Gość: vivacee IP: *.cgs.poznan.pl 08.01.02, 11:27 ktos juz kiedys o tym pomyslal? podobna do flagi "Bulgarska", moglo by byc calkiem milo... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 11:52 Mam dziwne przeczucie, że dla takiej flagi, nawet jeśli będzie zrobiona, nie znajdzie się miejsce na płocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: a moze by tak flaga IP: *.stacje.agora.pl 08.01.02, 13:17 A dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 13:24 Sporej liczbie osób, w tym mnie, nie podoba się nazwa PYRAPARK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabloo Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 19:41 Gość portalu: xxx napisał(a): > Mam dziwne przeczucie, że dla takiej flagi, nawet jeśli będzie zrobiona, nie > znajdzie się miejsce na płocie. hehe bardziej dyplomatycznie nie mozna bylo tego ujac :)) zgadzam sie z tym calkowicie! mam nadzieje ze wiekszosc ma podobne do xxx przeczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeda Re: a moze by tak flaga IP: *.wsb.poznan.pl 08.01.02, 12:30 Popieram, ale rowniez zamiast tego moze flaga naszej grupy, czyli-ULTRAS LECH '01 ? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 15:01 Nazwa pyrapark nie jest zbytni orgynalna zastanawiam sie czy jest sen robic teraz nowa flage gdyz bylo by ciezko gdzie ja zawiesci cale ploty sa juz zajete, ale pomysl jest jak najberdziej dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: a moze by tak flaga IP: 213.77.112.* 09.01.02, 14:11 jakos mi ta nazwa nie pasuje. ale mozna by dłużej pomyslec nad ULTRAS LECH 01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: a moze by tak flaga IP: *.stacje.agora.pl 09.01.02, 15:14 No to już jest kompletna sztampa... Nowa flaga - z nazwą stowarzyszenia, jeśli będzie dobra - powinna zawisnąć, gdy będzie stowarzyszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafir Re: a moze by tak flaga IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 00:14 Zgadzam się, ze gdy będzie już znana nazwa stowarzyszenia można zastanowić się nad flagą... Odpowiedz Link Zgłoś