Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a moze by tak flaga "PYRAPARK"?

IP: *.cgs.poznan.pl 08.01.02, 11:27
    ktos juz kiedys o tym pomyslal? podobna do flagi "Bulgarska", moglo by byc calkiem milo...
    pzdr
    vivacee
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 11:52
        Mam dziwne przeczucie, że dla takiej flagi, nawet jeśli będzie zrobiona, nie
        znajdzie się miejsce na płocie.
        • Gość: kolej Re: a moze by tak flaga IP: *.stacje.agora.pl 08.01.02, 13:17
          A dlaczego?
          • Gość: xxx Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 13:24
            Sporej liczbie osób, w tym mnie, nie podoba się nazwa PYRAPARK.
        • Gość: Pabloo Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 19:41
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> Mam dziwne przeczucie, że dla takiej flagi, nawet jeśli będzie zrobiona, nie
          > znajdzie się miejsce na płocie.

hehe bardziej dyplomatycznie nie mozna bylo tego ujac :)) zgadzam sie z tym
          calkowicie! mam nadzieje ze wiekszosc ma podobne do xxx przeczucie :)
      • Gość: grzeda Re: a moze by tak flaga IP: *.wsb.poznan.pl 08.01.02, 12:30
        Popieram, ale rowniez zamiast tego moze flaga naszej grupy, czyli-ULTRAS
        LECH '01 ?

Pozdr
        • Gość: Daras Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 15:01
          Nazwa pyrapark nie jest zbytni orgynalna zastanawiam sie czy jest sen robic
          teraz nowa flage gdyz bylo by ciezko gdzie ja zawiesci cale ploty sa juz
          zajete, ale pomysl jest jak najberdziej dobry
          • Gość: pluto Re: a moze by tak flaga IP: 213.77.112.* 09.01.02, 14:11
            jakos mi ta nazwa nie pasuje. ale mozna by dłużej pomyslec nad ULTRAS LECH 01
            • Gość: kolej Re: a moze by tak flaga IP: *.stacje.agora.pl 09.01.02, 15:14
              No to już jest kompletna sztampa...
              Nowa flaga - z nazwą stowarzyszenia, jeśli będzie dobra - powinna zawisnąć, gdy będzie stowarzyszenie
      • Gość: szafir Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 00:14
        Zgadzam się, ze gdy będzie już znana nazwa stowarzyszenia można zastanowić się
        nad flagą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka