mateq_12 07.02.08, 12:52 Piszcie tutaj swoje sklady!! bedziemy do siebie poruwnywac swoje sklady i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 11.02.08, 20:10 FC Barcelona - taktyka: 3-4-3 Sebastian Przyrowski 1,7 mln zł Paweł Linka 0,3 mln zł Dariusz Dudka 2,4 mln zł Tomasz Kiełbowicz 2,2 mln zł Marcin Baszczyński 3,1 mln zł Marcin Komorowski 0,4 mln zł Przemysław Kocot 0,3 mln zł Tomasz Midzierski 0,3 mln zł Edson 2,7 mln zł Wojciech Łobodziński 2,4 mln zł Radosław Sobolewski 2,6 mln zł Maciej Rybus 0,5 mln zł Amadeusz Kłodawski 0,5 mln zł Radosław Nolka 0,3 mln zł Radosław Matusiak 3,6 mln zł Paweł Brożek 4,7 mln zł Krzysztof Gajtkowski 1,1 mln zł Mariusz Zawodziński 0,3 mln zł Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 11.02.08, 20:15 mateq_12 napisał: > Piszcie tutaj swoje sklady!! bedziemy do siebie poruwnywac swoje > sklady i tak dalej. "i tak dalej"... to znaczy zgapiać? Odpowiedz Link Zgłoś
gierobak Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 12.02.08, 12:02 Ja jeszcze nie stworzyłem swojej drużyny ale jak stworzę to podam swój skład. Będę miał pięć drużyn więc się trochę napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
uline017 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 13.02.08, 16:30 Jan Mucha Tomasz Kiełbowicz Dickson Choto Dawid Kucharski Cezary Wilk Edson Artur Błażejewski Bruno Radosław Matusiak Takesure Chinyama Marcin Robak Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 13.02.08, 17:23 wiara w legie chyba duza... :) mucha, kiełbowicz, choto (mial nie grac do konca sezonu z tego co czytalem), edson, chinyama... PS. wracajac do przemek.22.. nie wierzylbym w tego brozka cos... teraz od strzelania goli beda nowe nabytki wisly, brozek jakos mnie do siebie nie przekonuje pomimo wielu goli dotychczas zdobytych... wiara w wisle za to jest w tej grze bezsensowna... sam Cleber, Brożek i Zieńczuk to wydatek rzędu... 14,9 MLN!!! a jeszcze jakby ktos pawelka chcial... na poczatku trzeba oszczedzic na innych, potem jak sie transze od sponsora dostanie mozna sie wisla bawic... :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 09:06 masterpablo, a jaki jest Twoj sklad skoro oszczedzasz? ;) Ja mam 4 druzyny i w kazdej (na szczescie) udalo mi sie zebrac roznych zawodnikow. Brozka wybralem tylko w jednej, ale bardziej licze na niego niz na Matusiaka, ktory od kilku miesiecy nie gral i goli nie strzelal. Chinyama jest (był?) chyba zawieszony przez Legie, ale moze wroci na poczatek sezonu, bo na nadmiar dobrych napastnikow Legia narzekac nie moze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiogrosso1 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 24.02.08, 00:48 Choto nie zagra w ogóle w tej rundzie. Kucharski nie ma pewnego miejsca w Lechu. Podobnie jak Błażejewski w Odrze. Za to Cezary Wilk to moim zdaniem bardzo dobry ruch. Chyba na temat Matusiaka wywiąże się nam osobna dyskusja. Ja nie mam go w żadnej swojej drużynie, bo w niego nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 09:20 Przedstawiam Wam moje druzyny i czekam na komentarze (wg kolorow) ;) i28.tinypic.com/a9tiye.jpg Na lawie wszedzie Linka/Gostomski/Brzostowski (bramkarze), Komorowski (obronca), Pozniak (Pomocnik), Cieluch/Smarzynski (napastnicy) czyli zawodnicy ktorzy sa blisko skladu. Odpowiedz Link Zgłoś
klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 22:49 Dla mnie Jarka, Rengifo i Iwanski to już nie będą pewniaki. Jarkę przyciśnie Zachorski, Reiss przyciśnie Rengifo, a Iwanski już pod koniec sezonu gorzej grał. Ale mogę się mylić :D I Dudka może zmienic klub wiec uwaga. I Kokoszka wątpie ze bedzie grał. W kadrze jest dobry, ale w Wiśle ma zbytdobrych rywali chyba ze Dudka pojedzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 08:12 RENGIFO rosnie na nastepce Reissa. Nie sadze zeby lepsi od niego byli Pitry, Kononowicz, czy inni napastnicy. Reiss (podobnie jak Zahorski) jest bardziej asystentem, wiec od strzelania zostaje Rengifo ;) JARKA pare goli powinien strzelic. Moze nie tyle co jesienia, ale z 6-7 w calej rundzie powinien trafi. Moze jednak okazac sie gwiazda jednej rundy jak Dawid Nowak i tego sie troche obawiam. DUDKA raczej zostanie, bo Wisla nie sprowadzila dla niego konkurenta, a jak chce walczyc o LM, to nie bedzie sie pozbywac zawodnikow (Kosowski odszedl, bo konczyl mu sie kontrakt). KOKOSZKA licze ze chociaz z rezerwy bedzie sie lapal na pare minut, a za to juz pare punktow wpadnie. W ostatnim sparingu gral jednak na prawej obronie (za kontuzjowanego Baszczynskiego), wiec moze to zwiekszy troche jego szanse na gre. IWANSKI moze odejsc, bo Turki co pol roku zglaszaja sie po niego, a sytuacja Zaglebia jest znana (spadek). Najwyzej bedzie trzeba go zmienic ;) Zastanawialem sie tez nad ROBAKiem, bo regularnie strzela w sparingach, ale jkos to nazwisko mnie nie przekonuje przy Edim i Gajtkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 11:53 Wczoraj czytałem, że Baszczyński wraca do gry. A kilka dni temu cyztałem że Dudka chce odejść za granicę tylko nie wiadomo czy ktos go będzie chciał. A z Rengifo to rzeczewiście może być dobrze. Kokoszka może bedzie wchodził, bo dzisiaj czytałem ze SKorża sie wypowiadał ze na ławce mogą siedziec brdzo dobrzy piłkarze wiec... :p Odpowiedz Link Zgłoś
fabiogrosso1 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 24.02.08, 00:58 IMO Dudka na 100% nie wyjedzie, bo chce pojechać na euro. A chcą go, bo miał oferty nawet z Udinese (1,5mln euro) ale Wisła na niego stawia i będzie stawiać. Kokoszka to nadspodziewanie dobry ruch, widać po pierwszej kolejce. Jeżeli chodzi o napastników to u mnie zawsze jest ktoś z trójki: Janoszka, Robak i Rengifo. Podobno Jezierski ma nie grać, a nie jestem ciągle pewien tego Diaza z Wisły. Rybus i R. Sobolewski to - według mnie - nietrafione posunięcia. Poleciłbym za nich chociaż: Majewskiego, Kolendowicza, Wosia, Wilka, Hermesa czy Haliti. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan29 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 18:11 3-5-2 Pawełek Dudka Cleber Ventura Łobodzinski Edson Roger Sobolewski Vukovic Chinyama Brożek Odpowiedz Link Zgłoś
jolero08 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 17:57 hahahahhaha sagan29 a skąd Ty weźmiesz tyle pieniędzy na te transfery, jakby można było tak łatwo sobie zawodników to każdy by kupił same gwiazdy, z tego co widzę to za tych co wypisałeś to już 30 mln musisz zapłacić, a gdzie reszta. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sagan29 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 18:13 Przekroczylem budzet o 10,3 mln . Czy to znaczy ze nie bede punktowal?? Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Twoj Screen 14.02.08, 10:32 Ja nie mam na Kapitanie takiego K ... Acha i ja tez sie tak wrobilem ze moja druzyna byla warta 31 mln.... Juz zmienilem, zrezygnowalem z Brozka i zaoszczedzilem na rezerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Twoj Screen 14.02.08, 15:50 To "K" sam dokleilem na koszulke zawodnika przy montowaniu screena, zeby bylo wiadomo kto obecnie jest kapitanem. Nie planuje czestych zmian kapitana, bo przy 4 druzynach troche by to kosztowalo przez 14 czy 15 kolejek wiosennych. Chociaz jak gra sie zacznie, to pewnie sama wymusi na mnie zmiany jakby ktos nie wypalil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gierobak Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 12:32 Redtiger Prezes-Gieroba Dolha P.Bronowicki Szala Rzeźniczak Wawrzyniak Kokoszka Zieńczuk - Kapitan Ekweume Andradina Paulista Ivanowski Snoukids Mucha Hajto Szala Strąk Gomes Ekweume Cantoro Kokoszka Lato Sikora - Kapitan Andradina SHEDOW Kotorowski Głowacki Hajto Karwan Lazarevski Nowak Sanchez Paulista Chinyama Brożek - Kapitan Orły Polski Dolha Hajto Broź Cerić Gomes Cecot Burkhart Cantoro Brożek - Kapitan Andradina Chinyama Liverpool Dolha Wawrzyniak Cecot Bronowicki Wróbel Szałachowski Zieńczuk - Kapitan Baran Brożek Włodarczyk Gajtkowski Odpowiedz Link Zgłoś
bezszelestny haha 14.02.08, 13:35 No zajebiste ekipy macie ale skad pape na nich macie ?? ehh wałki walą dzieci neoo Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 16:04 gierobak napisał: > Redtiger > Prezes-Gieroba > Sporo Legionistow masz, ale nie latwo bedzie Rzezniczakowi i wracajacemu po kontuzji P.Bronowickiemu przebic sie do skladu. Poza tym Wawrzyniak rywalizuje chyba z Kielbowiczem ;). Ekwueme podobno wielki talent, ale tez rzadko gral w pierwszym skladzie Legii jak pamietam. Czesciej wchodzil z lawy. I ten atak z Paulista (po przyjsciu Matusiaka i powrocie Niedzielana, wyglada na rezerwowego) i nie strzelajacym (?) goli Ivanowskim. Nie wroze wielkiego sukcesu, ale moge sie mylic. > Snoukids > Sklad lepszy od pierwszego. > SHEDOW > Kotorowski (rezerwowy), Sanchez (z Belchatowa? jesli tak, to moze wejdzie w miejsce Garguly), narazie rezerwowy i rzadko grajacy chyba. Chinyama zawieszony przez Legie i to duzy problem, bo nie wiadomo w jakiej formie bedzie i czy sie nie obrazi, jak to afrykanczycy (Kalu Uszatek) potrafia ;) > Orły Polski > Burkhart miel odejsc z Legii, bo rzadko gra. Ale chyba zostanie... na rezerwe. > Liverpool > Szałachowski wraca po kontuzji u tez ciezko bedzie mu walczyc o miejsce z Radovicem, Edsonem, czy Rogerem (chyba bedzie na srodku pomocy). Takie moje uwagi do tych skladow, ale jak napisalem wyzej, moze bledne i ci zawodnicy okaza sie objawieniem wiosny? W koncu Leo ciagle poszukuje kadrowiczow na Euro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meszna3 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 17:03 mucha - astiz, szala, kiełbowicz, pazdań, kocot - grzyb, madej - robak, sikora, micianski pozdro, niech wygra najlepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 14.02.08, 22:45 Pawełek-Lazarevski, Hajto, Lisowski- Łobodziński,Bandrowski,Kuklis,Grzyb-Matusiak (kapitan),Grzelak,Włodarczyk Ławka: Linka,Pazdan,Komorowski,Kocot,Bróż,Bodziony,Tatara co o tym myslicie Odpowiedz Link Zgłoś
trotwood001 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 02:38 Lazarevskiego mają sprzedać, Włodarczyk nie gra, a jeśli wróci Chinyama, to zanosi się, że Grzelak też rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 08:18 Ciekawy sklad. O Lazerewskiego pytali anglicy, ale wydaje mi sie, ze zostanie. Bandrowski jest niewiadoma. Niby zawodnik z Bundesligi, ale nowy, mlody i ciezko moze mu byc z wywalczeniem miejsca w Lechu. Wysoka cena tez, jak na nowego ;) Atak wg mnie dobry. Grzelak powinien grac wiecej, po zawieszeniu Chinyamy, a jak beda go omijac kontuzje, to moze nawet wlaczyc sie do walki o Euro ;) Wlodarczyk bedzie gral, bo odszedl Nunez. Jest (byl) jednak bardzo nieskuteczny, chociaz sytuacji do gola mu nigdy nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 11:55 Bandrowski mi sie wydaje ze bedzie fajny bo w prawie kazdym sparingu Lecha strzelał bramke. Włodarczyk pewnei bedzie do zmiany chciaz nie wiadomo bo Zagłębie jeszcze nie koniecznie będzie zdegradowane. Ale bede musiał zmienic Pawełka bo ma kontuzje i nie zagra w pierwszym meczu. Tylko teraz na kogo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 12:03 Oczywiscie na Muche, bo Legia miala najlepsza obrone jesienia ;) Chyba ze uda Ci sie tak przemeblowac sklad, zeby do Pawelka na rezerwe wcisnac... <hmm> tego zagranicznego (Moldawianin?) za 0,7 bo Juszczyk raczej go nie zastapi. Odpowiedz Link Zgłoś
klopsi92 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 12:13 a ja kupiłem Cabaja. Wydaje mi się być pewnym bramkarzem w pierwszej kolejce kiedy Cracovia gra u siebie z Polonią Bytom. A w Wiśle w pierwszym meczu bedzie grał własnie Juszzyk. Tak przynajmniej mówił Skorża. A to mój drugi skład: Marcin Juszczyk [Dariusz Brzostowski] Jacek Kowalczyk Łukasz Skrzyński Grzegorz Baran [Marcin Komorowski] [Przemysław Kocot] [Adam Marciniak] Wojciech Łobodziński Edson Tomasz Bandrowski Tomasz Wróbel [Krzysztof Bodziony] [Karol Drej] Adrian Sikora Paweł Brożek [Rafał Bałecki] Remigiusz Sobociński Ci w mawiasach to rezerwa Brożek Kapitan, aaa i jeszcze w tamtym pierwszym składzie zmieniłem Matusiaka na Brożka bo Skorża mówił coś o Matusiaku ze nie jest jeszcze w optymalnej formie wiec atpie czy wystąpi od pierwszej minuty, a jeszcze jak będa mieli moze ustawienie jednym napastnikiem to juz w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 15:46 do przemek.22 po pierwsze: taka z nich najlepsza obrona, jak z koziej d**y trabka... najslabsze druzyny im gole z niczego zdobywaly... poza tym to spojrzmy na liczbe porazek legii... 4... czyli jakby nie bylo jak juz tracili gole to takie najwazniejsze... to ma byc najlepsza obrona? po drugie: teraz obrona legii sie troszke posypie... hehe... choto ma nie grac do konca sezonu, ktos tam jeszcze narzekal na cos i tez ma nie grac... "super"obrona legii sie sypie... bez choto ta obrona to nic jak sito... posypia sie gole... a po trzecie: mucha... co on potrafi... nic... nawet polakiem nie jest :p a po czwarte: raczej bedzie grał Juszczyk, bo juz kiedys (w poprzedniej rundzie) raz Pawełek nie mogl grac i zastapil go wowczas wlasnie on, a Cebanu to taki naprawde zapasowy raczej jest... :) on juz siedzi w tej wisle od kilku lat i na razie nie pamietam kiedy wystapil w meczu wisly... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 15:51 poprawka: mialo byc: to nie najslabsze druzyny im gole zdobywaly... Lech, Korona, Wisła... o czym to swiadczy? ze ta obrona wcale taka dobra nie jest, bo bornic bramki przed "sredniakami" to zaden problem, gorzej z lepszymi druzynami - tego nie potrafia... Odpowiedz Link Zgłoś
meszna3 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 16:54 Może to i prawda co mówisz ale warto zaryzykować. W ostatnich edycjach czołowe miejsca zajmowały drużyny w których defensywa była złożona z jednej drużyny. Więc warto zbudować całą defensywe np. z legi bądź wisły (choć na tą przynajmniej na początku nie starczy raczej funduszy). Drużyną, która może tracić mała bramek, a której defensywa nie jest zbyt droga może być w tym sezonie także korona. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 15.02.08, 18:38 Wiecej jest jednak w lidze sredniakow, niz takich dobrych druzyn ;) Legia stracila najmniej goli i najlepsza obrone ma! Inna sprawa, ze malo goli strzelaja, a zero z tylu odbija sie wyraznie na punktacji dopiero po zwyciestwie druzyny. A co potrafi Pawelek? Nie wiele wiecej od Muchy, do kadry mu daleko ;) Strata Choto nie powinna byc az tak dotkliwa, bo moga wcisnac na srodek Szale, Rzezniczaka, czy nawet Wawrzyniaka chyba. Grywal tez Augustyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Do Przemka i Masterpablo 15.02.08, 17:11 Przemek jakie zawieszenie Chinyamy? Chyba by cos pisali na legialive lub gdzies indziej? Masterpablo - Cebanu jest bramkarzem Wisły od lata... ciekawostka jest to ze zna 5 jezykow liczac polski ktorego sie uczy, jego ojciec jest prezesem mołdawskiej federacji pilki noznej a on gra w reprezenacji U20 (ciekawe czy mu zalatwił), a co do Juszczyka to nie wiem czemu wy wszyscy mu nie ufacie, jest dobry nawet ponad przecietny poziom ligowy np. Widzial ktos skrot ze sparingu jakiegos? Juszczyk gra tam bardzo dobrze a z Sofia to gral wysmienicie takie pilki wyciagal jakich by sie zaden bramkarz nie powstydzil, niektore interwencje to stadiony swiata normalnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 ChiNYAMA zagra 15.02.08, 18:45 Troche przekrecilem, a moze to redakcja telegazety gdzie to przeczytalem ;) Znalazlem jednak to zdarzenie na gazeta.pl www.sport.pl/pilka/1,70994,4893652.html Chinyama zostal wyrzucony z treningu, a wydawalo mi sie, ze zawieszony... Ale widac juz sodowka odbija powoli (?) Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Moje składy 16.02.08, 13:31 Drużyna "Gwiazdy Ligi" : Marcin Cabaj (C)- Piotr Polczak, Łukasz Tupalski, Przemysław Kulig - Wojciech Łobodziński, Dariusz Pawlusiński (lub Arkadiusz Baran który będzie grał częsciej), Edson, Arpad Majoros - Takesure Chinyama, Paweł Brożek, Hernan Renfigo Rezerwowi : Michal Pesković, Michał Pazdan, Jakub Dziółka, Przemysław Kocot, Karol Drej, Krzysztof Bodziony, Kacper Tatara Drużyna "Orange Ekstraklasa" : Marcin Cabaj - Jakub Rzeźniczak, Adam Kokoszka, Inaki Astiz Ventura, Dariusz Dudka - Wojciech Łobodziński(C), Arkadiusz Baran, Jerzy Brzęczek, Arpad Majoros - Tomasz Zachorski, Tomasz Moskała Rezerwowi : Michal Pesković, Piotr Polczak, Michał Pazdan, Maciej Sadlok, Karol Drej, Marcin Bojarski, Bartłomiej Dudzic Drużyna "Gwiazdy Ekstraklasy" : Marcin Juszczyk - Jakub Rzeźniczak, Wojciech Szala, Arkadiusz Głowacki, Guedes De Lima Cleber, Piotr Polczak - Paweł Nowak, Roger Guerreiro (C) - Dawid Jarka, Bartłomiej Grzelak, Marcin Bojarski Rezerwowi : Ilie Cebanu, Michał Pazdan, Maciej Sadlok, Karol Drej, Łukasz Skrobacz, Kamil Karcz, Kacper Tatara Proszę o szczerą ocene tych składów, a nazwy są takie głupie bo system jest taki jaki jest i nie chciał zaakceptować moich nazw które kiedyś akceptował. I to jest też tak zrobione że 1 skład (Gwiazdy Ligi) powinien najwiecej zapunktowac, drugi (Orange Ekstraklasa) To taka moja druga opcja, a trzeci jest dla tych ktorzy sa tez dobzi ale nie znalazlem dla nich miejsca w głownym składzie (Gwiazdy Ligi), ani "w rezerwie" (Orange Ekstraklasa)z różnych powodów (np. cena np. Guedes De Lima Cleber czy Roger Guerreiro) Jak ktoś zdołał przeczytać ten dosyc długi post to pozdrawiam, Bigi Odpowiedz Link Zgłoś
swidur4 Do wszystkich 16.02.08, 16:11 Mam wrażenie, że gracie w grę, która się nazywała "Wygraj Ligę" i polegała na wysyłaniu kuponów. Wtedy nie można było robić zmian - przynajmniej na początku, teraz można i kosztują tylko -1. Jeden nieźle kombinuje ale nie powiem, który bo nie chce podpowiadać rywalom. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Moje składy 18.02.08, 22:34 Widac fan Cracovii chyba jestes ;) >> Drużyna "Gwiazdy Ligi" Cabaj na kapitana sie raczej nie nadaje, bo Craxa gole chyba powinna tracic (za duzo obrony od nich), wiec rzadko bedzie punktowal 4-5 pkt. Przerzucil bym "K" na Brozka ;). Pawlusinski powinien grac, bo jest prawym pomocnikiem, a Baran chyba defensywnym, wiec ich pozycje sie nie dubluja na boisku, moga grac obaj. >> Drużyna "Orange Ekstraklasa" (wg mnie, ta druzyna bedzie najlepsza) Rzezniczak i Kokoszka nie maja pewnego miejsca w skladzie. Pewniejszym kapitanem wydaje mi sie Dudka, bo Wisla powinna grac na zero z tylu, a on czasem nawet trafia gola. >> Drużyna "Gwiazdy Ekstraklasy" Dwoch rezerwowych bramkarzy. Podobno sezon ma zaczac Juszczyk, ale w 2-3 kolejce pewnie trafi na lawe. Przeplaciles rezerwowego br. (najpewniejszy z tanich wydaje sie Linka). Reszta dobra, nawet bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Re: Moje składy 18.02.08, 22:47 Dzieki za ocene. HeH jestem kibicem Wisły, mam nawet karnet ale do Pasiakow nic nie mam... Co do oceny to to jest skład tylko na tę kolejke, wiec duza ilosc pasow stac ze graja u siebie z Polonia Bytom i licze w tej kolejce na zero z tyłu, i u Cabaja 6x2=12 wiec nawet duzo. Drugi sklad tez jest na ta kolejke, Dudka moze nie grac wiec pewnie jeszcze zmienie... A Wislacy beda kapitanami pozniej bo w Kielcach trudno jest zagrac na zero z tyłu... Rzezniczak gral w sparingu w ktorym jak Urban twierdzil grala jedenastka na lige wiec bedzie gral i Legia ma wiekszr prawdopodobienstwo od Wisły na zero z tyłu... Jesli chodzi o to ze przepłaciłem rezerwowego to zrobiłem to bo po ostatnich fantastycznych wystepach Cebanu postanowiłem się zabezpieczyć bo Skorża mówi "Prawdopodbnie" a ja na takim prawdopodobnie w tewj grze sie pare razy przejechalem... Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Moje składy 20.02.08, 23:53 Z każdym twoim postem, który czytam przekonuje się, że jesteś wogóle nie zorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecpio Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 14:32 Czesc, Pio United: Juszczyk (r: Gostomski) - Hajto, Rzeźniczak (moze zmienie), Diaz (r: Kocot,Orłowicz,Szyszka)- Zienczuk (k), Łobodzinski, Tomasz Nowak, Cezary Wilk (r: Drej,Bodziony) - Robak, Matusiak (moze zmienie ale mało mam kasy na Pawła B.), Rengifo (r: Zawodzinski) - co sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 21:25 Niezly sklad, ale warto pomyslec nad zmiana Matusiaka (nic nie sugeruje ;)), bo ostatnio na stronie PN wypowiadal sie, ze od trenera ma wiecej zadan defensywnych i wyglada na to, ze nie on bedzie glownym strzelcem Wisly na wiosne. Poza tym ciekawie wyglada ten sklad. Nowi Rzezniczak (malo gral) i Diaz powinni wywalczyc miejsca w skladach. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecpio Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 09:42 Tak, ale biorąc pod uwagę to: wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=17154 (możliwy brak Pawła i Niedzielana w Kielcach) oraz to, że wymiana Matusiaka na Brożka to tylko -1 pkt. a po zrobieniu 50 mam mieć na to kase, robi z Matusiaka pewniaka na 1. kolejke i na punkty oczywiście. Tak czy siak stawiając na Zienia automatycznie muszę zrezygnować z Brożka w pierwszej kolejce (nawet duet Żurawski-Frankowski na wiosnę 2005 był tańszy...) :) Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kleber133 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 18:19 Wojciech Kowalewski Jakub Wawrzyniak Adam Kokoszka Tomasz Hajto Wojciech Łobodzinski Marcin Kaczmarek Tomasz Bandrowski Miroslav Radović Marcin Robak(K) Hernan Rengifo Trigoso Tomasz Zahorski I jak dobry? może coś zmienić? :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 20:20 nie bede ocenial jeszcze ojcapio bo jego skład może ulec zmianie, ale ocenienie klebera. Kowalewski w meczu z Wisła będzie miał trudno, no i on jest nie wiadomo... Wawrzyniak nie ma miejsca w głownym składzie na rzecz Kiełbowicza więc proponuje Kiełbowicza za niego. Kokoszka tez jest nie pewny, ja mam go w 2 zespole, jak na obronce Wisły bardzo tani. Hajto walczak mysle ze zapunktuje, dobry wybor. Łobo gra dobrze w sparingach musi sie zgrac ale to dobry wybor bo cena straszna nie jest. Musze sie przyznac ze Kaczmarka nie znam ;/ . Bandrowski to nie wiadoma i nie wiem czy aby napewno bedzie mial takie pewne miejsce w składzie, ale ryzyko sie w tej grze oplaca... Radovic nie ma juz konkurenta w postaci Grosickiego i bedzie zelaznym prawoskrzydlowym Legii, dobry wybor. Robak to Robak raz strzeli Hat tricka a raz nie strzeli nic ale jest to jeden z lepszych napastnikow w lidze. Hernan tez bedzie punktowal napewno. Zahor ma trudne zadanie ale gra u siebie, a Lech na wjazdach jest słabszy. Pozdrawiam i zachecam do oceniania moich składów. Bigi1906 Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 21:22 bigi1906 napisał: > Musze sie przyznac ze Kaczmarka nie > znam ;/ . Bandrowski to nie wiadoma i nie wiem czy aby napewno > bedzie mial takie pewne miejsce w składzie, ale ryzyko sie w tej > grze oplaca... > Robak to Robak raz strzeli Hat tricka a raz nie strzeli nic KACZMAREK mial krotki epizod w repr. Polski, trafila mu sie jedna bardzo dobra runda, gdy regularnie asystowal rok, czy 1,5 roku temu. Dzisiaj w PS wyczytalem, ze BANDROWSKI dobra gra w sparingach wywalczyl sobie miejsce w wyjsciowym skladzie, wiec grac bedzie. A jesli chodzi o ROBAKa, to bardziej ten opis z hattrickiem pasuje mi do Jarki, ktory albo strzelal po kilka goli, albo wcale ;) ROBAK z EDIm powinni tworzyc dobra pare w Koronie i troche goli zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 19.02.08, 21:28 Bardzo dobrze sie prezentuje, ale na papierze ;) Kowalewski powinien byc dobry, ale narazie jest niewiadoma. Wawrzyniak zacznie na lawie, nie wiadomo co z Kokoszka. Sadze ze powinien wchodzic przynajmniej z lawki, ale pierwsze 2-3 mecze moze grac na prawej obronie za Baszczynskiego, bo tak gral w ktoryms sparingu. Reszta skladu bez zastrzezen :) Odpowiedz Link Zgłoś
gasiorek05 kleber133 20.02.08, 23:26 Wawrzyniak chyba nie zmiesci sie do skladu na poczatek sezonu,chyba ze zagra na innej pozycji. Kokoszka moze byc wygryziony w ostatniej chwili przez Baszczynskiego,a na srodku na pewno nie zagra. Bandrowski wrocil za granicy,a ci pilkarze w pierwszym sezonie graja roznie. Zahorski moze byc znow w cieniu Jarki ale gra w kadrze zobowiazuje. Reszta wporzadku Odpowiedz Link Zgłoś
gasiorek05 Bor Debno 20.02.08, 13:00 Cabaj - Kielbowicz, Cleber, M.Adamski, Tupalski - Giza, Lobodzinski, C.Wilk - Matusiak, Robak, Janoszka Komentarze mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Bor Debno 20.02.08, 15:18 Giza - chyba rezerwowy, ale napewno z szansa na gre C.Wilk - chyba rezerwowy Atak swietny. Matusiak przy kontuzji Brozka, wyrasta na strzelca przynajmniej w pierwszym meczu. Robaka ocenialem wczesniej, moze byc objawieniem ligi. Janoszka super snajper w sparingach (4 mecze i w kazdym gol, z tego co widzialem), ale sam jakos nie moge sie do niego przekonac (stawiam na Fabusa). Adamski - nie wiem czy z Ruchu, czy z ŁKS-u, ale jakos mnie nie przekonuje (za podobna cene jest Diaz z Wisly). Reszta OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Bor Debno 21.02.08, 12:12 Giza - pierwszy skłąd C.Wilk - pierwszy skład Nie słuchaj go. Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Re: Bor Debno 20.02.08, 16:41 Ogolnie sklad jest dobry. Ale mam jedno zastrzezenie... nie oplaca sie miec kazdego obronce z innego klubu, bo jest malutkie prawdopodobienstwo ze wsztscu zachowaja czyste konto. Ja mam taki sposob ze zawsze wybieram dwa kluby z najwiekszym prawdopodobienstwem ze nie straca bramki i z tych klubow wybieram obroncow. Odpowiedz Link Zgłoś
lewkow10 Dream Team 20.02.08, 13:53 Przyrowski,Brzostowski - Dudka,Kiełbowicz,Mynar,Pazdan,Dziółka, Kocot - Łobodziński,Murawski,Giza,Pietroń,Kostrubała,Karcz - Pawłowski,Rengifo,Nowak,Truszkowski ustawienie 3-4-3 i co zatkało? copyright-lewkow10 Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Dream Team 20.02.08, 15:24 lewkow10 napisał: > Przyrowski,Brzostowski - Dudka,Kiełbowicz,Mynar,Pazdan,Dziółka, > Kocot - Łobodziński,Murawski,Giza,Pietroń,Kostrubała,Karcz - > Pawłowski,Rengifo,Nowak,Truszkowski ustawienie 3-4-3 > i co zatkało? Ani troche :) Mynar 0 goli i chyba asyst, malo przekonujacy. Giza - rezerwowy (chyba), ale wchodzacy. Jesienia bardzo nieskuteczny. Pietroń - malo gral jesienia, ale moze z braku Łobo blizej mu bedzie do skladu. Pamietam jak blysnal hattrickiem w jednym meczu, ale to wszystko z czego go zapamietalem. Pawlowski - podobnie jak Tuzimek, uwazam ze powinien zrobic postepy, ale czy bedzie gral w ataku, czy na skrzydle? (grywal na boku pomocy) Nowak - moze strzeli, moze nie. Jak ktos ma byc pewnym snajperem w Belchatowie, to powinien byc Nowak. Wiosna zobaczymy czy sie sprawdzi, czy jednak jego gwiazda wygasla. Odpowiedz Link Zgłoś
kleber133 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 17:10 A to Mój drugi skład: Sebastian Przyrowski Arkadiusz Głowacki Jakub Rzezniczak Marcin Kowalczyk Wojciech Łobodzinski Radoslaw Majewski Grzegorz Bonin Henry Quinteros Piotr Reiss(K) Edi Andradina Carlo Costly Molina Nie jestem pewny co do Bonina i Quinterosa... Jeśli kros jest chęty do oceny mojego składu to Smiało :P.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gasiorek05 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 19:55 Do Glowackiego nie jestem przekonany,bo on nie punktuje za duzo indywidualnie,a kosztuje dosyc duzo. Kowalczyk znow przeciwnie- gra ofensywnie,ale Belchatow ma druzyny z czolowki na poczatek wiec z nim bym sie wstrzymal.Co do formy Reissa i Quinterosa i calego lecha nie jestem przekonany,ale to solidni gracze.Bonina zostaw bo ma potencjal i gra w mocnym zespole.Reszta ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 20.02.08, 20:18 BONIN - zostaw, bo czasem potrafi blysnac. QUINTEROS - moze sie nie miescic w wyjsciowym skladzie, bo pewniakiem jest Bandrowski. REISS to pewny od kilku lat zawodnik i filar Lecha. Chociaz ostatnio byl kontuzjowany, to ja tez stawiam go na kapitana (krol asyst i dobry strzelec) ;) MOLINA - nie przekonuje mnie jakos. Podobnie jak Nowak, mial swoje 5 minut, ale pozniej zgasl. Moze na wiosne, cieplejszy klimat bardziej mu posluzy i wroci do formy ;) MAJEWSKI - jakos mnie nie przekonuje. Ze dobry zawodnik, to wiadomo, ale czy przeklada sie to na punkty? Strzelil 2 gole jesienia, ale na liscie asyst juz go nie ma. Moze na wiosne bedzie lepszy, bo walka o Euro trwa :) GŁOWACKI - indywidualnie nie jest bardzo przydatny, postawil bym na Dudke i jakiegos rezerwowego, ktory ew. zastapi go w pierwszym meczu KOWALCZYK - OK, ale caly czas interesuje sie nim Dynamo Moskwa. Ci ktorych nie skomentowalem, znaczy bez zastrzezen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 07:32 Ja z kolei w jednej z drużyn mam tak: 4:5:1 JUSZCZYK SZALA KIKUT KIEŁBOWICZ ALUNDERIS ŁOBODZIŃSKI SOBOLEWSKI GIZA GOŁOŚ ZAJĄC RENGIFO A w innej tak: 3:5:2 JUSZCZYK PAPECKYS DUDEK ALUNDERIS ZIEŃCZUK ŁOBODZIŃSKI BANDROWSKI KŁODAWSKI DANCH MATUSIAK BROŻEK Oceńcie proszę, no i co z tym Brożkiem....???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 08:59 1 druzyna: Obrona niezla, powinni punktowac. Troche ryzykowny KIKUT, bo Lech od lat traci duzo goli, ale ma ciag na bramke i moze jakies asysty zaliczyc. GIZA chyba rezerwowy, ale cos tam bylo z Vuko (kontuzja mala?) i moze jednak pogra wiecej. Reszta pomocy OK. RENGIFO samotny w ataku, nie bardzo mi pasuje. W Lechu cala robote w ataku robi Reiss, czasem poda do Rengifo, czasem do Pitrego. Ale punkty powinny chyba byc, w koncu Renifer 6 czy 8 goli strzelil jesienia. 2 sklad: PAPECKYS nie znam i sam sie zastanawiam, kto bedzie gral w obronie Gornika, bo maja tam duzo niezlych zawodnikow. Reszta powinna w miare wypalic. KLODAWSKI nie zalapal sie wczoraj do kadry na mecz Pucharu Ligi, chociaz jesienia grywal w lidze. DANCH powinien wiecej grac, po odejsciu Bukalskiego. Atak mocny, ale tez drogi. 2 zawodnikow z jednego klubu i nie wiadomo jak sie podziela golami ;) Z Brozkiem bedzie wiadomo pewnie jutro, a moze nawet w sobote bo Wisla gra dopiero w niedziele. Mysle ze zagra, bo od wtorku (kontuzja) ma sporo czasu zeby sie wyleczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejzimmer Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 13:26 system gry 1-4-4-2 Krzysztof Kotorowski 1,8 mln zł Krzysztof Pilarz 1,5 mln zł Piotr Bronowicki 1,5 mln zł Adam Kokoszka 1,2 mln zł Dariusz Dudka 2,4 mln zł Marcin Kikut 2,2 mln zł Arkadiusz Czarnecki 0,5 mln zł Ariel Jakubowski 1,0 mln zł Hermes 1,8 mln zł Konrad Gołoś 1,9 mln zł Maciej Scherfchen 1,6 mln zł Rui Miguel 1,8 mln zł Marcin Kokoszka 1,0 mln zł Krzysztof Janus 0,3 mln zł Tomasz Moskal 0,9 mln zł Mariusz Ujek 1,2 mln zł Marcin Robak 2,6 mln zł Łukasz Janoszka 0,8 mln zł Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 15:22 Przemek Wisła gra jutro, a dziś powinni podac kadre więc będzie wiadomo. Watpie zeby bral Brozka na ławe, albo zagra albo w ogole nie pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 15:45 A ja mysle, ze na lawe go wezmie, bo Niedzielan jeszcze nie gra, wiec zostaje Paulista i Kmiecik. Jeden z nich chyba bedzie gral u boku Matusiaka. Chociaz faktycznie na lawie Brozek nie bedzie przydatny, bo albo jest zdolny do gry od poczatku, albi nie ma sensu narazac go na kontuzje wpuszczajac z rezerwy. Faktycznie Wisla gra juz jutro (piatek). Wczesniej gdzies czytalem, ze w niedziele ze wzgledu na transmisje w C+ ale widac cos przemeblowali. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 BROZEK nie zagra! 21.02.08, 16:18 Jest juz oficjalna informacja. www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=3377 Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 15:54 Ladny sklad Ci sie udalo ulozyc, ale lepiej wytypowac 11-13 pilkarzy, a reszta jako latajdziury w skladzie, bo przynajmniej druzyna bedzie konkretna ;) > Krzysztof Kotorowski - nie latwa rywalizacja z Dolha o miejsce w skladzie, poza tym Lech traci sporo bramek, wiec rzadko beda dostawac dodatkowy punkt za zero z tylu > Krzysztof Pilarz - zdecydowanie do zmiany. Raczej nie ma szans na gre w Odrze, bo juz podpisal kontrakt z Ruchem (wazny od lipca). Chyba ze uda sie Ruchowi zalatwic wypozyczenie o co sie staraja, ale i tak bedzie mial tam konkurencje w postaci Mioduszewskiego. > Piotr Bronowicki - chyba pewniak na lawe. Nie jest przewidziany do gry w pierwszym skladzie (Rzezniczak, Szala, Astiz, Kielbowicz), poza tym wraca po kontuzji i nie wiadomo jak bedzie z forma. > Maciej Scherfchen - podobnie jak Pilarz, pewniak do zmiany, ale tym razem ze wzgledu na kontuzje przez ktora w ogole nie zagra wiosna. > Tomasz Moskal - bedzie mial duza konkurencje w Gorniku, zwlaszcza za doszedl (dojdzie) teraz jeszcze kamerunski napastnik (nie, nie chodzi o Etoo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gasiorek05 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 12:50 Zmieniaj lelpiej szybko Scherfchena bo ma powazna kontuzje,Dudka i Bronowicki w pierwszej kolejce nie zagraja. Na bramkarzy dobry pomysl ale raczej nie na tych. Kotorowski ma duza konkurencje a Pilarz nie wiadomo gdzie bedzie gral Odpowiedz Link Zgłoś
wilk09 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 21.02.08, 20:06 klub:wilków prezes:wilk ustawienie:1-3-5-2 PIERWSZA JEDENASTKA: BR.J.MUCHA OB.W.SZALA OB.M.SZYSZKA OB.I.ASTIZ VENTURA PO.EDSON PO.M.RADOVIć PO.M.CANTORO PO.A.VUKOVIć PO.M.RYBUS N.P.REISS N.H.RENGIFO TRIGOSO REZERWA: BR.M.Gostomski OB.T.BALIGA OB.T.MIDZIERSKI OB.A.ORłOWICZ PO.C.WILK N.K.JANIK N.G.KUśWIK Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf Mój skład 22.02.08, 11:17 Marcin Juszczyk Adam Kokoszka Jakub Rzeźniczak Tomasz Hajto Wojciech Łobodziński Piotr Kuklis Radosław Sobolewski Rafał Murawski Radosław Matusiak (K) Tomasz Zahorski Marcin Robak Proszę o ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecpio Re: Mój skład 22.02.08, 11:52 Juszczyk - poki co ok ale jak wroci Pawelek to musisz sprzedac Rzezniczak, Hajto ok. z nadzieja na punkty za gole i asysty, w pierwszej kolejce nie liczyłbym na Kokoszke, po prostu Skorza, moim zdaniem, nie bedzie mial "wolnej" zmiany na niego, bo bedzie sprawdzal diaza, lobodzinskiego a i matusiak pewnie nie dogra meczu do konca. Poki zdrowi sa baszczu, głowa i cleber to kokoszka ławkuje... Pomoc fajnie wyglada ale u Beenhakera w kadrze, w lidze mozna miec za ta sama cene berdziej punktujacych pilkarzy, ale obym sie mylil bo sklad ciekawy. Co do napadu to nie mam zastrzezen, chociaz jako kibic Wisły wolalby zeby robak w pierwszej kolejce nie zapunktowal za wysoko :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf Re: Mój skład 22.02.08, 12:02 Kokoszkę sprzedałem, a zamiast jego kupiłem Macieja Stolarczyka, wystarczyło mi na niego kasy, bo wcześniej całej nie wykorzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Mój skład 22.02.08, 18:26 butch.bmf napisał: > Marcin Juszczyk > > Adam Kokoszka > Jakub Rzeźniczak > Tomasz Hajto > > Wojciech Łobodziński > Piotr Kuklis > Radosław Sobolewski > Rafał Murawski > > Radosław Matusiak (K) > Tomasz Zahorski > Marcin Robak > A ja licze na Kokoszke :). W pierwszej kolejce zagra, bo Baszczynski po kontuzji bedzie na lawie. Pozniej bedzie mu trudno, ale jakby nawet wchodzil z lawy, to punkty bedzie kosil ;) Zaskoczyl mnie brak Diaza w skladzie, a na jego pozycji (LO) Piotr Brozek. Tak sie nim zachwycali w Wisle, ale widac jego klasa starcza chyba tylko na miejsce solidnego (?) rezerwowego. Sklad dobry, nie przekonuja mnie tylko Kuklis, bo Widzew w dole tabeli i za duzo nie strzela i Murawski, ale on czasem trafi, czasem asystuje, moze bedzie punktowal. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Mój skład 22.02.08, 18:41 Prezentuje moja najmocniejsza (na papierze) druzyne. Ciekaw jestem, co o nich sadzicie ;) Marcin Juszczyk Ariel Jakubowski, Adam Kokoszka, Łukasz Tupalski, Piotr Polczak Marek Zieńczuk (K), Wojciech Łobodziński, Łukasz Garguła, Piotr Piechniak, Maciej Iwański Tomasz Moskała Poszedlem za rada trenera Michniewicza (oraz przejrzalem statystyki) i postawilem na pomocnikow. W obronie i ataku Cracovia, bo na poczatek rundy maja nienajlepszych rywali i licze ze uzbieraja punkty na sponsora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_kangus czy jestem zarejestrowany w wygraj ligę 22.02.08, 12:28 Mam prośbę czy jestem zarejestrowany w Wygraj ligę? Odpowiedz Link Zgłoś
ceyvol Re: czy jestem zarejestrowany w wygraj ligę 22.02.08, 15:41 a rejestrowałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 16:38 Ciekawe co powiecie o tym :) Siłą mojego zespołu jest obrona. Kowalewski - Kuś, Skerla, Hernani, Cleber, Bednarek - Bonin, Haliti, C.Wilk - Sikora, Reiss Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 18:28 Sila Twojego zespolu jest nie obrona, a Korona ktora pierwsza kolejke gra z Wisla i latwo jej nie bedzie. Wisla nawet mocno oslabiona wydaje sie bardzo mocna. Obrona w przekroju calego sezonu powinna zdobywac punkty, a Edi i Robak z przodu powinni gwarantowac gole i zwyciestwa, czyli punktow moze byc sporo. Pomoc i atak dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek555 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 19:04 Dla zabawy tez podam swoj sklad.Ciekaw jestem jak specjalisci mi go oceniom Jusczyk-kulig,tupalski,polczak,kokoszka-boguski,lobodzinski,majoros- moskala,janoszka,matusiak K W razie potrzeby mam tez grajacych rezerwowych,ale nimi nie będe się chwalil Ps To jest 1 z 5 składów jakie mam.Zawsze robilem gora 2 sklady, ale jak regulamin tego nie zabrania(choc bym wolal zeby nie bylo to mozliwe)to tym razem zrobilem wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 19:20 przemek555 napisał: > Dla zabawy tez podam swoj sklad.Ciekaw jestem jak specjalisci mi go > oceniom > Jusczyk-kulig,tupalski,polczak,kokoszka-boguski,lobodzinski,majoros- > moskala,janoszka,matusiak K Sklad 90% krakowski widze ;). Jedyny drobny problem, to Boguski ktory moze dzisiaj zagra, ale jak wroci Brozek, to czeka go lawa. Obrona Craxy powinna punktowac w pierwszych 3-4 kolejkach, bo maja latwych przeciwnikow. Ciekawe kogo masz na rezerwie, ze sie nie chcesz chwalic, bo sklad wydaje sie dosyc tani narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigi1906 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 22.02.08, 19:58 Twoj sklad ma ta obrone co ja wiec w moim toku myslenia jest idealny... Podsunoles niezly pomysl "na kiedys" Boguski najczesciej gra w ataku a jest pomocnikiem wiec bedzie punktowal jak pomocnik 5 pkt za bramke itp. Skład bardzo, bardzo podobny do mojego, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianin Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 23.02.08, 00:41 Powiem tak....Kto stawił na Wisłę to lekko sie przejechał.Ja na szczeście miałem tylko Łobo a w kokoszke było raczej trudno trafić.po składach w lidze już widzę,że duzo osób wierzyło w Matusiaka...hmm,no cóż;) Ciekawe,czy spełnią sie moje prognozy,że niespodziewanie Cracovia może byc najlepiej punktującą druzyną w tej kolejce... Liga Browarów kod:101611903 l.graczy:123 Odpowiedz Link Zgłoś
seba.goraldwa Re: Tutaj piszcie swoje sklady!!PILNE 23.02.08, 23:21 Ziomki ma takie skład: Gibon Kuś Astiz(K) Hajto Lisowski Murawski Sobolewski P. Biskup Łobodziński Chinyama Nowak Dawid Proponujcie zmiany ewentualne: Bo nie naciachalem wielu pkt.35 THE RED DEVILS;) kapitan to wielki bład...dajcie pomysła kogo za biskupa i alternatywy na napad bo Nowak jest spoko, ale strzela żadko(tylko że 2, 3 w meczu)wiec czekam az to nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiogrosso1 Re: Tutaj piszcie swoje sklady!! 24.02.08, 01:09 Osadnik Przyrowski -Kopył Dudka Astiz Kuś Rzeźniczak Pavlenda -Pazdan Łobodziński Vuko Pawlusiński Danch -Cueto -Cetnarski Robak -Janoszka -Bałecki -Kononowicz Osadnik2(już tylko 1. skład, żeby nie ujawnić wszystkiego ;) Mioduszewski Pavlenda Baran Astiz Dudka Kuś Roger Straka Majoros Trigoso Janoszka Osadnik3 Mucha Dudka Kuś Diaz Sretenović Rzeźnik Łobo Pawlusiński Edson Trigoso Janoszka tak btw. 'porównywać, a nie poruwnywać' xP Odpowiedz Link Zgłoś