emusia 26.08.03, 19:01 w programi nic nie pisza. w studio sport mistrzostwa w lekkoatltyce. to ja jak głupia czipsy nawet kupiałm, a nic nie zobaczę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b o nadziei i tajnej broni IP: *.biaman.pl 26.08.03, 19:03 emusia napisała: > w programi nic nie pisza. w studio sport mistrzostwa w lekkoatltyce. to ja > jak głupia czipsy nawet kupiałm, a nic nie zobaczę??? wczoraj mowili, że ma być w "dwójce". Głowa do góry - mecz busi myć, tzn. musi być! (Paszulewicz - czarny koń Kasperczaka) prowadzi odrębne przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: o nadziei i tajnej broni 26.08.03, 19:13 to na razie przestaje jeść te czpisy i zostawie je na później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: o nadziei i tajnej broni IP: 217.153.81.* 26.08.03, 19:21 Jak ci zabraknie czipsów to zapraszqam do mnie ,razem obejrzymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: o nadziei i tajnej broni 26.08.03, 19:44 będziemy się mogli ewentualnie pocieszac gdyby tfu tfu tfuuu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: nie będzie meczu w TV? IP: *.ipt.aol.com 26.08.03, 19:39 > jak głupia czipsy nawet kupiałm, a nic nie zobaczę??? Cipsy bez piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: nie będzie meczu w TV? 26.08.03, 19:44 piwo juz mi sie mrozi w ldowce. czipsow tylko nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: nie będzie meczu w TV? IP: *.man.polbox.pl 26.08.03, 19:53 boze , .... co ty piszesz ? jasne ze mecz jest, dlaczego mialoby go niembyc .... dlaczego kobiety sa takie nielogiczne , jak byl mecz pierszy to musi byc i drugi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: nie będzie meczu w TV? IP: *.dami / 192.168.1.* 26.08.03, 19:57 godzinadwudziestapierwszagodzinąprawdy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney niezły czips ! IP: *.man.polbox.pl 26.08.03, 19:59 emusia ... atak na marginesie .... jakie czipsy lubisz ? i wogole czy twoja obecna paczka cie zadowala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: niez?y czips ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 20:35 Gos´c´ portalu: mahoney napisa?(a): > emusia ... atak na marginesie .... > jakie czipsy lubisz ? i wogole czy twoja obecna paczka cie zadowala ? hehehe, czy czerpiesz satysfakcje z konsumpcji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: nie będzie meczu w TV? IP: *.ipt.aol.com 26.08.03, 20:47 Dajacie spokój emusi... Lepiej wiecej cipsów podrzućcie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś