Gość: emo IP: 62.233.237.* 28.08.03, 14:26 na huj karwan, kaluzny, ratajczyk, jop, kryszalowicz - co za pojeb z tego janasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek kadra IP: 62.233.237.* 28.08.03, 14:28 co racja to racja, chyba beda 2 przegrane, mam nadzieje ze Janas juz niedlugo bedzie trenerem reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 debile w kadrze zapewnią dwie porażki 28.08.03, 15:50 Kukulka, Hajto oraz reszta nie nadaje sie do niczego. Za co im placa w zagranicznych klubach. Moze za pilnowanie stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naga Prawda Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.pwn.com.pl 28.08.03, 14:28 Szkoda naszego, kibiców czasu na oglądanie tej miernoty. Ja nie mogę się juz doczekać LM. Może wreszcie obejrzę prawdziwą piłkę nożną a nie wypociny słabeuszy bez grama techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peper WWW.PILKA.INJ.PL - najlepszy serwis piłkarski IP: serwer:* / 192.168.0.* 28.08.03, 15:32 Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbo SERWIS JEST DO DUPY IP: *.radianinc.com 28.08.03, 15:43 Gość portalu: peper napisał(a): > Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Jop??? IP: 150.254.166.* 28.08.03, 14:28 Co w tej kadrze robi JOP!!! Z całym szacunkiem ale on jest słaby, Panie Janas przecież to chyba każdy widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cewa a Karwan i Kaluzny???? IP: 62.233.237.* 28.08.03, 14:30 do kurwy nedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo odp...sie od karwana IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 08:27 Gość portalu: cewa napisał(a): > do kurwy nedzy jest kilka razy lepszy od dąbrowskiego, dawidowskiego i zająca. bartek to wciąz najlepszy polski prawy pomocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naga Prawda Szkoda czasu na te miernoty... IP: *.pwn.com.pl 28.08.03, 14:30 Szkoda naszego, kibiców czasu na oglądanie tej miernoty. Ja nie mogę się juz doczekać LM. Może wreszcie obejrzę prawdziwą piłkę nożną a nie wypociny słabeuszy bez grama techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Oli i tak cos wymysli zeby nie grac.. IP: *.2.12.vie.surfer.at 28.08.03, 14:31 zajmuje tylko miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaReK Re: Oli i tak cos wymysli zeby nie grac.. IP: 80.51.255.* 28.08.03, 14:34 Może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Hej Wisła gol lalalalalala!!! IP: *.kapuscinska.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 16:14 Proponuję wystawić cały skład Wisły Kraków na mecze przeciwko Łotwie i Szwedom. Przynajmniej przetrą się przed meczami w Pucharze UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbo Re: Chyba ktos tu zglupial do reszty IP: *.radianinc.com 28.08.03, 18:58 Na przetarcie pilkarzy Wisly proponuje zeby przez tydzien pojezdzili sobie autobusami lokomocji miejskiej, napewno po takim przetarciu beda fruwac na boisku. Za kare niepowinno byc ani jednego krakusa w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festoso Świerczewski wróć! ;) buhahaaaaa IP: *.tychy-ak.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 14:33 Ja chce zobaczyc w tym DREAM TEAM'ie Janasa Piotrka Swierczewskiego ... tak byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mps Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.biuro.net.pl 28.08.03, 14:34 Ciekaw jestem co będzie boleć Olisadebowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emo Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: 62.233.237.* 28.08.03, 14:36 moze tym razem kutas albo zab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traB Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.2.12.vie.surfer.at 28.08.03, 14:42 Napewno juz cos wymysli..byleby tylko nie zagrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.szpitalna.ngo.pl 28.08.03, 15:33 Czytajac poprzednie komentarze juz dokladnie wiem, kogo nie nalezalo powolac do reprezentacji. Chcialbym natomiast sie dowiedziec kogo internauci, fachowcy od pilki noznej i medycyny sportowej widzieliby w kadrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArtiQ Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.multico.pl 28.08.03, 14:36 tu sie z Tobą zgadzam w 100%. Ten gość zatracił chyba pojęcie rzeczywistości i umiejętność realnego myślenia. Gdzie tu sens, gdzie konsekwencja, gdzie do cholery REPREZENTACJA???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommij@o2.pl Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 14:36 Kulturalniej trochę koleś.Janas wie co robi więc nie bluzgaj bo sam byś wiele nie zdziałał jako trener kadry.Krytyka będzie jesli nic nie zdzaiała.Dajmy mu czas na pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emo Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: 62.233.237.* 28.08.03, 14:40 nie dosc mial czasu - ile mu jescze chcesz dac? rok, dwa - przed kazdym meczem mowi ze sprawdza i chuj z tego jest juz nawet nie chodzi o wyniki ale o styl gry, zaangazowanie, walke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traB Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.2.12.vie.surfer.at 28.08.03, 14:45 Zgadzam sie z Toba emo.To wszystko za dlugo trwa!!Ile mozna czekac aby Nasza Reprezentacja cos zaprezentowala??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goku Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: 80.51.113.* 28.08.03, 14:36 Madafaka nyga co to kurwa ma byc jakies placki same graja kurwa cos trzeba z tym zrobic ja na miejscu janasa powołał bym cała ekipe z parasola np. goka ,krzywego, miska , małega babule.łysy na bramke a trenera tez bym zmienił na Jana.S I bysmy pojechali szwecjei łotwe z palcem w dupie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: 62.233.237.* 28.08.03, 14:42 Panowie - czy ktos w tym kraju (kibice i dziennikarze) popiera dzialania selekcjonera? to jest jebany w dupe pizdrut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmrE Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 14:46 Po co nam 6 środkowych pomocników?????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 09:44 Gość portalu: EmrE napisał(a): > Po co nam 6 środkowych > pomocników?????????????????????????????????????????????????????? > ???????????????????????????????????????????????????????????????? Zagramy rewolucyjnym ustawieniem: 6-4. Bez napastników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andiron Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: 212.244.61.* 28.08.03, 14:46 "szkoda" że nie powołał jeszcze Świerczewskiego, Iwana ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: mail:* / 10.196.12.* 28.08.03, 14:47 Kolejny trener-selekcjoner wykazal, ze pomrocznosc jasna to choroba, na ktora zapadaja ludzie sprawujacy tę funkcje. Szkoda! Znowu widzimy zbior nazwisk, ktore kiedys moze i graly, ale teraz to zaledwie cienie niegdysiejszej "swietnosci". No bo jak mozna skomentowac fakt, ze w kadrze sa znowu opój Kaluzny, Kukielka, o ktorym juz nikt dawno nie slyszal, (Janas ma ciagle jakis dlug do splacenia Kuchenkom czy chce promowac zawodnikow, w ktorych zainwestowal kapuche?), Karwan, ktory grzeje ciagle lawe, Oli, ktoremu sie po prostu nie chce, Jop, ktoremu uciekl w ostatnim meczu z Anderlechtem strzelec jedynej bramki ... Czarno to widze. Jesli ktos chce jechac na te mecze, niech sie lepiej zastanowi. SZKODA KASY!!! Ja sobie odpuszczem i czekam na nowego trenera. Podsumowujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: 62.233.237.* 28.08.03, 14:49 kurwa ja pierdole w dupe jebanego kutasa chuj mu na imie i na imieniny - sprawdzam cenzora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G_S Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.brzozow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 14:49 Pogratulować wyboru. Po kiego grzyba Szymkowiak (co pokazał w ostatnim meczu Wisły ?), Olisadebe (przecież i tak nie przyjedzie, a jak przyjedzie to z "kontuzją")i Żewłakow (grzeje ławę w Anderlechcie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJaJaTo Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.zks.skoczow.pl 28.08.03, 14:54 To rezerwy, a kto k.... będzie grał ??? Bez punktów to i za chwile pewnie bez Janasa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic ....walczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 14:54 Ja bym sobie życzył, żeby ktokoolwiek wyjdzie na boisko w tych dwóch meczach niech chociarz powalczy, niech biega z jęzorem do ziemi żeby było widać że się stara a nie łazi po boisku i drapie się po jajach bo jak zobacze koleiny mecz gdzie "reprezentacja kraju" łazi po boisku jak żółw w zoo po wybiegu to mnie krew zaleje!!!!!!!!! pozdrawiam kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.centertel.pl 28.08.03, 14:59 nawet nie zblize sie do telewizora, kiedy te mecze beda transmitowac. szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blays Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.bloomberg.com 28.08.03, 15:06 czy janas ma jakies pedalskie stosunki z rezerwowym zewlakowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emo Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: 62.233.237.* 28.08.03, 15:07 chyba go posuwa w odbyt i ciagnie mu druta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blays Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.bloomberg.com 28.08.03, 15:09 on siedzi na lawie bo po ruchanku na kadrze jest flakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAJTEK Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.ziebice.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 15:10 Jestem bardzo ciekaw czym się kierował wspaniały trener Janas powołują Żewłakowa z Anderlechtu który kontakt z murawą na boisku ma podczas treningów, Jop urzekł chyba selekcjonera tym jak pięknie daje się kiwać o Kukiełce i kilku jeszcze talentach nie wspominają. Powodzenia Polsko !!!!!!!!! A zapomniał bym jeszcze o miszczu Lewandowskim a on z kąd z Ukrainy tam to silna liga jest. Engel wróć !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 09:54 Gość portalu: kAJTEK napisał(a): A zapomniał bym > jeszcze o miszczu Lewandowskim a on z kąd z Ukrainy tam to silna > liga jest. Na pewno silniejsza niżw Polsce, baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cewa mam pomysl IP: 62.233.237.* 28.08.03, 15:12 juz wiem - Janas obstawia u bookie's wyniki meczow i ma wieksze szanse bo wie ze z tym skladem ktory powoluje i z tym stylem gry ktory preferuje ma wieksze szanse na wygrane. Panie Janas sprobuj Pan w lotto a nie baw sie Pan kosztem reprezentacji i kibicow (albo pobaw sie kutasami na Centralnym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.stacje.agora.pl 28.08.03, 15:23 Azeby mial kto siedziec na lawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Janas ogłosił kadrę na Szwecję i Łotwę IP: *.bloomberg.com 28.08.03, 15:28 odpierdolcie się, co se popijemy i poruchamy jest nasze Odpowiedz Link Zgłoś