŁODAWSKI
        DANCH

MATUSIAK
        BROŻEK

Oceńcie proszę, no i co z tym Brożkiem....????

pozdrawiam

• przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 08:59
          1 druzyna:
          Obrona niezla, powinni punktowac. Troche ryzykowny KIKUT, bo Lech od lat traci
          duzo goli, ale ma ciag na bramke i moze jakies asysty zaliczyc. GIZA chyba
          rezerwowy, ale cos tam bylo z Vuko (kontuzja mala?) i moze jednak pogra wiecej.
          Reszta pomocy OK.
          RENGIFO samotny w ataku, nie bardzo mi pasuje. W Lechu cala robote w ataku robi
          Reiss, czasem poda do Rengifo, czasem do Pitrego. Ale punkty powinny chyba byc,
          w koncu Renifer 6 czy 8 goli strzelil jesienia.

2 sklad:
          PAPECKYS nie znam i sam sie zastanawiam, kto bedzie gral w obronie Gornika, bo
          maja tam duzo niezlych zawodnikow. Reszta powinna w miare wypalic.
          KLODAWSKI nie zalapal sie wczoraj do kadry na mecz Pucharu Ligi, chociaz
          jesienia grywal w lidze. DANCH powinien wiecej grac, po odejsciu Bukalskiego.
          Atak mocny, ale tez drogi. 2 zawodnikow z jednego klubu i nie wiadomo jak sie
          podziela golami ;)

Z Brozkiem bedzie wiadomo pewnie jutro, a moze nawet w sobote bo Wisla gra
          dopiero w niedziele. Mysle ze zagra, bo od wtorku (kontuzja) ma sporo czasu zeby
          sie wyleczyc.
      • maciejzimmer Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 13:26
        system gry 1-4-4-2
        Krzysztof Kotorowski 1,8 mln zł
        Krzysztof Pilarz 1,5 mln zł
        Piotr Bronowicki 1,5 mln zł
        Adam Kokoszka 1,2 mln zł
        Dariusz Dudka 2,4 mln zł
        Marcin Kikut 2,2 mln zł
        Arkadiusz Czarnecki 0,5 mln zł
        Ariel Jakubowski 1,0 mln zł
        Hermes 1,8 mln zł
        Konrad Gołoś 1,9 mln zł
        Maciej Scherfchen 1,6 mln zł
        Rui Miguel 1,8 mln zł
        Marcin Kokoszka 1,0 mln zł
        Krzysztof Janus 0,3 mln zł
        Tomasz Moskal 0,9 mln zł
        Mariusz Ujek 1,2 mln zł
        Marcin Robak 2,6 mln zł
        Łukasz Janoszka 0,8 mln zł
        • bigi1906 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 15:22
          Przemek Wisła gra jutro, a dziś powinni podac kadre więc będzie
          wiadomo. Watpie zeby bral Brozka na ławe, albo zagra albo w ogole
          nie pojedzie.
          • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 15:45
            A ja mysle, ze na lawe go wezmie, bo Niedzielan jeszcze nie gra, wiec zostaje
            Paulista i Kmiecik. Jeden z nich chyba bedzie gral u boku Matusiaka. Chociaz
            faktycznie na lawie Brozek nie bedzie przydatny, bo albo jest zdolny do gry od
            poczatku, albi nie ma sensu narazac go na kontuzje wpuszczajac z rezerwy.

Faktycznie Wisla gra juz jutro (piatek). Wczesniej gdzies czytalem, ze w
            niedziele ze wzgledu na transmisje w C+ ale widac cos przemeblowali.
          • przemek.22 BROZEK nie zagra! 21.02.08, 16:18
            Jest juz oficjalna informacja.

www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=3377
        • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 15:54
          Ladny sklad Ci sie udalo ulozyc, ale lepiej wytypowac 11-13 pilkarzy, a reszta
          jako latajdziury w skladzie, bo przynajmniej druzyna bedzie konkretna ;)

> Krzysztof Kotorowski - nie latwa rywalizacja z Dolha o miejsce w skladzie,
          poza tym Lech traci sporo bramek, wiec rzadko beda dostawac dodatkowy punkt za
          zero z tylu
          > Krzysztof Pilarz - zdecydowanie do zmiany. Raczej nie ma szans na gre w Odrze,
          bo juz podpisal kontrakt z Ruchem (wazny od lipca). Chyba ze uda sie Ruchowi
          zalatwic wypozyczenie o co sie staraja, ale i tak bedzie mial tam konkurencje w
          postaci Mioduszewskiego.
          > Piotr Bronowicki - chyba pewniak na lawe. Nie jest przewidziany do gry w
          pierwszym skladzie (Rzezniczak, Szala, Astiz, Kielbowicz), poza tym wraca po
          kontuzji i nie wiadomo jak bedzie z forma.
          > Maciej Scherfchen - podobnie jak Pilarz, pewniak do zmiany, ale tym razem ze
          wzgledu na kontuzje przez ktora w ogole nie zagra wiosna.
          > Tomasz Moskal - bedzie mial duza konkurencje w Gorniku, zwlaszcza za doszedl
          (dojdzie) teraz jeszcze kamerunski napastnik (nie, nie chodzi o Etoo ;))
        • gasiorek05 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 12:50
          Zmieniaj lelpiej szybko Scherfchena bo ma powazna kontuzje,Dudka i Bronowicki w
          pierwszej kolejce nie zagraja. Na bramkarzy dobry pomysl ale raczej nie na tych.
          Kotorowski ma duza konkurencje a Pilarz nie wiadomo gdzie bedzie gral
      • wilk09 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 20:06
        klub:wilków
        prezes:wilk
        ustawienie:1-3-5-2
        PIERWSZA JEDENASTKA:
        BR.J.MUCHA
        OB.W.SZALA
        OB.M.SZYSZKA
        OB.I.ASTIZ VENTURA
        PO.EDSON
        PO.M.RADOVIć
        PO.M.CANTORO
        PO.A.VUKOVIć
        PO.M.RYBUS
        N.P.REISS
        N.H.RENGIFO TRIGOSO
        REZERWA:
        BR.M.Gostomski
        OB.T.BALIGA
        OB.T.MIDZIERSKI
        OB.A.ORłOWICZ
        PO.C.WILK
        N.K.JANIK
        N.G.KUśWIK
      • butch.bmf Mój skład 22.02.08, 11:17
        Marcin Juszczyk

Adam Kokoszka
        Jakub Rzeźniczak
        Tomasz Hajto

Wojciech Łobodziński
        Piotr Kuklis
        Radosław Sobolewski
        Rafał Murawski

Radosław Matusiak (K)
        Tomasz Zahorski
        Marcin Robak

Proszę o ocenę.
        • ojciecpio Re: Mój skład 22.02.08, 11:52
          Juszczyk - poki co ok ale jak wroci Pawelek to musisz sprzedac
          Rzezniczak, Hajto ok. z nadzieja na punkty za gole i asysty, w pierwszej kolejce
          nie liczyłbym na Kokoszke, po prostu Skorza, moim zdaniem, nie bedzie mial
          "wolnej" zmiany na niego, bo bedzie sprawdzal diaza, lobodzinskiego a i matusiak
          pewnie nie dogra meczu do konca. Poki zdrowi sa baszczu, głowa i cleber to
          kokoszka ławkuje...
          Pomoc fajnie wyglada ale u Beenhakera w kadrze, w lidze mozna miec za ta sama
          cene berdziej punktujacych pilkarzy, ale obym sie mylil bo sklad ciekawy. Co do
          napadu to nie mam zastrzezen, chociaz jako kibic Wisły wolalby zeby robak w
          pierwszej kolejce nie zapunktowal za wysoko :)
          Pozdro
          • butch.bmf Re: Mój skład 22.02.08, 12:02
            Kokoszkę sprzedałem, a zamiast jego kupiłem Macieja Stolarczyka, wystarczyło mi
            na niego kasy, bo wcześniej całej nie wykorzystałem.
        • przemek.22 Re: Mój skład 22.02.08, 18:26
          butch.bmf napisał:

> Marcin Juszczyk
          >
          > Adam Kokoszka
          > Jakub Rzeźniczak
          > Tomasz Hajto
          >
          > Wojciech Łobodziński
          > Piotr Kuklis
          > Radosław Sobolewski
          > Rafał Murawski
          >
          > Radosław Matusiak (K)
          > Tomasz Zahorski
          > Marcin Robak
          >

A ja licze na Kokoszke :). W pierwszej kolejce zagra, bo Baszczynski po kontuzji
          bedzie na lawie. Pozniej bedzie mu trudno, ale jakby nawet wchodzil z lawy, to
          punkty bedzie kosil ;)
          Zaskoczyl mnie brak Diaza w skladzie, a na jego pozycji (LO) Piotr Brozek. Tak
          sie nim zachwycali w Wisle, ale widac jego klasa starcza chyba tylko na miejsce
          solidnego (?) rezerwowego.

Sklad dobry, nie przekonuja mnie tylko Kuklis, bo Widzew w dole tabeli i za duzo
          nie strzela i Murawski, ale on czasem trafi, czasem asystuje, moze bedzie punktowal.
        • przemek.22 Re: Mój skład 22.02.08, 18:41
          Prezentuje moja najmocniejsza (na papierze) druzyne. Ciekaw jestem, co o nich
          sadzicie ;)

Marcin Juszczyk
          Ariel Jakubowski, Adam Kokoszka, Łukasz Tupalski, Piotr Polczak
          Marek Zieńczuk (K), Wojciech Łobodziński, Łukasz Garguła, Piotr Piechniak,
          Maciej Iwański
          Tomasz Moskała

Poszedlem za rada trenera Michniewicza (oraz przejrzalem statystyki) i
          postawilem na pomocnikow. W obronie i ataku Cracovia, bo na poczatek rundy maja
          nienajlepszych rywali i licze ze uzbieraja punkty na sponsora ;)
      • drugi_kangus czy jestem zarejestrowany w wygraj ligę 22.02.08, 12:28
        Mam prośbę czy jestem zarejestrowany w Wygraj ligę?
        • ceyvol Re: czy jestem zarejestrowany w wygraj ligę 22.02.08, 15:41
          a rejestrowałeś się?
      • krzysio2222 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 16:38
        Ciekawe co powiecie o tym :) Siłą mojego zespołu jest obrona.

Kowalewski - Kuś, Skerla, Hernani, Cleber, Bednarek - Bonin, Haliti,
        C.Wilk - Sikora, Reiss
        • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 18:28
          Sila Twojego zespolu jest nie obrona, a Korona ktora pierwsza kolejke gra z
          Wisla i latwo jej nie bedzie. Wisla nawet mocno oslabiona wydaje sie bardzo mocna.
          Obrona w przekroju calego sezonu powinna zdobywac punkty, a Edi i Robak z przodu
          powinni gwarantowac gole i zwyciestwa, czyli punktow moze byc sporo. Pomoc i
          atak dobre :)
          • przemek555 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 19:04
            Dla zabawy tez podam swoj sklad.Ciekaw jestem jak specjalisci mi go
            oceniom
            Jusczyk-kulig,tupalski,polczak,kokoszka-boguski,lobodzinski,majoros-
            moskala,janoszka,matusiak K
            W razie potrzeby mam tez grajacych rezerwowych,ale nimi nie będe się
            chwalil
            Ps To jest 1 z 5 składów jakie mam.Zawsze robilem gora 2 sklady, ale
            jak regulamin tego nie zabrania(choc bym wolal zeby nie bylo to
            mozliwe)to tym razem zrobilem wiecej
            • przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 19:20
              przemek555 napisał:

> Dla zabawy tez podam swoj sklad.Ciekaw jestem jak specjalisci mi go
              > oceniom
              > Jusczyk-kulig,tupalski,polczak,kokoszka-boguski,lobodzinski,majoros-
              > moskala,janoszka,matusiak K

Sklad 90% krakowski widze ;). Jedyny drobny problem, to Boguski ktory moze
              dzisiaj zagra, ale jak wroci Brozek, to czeka go lawa. Obrona Craxy powinna
              punktowac w pierwszych 3-4 kolejkach, bo maja latwych przeciwnikow. Ciekawe kogo
              masz na rezerwie, ze sie nie chcesz chwalic, bo sklad wydaje sie dosyc tani narazie.
              • bigi1906 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 19:58
                Twoj sklad ma ta obrone co ja wiec w moim toku myslenia jest
                idealny... Podsunoles niezly pomysl "na kiedys" Boguski najczesciej
                gra w ataku a jest pomocnikiem wiec bedzie punktowal jak pomocnik 5
                pkt za bramke itp. Skład bardzo, bardzo podobny do mojego,
                pozdrawiam.
      • miedzianin Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 23.02.08, 00:41
        Powiem tak....Kto stawił na Wisłę to lekko sie przejechał.Ja na szczeście miałem
        tylko Łobo a w kokoszke było raczej trudno trafić.po składach w lidze już
        widzę,że duzo osób wierzyło w Matusiaka...hmm,no cóż;)
        Ciekawe,czy spełnią sie moje prognozy,że niespodziewanie Cracovia może byc
        najlepiej punktującą druzyną w tej kolejce...

Liga Browarów
        kod:101611903
        l.graczy:123
      • seba.goraldwa Re: Tutaj piszcie swoje sklady!!PILNE 23.02.08, 23:21
        Ziomki ma takie skład:
        Gibon
        Kuś Astiz(K) Hajto Lisowski

Murawski Sobolewski P. Biskup Łobodziński

Chinyama Nowak Dawid

Proponujcie zmiany ewentualne: Bo nie naciachalem wielu pkt.35
        THE RED DEVILS;) kapitan to wielki bład...dajcie pomysła kogo za biskupa i
        alternatywy na napad bo Nowak jest spoko, ale strzela żadko(tylko że 2, 3 w
        meczu)wiec czekam az to nastąpi.

• fabiogrosso1 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 24.02.08, 01:09
        Osadnik
        Przyrowski
        -Kopył
        Dudka
        Astiz
        Kuś
        Rzeźniczak
        Pavlenda
        -Pazdan
        Łobodziński
        Vuko
        Pawlusiński
        Danch
        -Cueto
        -Cetnarski
        Robak
        -Janoszka
        -Bałecki
        -Kononowicz

Osadnik2(już tylko 1. skład, żeby nie ujawnić wszystkiego ;)
        Mioduszewski
        Pavlenda
        Baran
        Astiz
        Dudka
        Kuś
        Roger
        Straka
        Majoros
        Trigoso
        Janoszka

Osadnik3