Dodaj do ulubionych

dobra idea

29.09.13, 16:10
A gdyby tak posłać w świat projekt "mężczyzna do wynajęcia" albo "mężczyzna na godziny", (bez żadnych skojarzeń proszę, bo to bardzo czysta idea wink )
Już tłumaczę o czym myślę.
Chodzi o możliwość wynajęcia pana do czasami śmiesznych i prostych rzeczy, do których nie wzywa się fachowca, bo zajmują się nimi "etatowi" partnerzy, a w przypadku ich braku... właśnie tu zaczyna się problem, oczywiście można prosić sąsiada, kolegę z pracy, ale czasami jest to niemożliwe.
Przykładem i inspiracją był mój kolejny problem z serii problemów technicznych, z którymi sobie nie radzę, dziś był to problem z baterią prysznicową, przecież ja nawet nie potrafię nazwać tego co się stało, dla mnie (pewnie jak dla większości kobiet) ważne jest tylko to, ze coś nie działa, a co nie działa, dlaczego i jak to naprawić jest wiedzą tajemną. Po konsultacji telefonicznej okazało się, że trzeba pojechać do sklepu, znaleźć, kupić i wymienić. Proste...
Niedziela, trochę nie na miejscu zawracać po raz kolejny głowę kolegom z pracy, chętnie służą pomocą, ale nie czuję się zbyt komfortowo nadużywając tej pomocy, jednak samej ciężko znaleźć w sklepie potrzebną rzecz, a jeszcze należy ją zamontować.
Dziś po raz kolejny pomógł kolega, ale sytuacji typu powieszenie półki, zamontowanie żyrandola czy chociażby kupienie czegoś jest u mnie naprawdę sporo i czasami wolałabym zadzwonić i zapłacić komuś obcemu niż wykorzystywać dobre serca i tak nielicznych znajomych.
Jak uważacie, dobra idea? Dla równowagi samotni mężczyźni mogliby korzystać z pomocy w... prasowaniu wink.
Obserwuj wątek
    • waznaosoba Re: dobra idea 29.09.13, 21:15
      No właśnie, i ja się dziwię, że nie mogę nikogo znaleźć smile
      • mery1mery1 Re: dobra idea 29.09.13, 21:36
        nie ma to jak wyrwać faceta na powieszenie żyrandola - jakież to romantyczne :]
        • anyone.anywhere Re: dobra idea 29.09.13, 22:39
          A Ty zaraz o wyrywaniu, przecież nie o to mi chodziło wink
          I tak na marginesie, przy wieszaniu żyrandola romantyzmu co niemiara, ale chyba bardziej w te "romantyczne" prace domowe brnąć nie będę.
      • anyone.anywhere Re: dobra idea 29.09.13, 22:41
        A jaki związek Twój problem ze znalezieniem kogoś ma z moim pomysłem? Dla Ciebie udział w takim "przedsięwzięciu" mógłby być nawet korzystny, miałbyś możliwość poznawania ludzi, kobiet. wink
        • gwgregor19 Re: dobra idea 29.09.13, 22:52
          Ale facet pełniący taką funkcję już istnieje. Nazywają go "pan Henio - złota rączka"smile
    • zajonc.o.poranku Re: dobra idea 30.09.13, 07:18
      anyone.anywhere napisała:

> Jak uważacie, dobra idea? Dla równowagi samotni mężczyźni mogliby korzystać z p
      > omocy w... prasowaniu wink.

Nasze braki umiejętności w prasowaniu są mocno przesadzone. Nie lubimy, ale to nie znaczy, że nie umiemy.
      A propos pomysłu - nie widzę powodu, żeby za to płacić. Nieznajomy zajęty facet nie przyjedzie, bo niby co miałby powiedzieć swojej kobiecie? "Kochanie, jadę zamontować żyrandol nieznajomej kobiecie"? Nieznajomy niezajęty jeśli nie ma nic innego do roboty przyjedzie i zamontuje bo będzie miał okazję poznać kogoś nowego. I nie mówię od razu o romantycznej miłości.
      • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 08:47
        anyone.anywhere napisała:

> A jaki związek Twój problem ze znalezieniem kogoś ma z moim pomysłem? Dla Ciebi
        > e udział w takim "przedsięwzięciu" mógłby być nawet korzystny, miałbyś możliwoś
        > ć poznawania ludzi, kobiet. wink

Aha, być potrzebny tylko do wykonywania prac domowych u obcych kobiet smile Raczej o czymś takim nie marzę smile
        • darunia32 Re: dobra idea 30.09.13, 09:11
          Na początku każdy jest obcy...Panie ważny... Ekspedientka w sklepie, pani na przystanku autobusowym czy też kobieta wynajmująca pomoc do żyrandola...
    • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 09:43
      yhy,świetny pomysł,naprawdę świetny...więc proponuję swoją pomocwink
      • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 10:53
        darunia32 napisała:

> Na początku każdy jest obcy...Panie ważny... Ekspedientka w sklepie, pani na pr
        > zystanku autobusowym czy też kobieta wynajmująca pomoc do żyrandola...

Widzę, że już zdążyłem zasłużyć na niechęć ze strony jednej osoby smile Ok, trudno. Mam nie wciskać logiki, więc nie będę, ale nie trzeba logiki, żeby się domyślić, że pani na przystanku autobusowym raczej nie poprosi o wykonanie jakiejś pracy domowej. Ekspedientka w sklepie, jak ją zaproszę na kawę, zakładam, że także nie zacznie mnie prosić o pomoc w układaniu towaru na półkach.
        • ame_belge34 Re: dobra idea 30.09.13, 11:12
          w razie gdyby mi sie gałazki rozjechały smile

Do WaznejOsoby:
          wyjaśnij mi jedną rzecz, czytam Cie od kilku dni i wszytsko, ale dosłownie wszystko negujesz, ten pomysł też Ci się nie podoba, a myslę ze jest świetny, ostatnio sama musialam z wiertara latac pół dnia a Panu pewnie by to chwile zajęło.

w Wa tku onok pisałam Ci o kobietach, które znają swoją wartość, Ty mi przytaczasz przykładu niedojrzałych panienek uwieszonych na meskim chamskim ramieniu.

Po co Ci kobieta, skoro tak źle nas widzisz ?

PS.

A.A sorki za odjechanie od tematu, ale mysle ze zakładanie kolejnego watku nie miało sensu.
          • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 12:15
            ame_belge34 napisała:

> Do WaznejOsoby:
            > wyjaśnij mi jedną rzecz, czytam Cie od kilku dni i wszytsko, ale dosłownie wszy
            > stko negujesz

Zaczyna się smile Niepotrzebnie udzieliłem się w tym wątku. Zresztą pewnie niepotrzebnie się tu pojawiłem. Że źle piszę to już sam się domyślam. Niestety, używam więcej niż czterech słów w jednym zdaniu, a niektóre mogą być wręcz mocno rozbudowane. Oczywiście jest to wada, przywykłem do tego. Za dużo dociekam, za dużo myślę. Podaję też różne przykłady, bo chcę jasno pokazać, o co mi chodzi. Teraz coś napiszę, i też od razu zaznaczę, że nie piszę o konkretnej osobie z tego forum, w ogóle o żadnej konkretnej, więc proszę nie brać tego do siebie. Rady. Wiele osób twierdzi, żeby niczego nie oczekiwać, cieszyć się życiem, a co będzie, to będzie. W takim razie dlaczego powstało tyle portali randkowych? Co robią tam 40-to letnie panny? Wypisane hasełka w stylu "kiedyś cię znajdę", albo "dobrze jest jak jest". Wypada życzyć powodzenia, żeby do 50-tki znalazły. Podobnie jest z osobami po nieudanych związkach. Jasne jest, że zostały zranione, i teraz ostrożniej podchodzą do nowego związku. Nie spieszą się, niech się dzieje powoli itd. Ale takiej osoby jak ja to nie dotyczy. Nie muszę spotykać się z dziewczyną 10 lat, żeby ją poznać.

ame_belge34 napisała:

ten pomysł też Ci się nie podoba, a myslę ze jest świetny

Ponieważ poznając drugą osobę, wolałbym raczej siedzieć z nią w kawiarni, a nie remontować mieszkanie. Jak przyjdzie do Ciebie facet od glazury, to będziesz cały czas stała obok niego i rozmawiała? Albo z drugiej strony. Co by było, gdybym chciał poznać Ciebie, i zaproponowałbym, żebyś przyszła do mnie poprasować koszule? Wiem co by było - roześmiałabyś mi się prosto w twarz.

ame_belge34 napisała:

> w Wa tku onok pisałam Ci o kobietach, które znają swoją wartość, Ty mi przytacz
            > asz przykładu niedojrzałych panienek uwieszonych na meskim chamskim ramieniu.

Ale ja przecież nie pisałem o niedojrzałych panienkach. Właśnie w tym cała rzecz. Pytałem się jak to jest, że normalne kobiety wybierają takich facetów. Znam takie przypadki, powiedzmy, że siłą rzeczy i tak o nich wiedziałem, nie dało się nie wiedzieć. Bardzo ładna, młoda kobieta, siedziała kilka lat z taką osobą. Inna z kolei, siedzi z facetem, który nie pójdzie do pracy, jak sama mu jej nie załatwi. A nawet wtedy nie popracuje długo. To nie są panienki czy inne "galerianki".

ame_belge34 napisała:

> Po co Ci kobieta, skoro tak źle nas widzisz ?

Bo liczę na to, że trafię na taką, co po dwóch latach nie zaproponuje mi, żeby zostać przyjaciółmi.

Dobra, widzę że to jest bez sensu. Przylazłem znikąd, narobiłem zamieszania i tyle. Może i macie rację, żeby czekać ile się da, tylko ja tego nie rozumiem. Zresztą bycie singlem jest teraz trendy. Jak wiecie kto tu jest moderatorem czy administratorem, to szepnijcie słówko, żeby zamknął mój rozpoczęty temat. Może też skasować moje konto, bo nie wiem czy sam mogę to zrobić, a śmieci w internecie jest wystarczająco. Po co jeszcze moja głupia pisanina ma się walać (i nie, nie obraziłem się jak dziecko, tylko zwyczajnie trafiłem gdzieś, gdzie nie pasuję).
            • 36spriing Re: dobra idea 30.09.13, 12:25
              No dobra Ważniaku dawaj koszulę ... ja Ci ją wyprasuję i nie będę się śmiać tongue_out
              Z tym, że ostrzegam reklamacji nie uwzględniam wink

• organza7 Re: dobra idea 30.09.13, 12:46
                Weź... nie zawyżaj poziomususpicioustongue_out
                • 36spriing Re: dobra idea 30.09.13, 12:58
                  Cichaj Basik ... nie jestem bezinteresowna tongue_out lustro mam do powieszenia, a znając siebie jak tylko je dotknę to kolejne 7 lat pecha przede mną big_grin
                  • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 13:21
                    Możliwe, że jakbym je wieszał, to na tym interesie kiepsko byś wyszła smile
                    • 36spriing Re: dobra idea 30.09.13, 13:36
                      Kij z lustrem tongue_out Kawę wypilibyśmy w miłym towarzystwie wink tongue_out
                      • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 13:43
                        Ojej, ojej, dziś jest jakaś kumulacja szczęścia smile Jeszcze odrobina, i gotów jestem uwierzyć, że nie będę mógł się opędzić od kobiet smile
                        • 36spriing Re: dobra idea 30.09.13, 13:47
                          Kop w tyłek za ironię tongue_out

Sam mówiłeś, że starsze na Ciebie lecą to nie mogę odstawać od tego kanonu tongue_out smile
                          • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 13:56
                            36spriing napisała:

> Kop w tyłek za ironię tongue_out
                            >
                            > Sam mówiłeś, że starsze na Ciebie lecą to nie mogę odstawać od tego kanonu tongue_out :
                            > )

Dokładnie tak smile
                      • organza7 Re: dobra idea 30.09.13, 17:16
                        No tak, mnie na kawę nie chciała zaprosićsuspicious A tu lustro, srututututu... już uwierzęsuspicioustongue_out
            • ame_belge34 Re: dobra idea 30.09.13, 13:41
              a moze zamiast się skupiać tylko na sobie warto po prostu komuś pomóc, ot tak bez powodu.
              • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 13:54
                ame_belge34 napisała:

> a moze zamiast się skupiać tylko na sobie warto po prostu komuś pomóc, ot tak b
                > ez powodu.

Za bardzo pospieszyłem się z tą kumulacją smile

Niejednokrotnie już doświadczyłem "wdzięczności", po okazaniu bezinteresownej pomocy. Jak człowiek o coś poprosi, to sznureczek chętnych jakoś się nie pojawia. Myślę, że po takiej ilości pisania, powinnaś już wiedzieć, że nie skupiam się na sobie. Już na początku napisałem, że chciałbym kogoś mieć, żeby skupić się na danej osobie, żeby moje działania miały dla kogoś sens, a nie tylko dla mnie. Niestety, ale latanie po sąsiadkach i odnawianie im mieszkań mnie nie interesuje.
                • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 19:15
                  Czyli co??najwygodniej i bezpieczniej jest czekać??bo co??,bo może coś się wydarzy?ano,może.. taa
                  • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 19:40
                    wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> Czyli co??najwygodniej i bezpieczniej jest czekać??bo co??,bo może coś się wyda
                    > rzy?ano,może.. taa

Nie, będę służbą dla całej dzielnicy. Wszyscy są wspaniali, tylko ja jeden zły. Zaczynając od polityków, którzy broń Boże nic dla siebie nie robią, dla Polski walczą. Z postawą przeciętnych Kowalskich też się spotykam. Macie już tego moderatora?
                    • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 19:46
                      O co ci więc chodzi? Bo tak czytam i czytam i nie chwytam..w czym problem misiu?konkretnie proszę.
                      • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 20:06

> O co ci więc chodzi? Bo tak czytam i czytam i nie chwytam..w czym problem misiu
                        > ?konkretnie proszę.

O nic mi już nie chodzi. Nie chwytasz (jak piszesz), może dlatego, że za dużo piszę, i trzeba w miarę dokładnie czytać, a nie skakać po łebkach. Jak konkretniej? Tyle napisałem, i jeszcze mało? Uwierz mi, inaczej tego już nie napiszę.
                        Zdałem sobie jednak sprawę z jednej rzeczy - macie rację, muszę poczekać. Za bardzo się uzewnętrzniam. Wykładam od razu swoje smutki, a potem dostaję za to po nosie, i koło się zamyka. Zamiast lepiej, jest gorzej. Na drugi raz, jak w ogóle jeszcze gdzieś zawitam, napiszę krótko - "cześć, mam na imię x, jestem z x i jestem sam. szukam przyjaciół". Tyle. I powolutku pisać byle jak poskładane zdania.
                        • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 20:15
                          Poczekać na co??????
                          • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 20:20

> Poczekać na co??????

Matko Bosko! Ty to robisz specjalnie? smile Naprawdę nie widzisz o czym piszę? Czy zwyczajnie teraz mnie wyśmiewasz?
                            • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 20:26
                              Pytam Cię poważnie..na co czekasz?
                              • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 20:39

> Pytam Cię poważnie..na co czekasz?

Nie wiem czy chodzi Ci o całość jaką napisałem, a streszczenia robić nie będę, bo nie chce mi się poświęcać pół godziny na skrót tego samego, ale jeśli chodzi o mój ostatni post, to chodzi mi o to...co napisałem. Czyli. Mogłem wejść tutaj, przedstawić się, poczekać aż 30 osób napisze "cześć", "witaj wśród nas", "witamy na forum", potem rzucić mały tekścik, że dziś jest mi smutno i poczekać. Ktoś odpisze "a czemu tak ci smutno?". Wtedy zdawkowo odpowiadam "no bo jakoś tak, dzień nie taki". Takie tam. Wtedy ktoś się dopyta, zagada. A jak wywaliłem wszystko od razu, to przepadłem. Nic więcej tam nie ma.
                                • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 20:47
                                  Zapytam Cie raz ostatni..napisales że musisz poczekać, więc ja się pytam poczekać na co???potrafisz powiedzieć to wprost,konkretnie????
                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 20:52
                                    Jeśli nie umiesz ODP,to ja Ci odpowiem..szczerze jak facet facetowi..
                                    • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 21:01

> Jeśli nie umiesz ODP,to ja Ci odpowiem..szczerze jak facet facetowi..

Nie chodzi o umiejętność odpowiadania, co raczej o odbieranie odpowiedzi.
                                      Proszę bardzo, przyjmuję wszystko na klatę, jak facet smile
                                      • wyszeptany-o-zmroku Re: dobra idea 30.09.13, 21:23
                                        No to sluchaj przyjacielu bo to,co napisane dlugo się nie powtórzy.. bo widzisz,my mężczyźni mamy ambicje wyrysowana na czole,tak jak serce wyryte na drzewie albo imię na lawce..mamy świadomość tego,ze jesteśmy najlepsi,jedyni i zupelnie inni od reszty.Mówimy to co kobiety chcą uslyszec,inna sprawa ze one udają iż nie slysza, szukamy metody która zadziala w tym jednym konkretnym przypadku,czasem jest to smutek,czasem żart, czasem litość a czasem szaleństwo..wlasciwie niewiele musimy robić, tylko czekać aż zjawi się ta jedna której zaimponuje choćby jedna cecha ciebie,cecha która sprawi że pozostaniesz nienaruszony w swej dominacji,intelektualnej fizycznej lub mentalnej..i na to wlasnie czekasz,a dalej????może być różnie ale wlasnie ta niewiedza rozbudza zmysly albo je usypia.
                                        --
                                        Szept,to po­wiew słowa na wyłączność…
                                        • waznaosoba Re: dobra idea 01.10.13, 10:56
                                          organza7 napisała:

nie musisz niczego konkretyzować, abym obdarzyła Cię sympatią... Pozdrawiamsmile

Mam nadzieję, że ja nie jestem odbierany, jako osoba, która chce pokazać wyższość? Tak nie jest. Jest nawet odwrotnie, czuję się gorszy, co zresztą widać w moich wpisach (choćby "nie mam niczego do zaoferowania"). Korzyść z moich postów jest przynajmniej taka, że osoba, która czuje się źle, a je przeczyta, od razu poczuje się lepiej. Zawsze staram się napisać więcej, bo po prostu tak mam, i nie zmienię tego.
                                          Dziękuję za okazanie sympatii smile

> No to sluchaj przyjacielu...i na to wlasnie czekasz,a dalej
                                          > ????

Nie smile Chodzi mi o to, że błędem było zaczynać od długiego wpisu. Od opisania swojej sytuacji. Powinienem tylko się przywitać i poczekać. Jakby ktoś odpisał, to krótko zagadać, albo o coś zapytać, i czekać. Jakby ktoś odpisał, że lubi czytać, to zadać tylko jedno pytanie np. "jakich autorów lubi", i czekać.
                                  • waznaosoba Re: dobra idea 30.09.13, 20:58

> Zapytam Cie raz ostatni..napisales że musisz poczekać, więc ja się pytam poczek
                                    > ać na co???potrafisz powiedzieć to wprost,konkretnie????

Jezu. Myślałem, że czytanie książek wzbogaca słownictwo, a wychodzi na to, że potem są problemy... Człowiek staje się kompletnie niezrozumiały.

waznaosoba napisał(a):

Mogłem wejść tuta
                                    > j, przedstawić się, poczekać aż 30 osób napisze "cześć", "witaj wśród nas", "wi
                                    > tamy na forum", potem rzucić mały tekścik, że dziś jest mi smutno i poczekać. K
                                    > toś odpisze "a czemu tak ci smutno?". Wtedy zdawkowo odpowiadam "no bo jakoś ta
                                    > k, dzień nie taki". Takie tam. Wtedy ktoś się dopyta, zagada. A jak wywaliłem w
                                    > szystko od razu, to przepadłem. Nic więcej tam nie ma.

Konkretnie poczekać na to.
                                    • organza7 Re: dobra idea 30.09.13, 22:47
                                      Ważniaku, ja Ciebie zrozumiałam, przynajmniej na tyle, na ile ktoś zupełnie obcy może zrozumieć intencje Twoich wypowiedzi. Dla mnie one nie są dziwne ani zbyt rozbudowane. Uważam, że o inteligencji rozmówcy nie świadczy to, że próbuje pokazać swoją wyższość nad resztą świata, ale pochyla się nad każdym tego świata przedstawicielem. To, że niektórzy tutaj nie potrafią nieco spuścić powietrza ze swego rozdmuchanego ego, nie powinno Cię zniechęcać do pisania tutaj. Uwierz mi, są na tym forum także przyjazne istotysmile I nie musisz niczego konkretyzować, abym obdarzyła Cię sympatią... Pozdrawiamsmile
        • 5filipinka85 Re: dobra idea 06.10.13, 19:34
          Nie dziwie sie ze sie zdenerwowales bo 2 osoby Cie atakuja ewidentnie. Obserwuje to od poczatku Twojej wypowiedzi. Widzę ze sa osoby ktore nie radza lecz narzucaja swoje zdanie, a w przypadku gdy od raz nie wykonujesz"polecen" atakuja i sa oburzone.

Nie powiem pomysl wynalezienia zlotej raczki w zamian za pomoc placac pomoca jest calkiem fajny ale balabym sie wpuscic zupelnie obcego czlowieka do domu wiec odpada. No niestety ja nie naleze do kobiet ktore po pierwszym buziaku rozscielaja lozko. Chyba juz mi tak zostanie. Zaczepiona na przystanku pewnie tez bym sie bala, bo jesli ktos mnie zaprasza na kawe to moze jakis psychopata. Wiec zebym sie z kims umowila troche sie trzeba nadreptac.

Nie koncz watku. Szczerze mowiac daje mi on nadzieje ze skoro nie jestem sama w tej sytuacji to moze jakos mi sie tez ulozy. Szczerze mowiac odzyskalam dobre samopoczucie czytajac posty na Twojej stronie.

Idiotami nie nalezy sie przejmowac. Bez wzgledu na to czy bys sie tylko przedstawisz czy napiszesz wszystko co Ci lezy na watrobie, z pewnoscia i tak spotkasz sie z krytyka ludzi. Na szczescie z tego co widzialam wiekszosc podchodzi do Ciebie z sympatia. Tylko nie liczni (pewnie w pelnych zwiazkach wiec nie rozumiejacy naszej sytuacji) atakuja i krytykuja Twoje posty

Pozdrawiam
    • abyss7 Re: dobra idea 03.10.13, 22:03
      Any, takie usługi są dostępne od bardzo dawna – nazywa się to „mąż na godziny”, czy „mąż na telefon” np.: nagodziny.com.pl Najbardziej mi się podoba w ofercie punkt pt. naprawa połamanych mebli po ostatnim rozstaniu big_grin

I to jest ta niesprawiedliwość dziejowa uncertain bo jak ja sobie analogicznie góglowałem dziewczynę na godzinę, to mi wyskoczyły taaaaaaaakie rzeczy, że trzy noce spać nie mogłem wink
      • czarnamajka75 Re: dobra idea 05.10.13, 18:17
        to jest fajna sprawa pod warunkiem że mieszkamy w wielkim mieście a co ma począć takie niebożę co na prowincji osiadło suspicious?
        • silencjariusz Re: dobra idea 05.10.13, 19:52
          Zadbać o sąsiada wink
          • organza7 Re: dobra idea 05.10.13, 20:01
            Albo o sąsiadkęwink
      • ame_belge34 Re: dobra idea 07.10.13, 08:24
        Abyssss a cóz Ty chciałeś od tego dziewczecia na godziny ? suspicious
        • abyss7 Re: dobra idea 07.10.13, 11:41
          ame_belge34 napisała:
          > Abyssss a cóz Ty chciałeś od tego dziewczecia na godziny ? suspicious

A cóż ja mogłem chcieć, pierwotnie intencje miałem czyste… potem straciłem tę pewność wink
      • witamina_b12 Re: dobra idea 07.10.13, 11:00
        abyss7 napisał:
        > I to jest ta niesprawiedliwość dziejowa uncertain bo jak ja sobie analogicznie góglow
        > ałem dziewczynę na godzinę, to mi wyskoczyły taaaaaaaakie rzeczy, że trzy noce
        > spać nie mogłem wink

widocznie jeszcze "googlacza na godziny" potrzebujesz ;P

o proszę:
        www.zonanazlecenie.pl/dlapanow.php
        nagodziny.com.pl/zona-na-godziny
        • abyss7 Re: dobra idea 07.10.13, 11:42
          witamina_b12 napisała:
          > widocznie jeszcze "googlacza na godziny" potrzebujesz ;P

Oj tam, oj tam, jak zobaczyłem, co wyskoczyło, to już to zapomniałem, czego szukałem smile
          • witamina_b12 Re: dobra idea 07.10.13, 12:25
            abyss7 napisał:

> witamina_b12 napisała:
            > > widocznie jeszcze "googlacza na godziny" potrzebujesz ;P
            >
            > Oj tam, oj tam, jak zobaczyłem, co wyskoczyło, to już to zapomniałem, czego szu
            > kałem smile

tak to jest jak nie jest sie pewnym czego sie tak naprawdę szuka wink
            • abyss7 Re: dobra idea 07.10.13, 12:56
              witamina_b12 napisała:
              > tak to jest jak nie jest sie pewnym czego sie tak naprawdę szuka wink

Samo życie… jako dwudziestolatek miałem absolutną pewność, że wiem wszystko… jako trzydziestolatek trochę zacząłem w to wątpić, a dzisiaj zastanawiam się czy ja w ogóle COKOLWIEK wiem? uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka