fle_xx 28.08.03, 21:27 To jakiś koszmar, powiedzcie że to mi sie śni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mihal_04 Re: GKS przegrywa 0:1 28.08.03, 21:28 Przed chwila wlaczylem telewizor. Dobrze, ze sciana byla blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: GKS przegrywa 0:1 28.08.03, 21:48 To mogłoby byc smieszne, gdyby nie było żałosne - kolejny "czarny dzien" polskiego futbolu :( Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: GKS przegrywa 0:1 28.08.03, 21:51 A co za kretyn tam puscił tuż po rozpoczeciu przerwy "We are the champions"??? Baaardzo stosowny moment... Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: GKS przegrywa 0:1 28.08.03, 21:51 gieksa grac, k...a mac!! ogladajac plock i gks w lidze liczylem sie z tym, ze jedna z tych druzyn moze wtopic, ale dwie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: GKS przegrywa 0:1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 22:05 Wraca czlowiek wku...ny z roboty bo jacys pieprzeni Baltowie ograli druzynę sponsorowana przez największy polski koncern, włącza tv a tu k...a cementownia opierdziela dospelarzy. Idę w ch.. tylko sie powiesić Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 HURRRA 1-1!!! 28.08.03, 22:17 Pierwszy gol GKS w tym sezonie! Jacek Kowalczyk! Co za emocje, kibice, którzy dotychczas wyraznie zdegustowani siedzieli schowani za sektorówka wyraznie sie ozywili! Jeszce jeden, jeszcze jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Aaaa............./nt/ IP: *.acn.pl 28.08.03, 22:58 Mnie to już tylko śmieszy... kiedyś się przejmowałem i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Aaaa............./nt/ 28.08.03, 23:15 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Mnie to już tylko śmieszy... kiedyś się przejmowałem i po co? mnie tez...moje wypowiedzi w tymze waku maja wylacznie charakter szyderczo- ironiczno-sarkastyczny (disclaimer) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Aaaa............./nt/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 23:23 A ja sie przejmuje. Cos, w co inwestowalem przez ostatnie kilak lat (chociazby kupno Canal+) okazalo sie fatalna pomylka. Cos, w co wierzylem i czego bronilem ze wszystkich sil zawiodlo mnie na calej lini. Bo to, iz polski zespol odpada z 3 druzyna Macedoni ciezko jest nawet nazwac kleska. Gdyby mi ktos zaraz po losowaniu par powiedzial,iz zarowno Wisla P. jak i Dospel odpadna uznalbym go za glupca. Mam nadzieje, iz to co zdarzylo sie dzisiejszego dnia porzadnie wstrzasnie naszym futbolem i sprowokuje drastyczne zmiany. Nie mam pojecia kto jest temu winny i co nalezy zmienic. Chcialbym jednak, aby dzisiejsze przezycia nie poszly na marne. A w glebi duszy czuje ogromny zal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan APEL DO KIBICÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 23:01 Mam nadzieje że kibice Dospelu nie będąspiewać że nic sie ku**a nie stało tylko pojadą po piłkarzach.Takiej gry nie można tolerować.Ja pierd***le kur**a zespół z kraju w którym niedawno była regularna wojna,gdzie nie ma NIC(nawet polskiej ambasady)ogrywa nasz "zespół"...załamka Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: GKS przegrywa 0:1 28.08.03, 23:03 No i fantastycznie, 2 drużyny odpadają w kwalifikacjach, możemy zapomnieć o awansie w rankingu UEFA, i o jakiś dodatkowych miejsach i rozstawieniach w pucharach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: GKS przegrywa 0:1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 23:05 EEE tam. Koniec tych jaj. Flexx obudź się!!! Ten koszmar to tylko sen! Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: GKS przegrywa 0:1 28.08.03, 23:09 Gość portalu: www napisał(a): > EEE tam. Koniec tych jaj. Flexx obudź się!!! Ten koszmar to tylko sen! Aaaaa alee koszmarrr... Ale niestety prawdziwy:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: GKS przegrywa 0:1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 23:12 ...czy to jawa czy sen?... ...Plynie, plynie Oka jak Wisla głęboka, jak Wisła szeroka... ...Co ci przypomina widok znajomy ten?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: GKS przegrywa 0:1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 23:13 fle_xx napisał: > Gość portalu: www napisał(a): > > > EEE tam. Koniec tych jaj. Flexx obudź się!!! Ten koszmar to tylko sen! > > Aaaaa alee koszmarrr... Ale niestety prawdziwy:-/ Wyobraz sobie co by bylo gdyby GKS awansowal jednak do 1 rundy i trafil tak jakis klub "Laziopodobny". Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: GKS przegrywa 0:1 IP: *.tomaszow.mm.pl 28.08.03, 23:16 Co tu sie dziwic jak taki załosny Dospel nie ptrafi wbic bramki Świtowi na własnym boisku.To dlaczego miałby wygrac z jakąs Cementownią.Polska piłka siegneła dna.Gdzie my kurwa żyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sword Re: GKS przegrywa 0:1 IP: *.bunkier.tbg.net.pl 28.08.03, 23:20 > własnym boisku.To dlaczego miałby wygrac z jakąs Cementownią. Nie Cementownią tylko Cmentarnicą. Nazwa trafna bo ten mecz byl symbolicznym pogrzebem polskiej piłki. Gorzej może być już tylko jeżeli byśmy odpadli z zespołem z Andory lub Liechtensteinu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: GKS przegrywa 0:1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 23:26 i to wcale nie z mistrzem tylko z 3 druzyna...o ile oni wogle maja tam 3 druzyny... PARANOJA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś