Gość: B IP: *.gl.digi.pl 17.06.08, 15:34 EJ, NO JAK MOZNA PROMOWAC TAK TYCH "EKSPERTÓW" ??? PRZECIEZ TO DNO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nononr1 Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! 17.06.08, 15:34 Może konkretniej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: *.centertel.pl 17.06.08, 16:44 przeciez sa konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.08, 17:23 Sarzało, jesteś takim samym pajacem jak Hajto czy Iwan dukający coś w studio przed całą Polską - fajki ci przemycać a nie do komentowania wydarzeń sportowych się zabierać, internetowy wycieruchu.. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En 17.06.08, 20:22 Ludzie, wyluzujcie, redaktor sobie jaja robi, a wy to bierzecie na poważnie, czy w Polakach już całkiem zniknęło poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Z tego co pamitam to Hajto straszna sierota 2002 IP: *.chello.pl 17.06.08, 23:43 Z tego co pamiatm to chyba Hajto gral na obronie w meczu z Portugalia przerznietym przez nas 4:0. W ostatnim meczu nie gral i chyab dlatego wygralismy 3:1 z USA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0kt0r Sorry ale wydaję mi się, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:40 Sorry ale wydaję mi się, że piłkarze powinni głównie dobrze grać- później jest czas na medialność. I niech mi ten redaktorzyna Jacek Sarzało powie w czym jest lepszy Hajto czy Kowalczyk? W szmuglowaniu fajek czy opijaniu talentu? To ja podziękuję takim redaktorom i mówię do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TPepe Re: Sorry ale wydaję mi się, że IP: 217.98.20.* 17.06.08, 20:23 Tekst to równie głupi jak wredny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.08, 15:47 Artykul pisał jakis kompletny idiota, który gó.. wie o piłce. Ja mu błedów wytykac nie bede, bo tacy ludzie i tak sa glusi na krytyke, ale naprawde poziom tego portalu robi sie zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Słyszą że dzwoni ale nie wiedzą juz gdzie 17.06.08, 15:50 Faktycznie trener Benhakker chyba jednak miał do dyspozycji słabszych zawodników niż poprzednicy, ale niech mi nikt nie mówi że miał gorsza drużynę, bo wątpię aby druzyny Engela czy Janasa były w stanie wyjść z tej grupy, gwiazdy Janasa pokazały z Finlandia na co je stać w drużynie, oni grali taka polską kopaninę troche lepiej niz poprzednicy Benhakker spróbował grać nowoczesną piłkę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Euro 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:53 A który raz Polacy grają na Euro?? Gdzie puchar zdobyty przez drużynę Hajta czy Świerczyńskiego?? Hajto tak się mądrzy że tego słuchać się nie da!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artysta Re: Pieśń pożegnalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 15:55 spiewajmy "do domu Polsko ooo , do domu Polsko ooo czas juz powrocic by obciachu nie siać tam " :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela IP: *.chello.pl 17.06.08, 16:03 ale o co chodzi w tym "artykule"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macko Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:04 Żenujący artykuł na żenującym poziomie! Szkoda komentować nawet:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van der ski udało się! redaktor - geniusz! IP: *.marquard.pl 17.06.08, 16:05 Epokowe odkrycie - Hajto, Świerczewski, Iwan i reszta to medialne osobowości! Biorę jedną poprawkę - autor tego "artykułu" pisze do gazety i chyba jej realiami określa medialność. Bo powiedzieć o nich że ich zaletą jest erudycja to tak jakby tę samą zaletę przypisać Kononowiczowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: udało się! redaktor - geniusz! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.08, 17:35 wyjaśnię Ci tajemnicę tego artykułu - jego autor jest po prostu palantem bez pojęcia o piłce i mediach, ot, i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: udało się! redaktor - geniusz! 17.06.08, 20:24 Tajemnica jest inna, inteligencja i poczucie humoru w narodzie zanika, ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iam Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! IP: *.debica195.tnp.pl 17.06.08, 16:05 Panie Redaktorze, o co kaman z tym tekstem w ogole...? :/// Bo przekazu i treści brak zupelnie... :( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Jak czytam ten artykuł i słucham... IP: *.icpnet.pl 17.06.08, 16:11 tych pseudoekspertów w Polsacie, z Kołtoniem na czele, to jestem za aborcją i eutanazją!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uolelele Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! IP: *.toya.net.pl 17.06.08, 16:12 Hajto, Świerczewski, Iwan - wielkie nazwiska minionej epoki?! Chyba kogoś kompletnie poje****. Ludzie co z wami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikil Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:15 normalnie żal...ta gazeta jest żałosna ;| co wy w ogóle chcecie przekazać w tym artykule? Hajto, Świerczewski, Iwan - medialne osobowości, pełno ich wszędzie i się mądrzą, a co pokazali? Za przeproszeniem gówn* ! Żaden z nich nigdy nie awansował z drużyną do Euro. Weźcie skasujcie ten artykuł ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose murinho Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:18 Konsultować z polskimi trenerami, rozmawiać o taktyce... Wtedy to do mistrzostw świata w 2030 roku nie uda się opracować spójnego działania. Już widze loże ekspertów, tuzów trenerstwa w wydaniu polskim którzy jak sąd kapturowy dokonują ocen taktyki holenderskiego szkoleniowca. Po cholere gadać? Trener mam miec wizję i ją realizować a nie bawić się w sejm Odpowiedz Link Zgłoś
heckler Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! 17.06.08, 16:27 Wnerwia mnie mówienie takich głupot że obecna kadra Beenhakera jest gorsza od tej np. za czasów Engela czy Janasa. Engel i Janas dostali się na mundial w którym grają takie zespoły jak ostatnio Kostaryka, ZEA czy inne drużyny z Ameryki Środkowej czy Azji bądź Afryki. Są to zespoły nieporównywalnie gorsze od tych z Europy. Dlatego też tak bardzo widać różnice pomiędzy Polską, Austrią a powiedzmy Chorwacją czy nawet Rumunią. Dlatego też uważam iż mimo to ze zdobyliśmy 1 pkt i to tylko zasługą Rogera i Boruca ale jednak zagraliśmy lepiej od ekip poprzedników "Don Leo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: *.szczecin.mm.pl 17.06.08, 18:52 no austria jest chyba niżej niż kostaryka i ekwador daj spokój, byliśmy najsłabsza drużyna w najsłabszej grupie aha i nieprawda jest że łatwiej jest awansować do MŚ niż do ME kiedys dawno temu gdy na ME grało 8 zespołów tak było teraz już tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:28 czytajac ten lysy tks mam nieodparte wrazenie ze napisal go ktorys z tzw. "EXPERTÓW". gdybym mial strzelc stwierdzilbym ze sa to slowa Bońka ktory sam rozpierniczyl s-kadre, pol wloskiejserie i wszystkiego co dotknal zajmujac sie trenerka to spierniczy. ludzie!!! jesli Leon mialby jeszcze liczyc na pilkarzy typu hajto, iwan i reszte dziadkow ktorych na sile trzymali janas z engelem to srednia wieku w reperzentacji wynosila by 45lat. moze jeszcze juskowiaka i citke by do kadry dokoptowac?? moze i polacy nie wyszli z grupy na euro ale grali o niebo lepiej niz dziadki poprzedniej epoki - szybciej, zwinniej... poza tym chcieli grac-Leo kreuje ogromny potencjal w mlodych pilkarzach ktorzy wychodza na boisko, zeby kosztem gryzienia trawy pokazac sie z jak najlepszej strony a nie robienia zdjec stadionu, trybun itp z telefonow komorkowych. co tu duzo komentowac.. taka jest polska mentalnosc... jak grali w eliminacjach to wszyscy nie mogli wyjsc z podziwu co holender zrobil z naszymi a teraz... Qrna opanujcie sie... nie od razu torun zbudowano.. chwala reprezentacji i szczere gratulacje za wszelkie sukcesy dla naszych i leona. szkoda, ze nie udalo sie wszystko wg planow ale wierze ze bedzie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral spod Tater Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:37 A my Panocku tak godomy: gó.. prowda!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: 91.198.246.* 17.06.08, 16:44 znasz takie słowa jak ironia i sarkazm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: *.chello.pl 17.06.08, 16:50 Nie wiem czy autor rozumie słowa ironia i sarkazm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela IP: *.chello.pl 17.06.08, 16:45 Co za idiotyczny artykuł. Dawno nie czytałem czegoś tak słabego Odpowiedz Link Zgłoś
unseen Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela 17.06.08, 16:46 artykuł miał być ironiczny tylko chyba zabrakło konsekwencji na koniec więc część osób sie pogubiła jaką właściwe zawiera refleksję ;-) w każdym razie jeśli chodzi o mnie to właściwie bardziej od polskich piłkarzy w czasie tych mistrzostw irytowali mnie ludzie w studio - przede wszystkim super-mega-gwiazda hajto i pan borek... każde ich kłapniecie dziobami na temat Beenhakkera i zawodników sprawia, że flaki podchodzą mi do gardła... może napiszmy list otwarty do hajty zeby przypomnieć mu 6 straconych bramek z koreą i portugalią na mś 2002, a co do borka... hmmm no cóż - po co nam jakis holender, pozwólmy borkowi zostać zbawicielem naszej kadry. żałość i marność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadysław Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: *.chello.pl 17.06.08, 16:56 Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! IP: 212.76.37.* 17.06.08, 16:51 dziwny tekst doprawdy i skąd redaktor wie co zrobią ci zawodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson5791 Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! IP: *.echostar.pl 17.06.08, 16:51 Czy gorszy napewno inny jednak warto zwrócić uwagę, że żeby zdobyć punkty liczące się do awansu to niestety trzeba gryźć trawę. W 2002 i w 2006 po dwóch meczach było po zawodach - zerowy dorobek punktowy. W pierwszych mistrzostwach udany mecz z Amerykanami - szczęśliwie wpadły dwie bramki, a potem umiejętna obrona -gra o pietruszkę. Z Kostaryką mecz słaby nudny, mało porywający dwie bramki jak się nie mylę po stałych fragmentach gry. tutaj rozdmuchano wielkie oczekiwania i duch w narodzie rósł. Niestety każdy chyba przyzna, że pojechaliśmy tam zagrać 3 przyzwoiite mecze. Widać też jak trudna jest walka jak się jeszcze jest w grze i zdobycie choćby 1 punktu. Polacy grali fatalnie , czasem truchę było gry zorganizowanej. jednak duch kopanki cały czas jest w narodzie. Myślę, że trudno zaszczepić naszym coś takiego jak nowoczesny na średnim europejskim poziomie futbol. Można też zastanowić, się jaki jest związek między grą w klubie - ława, czy boisko a skutecznością i formą. Bo jeśli główni liderzy naszego zesłołu grzeją ławę to sami przez się stają się niedzielnymi piłkarzami którzy nie mają często stabilnej formy, czucia piłki tak jak niedzielni kierowcy - są bardzo niepewni w ruchu drogowym myślę, że wszystko zależy od tego w jakim kierunku się potoczy nasza piłka - są dwa wyjścia albo reforma łącznie z PZPN i systemu szkolenia albo degrangolada - korupcja - kupowanie , sprzedawnie itd. praca z naszymi piłkarzami naszą mentalnością , techniką, szkolneniem itd. to praca na lata można powiedzieć, że nawet Salomon z pustego nie naleje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gygax Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:51 "Erudycji Kowalczyka" ahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
republic6 Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i Engela! 17.06.08, 16:52 Artykuł jest ironiczny dordzy państwo. Samo zestawienie Kowalczyka i erudycji w jednym zdaniu jest ze strony autora Okrutne. Ten człowiek raczej nie błyszczy "kompetencją" językową na poziomie Gombrowicza czy nawet... redaktora Borka. A aparycja Świerczewskiego to już raczej nie ironia a bardzo kiepski żart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Zespół Beenhakkera gorszy od ekip Janasa i En IP: 212.76.37.* 17.06.08, 16:53 hm...ale o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadysłąw Na końcu brakuje " ;) " IP: *.chello.pl 17.06.08, 16:55 Nie wiem o co Wam powyżej chodzi? Przecież to z przymrużeniem oka napisane. Wygooglujcie sobie: 'sarkazm','ironia'. Mnie tam irytują polsatowi eksperci pokroju Hajty, który wylewa pomyje na cały sztab szkoleniowy kadry, bo "Polacy byli wolniejsi". Zapomniał już jak go Koreańczycy przeskakiwali. A wczorajszy wywiad Kołtonia z Beenhaakerem to już szczyt nietaktu i bezczelności. Do tego żelki Iwanow i Borek nagle odkrywają "holenderską mafię" w kadrze i gotowe - mamy winnych. Piąta kolumna rozbiła w puch 20 lat pracy polskich szkoleniowców. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Na końcu brakuje " ;) " 17.06.08, 17:22 Eksperci na miarę mozliwości Polsatu, czasem mówia cos ciekawego ale zazwyczaj mówią oczywiste oczywistości które akurat widać i nic wiecej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś