mazzii 29.08.03, 18:50 Sport traci na wartości z powodu kasy. Ot - taka polityka. Gdyby nie kasa, mielibyśmy w polskiej lidze naszych najlepszych piłkarzy (Kosowski, Dudek) a nie za granicą. I nie grzaliby ławy, jak Kuźba i s-ka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kupa Re: Bogate kluby chcą rekompensat od FIFA i UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 19:08 Jakie to sa te tajemnicze 18 druzyn? Tylko nie podawajcie bo wam sie tak wydaje tylko naprawde. Najlepiej gdzie o tym przeczytac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groobel Re: Bogate kluby chcą rekompensat od FIFA i UEFA IP: *.torun.mm.pl 29.08.03, 19:50 Gość portalu: Kupa napisał(a): > Jakie to sa te tajemnicze 18 druzyn? Tylko nie podawajcie bo > wam sie tak wydaje tylko naprawde. Najlepiej gdzie o tym > przeczytac! - Real Madryt - AC Milan - Ajax - Liverpool - Juventus - Bayern - Inter - Barcelona - Manchester United - Borussia Dortmund - PSV - FC Porto - Olimique Marsylia - PSG - Arsenal - Bayer Leverkusen - Olimique Lyon - Valencia -- za www.g14.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Bogate kluby chcą rekompensat od FIFA i UEFA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 19:52 wlasnie, ja tez jestem ciekawy, co to za kluby:) sam wymyslilem z dziesieciu `pewniakow` do tej 18, ale brakuje mi reszty mu arsenal real madryt barcelona ac milan inter juventus bayern ajax iii ?? liverpool, chelsea, panathinaikos, marsylia, psg, valencia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Bogate kluby chcą rekompensat od FIFA i UEFA IP: 213.155.178.* 29.08.03, 19:25 A może by sobie darować sport reprezentacyjny w ogóle. Nie trzeba by było płacić za zwolnienia. Albo idąc dalej. Po jaką nagłą cholerę kopać w tą piłę. Najlepiej ten kto wyłoży najwięcej kasiory zbiera całą pulę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Polaków to nie dotyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 09:37 Przecież już nigdy nie zagramy na MŚ czy ME. A poza tym jesteśmy jeszcze biedniejsi od Ukraińców. Odpowiedz Link Zgłoś