Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PIOTR FRONCZEWSKI (!!!) W REPREZENTACJI ...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:43
    W pomeczowym komentarzu retansmisji meczu Armenia-Polska w TVP2 Włodzimierz
    Szaranowicz tak się zapędził w potoku bzdur i nonsensownych wypowiedzi, że
    pomylił Piotra Świerczewskiego z Fronczewskim !!! Prawie połknąłem papierosa ze
    śmiechu. Taka żenada, a Wdowczyk, który z nim rozmawiał nawet nie załapał, że
    Włodziu dał plamę. Boże, dlaczego Tomasz Zimoch nie może komentować meczów w
    telewizji ?
    Obserwuj wątek
      • marcini Re: PIOTR FRONCZEWSKI (!!!) W REPREZENTACJI ... 07.06.01, 00:06
        Bo nie ma tak medialnej twarzy jak Darek "Żabie Oczko" Szpakowski ;-)))
      • Gość: zbyszko Re: PIOTR FRONCZEWSKI (!!!) W REPREZENTACJI ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 03:11
        to chyba nie słyszałeś jak dziś zimoch dawał do pieca ;)) -on nie może być w tv

ja oglądałem mecz w armenia tv i dalem sobie wokal zimocha do kompletu...

qrde, ludzie, takich porównań nie znajdziesz u sienkiewicza, hugo, i
        orzeszkowej razem wziętych... koleś tak zapodawał , że aż moja mama przyszła
        słuchać i nie mogła sie oderwać.. nawet nie umiem powtórzyć... leci jeden
        ormiaszka z piłką a ten mowi że tak biegnie bo jest waleczny jakgdyby trenował
        piłkę gdzieś w jednostce wojskowej w nagornokarabachu.. albo że engel jak
        profesor a piłkarze studenci ale nie zawsze spełniający oczekiwania(oczywiście
        to ogromny skrót - on te myśli niesamowicie rozwijał).. i tak trajkotał nonstop
        aż mu prąd wyłączyli ;))) znaczy coś się zyebało i potem podobno przez telefon
        nadawał..
        a potem jak była zadyma to myślałem że mi z głośnika wyskoczy tak sie
        podjarał.. i co chwila "no ale co tam robi kryszałowicz??" "no ale co tam robi
        majdan?? no zupełnie tego nie rozumiem"

dlaczego nie jest w tv???? -to proste, on jest lepszy niż obraz;) za duża
        konkurencja by była;)
      • Gość: kibic_1 Re: PIOTR FRONCZEWSKI (!!!) W REPREZENTACJI ... IP: 128.163.239.* 07.06.01, 03:26
        Sluchajcie, jak to sie stalo, ze w jednym miejscu - redakcji sportowej TVP -
        zebralo sie tyle miernot? Czy dlatego, ze ciagnie swego do swego? Te palanty
        ciagna tam niezly szmal (Szpaku 10 tys/mies piec lat temu, dzis pewnie + 5tys),
        a w zamian wciskaja narodowi totalna durnote. Szpaku zawsze szybciej mowi niz
        mysli, a reszta wcale nie odstaje. Czy na te bande skretynialych darmozjadow
        nie ma zadnego bata?
      • lhp Re: PIOTR FRONCZEWSKI (!!!) W REPREZENTACJI ... 07.06.01, 08:28
        To bylo mocne, jescze Szpaku, ktory mowil, ze polacy sa zmeczeni meczem z
        armenia ;-]]]

Pzdr
        • Gość: campo Re: PIOTR FRONCZEWSKI (!!!) W REPREZENTACJI ... IP: 212.244.177.* 07.06.01, 09:06
          :))))))Mocne zbyszko!!!:))))
      • Gość: diablo Re: PIOTR FRONCZEWSKI (!!!) W REPREZENTACJI ... IP: 195.205.156.* 07.06.01, 09:33
        w wykonaniu Szpaka dobry byl jeszcze wczoraj "wysilek submaksymalny" i "uzupelnianie pierwiastkow sladowych" hie hie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka