Gość: kosiarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:06 ..brak Gurovica...Kitzinger: tak naprawde to nic... zostawie to bez komentarza bo raczej grajki ze Zgorzelca gwiazdami pokroju Gurovica nigdy nie będą.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krystoff żenujący wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 15:31 a co z sytuacją jak pchnal Guro zaogniając konflikt? a co z jego karą? czy też jest zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Kitzinger: Musimy się skoncentrować IP: *.tktelekom.pl 28.05.08, 15:41 Dla mnie ten gość to cwany chłystek atakujący od tyłu. Zrobił to zresztą zgodnie ze słowami swojego trenera. Niech nie mówi, że bez Gurovicia to ten sam Prokom. Było jasne, że będą chcieli go sprowokować. Dopięli swego. TCHÓRZ Odpowiedz Link Zgłoś
przyjakubie Re: Kitzinger: Musimy się skoncentrować 28.05.08, 17:03 biedny guro - dał sie sprowokować biedaczek. a tak sie starał. taki był miły, wierszyki mówił i kwiatki zbierał... Dostali swoje kary - guro minimalną, kitzinger akuratną i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: móha Re: Kitzinger: Musimy się skoncentrować IP: *.cust.tele2.pl 29.05.08, 10:34 a mi juz sie to forum znudziło i nie chce mi się komentować :) pozdrawiam fanów koszykówki fanów boksu pozdrowię na forum boksu hehe Odpowiedz Link Zgłoś