Gość: krack nie "spokój jej duszy" IP: 195.92.35.* 05.06.08, 10:55 tylko "pokój jej duszy" R.I.P. Agata Mróz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco.. IP: *.hsd1.nj.comcast.net 05.06.08, 11:50 Co za poziom wypowiedzi aż wstyd czytac Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... 05.06.08, 12:15 Trudno wyrazić żal po odejściu tej młodej, walczącej ze śmiercią postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: *.icpnet.pl 05.06.08, 13:52 Szkoda, że umarła... :( Naprawdę wielka szkoda... :(:(:( Niech odpoczywa w spokoju wiecznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-polit Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: *.chello.pl 05.06.08, 15:15 To Bee or Not to Bee. Czyli być albo nie być, oto jest pytanie. Być, znaczy także urodzić dziecko, ryzykując własnym życiem. To jest prawdziwe bohaterstwo i szczyt humanizmu. W ten sposób być może Pani Agata Mróz skróciła własne życie w zamian za życie Liliany. Może ona zostanie olimpijką? Swym bohaterskim czynem Pani Agata tym bardziej będzie dalej z nami w dozgonnej pamięci. Szczery i prawdziwy żal bierze po odejściu Pani Agaty Mróż na wieczną wachtę olimpijską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniastm Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: 89.230.250.* 05.06.08, 17:06 Szkoda jest mi bardzo przykro i nie moge w to uwierzyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: *.icpnet.pl 05.06.08, 19:17 Boże, ludzie, za co wy ją tak pod niebiosa wynosicie?! za to, że świadomie skazała własne dziecko na sieroctwo?! czy każdy, kto walczy z chorobą, jest dla was ŚWIĘTY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: *.is.net.pl 06.06.08, 06:59 Chyba przegieliscie z ta rekama na tej stronie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta i Wanda Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:21 Agata Mróz była jednym z najwspanialszych ludzi jakich znałyśmy chcemy jej podziękować za to co wniosła do reprezentacji ii nie tylko. Niech spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Złotko... IP: *.jg.vectranet.pl 06.06.08, 16:18 Jesteś niepokonana - żyjesz nadal w Swej Dziecince, dzielnie walczyłaś o życie Swojego Skarbu! Dokonałas tego, jesteś Wielka, Agatko!!! Teraz grasz mecze pod okiem Najsprawiedliwszego Sędziego... Lilianka ma w Niebie Najcudowniejszego Anioła, który wciąż czuwa... a my wszyscy będziemy o Tobie pamiętać i kontynuować pomoc dla potrzebujących ludzi, wszak wiele istnień można uratować, przecież nie wiadomo, kto, gdzie i kiedy... choroba nie wybiera... Dobrze o tym wiesz, bądź więc Patronem szczytnej akcji dzielenia się życiem - dla dawców krwi i szpiku. Córeczka jest z Ciebie dumna, a naród wdzięczny za wspaniałe dokonania, nie tylko sportowe. Wiem, choć spisz - uśmiechasz się z góry... - do widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarolciA Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: *.chello.pl 07.06.08, 11:20 Pani Agata była niezastąpiona na boisku i w życiu.Było i na zawsze zostanie wielką osobą.Tylko czemu Bóg zabrał ją już do siebie.? Pani Agata zostawiła tu Liliankę,ten malutki skarb nigdy już nie zobaczy swojej Mamusi. Składam wyrazy współczucia i kondolencje całej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco.. IP: *.ghnet.pl 07.06.08, 13:57 agata odeszla ale tu na ziemi zostawila swojego skarba... fakt ze to jest nie sprawiedliwe ze ten aniolek nie pozna mamy jak inne dzieci beda muwic mama to dopiero bedzie wielki bul dla rodziny czeba sie pocieszac ze agata bedzie patrzec z gory na swojego aniolka i bedzie czuwac nad swojo coreczko ... agata powinna dostac zloty medal za to ze tyle wycierpiala a i tak postanowila urodzic dziecko dac zycie a sama cierpiala jest naprawde wielka a my powinnismy byc dumni z agaty niech spoczywa wspokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: 83.2.217.* 08.06.08, 00:17 to dziwne,ale prawdziwe-ta młoda kobieta,jakby teraz zaczęła życie.Mam takie odczucie wobec ludzi ludzkich.Człowiek jako istota boska nie umiera,tylko zmienia postać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmt Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco.. IP: *.toya.net.pl 12.06.08, 01:00 A ja o niej usłyszałem dopiero kiedy umarła. I nie wiem o co tyle szumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiselessly Re: Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysią IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 02:01 Wsłuchaj się w ten szum, a dowiesz się o co on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyle Agata Mróz: Dzięki niej uratowano życie tysiąco... IP: *.olsztyn.mm.pl 20.06.08, 22:21 aha bo myslalem ze chodzi o inną agatę, tę dzięki której zgineło małe bezbronne dziecko fiuty Odpowiedz Link Zgłoś