squareq 09.03.08, 11:10 Znacie może jakieś inne managery na wzór wygraj ligę? Interesują mnie wszystkie ligi. Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korek1957 Re: Inne managery 09.03.08, 11:26 www.profil.sportmanager.pl/register/ Odpowiedz Link Zgłoś
czachawks Re: Inne managery 09.03.08, 12:26 Na bwin.com właśnie sie zaczyna. Ligi: angielska, włoska, hiszpańska i niemiecka Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Inne managery 09.03.08, 14:33 Skoro padło pytanie, to zapraszam do mnie: www.pliga.pl/wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Inne managery 10.03.08, 11:22 I jest oczywiście zawsze żywe: fantasy.premierleague.com/ Ja w tym sezonie spasowałem, ale gra jest naprawdę dobra i - co ważne - darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Inne managery 10.03.08, 20:56 Mozna sie bawic Bundesliga na www.kicker.de ale osobiscie nie polecam, bo strasznie badziewny w porownaniu z naszym ;) Poza tym jest liga hiszpanska es.superliga.fantasysports.yahoo.com i wloska it.seriea.fantasysports.yahoo.com/salary ale niestety wszystko w obcym jezyku i trudno sie polapac. Odpowiedz Link Zgłoś