Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.08.03, 19:45
    No to mamy półmetek 1 fazy rozgrywek. Najfajniejsze w naszym Pucharku jest
    chyba to,że wcale nie musi wygrać Prezes który zdobywa dużo punktów, co
    wyrażnie widać w niektórych grupach.Zobaczmy co się wydarzyło w 3 kolejce:

Grupa A
    FC chechaouen--GKS TYCHY (62-31) 6-1
    LKS Drzewce--FC Jeleniag (39-48) 1-3

FC Jeleniag....3..5..7-5
    FC Chechaouen.3..4..10-6
    LKS Dzrewce....3..4..6-7
    GKS TYCHY.......3..2..3-8

Pomomo przebudzenia mistrza to Jeleniag utrzymał pozycję lidera.Bardzo
    ciekawie zapowiadają się mecze rewanżowe...

Grupa B
    Adee Team P-ń--piko58 (57-63) 5-6
    FC Muminki--Hirołs (40-45) 1-2

FC Muminki...3..6..8-6
    piko58..........3..6..11-10
    Adee Team....3..3..11-11
    Hirołs..........3..3..5-8

Mecz zeszłorocznego finalisty i zdobywcy Pucharu w 1 edycji dostarczył wiele
    emocji.Kibice juz zacierają ręce na rewanż.Muminki jeszcze na pozycji
    lidera,ale eksperci zgodnie twierdzą,że nadal faworytami są piko i adee...

Grupa C
    Gladiatory--FC OKECIE (43-47) 2-3
    Legiony--Odlew Poznań (38-50) 1-3

Odlew Poz...3..9..9-1
    FC OKECIE...3..4..2-5
    Legiony......3..2..4-6
    Gladiatory..3..1..5-10

Niesamowicie ważne punkty FC OKECIE.Odlew Poznań wydaje się być poza
    zasięgiem,ale cała reszta zgodnie dodaje,że na szczęście tylko wydaje się ;-
    )...

Grupa D
    FC DZYNDZLE--Parasol_Wrocław (28-40) 0-1
    Dnl Team--Ugugunana (39-31) 1-1

Ugugunana....3..5..11-8
    FC DZYNDZLE.3..4..9-7
    Dnl Team.....3..4..6-6
    Parasol_W....3..3..4-9

Przewaga walczącego o życie Parasola była wieksza niż wskazuje wynik,jednak
    zawodziła skuteczność.Dnl nie zdołał pokonać skomasowanej obrony przeciwnika,
    a remis nikomu nic nie dał.Robi się ciekawie...

Grupa E
    Masters Kraków--Upadłe Anioły (40-0) 1-0
    Wygramy--FC Kiwny (58-47) 5-3

Wygramy...3..7..8-4
    Masters K.3..7..12-8
    Upadłe A..3..3..5-5
    FC Kiwny..3..0..4-12

Sprawą Aniołów zajmie się specjalna komisja, która ma stwierdzić czy doszło
    do sprzedania meczu.Solidna postawa FC Kiwny nie wystarczyła na dobrze
    dysponowanego przeciwnika...czy to juz koniec...chyba tak...wątpliwości może
    rozwiać kolejny mecz...

Grupa F
    FC Sulejówek--Triceps Squad (44-45) 2-2
    KB Lechia--EMPEROR Kielce (56-52) 5-4

KB Lechia...3..7..8-6
    EMPEROR K...3..4..8-7
    Triceps S...3..2..4-5
    FC Sulej....3..2..4-6

Rewelacyjna Lechia wciąż zaskakuje.Pokonanie EMPEROR'A budzi szacunek.Triceps
    i Sulejówek chyba same się wykończą jak znowu zremisują.Tu nie ma
    sentymentów,bo tylko jeden z nich może jeszcze awansować...jeśli wygra w
    rewanżu...a może Lechia ponownie wygra i zapewni większe emoje :-)))))

Grupa G
    Electro Boys--AC Bełchatów (43-34) 2-1
    Cyklon Lębork--KS Leszcze (47-33) 3-1

Pewne wygrane faworytów ;-).Kibice czekają na powtórkę i zapewnienie
    awansu.Dla Bełchatowa i Leszczy to mecze ostatniej szansy...

Grupa H
    Złocistokrwiści--Świt Poznań (34-40) 1-1
    FC Sliema--ambroz team (49-48) 3-3

Złocistokrwiści.3..7..10-3
    Świt Poznań......3..7..6-1
    FC Sliema.........3..1..4-9
    Ambroz team......3..1..3-11

Tu juz chyba pozamiatane.tylko jakiś cudowny zryw kogoś z pary Sliema-Ambroz
    może zmienić sytuację...

Pozdrawiam...mufan...

Obserwuj wątek
      • mufan TU JEST PODZIAŁ NA GRUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.03, 19:47
        Przypominam o zapisywaniu sie do ligi roboczej pucharu kod:5597038062

Grupa A:
        FC Chechaouen/chechaouen
        FCJeleniag/mirekl
        GKS Tychy/karptychy
        LKS Drzewce/cirkon

Od razu powiem,że wygląda na najmocniejszą i jako jedyn nie zawiera nowego
        uczestnika...tak wypadło;-)

Grupa B
        Adee Team/adee
        Hirołs/Chudziński(dawne DeBest...chyba sprzedali nazwę ;-)
        piko58/piko58
        FC Muminki/sienia

Grupa C
        Gladiatory/klimon
        Odlew Poznań/matbli(dawni chłopcy z PGR-u...czasy inne więc nowa nazwa???)
        FC OKECIE/okeciak
        Legiony/antulio

Grupa D
        FC DZYNDZLE/koszemelok
        Ugugunana/ugugunan
        Parasol_Wrocław/masta71miasta
        Dnl Team/Dnl

Grupa E
        Masters Kraków/Kuti
        FC Kiwny/Kiwny
        Upadłe Anioły/Arch
        Wygramy/Patrax

Grupa F
        FC Sulejówek/yaru
        EMPEROR Kielce/lucas
        Triceps Squad/bachus
        KBLechia/kamilka1

Grupa G
        Electro Boyz/elektron
        KS Leszcze/krzek
        AC Bełchatów/bacik
        Cyklon Lębork/mufan

Grupa H
        Złocistokrwiści/marsl
        ambroziki/ambroz
        Świt Poznań/tompie
        FC Sliema/mlody

Zestaw par:
        1kol...1z2 i 3z4
        2kol...2z3 i 4z1
        3kol...4z2 i 1z3
        4kol...2z4 i 3z1
        5kol...3z2 i 1z4
        6kol...2z1 i 4z3

• Gość: krzrek Gr.G IP: *.smlw.pl 26.08.03, 20:33
        Witam prezesa Mufana.
        Rozumiem,że Prezes "swoją" grupę zna na pamięć,ja sobie tabelkę też
        zrobiłem,ale może inni nie mają na to czasu.
        Moja wersja jest taka:
        1.Cyklon Lębork 3..9..7-2
        2.Electro Boyz 3..6..10-7
        3.KS Leszcze 3..3..8-11
        4.AC Bełchatów 3..0..7-2

Pozdrawiam.I proszę o ewentualną korektę.
        • mufan Zaginiona GRUPA G :-)))))))) 26.08.03, 23:19
          Było prawie dobrze...
          Grupa G
          3.KS Leszcze 3..3..8-11
          4.AC Bełchatów 3..0..2-8

• Gość: krzrek Re: Zaginiona GRUPA G :-)))))))) IP: *.smlw.pl 26.08.03, 23:37
            mufan napisał:

> Było prawie dobrze...
            > Grupa G
            > 1.Cyklon Lębork 3..9..7-2
            > 2.Electro Boyz 3..6..10-7
            > 3.KS Leszcze 3..3..8-11
            > 4.AC Bełchatów 3..0..2-8
            >
            Pytanie retoryczne:
            czy w bilansie jednej grupy można strzelić mniej bramek jak ich stracić?
            • mufan Re: Zaginiona GRUPA G :-)))))))) 27.08.03, 16:50
              Co za spostrzegawczość ;-))))

3.KS Leszcze 3..3..8-11
              4.AC Bełchatów 3..0..2-7

teraz powinno grać....dzięki za czujność...pozdr
      • patrax Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! 26.08.03, 23:03
        Nie pozostaje mi nic innego jak ponowne okiwanie Kiwnego w następnej kolejce i
        przypieczętowanie tym samym awansu do kolejnej rundy.

