Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agata Mróz już po operacji

22.05.08, 11:39
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: go Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 11:41
        Oby szybko wróciła do zdrowia...:)
      • Gość: wlodek.m.kielce Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 11:42
        Agatko!!
        Cała rodzina życzy Ci szybkiego powrotu do zdrowia, męża,córeczki, do
        reprezentacji.Jesteś super dzielna.
      • ko_menta_tors Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 11:44
        Pani Agato, bardzo się cieszę i życzę Pani serdecznie aby wszystko
        zakończyło się szczęśliwie i żebym Panią zobaczył znów w
        reprezentacji!!

Najlepszego!
      • Gość: Spokojny Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 11:45
        Kompleksy, zawiść czy tylko "małość" i miałkość charakteru?
      • Gość: Bart Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 11:50
        "Agata Mróz przeszła w czwartek w nocy zabieg przeszczepu szpiku kostnego."
        Chyba powinno byc ze w srode przeszla.
        Pozdro dla Agaty :*
      • Gość: KSG Fani Agata Mróz już po operacji IP: *.cust.tele2.pl 22.05.08, 11:55
        Pani Agato życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i powrotu na parkiety, jesteśmy
        z Panią .
        • Gość: Włodek Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:04
          A ja poprostu pomodlę się tak jakby była moją siostrą.Nigdy jej nie widziałem,siatkówka mnie nie interesuje.Jestekm zdrowy bogaty,szczęśliwy.Mam nadzieję ,że Bóg mnie wysłucha i Agata wyzdrowieje.
      • eszp Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 12:01
        Pani Agato! Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ania Trzymam kciuki za ten "mecz życia" IP: *.nice.hnet.pl 22.05.08, 12:06
        i z całego serca życzę zdrowia :-)
      • Gość: m50 Agata Mróz już po operacji IP: *.unknown.vectranet.pl 22.05.08, 12:08
        Pani Agato jestem z Panią całym sercem. Życze szybkiego powrotu do
        zdrowia , rodziny i sportu. Czekamy na Panią . Wszystkiego
        najlepszego
      • Gość: edyradu Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:08
        zazdrościsz że o tobie tak nie mówią?;>
        pff
        pozdrawiam i zycze wszystkiego naj.
        • Gość: maciek Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:12
          życzymy pani szybkiego powrotu do zdrowia!pozdrawiamy
      • Gość: Bogda Agata Mróz już po operacji IP: *.centertel.pl 22.05.08, 12:15
        Agatko Kochana!wierzymy, że jeśli Pan Bóg pozwolił Ci dotrwać o tego momentu, to
        doprowadzi sprawę do szczęśliwego zakończenia. Tylko ufaj Mu i wiedz komu
        wierzysz!Nie przejmuj się komentarzami , które pochodzą od złych ludzi, patrz w
        niebo , stamtąd jest prawdziwa pomoc.Twoja Córeczka czeka na Ciebie!Jemu cała
        wdzięczność !
        Bogusia i Adam, byli olimpijczycy.
      • norton2 Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 12:18
        Życzymy Ci zdrowia - napewno będziesz jeszcze zdobywała punkty i
        medale dla Złotki.Niech Cię Bóg ma w swej opiece!!!!!
        • Gość: Marek Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.9.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 22.05.08, 12:44
          Zdrowia i usmiechu, bedziesz jeszcze wygrywać dla nas "Złotko"
      • Gość: Będzie Super Agata Mróz już po operacji IP: *.gprs.plus.pl 22.05.08, 12:18
        Wierzę w To że Ci sie uda MUSI trzymam kciuki Bądz Twarda tak jak do
        tąd
      • Gość: Józef Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:23
        Pani Agato szybkiego i trwałego powrotu do zdrowia życzę.
      • przejrzysty Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 12:27
        Szczerzę życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
      • krepa20 Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 12:35
        Daj Panie Boże,aby Agata była zdrowa!
      • Gość: nutka12 Agata Mróz już po operacji IP: *.chello.pl 22.05.08, 12:40
        Pani Agato, trzymamy kciuki, życzymy zdrowia i niech Pani szybko wraca
        na boisko, bo bardzo Pani brak
      • Gość: mojzesz Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.crowley.pl 22.05.08, 12:43
        moze wreszcie przestana apelowac co chwile zeby oddawac dla niej krew, bo to sie
        juz robilo zenujace
        chyba zaden polski sportowiec ani inna znana osoba nie zebrał tak drapieżnie jak
        ta baba
        • Gość: ŻAL pajacu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 13:05
          dla Agaty szła tylko częśc krwi z jej grupy - RESZTA DLA INNYCH LUDZI

a tak poza tym - jak zachorujesz na MDS (to co ma Agata-
          mielodysplazja szpiku kostnego), białaczkę, raka itd. zobaczymy jak
          będziesz śpiewał!
          niech Cię szlag trafi mały
          człowieczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • tygrysio_misio Re: pajacu 22.05.08, 13:13
            sęk jest wlasnie w sposobach promocji krwiodawstwa

co z tego,ze dla niej przekazywany byl marny ulamek...skoro teraz jak ktos
            zachoruje bedzie umieral,bo nikt z zdajacych "dla Agaty" nie ruszy sie zeby
            oddac krwi albo innych skladnikow?

przykladem takiej swietnej reklamy jest mnoja kolezanka...zdala krew jednorazowo
            a teraz kiedy dostaje listy z prośbami o oddanie znajduje 1000 powodow zeby
            tylko nie oddawac

duzo lepsza reklame zrobil Radek Pazura...i to powinna robic Agata Mroz a nie
            jakies zalosne akcje "krew dla Agaty"
            • stefan-50 Re: pajacu 22.05.08, 13:36
              tygrysio_misio napisała:

> sęk jest wlasnie w sposobach promocji krwiodawstwa
              >
              > co z tego,ze dla niej przekazywany byl marny ulamek...skoro teraz
              jak ktos
              > zachoruje bedzie umieral,bo nikt z zdajacych "dla Agaty" nie ruszy
              sie zeby
              > oddac krwi albo innych skladnikow?
              >
              > przykladem takiej swietnej reklamy jest mnoja kolezanka...zdala
              krew jednorazow
              > o
              > a teraz kiedy dostaje listy z prośbami o oddanie znajduje 1000
              powodow zeby
              > tylko nie oddawac
              >
              >
              > duzo lepsza reklame zrobil Radek Pazura...i to powinna robic Agata
              Mroz a nie
              > jakies zalosne akcje "krew dla Agaty"
              Spadaj stąd tygrysio jak najdalej, niech bedzie ci kiedyś potrzebny
              preparat krwiopochodny i niech tak cię potrzktuja jak ty Agatę.
              Powodzenia !
              • tygrysio_misio Re: pajacu 22.05.08, 13:38
                coz za merytorycznosc argumentow
              • tygrysio_misio Re: pajacu 22.05.08, 13:39
                a jak Ty bedziesz potrzebowal krwi niech potraktuja Cie jak Ty traktujesz innych

"nie jestes slawny to spierd#laj"

ile litrow krwi i innych skladnikow masz na koncie..pochal sie
            • Gość: ŻAL Re: pajacu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 13:39
              Akcje miały miejsce w całej Polsce, wiele osób, które były oddały
              krew po raz pierwszy i deklarowały, że dalej będą to robić. Spośród
              tych osób, które były pierwszy raz część oczywiście potem może mieć
              krwiodawstwo "gdzieś", ale część będzie oddawać dalej i to jest
              wartościowe, żeby spośród tych ludzi którzy w całej Polsce przyszli -
              choćby co któraś zaczęła oddawać regularnie. To, że Twoja koleżanka
              ma to w nosie to jej sprawa, są też inni ludzie, którym zależy. Te
              akcje nie są tylko dla Agaty, to jest propagowanie całego
              kriodawstwa i każda akcja propagująca jest potrzebna i dobra -
              Radka, Agaty czy jakiegoś przysłowiowego "Janka". Jeśli uważasz, że
              propagowanie krwiodawstwa w wykonaniu OSF-HDK dla Agaty jest żałosne
              to Ci szczerze współczuję.

www.osf-hdkdlaagaty.pl/news.php
              z Bogiem
              • tygrysio_misio Re: pajacu 22.05.08, 13:45
                to nie bylo propagowanie krwiodawstwa...w przypadku bankow dawcos szpiku wrecz
                to co sie dzialo w mediach bylo oszukiwaniem ludzi

myslisz,ze podziala?

na kogos napewno..ale w znacznie mniejszym stopniu niz akcja informacyjna, ktora
                mozna bylo wykonac przy okazji firmujac ja slawnym nazwiskiem

zeby ktos poszedl drugi raz zdac krew trzebavpoinformowac go jak to jest
                istotne..a nie wciskac mu zeby poszedl zdac dla "Agaty"...a akcji informowania w
                zwiazku z Ta sprawa nie zauwazylam nigdzie..szczegolnie w mediach

• stefan-50 Re: Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 13:33
          Gość portalu: mojzesz napisał(a):

> moze wreszcie przestana apelowac co chwile zeby oddawac dla niej
          krew, bo to si
          > e
          > juz robilo zenujace
          > chyba zaden polski sportowiec ani inna znana osoba nie zebrał tak
          drapieżnie ja
          > k
          > ta baba
          Chyba zaden wpis nie odzwierciedlał takiego chamstwa jak twoje.
          Agatko wracaj do zdrowia, rodzina czeka.
          • tygrysio_misio Re: Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 13:37
            czyli nielizanie dupska slawnym liczy sie za chamstwo..a obrazanie
            malutkichvjest cacy...mentalnosc niech zgadne...katolika?
            • Gość: Bartek Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.cebit.com.pl 22.05.08, 14:02
              tygrysio, prostak z Ciebie. Wszystko jedno kto jest chory, co do
              zasady ludzie życzą mu dobrze, tak jak na tym forum Agacie Mróz. Nie
              ma znaczenia, czy jest sławny, czy nie jest. Ty jesteś niechlubnym
              wyjątkiem i zachowujesz się jak pajac.

A co do oddawania krwi to zauważ, że nie ona organizowała akcję
              zbiórki tylko inni "dla niej". A ponieważ niestety w naszym kraju
              nie ma głębokich tradycji oddawania krwi to dobrze, że chociaż
              trochę jej zebrano, wszystko mi jednao w ramach jakiej akcji i jak
              przeprowadzonej - tak czy owak z korzyścią dla ludzi.

PS. Uprzedzając twoje ewentualne przyczepki: nie jestem katolikiem,
              oddałem 7 litrów krwi.
              • tygrysio_misio Re: Agata Mróz już po operacji 22.05.08, 14:14
                ja nie krytykuje jej i nie zycze jej zle...jedynie krytykuje cala ta zaistniala
                sytuacje..media ktore wykorzystuja jej nazwisko bo jej sprawa jest
                medialna...ludzi ktorzy jak mowisz organizuja akcja dla niej bez zadnej wyobrazni

krytykuje sposob prowadzenia akcji informowania spoleczenstwa dzieki ktorej mamy
                tak malo ludzi wpisanych do rejastru dawcow szpiku...poczytaj dane odnosnie np
                Czech i Polski

mowisz,ze dobre i to...ale to nie jest wystarczajace i dobre dla ludzi ktorzy
                beda potrzebowali krwi za np 2 lata

a tak pozatym...Agata Mroz za swoja popularnosc duzo zyskala...zystala mozliwosc
                posiadania dziecka mimo powaznej choroby...otrzymala to od "spoleczenstwa" (choc
                nie lubie takich okreslen)...malo osob nieslawnych mialo by taka
                moliwosc...ciezko z jej strony prowadzic samodzielnie akcje podczas
                choroby...ale ona ma teraz dlug wobec spoleczenstwa i powinna zwrocic go chocby
                jednym wywiadem rzetelnym, informujac o pewnych sprawach...bo przeciez znacznie
                wiecej ludzi przeczyta artykul o niej niz wejdzie na strone Urszuli Jaworskiej
                czy Krewniakow...

tyle,ze artykul juz po chorobie bedzie malo popularny..duzo wiecej dobrego
                zdzialaby gdyby ukazal sie pol roku temu..nawet gdyby nie bylo w nim ani jednego
                jej slowa a jedynie uzyskal by akceptacje firmowania jej nazwiskiem

inna sprawa jest to ze drazni mnie swiadome oklamywanie spoleczenstwa...czyn zly
                nadal jest zly nawet kiedy przynosi chwilowe korzysci
                • Gość: Peregrin Re: Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 20:12
                  Ja sobie myślę,że pani Agata jeszcze spłaci swój "dług"wobec społeczeństwa jak
                  to określiłeś misiu pysiu.Póki co to nie ma na to siły i myślę,że nie miała jej
                  i pół roku temu.A Radek Pazura włączył się akcję dopiero po powrocie do
                  zdrowia,po ciężkim wypadku któremu uległ.Nie przypominam sobie żeby apelował i
                  zachęcał ludzi do oddawania krwi ze szpitalnego łóżka....Pozdrowienia dla
                  wszystkich frustratów,którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić i w związku z tym
                  szukają dziury w całym.
                  Pani Agato!Trzymamy kciuki!
      • Gość: Wiesław waleriańsk Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 12:51
        Agata wierzymy wszyscsy w Ciebie ,trzymaj się i do szybkiego
        oglądania Ciebie na parkiecie !!!!!!!!!!!!!!!!
      • naburmuszony przestańcie odpowiadać tym chamom! 22.05.08, 14:05
        Jeśli macie ochotę, pozdrawiajcie Agatę! Ja też życzę Jej
        wszystkiego najlepszego.
        Nie odpowiadajcie na powokacyjne, chociażby najbardziej chamskie
        teksty. To ich tylko nakręca i bawią się chamy.
      • Gość: Jadwiga Agata Mróz już po operacji IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.08, 14:41
        Pani Agatko,wszystko będzie dobrze!W sporcie osiągnęła Pani bardzo,bardzo
        dużo!!!Teraz, też wygra Pani ten najważniejszy w życiu mecz.Dobrze, że jest Pani
        otoczona miłością.Wiem z doświadczenia jakie ,jest to ważne ,w takich trudnych
        chwilach.Trzymaj się dziewczyno,w domu czeka największa nagroda i największe
        szczęście ,córeczka wynagrodzi wszystko, przez co teraz wszyscy
        przechodzicie.Gorąco pozdrawiam!

Do piszących złośliwe opinie!
        Nie wiem,co wami powoduje ,ile macie lat i jakie doświadczenie życiowe .Proszę
        jeżeli będziecie mięli ochotę komuś "dołożyć"postawcie się na moment w jego
        sytuacji ,może już nie będziecie chcięli.Życzę dużo,dużo zdrowia,żebyście nigdy
        nie byli w sytuacji takiej,jak chorujący ludzie i nie jest ważne,czy są ,to
        nazwiska z pierwszych stron gazet,czy tacy zwykli jak,np.jak ja.Po co zwiększać
        cierpienie?
      • Gość: danuta Agata Mróz już po operacji IP: 217.153.67.* 22.05.08, 15:24
        zyczę wytrwalości, sama przez to przeszłam i wiem, że najtrudniejsze
        chwile dopiero przed panią, ale trzeba nastawić się pozytywnie a
        wszystko się uda.
      • Gość: danuta Agata Mróz już po operacji IP: 217.153.67.* 22.05.08, 15:38
        chcialam jeszcze dodać,że moja córka miala 9 miesięcy jak
        zachorowałam i będąc w klinice zaklinałam się, że muszę stamtąd wyjść
        jak najszybciej bo dziecko musi prtzeciez matkę. To pomoglo mi w tym
        najtrudniejszym okresie, była również ze mną cały czas bliska mi
        osoba i rodzina a także życzliwy zespół lekarzy i personel medyczny.
        Przeżyłam to i dzisiaj moja córka ma już 16 lat i ja żyję też.
        Kto tego nie przeżył , ten nie wie co to znaczy przeszczep szpiku
        i lepiej niech głosu w tym temacie nie zabiera.
      • Gość: marc01111 Agata Mróz już po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 15:45
        Pozdrawiam i życzę powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka