Gość: dzieki LEO podziekujmy LEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:45 Na przekór Latom i Smolarkom: www.thxleo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Leo myśli. Będą zmiany IP: *.aster.pl 19.06.08, 15:47 Proponuje odstrzelic Wawrzyniaka: z Chorwacja co dostal pilke, to stracil, zle podal, zaplatal sie o wlasne nogi. Slaby jest. Moze na Euro 2012 sie nada, ale nie na eliminacje MS 2010. Proponuje nie rezygnowac z Kuszczaka; jest na to za dobry. Proponuje rowniez nie rezygnowac z RadoMatu - ale to tak irracjonalnie. Po prostu mysle, ze moze jeszcze beda z niego ludzie. Chociaz to zalezy, jak sie teraz spisze w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Leo myśli. Będą zmiany IP: 98.220.93.* 19.06.08, 15:48 radomskiego nie odstrzeliwac, kowalewskiego tez nie. pawlowski, danch i grosicki beda w druzynie na euro 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slebek Leo myśli. Będą zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:50 to sa chyba jakies zarty! a gdzie glowacki?! gdzie kosowski?! gdzie pawel brozek?! jak uwaza ze sa to slabi pilkarze to niech moze odrazu zreygnuje! mysli ze przyjechal do buiednego i glupiego kraju i odrazu cwaniakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksawer Wiecej szacunku p. autorze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 15:51 Panie autorze, wszystko pięknie, cacy. Jak najbardziej sie zgadzam aby odmłodzić reprezentacje ale co do odstrzelonych to bym proponował trochę więcej szacunku!!! Np. po meczu z Portugalią 2:2 Krzynówka to raczej byś nosił go na dłoniach a teraz po nie udanych Euro2008 jedziesz z nim jak z dziką świnią. A wystarczy napisać " p. Jacku dziękujemy za wspaniałe chwile, piękne gole i zagrania w reprezentacji ale przyszedł czas na Młodych Wilków." Czytając p. artykuł czułem sie jak by go napisał jakiś prostak z ulicy w dodatku nie znający sie na Piłce Nożnej a na biegach krótkodystansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic A czego sie spodziewales? IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 16:04 Pan z Bozej laski redaktor myslal, myslal i wymyslil. Praktycznie dokladna kopie obencej kadry, do ktorej dorzucil 3 pilkarzy o jakich kibice toczyli boje. Dodal do tego swoje slote przemyslenia, wg ktorych Kuszczak jezdzacy od dawna na kazde zgrupowanie i nadrabijacy usmiechem ciagle upokorzenia w postaci odsylania na trybuny ma mentalnosc gowniarza i tylko jatrzy. A Krzynowek, bo latach harowania na boisku w koszulce z orlem i okresie kiedy redakcyjni koledzy pana autora widzieli go w Realu Madryt, dowiedzial sie, ze nie jest godny zeby nas reprezentowac. Za to Lobodzinski to talent. Co prawda wolno biega, przeszkadzaja mu kibice i nie umie celnie dosrodkowac czesciej niz raz na 45 minut, ale to przeciez w niczym bocznemu pomocnikowi nie przeszkadza. Boczni moga byc wolni, marudni i slabi technicznie. Kazdy zespol o takim marzy. Jestes pan, panie redaktorze, zerem. Zarowno w wymiarze czysto ludzkim jak i zawodowym. Czytajac pana przemyslenia nasunely mi sie dwa wnioski. Albo jest pan po prostu glupi, wiec siedzial pan na tymi wypocinami przez ostatnie pare dni i splodzil to co splodzil. Albo napisal pan to w 5 minut, siedzac na kiblu, ma czytlenikow za nic i opis, ktory zamiescil pan obok nazwiska Jacka Krzynowka jako zywo pasuje do pana. To jak cynicznie leniwy czy tylko glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeF1 Oto chodzi! Dzięki za ten wpis! IP: 212.249.50.* 19.06.08, 17:38 Ludzi trzeba szanować. No ale tej grzeczności musimy się uczyć na Zachodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no ja Leo myśli. Będą zmiany IP: *.n4u.airbites.pl 19.06.08, 15:52 dzieki temu portalowi moj chlopak nie zda licencjatu palanty i kto bedzie zarabial na dzieci rodzine i mame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunis Zaskakująco trafna... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 19.06.08, 15:56 ... analiza. Żurawskiego czy Krzynówka rola jako liderów skończyła się bezpowrotnie (o Bąku nie ma co pisać), choć zupełnie bym ich nie skreślał (mogą raz czy drugi załatać kiedyś jakąś dziurę podczas eliminacji, jeżeli będą w odpowiedniej formie, choć podobną rolę widziałbym dla Wichniarka). Bez wątpienia: na MS potrzebny nowy, głodny sukcesów zespół. Poukładany od początku. Potrzebni nowi liderzy, bo obecni... Symptomatyczne, że Roger po wejściu w 2. połowie z Niemcami zaczął brylować w pomocy, zaczął od razu rozdzielać piłki, bić rożne i wolne. Zupełnie jak lider drużyny! Gdzie był wtedy Krzynówek czy Lewandowski? Dużą racja z Jeleniem. To dla mnie największa zagadka. Na wiosnę pojawiło się kilku młodych i ciekawych zawodników (przede wszystkim w Urbanowej Legii). Chyba można też im dać szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Leo myśli. Będą zmiany 19.06.08, 16:01 brawo. i out łobodziński. leo, nie bój się odstawić graczy typu żurawski, krzynówek, bąk. 3 impreza i jest jak zwykle w ich wykonaniu. "no cóż, nie wyszło..." :/ znowu... dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul Re: Leo myśli. Będą zmiany IP: 92.10.84.* 19.06.08, 16:06 dziekujemy to mozna pokrzyczec tenisistkom siatkarzom i pilkarzom recznym siatkarkom za sukcesy panom Krzynowkowi Zurawskiemu nalezy raczej krzyczec wypier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul Leo myśli. Będą zmiany IP: 92.10.84.* 19.06.08, 16:04 asystenci Urban Skorża Tarasiewicz bo pierwszy i ostatni wychowani trenersko za granica a Skorza mlody..a teraz trudniej o bramkarzy bym sie nie martwil bo poza Borucem Fabianskim Szczesnym Kuszczakiem jest jeszcze Janukiewicz Fabiniak Białkowski no i Malarz gorzej z polem ale model rosyjski czyli odmlodzenie kadry powinien nastapic pazdan kokoszka lisowski majewski lewandowski ten z lecha lewandowski mariusz smolarek dudka kowalczyk brozkowie jelen szacunek dla Radka Sobolewskiego za to ze umial ze sceny zejsc niepokonanym :) a dla tych co mowia ze co z tego ze krzynowkowi i zurawskiemu nie wyszedl turniej to chcialbym zauwazyc ze to byl juz 3 z rzedu...pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Brednie chama ku uciesze chamów. 19.06.08, 16:05 Tyle na temat tego artykułu. O zachwytach nad Beenhakkerem i jego rzekomej przewadze np nd Engelem nie ma sensu się rozwodzić. Rzeczowa argumentacja po prostu Beenhakkera niszczy, ale tu nie chodzi o argumenty. Obcy trener dobry - polski trener zły, powtarzają bez sensu gó..arze z GW, niczym hasło z "Folwarku zwierzęcego" (cztery nogi dobrze, dwie nogi źle). OK. Trener zostanie a Krzynówek, Kuszczak i kilku innych wyleci (TO WSZYSTKO ICH WINA a nie trenera - geniusza). Na jesień zobaczycie, bando baranów, klęskę w eliminacjach i dymisję Wielkiego Holendra, tylko wtedy będzie już za późno, żeby awans do mundialu wywalczyć. Od porażki z Armenią wyraziłem na forum GW zaniepokojenie, po porażce z USA stwierdziłem, że Euro to będzie klęska. Za każdym razem wyzywano mnie od debili lub jeszcze gorzej. Okazało się, że miałem rację a mimo to, kibolska swołocz karmiona "autorytetami" Pola, Błońskiego (w tv stwierdził, że Engel grał ze Stanami, gdy ci mieli już awans, kłamczuch jeden), Steca itd. dalej mi ubliża. Poczekajmy do jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Milo dla odmiany... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 17:31 ...przeczytac wypowiedz myslacej osoby. A stadem lemingow sie nie przejmuj. Samonapedzajaca sie maszyna. Wiedza tyle ile przeczytaja w gazecie, a nastepny numer jest juz dostrajany do nastrojow wiernych czytelnikow. Taka petla sprzezenia zwrotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao111 Re: Brednie chama ku uciesze chamów. IP: *.aster.pl 19.06.08, 21:24 Pastuchu Engela. Engel miał do dyspozycji Wałdocha (kapitana Shalkę) i Hajtę. Koźmińskiego, który przerasta 3 razy każdego lewgo obrońce który jest teraz. W ataku był Olisadebe i Kryszałowicz. O takich napastnika możemy sobie teraz pomarzyć. Krzynówek było o 6 lat młodszy, a Świerczewski miał więcej doświadczenia niż cała ta benhakkerowska reprezentacja. I nie wyjeżdżaj mi tu z polską myślą szkoleniową, bo ci kolesie zmarnowali Koseckiego, Warzychę, P.Nowaka, Ziobera czy Juskowiaka. Takich zawodników teraz nie ma. A ta cała polska myśl szkoleniowa grała w Europie w której Turcy czy Grecy grali jeszcze boso. I gdzie my teraz ku.. jesteśmy. O Janasie przez litość nie wspomnę, bo w grupie miał tylko Anglię od której 2 razy dostał w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telex Leo myśli. Będą zmiany IP: *.crowley.pl 19.06.08, 16:10 panowie Zurawski, Kuszczak, Jop, Krzynowek niestety out. Nie ma czasu aby wierzyc i ludzic sie ze z takiego Zurawskiego cos wyrosnie. Przestancie drodzy obroncy jego talentu pieprzyc, ze tylko "znow" sie nie udalo. Jemu nie wychodza duze imprezy od lat!. Troche realizmu i rozsadku. Co do reszty sam nie wiem, Jop bezwzgeldnie out, Krzynowek , jak go lubilem tak starcilem zaufanie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Leo myśli. Będą zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 16:21 Pisac w ten sposob o reprezentantach Polski, ktorzy tyle walczyli na boisku dla Polski i dostali sie po raz pierwszy do finalow mistrzostw Europy... Do odstrzalu: Autor artykulu - 0 respektu, oblazliwe i niesprawiedliwe stwierdzenia, slaby jezyk. Bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Krzynówek. 19.06.08, 16:11 Może terochę szacunku do piłkarza,który był motorem napędowym naszej kadry przez ostatnich kilka lat? To dzięki niemu i Smolarkowi bylismy na tej imprezie, a nie dzięki przepłaconemu starcowi. Kibolska wdzięczność jest znana, ale dlaczego tego rodzaju chamstwem cechuje się tzw. "dziennikarz"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani Re: Krzynówek. IP: *.icpnet.pl 19.06.08, 16:55 trochę szacunku dla człowieku, który ma w głowie morze oleju więcej niz Ty. Skończyłeś chociaż kibolku podstawówke? Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Re: Krzynówek. 19.06.08, 20:41 Tak się złożyło, że skończłem uniwersyteckie historię i prawo. Jestem rzeczoznawcą majątkowym, odbywam też apliakcję adwokacką, wobec tego mogę się uznać za człowieka w miarę wykształcobego. I może dlatego, smarku, nie padam na twarz przed kimś dylko dlatego, że jest Holendrem czy Niemcem. W przeciwieństwie do ciebie (dużej litery głąbie nie używam celowo) nie mam kompleksów, że jestem Polakiem i że żyję w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykrzynow Re: Krzynówek. IP: 83.238.219.* 19.06.08, 17:57 krzynow to skonczona ciota, nie umie grac. A na euro dostalismy sie przez SZCZESCIE, ktorego zabraklo w grupowych rozgrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Krzynówek. IP: *.asm.bellsouth.net 19.06.08, 18:37 Zgadzam się. Wystarczy jedna krzywa mina w stronę dziennikarzy, a ci pojadą z tobą jak z gównem. I kto tu jest największy obrażalski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper posrało was ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 16:12 czy ktos tu sie wogole dobrze czuje ? dać szanse ? ale na co? ja moge im dać szanse na niepojawianie się w tym składzie nigdzie i nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: posrało was ? IP: 83.238.100.