Ps: Wkradł sie drobny bląd o tuż moja drużyna zdobyla w tej
        kolejce 59pkt a nie jak prezes podal 58pkt co oczywiście w żaden sposob nie
        zmienia punktacji. Pozdrowienia.
        • Gość: Kiwny Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.08.03, 23:25
          no popatrz a ja liczyłem na 3 zwycięstwa i awans z 9 punktami

Ps mam nadzieję że będzie w tym sezonie PpFP
          • Gość: Patrax Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 18:33
            Jak donoszą moi szpiedzy z innych obozów szykują się dymisje Prezesów innych
            drużyn : Archa i Kiwnego. Za strate posady serdecznie prezesom wspulczuje i
            jestem gotowy zaoferrować im kontrakty w moim klubie. Prezesa Archa chętnie
            bym widzial jako trenera w naszej szkółce dla młodych trampkarzy a Prezesa
            Kiwnego mógł bym zatrudnić jako trenera rezerwowej drużyny grającej obecnie w
            trzeciej lidze. Wymienionych Prezesów prosze o odpowiedź oraz propozycje
            dokładnych warunków finansowych jakie mogli by przyjąć. Oczywiście to ja
            podejme ostateczne decyzje finansowe. Obaj prezesi będą mieli wolną stope w
            polityce kadrowej prowadzonych przez siebie drużyn. Rozliczenie obu prezesów z
            osiągnietych wyników nastąpi na zakończenie rundy jesiennej i wtedy podejme
            ewentualną decyzję o przedłużeniu kontraktu. Pozdrowienia.
            • Gość: Kiwny Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.08.03, 23:08
              coś kiepskich masz szpiegów, bo u mnie nikogo nikt nie ma zamiaru zwalniać
              (może poza kilkoma piłkarzami)
              u mnie prezes jest dyktatorem w klubie i nikt nie jest w stanie go zwolnić :)
          • mufan Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 20:52
            No ale o ile pamiętam to, aby awansować do PpFP trzeba było zająć 3 miejsce w
            swojej grupie ;-)))))))))))))))))))))))).
            Ale Kiwny ja w Ciebie wierzę....do roboty...pozdr
      • mirekl3 Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 08:22
        Wiem że to wygląda jak czepianie sie ale stosunek bramek Chechaouena w naszej
        grupie A jest 12-8 a nie 10-6. Nie wiem czy to wogóle ma jakieś znaczenie ale
        gdyby miało miec to lepiej poprawić :) poza tym wszystko ok. następna kolejka
        może juz sporo wyjaśnic odnosnie awansu...pzdr!
        • mufan Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! 27.08.03, 16:54
          To jest czepianie się ;-),ale bardzo potrzebne w naszym pucharku,bo jestem
          tylko człowiekiem i czasami się mylę ;-).Już to poprawiłem w moich notatkach i
          wezmę pod uwagę w tabeli po 4 kol,żeby juz teraz nie mieszać.Kolejnośc nie
          ulega zmianie...pozdr
      • Gość: dnl Koszmar.... IP: *.dzialdowonet.pl / 192.168.0.* 27.08.03, 09:39
        No nic sie nie stalo... -powtarzaja sobie zawodnicy druzyny Dnl Team.
        Sytuacja w grupie staje sie coraz ciekawsza a wygra z pewnoscia ten ktoremu
        szczescie dopisze ,a jak wszyscy wiemy szczescie sprzyja lepszym ,wiec niech
        wygra lepszy!
        Zawodnikom snia sie po nocach 2 sytuacje sam na sam z bramkarzem druzyny
        Ugugunana jednak ten w tym dniu nie pzwolil sobie strzelic wiecej niz 1 bramki.
        Gratulacje i powodzenia w rewanzu....
        • ugugunana Re: Koszmar.... 27.08.03, 12:48

He, he...*-) Byłem przekonany, że polegnę... A jednak, nie jest ze mną tak
          łatwo wygrać... Zapowiada się ciekawy rewanż... Chyba nie będę niczego
          zmieniał, choć kusi mnie Mila kosztem Jarzębowskiego i Górskiego... Jednak z
          doświadczenia wiem, że punkty ujemne za transfery potrafią odbić się w
          pucharze czkawką...*-) Zastanawiam się jeszcze... PZDR.
      • mufan Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? 27.08.03, 20:59
        W poprzedniej edycji prezesi częściej informowali o swojej działalności i
        zawsze mieli szacunek do przeciwnika, nawet gdy go gromili kilkoma bramkami.W
        tej mamy Patraxa.Nie zostawia suchej nitki na rywalach ,ale ma wyniki i to go
        na razie broni.Gdyby nie jego aktywność to nasze forum byłoby w tym sezonie
        bardzo smutne.Chyba nam się Puchar Polski Forum Piłkarzyków przejada jak Liga
        Mistrzów ;-))))pozdr
        • Gość: Patrax Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:30
          Dziękuje za uznanie Ojca wszystkich Prezesów tej gry czyli Prezesa Mufana.
          Niestety musze stwierdzić że moje wypowiedzi nie mają na celu nikogo urazić
          i są pisane w żartobliwie-dobitny sposób ale to tylko po to żeby zmobilizować
          prezesów do jeszcze większego wysiłku. """ Nie sztuką jest wygrać ze słabym,
          sztuką jest ograć silnego """. I taki cel mi przyświeca co do wyników owszem
          jestem mile zaskoczony ale jezeli zdarzą mi się również złe dni to nie
          omieszkam tego równie dobitnie jak i sarkastycznie skomentować względem moich
          podopiecznych. Serdeczne Pozdrowienia dla Prezesa Mufana jak i wszystkich
          Prezesów.
          Ps. Prezesi mówcie co u was słychać w drużynach bo musze chociaż troche poznać
          inne drużyny, którym zresztą mam zamiar nieźle dokopać w następnych fazach i
          wygrać ten Puchar poraz pierwszy jako debiutant.
          • Gość: krzrek Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.smlw.pl 27.08.03, 21:49
            Zaiste ciężka jest dola debiutanta.
            Drużyna Leszczy debiut zaliczyła w poprzednim sezonie i skończyła rozgrywki tak
            jak skończy i w tym.Odpadnięcie po pierwszej fazie grupowej.
            Niestety zatrudnieni zawodnicy milej wspominają (bawią się)pomeczowe analizy
            występu,niż sam mecz.Zresztą tak jak i ich prezes.
            Ale mimo tych wszystkich "nieszczęść" spadających na drużynę z optymizmem
            patrzymy w pszyszłość.
            Tak więc życząc powodzenia w debiucie,jednak liczę na to,że w końcu przeczytam
            jakiś sarkastyczny kawałek napisany przez prezesa Patraxa,skierowany pod swoim
            adresem.
            Powodzenia.
            • Gość: Patrax Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:57
              Prezesie Krzek musimy poczekać aż nas los skonfrontuje ze sobą a wtedy nie
              obędzie się po meczu bez komentarza na gorąco.:) I dziekuje bardzo za wiarę w
              mój dalszy udany debiut. życzę ci z całego serca abyś przeszedł dalej i
              serdeczne pozdrowienia dla twoich podopiecznych.

Wedle życzenia, specjalnie dla Prezesa Krzeka:

Ps: Słyszano jakoby z ust Bogumimiła że twoi piłkarze nadużywają alkocholu i
              uciech cielesnych. Może stąd bierze się niższa forma na początku sezonu?
              • Gość: krzrek Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.smlw.pl 27.08.03, 22:05
                Gość portalu: Patrax napisał(a):

>> Ps: Słyszano jakoby z ust Bogumimiła że twoi piłkarze nadużywają alkocholu i
                > uciech cielesnych. Może stąd bierze się niższa forma na początku sezonu?