* 19.06.08, 16:28 Był taki jeden co kadrę odmładzał. Boniek się nazywał. Z Łotwą w Warszawie wielką wiktorię odniósł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeF1 Pokażcie w kadrze lepszego snajpera od Krzynówka. IP: 212.249.50.* 19.06.08, 16:16 Strzały w trybuny? Gole strzelone z dystansu Walii (w Cardiff za Janasa), Portugalii (w Lizbonie) - żaden polski reprezentant nie potrafi tak dobrze strzelać spoza pola karnego... To nie fair, chłopaki! Jacek ma też chyba największe serce do kadry, Saganowskiego nie ma co z nim porównywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Pokażcie w kadrze lepszego snajpera od Krzynó IP: *.generacja.pl 19.06.08, 17:23 mylisz czasy, Krzynówek potrafił, ale co teraz potrafi było widac na EURO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeF1 Re: Pokażcie w kadrze lepszego snajpera od Krzynó IP: 212.249.50.* 19.06.08, 17:34 Nie uwierzę, że ktoś, kto gra w piłkę od kilkunastu lat, zapomina jak się strzela w ciągu kilkunastu miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Przeprawszam a co "zawalil" Lewandowski? karnego? IP: *.crowley.pl 19.06.08, 16:18 Przeprawszam a co "zawalil" Lewandowski? karnego? Wolne zarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Leo myśli. Będą zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 16:19 kolega redaktor używa retoryki Super Expressu; używając tej samej formuły w zestawieniu "któremu dziennikarzowi dać szansę po Euro" pan redaktor znalazłby się w grupie "odstrzelic". trochę szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
il_siciliano Mentalne gó..arze w Gazecie Wyborczej 19.06.08, 16:20 Odczepcie się od Kuszczaka. Wasz komentarz go dotyczący jest na żenującym poziomie. To że Boruc świetnie zagrał na ME, nie świadczy nic o Kuszczaku, a wyimaginowany konflikt z trenerami (rozgłoszony przez Super Express) jest wasza jedyną, wątpliwą podstawą do tak śmiałych sądów. Odczecpie się od Kuszczaka, naszego najlepszego obok Boruca bramkarza. Zajmijcie się lepiej jakością swoich tekstów, bo ta pozostawia wiele do życzenia i nie jest warta pieniędzy, które dostajecie od Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Mentalne gó..arze w Gazecie Wyborczej 19.06.08, 17:11 Tak jasne, Kuszczak wsławił się tym że chyba jako jedyny bramkarz w historii wpuścił piłkę kopniętą przez drugiego bramkarza, która leciała przez całe boisko. Rzeczywiście nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
larsek Ligowcy powinni wiecej grac. Jak myslicie? 19.06.08, 16:23 Ja mysle, ze po ostatnim EURO powinno sie stworzyc zawodowa lige. Ekstraklasa: 12 klubow, 4 rundy co daje 44 mecze. Zawodnicy, ktorzy wytrzymaja obciazenie beda mogli chyba lepiej prezentowac nas w reprezentacji. Graliby czesciej pod presja i stadiony pelniejsze. Mecze ekstraklasy przy 4-5 tys. i klubow ktore nie maja dopuszczonych stadionow to parodia. 2 liga 24 kluby i 46 meczow. W Szwajcarii przerwa zimowa trwa 5 tyg. u nas prawie 4 miesiace. I ja chcialbym zeby moj klub gral w ekstraklasie, ale przy 3-4 tys. widzow?? Po co? Nie rozumiem, ze zawodnicy z zagranicznych lig grajacy ogony w meczach sa lepsi od naszych ligowych zawodowcow. Moze dlatego, ze czolowe kluby ekstraklasy nie graja 2 razy w tygodniu pod presja wyniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8t76yt5r4 Leo myśli. Będą zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 16:26 Jacek Krzynówek samolubny i nie umiejący nawiązać współpracy z kolegami czy ty wiesz o kim mówisz on ma taką petare w lewej nodze nikt takiej nie ma i gdyby nie on nie było by goli strzelonych przez Ebiego i pewnie przez to że odstrzeliłeś Krzynówka Polacy nie będą cię wielbili a ja nie będę oglądała mecz po takim czymś na pewno nie moje koleżanki również Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Leo: please throw a look..... 19.06.08, 16:26 Leo, a to sam je naszo, our Upper Silesian National Soccer Dream Team : www.sport.pl/sport/1,78978,5310420,Reprezentacja_Slaska_na_Euro.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Leo myśli. Będą zmiany IP: *.as.kn.pl 19.06.08, 16:26 Dzięki Krzynówkowi awansowaliśmy w ogóle na te mistrzostwa. Więc trochę szacunku proszę. Zamiast bezmyślnego kłapania japą. Bez niego oglądałbyś se pan Serbię zamiast Polski. Strzelał, bo Leo mu pewnie kazał znając jego uderzenie korzystać z każdej nadarzającej się sytuacji. Idę o zakład, że tak było. A że Krzynówek był zupełnie bez formy to już inna sprawa. Jest to jeden z trzech najlepszych obecnie polskich piłkarzy i nie p.i.e.r.d.o.l pan że jest inaczej. Można zasugerować, że jego czas się już kończy ale nie w taki chamski sposób chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szacun dla Krzyna Re: Leo myśli. Będą zmiany IP: 83.238.100.* 19.06.08, 16:35 Krzynek nadal jest w stanie dużo tej kadrze dać - kto ma grać na lewym skrzydle i jest od niego lepszy ? KTO ??? Niech odejdzie tylko do klubu gdzie będzie grał i w eliminacjach się przyda. Jak Bóg da a zdrowie pozwoli to jeszcze zawalczy i na MŚ 2010. Krzynek przynajmniej z... na boisku - inni nawet tyle nie byli w stanie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superexpres Leo myśli. Będą zmiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 16:33 Ale mi art. tabloidyzacja po calej linii. Wstyd i Hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Mądrze IP: *.gorzow.mm.pl 19.06.08, 16:34 wiem ze i tak h..a ktos to przeczyta ale mądrze panie to napisales:) praktycznie zgadzam sie ze wszystkimi pozycjami - heh a najlepsi i tak są "obrażalscy" - racja panie, niech wypie..ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF O rozwoju Garguły IP: 212.160.172.* 19.06.08, 16:55 Podobnie jak Iwański kawał czasu, w którym naprawdę mógł się rozwijać, zmarnował tułając się po 2 lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teo Re: Leo myśli. Będą zmiany IP: *.nwrk.east.verizon.net 19.06.08, 17:01 Murawski i Lobodzinski nie nadaja sie do kadry. Sama ambicja to za malo. Murawski kompletny brak inteligencji latal jak zyd po pustym sklepie bez ladu i skladu w meczu z Chorwacja. Lobodzinski oprocz jednego podania do Zurawskiego w meczu z Niemcami nie mial zadnego udanego zagrania. Tu trzeba liderowm, walczakow a zarazem inteligietnych graczy ktorzy pociagna wozek z napisem reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Leo myśli. Będą zmiany IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.08, 17:06 obojetnie kogo wystawi,i tak z grupy nie wyjdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal coś ci się pomyliło IP: *.gprs.plus.pl 19.06.08, 20:29 > Murawski i Lobodzinski nie nadaja sie do kadry. Sama ambicja to za > malo. Murawski kompletny brak inteligencji latal jak zyd po pustym > sklepie bez ladu i skladu w meczu z Chorwacja. Kompletny brak inteligencji to ty wykazujesz jeśli wg ciebie Murawski tak grał w meczu z Chorwacją. Odpowiedz Link Zgłoś