Czyżby moi piłkarze byli ulepieni z innej gliny jak ja.
                Ps.
                A imię ci moje krzrek.
                • Gość: patrax Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 22:11
                  Oj niefortunne przejezyczenie serdecznie przepraszam za pomyłke Krzreku.

Co do gliny to nie wiem ale nie każdy syn ojca musi być taki jak ojciec syna,
                  być może to zły wpływ innych graczy lub poprostu grzechy młodości.
                  • Gość: krzrek Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.smlw.pl 27.08.03, 22:23
                    To jeszcze jest nadzieja.Mnie starego już nie da się zmienić,ale tych
                    młodzieniaszków przerobić na swoją modłę może się jeszcze uda.
                    Pzdr.
              • mufan Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? 27.08.03, 22:07
                Niestety moi chłopcy już sobie ostrzą zęby na wysłanie Leszczy na zasłużony
                urlop,co nie wróży im pomyślnie odnośnie awansu.Zapowiada sie cieżka
                przeprawa,ale Cyklon jest gotowy podjąć wyzwanie.Prezes zastanawia się jedynie
                nad pozyskaniem sponsora bowiem chciałby wzmocnić skład jednym klasowym obrońcą
                lub pomocnikiem.Pozycja bramkarza i napastników są niezagrożone.....No ale
                zawsze mozna liczyć na potkniecie Elektro Boyz ze słabiutkim Bełchatowem i
                przedłużenie marzeń o awansie ;-))))).
                • Gość: krzrek Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.smlw.pl 27.08.03, 22:17
                  Jak wszyscy to powtarzają,a powiedział szanowny Kazimierz Górski "póki piłka
                  jest w grze wszystko możliwe".
                  Ale po głowie chodzi mi co innego.Bodaj że Łazuka śpiewał "piłka jest okrągła a
                  bramki są dwie".Pogadam ze swoimi chłopcami.Może by zo stawił na boisku tylko
                  jedną bramkę,oczywiście nie swoją.
                  Pzdr.
          • kuti_master Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? 27.08.03, 21:53
            Patrax, ja wywiozłem z twojego gorącego (moi piłkarze grali w grubszych
            podeszwach, w celu uniknięcia oparzenia) terenu cenny punkt, za dwa tygodnie
            rewanż - prawdopodobnie o 1msc w grupie.

(tylko o jedno proszę, zwolnij swoich chłopców reklamujących ligę Orlen - bo
            raz nazwa stara, a dwa nikt tego nie czyta...)
            • Gość: patrax Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 22:05
              Miło się gra z tak mocnym graczem jak Kuti co nie oznacza że Moi piłkarze
              grająć w chodakach( z uwagi na jeszcze gorętsze boisko )nie będą chcieli
              srogiego rewanżu za remis na własnym stadionie.

Ps. Co do prośby to nie lubie na ten temat rozmawiać choć wiem że nie jest to
              lubiane. Postaram się po wekendzie definitywnie skończyć z tym procederem.
              Serdeczne pozdrowienia.
            • Gość: Arch Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 23:08
              Mimo totalnego blamażu w tej kolejce ( śpuśćmy na nią zasłone milczenia ) nie
              zamierzam tanio sprzedawac skóry. Kipie gorącą żądzą rewanżu i zmazania tej
              chaniebnej plamy. Pozostały trzy kolejki i jeszcze zamierzam namieszac w
              grupie :). Może w końcu Upadłe Anioły się podniosą....może. :)
              Pozdr. Arch
        • Gość: Patrax Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:50
          Hmm I jedno i drugie. Czarna owca to już pozostanie ale czy czarny koń?
          Sukcesy mogą się skończyć a zadziorność, sarkazm i kontrowersyjność
          pozosostanie.
          • koszemelok1 Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? 27.08.03, 23:17
            Hmm czas na relacje z mojej ekipy , druzyna jest w jedno kolejkowym dołku(mam
            nadzieje) z spadla w ranku o 4 tys miejsc!!! ale jak to bywa w pilce- pilka
            jest okragla i bramki sa dwie ,szczescie sprzyja lepszym i niech wygra
            wydra....:).Tanio skory nie sprzedam i w nastepnej kolejce odrabiam 4 tysieczna
            strate i bije na glowe mego przeciwnika.hehhh

pozdo kosze
            • Gość: yaru Re: Patrax....czarny koń?czy czarna owca????? IP: 217.8.191.* 28.08.03, 01:55
              Taaa... moje Sulejowskie chlopaki sie zbytnio nie przemeczaja w tym sezonie.
              Jak sie na nich krzyknie to zagraja na remis, a jak sie nie krzyknie to i
              przegrac potrafia. Musze teraz opracowac jakas metode dla nich zeby wreszcie
              cos wygrali, ta kolejka moze byc przelomowa (ale nie musi :))
              pozdrawiam
          • patrax Do Kiwnego 29.08.03, 19:37
            Niestety moja drużyna mimo sporych sukcesów została odmłodzona nowymi
            zawodnikami co nie stety wiąrze się z utratą aż 10 pkt, dlatego Prezesie Kiwny
            powodzenia życze masz szanse na pierwsze 3pkt. (Daje ci fory) Wolałem zrobić te
            transfery teraz niż przed turniejem Masters. Powodzenia i pozdrowienia.
            • Gość: Kiwny Re: Do Kiwnego IP: *.chello.pl 29.08.03, 20:02
              ja mam tylko jeden transfer czyli -2 punkty i mam nadzieje że będą wszyscy
              dobrze punktować
      • klimon Gladiatory pod ścianą... 29.08.03, 20:05
        słabiutkie wyniki 1. kolejki cały czas sa widmem naszej druzyny i nie pozwalaja
        podskoczyc w klayfikacji generalnej , ani zebrac siły do wygrania choć jednego
        meczu...
        prezes nie odpowida na tlefony będac nad morzem , a trener jest tylko na
        papierze : piłkarze sa w złej formie < przegrywaja mecze , chociaż nie sa
        wyraznie gorsi> . Druzyna potrzebuje sukcesu niczym powietrza!!

Do 4 koilejki wystawiono piłkarzy w najprzywzoitszej obecnie formie, jednak
        prezes jest niepocieszony: stoi nad nim widmo nie znalezionegosoponsora, a
        jesli nie stanie sie to w ciagu najblizszego tygodnia to druzyna moze zostac
        bez srodków do zycia

rzecznik prasowy
        poddębickich Gladiatorów
      • kamilka1 Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 21:42
        no cóż takiego sukcesu się nie spodziewałam
        Mam nadzieję że w 2 serii spotkań moi zawodnicy utrzymają formę
        Sukcesem się nie zachłystujemu i walczymy dalej ale już w tej kolejce będzie
        ciężko
        pozdrowienia
      • mirekl3 Re: Wyniki 3 kolejki + tabele--PPFP!!!!!!!!!!!!!! 01.09.03, 14:19
        Właściwie po nawet nie beznadziejnym a wręcz żenującym występie nie powinienem
        się nawet odzywać ale niech tam - wyniki 4 kolejki :
        FCJeleniag - LKS Drzewce 0:0 (19-30) - znowu punkt za mało LKS-u ? ufff fuks
        FCJeleniag niesamowity...
        GKS TYCHY - Chechaouen 0:2 (28-41) - Zmiana lidera!!! gratulacje dla
        Chechaouena!
        Tabela po 4 kolejce :
        1.Chechaouen 7 -14:8- (198)
        2.FCJeleniag 6 -7:5- (150)
        3.LKS Drzewce 5 -6:7- (159)
        4.GKS TYCHY 2 -3:10- (132)
        • Gość: marsl prośba IP: 157.25.130.* 01.09.03, 14:51
          czy ktoś trzeźwiejszy może podać punktację Złocistokrwistych. Nie mogę się
          zalogować.
          dzięki
          • klimon Re: prośba 01.09.03, 15:03
            43 jeśli nie było transferów - masz 186 pkt
            • Gość: marsl Re: prośba IP: 157.25.130.* 01.09.03, 15:11
              niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi. Transferów nie było
              • klimon Re: prośba 01.09.03, 15:23
                :) zajrzyj na moja strone - moze cie zaciekawi :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka