Gość: tom IP: *.chello.pl 05.07.08, 23:49 Wypadek (najlepiej śmiertelny) to jedyny powód żeby rajdy znalazły sie na pierwszej stronie gazeta.pl. Idźcie dalej w stronę "faktu" i "se" na pewno się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiacik-f1 Policja odwołała Rajd Subaru 05.07.08, 23:51 Szkoda że to jedyny powód dla którego gazeta.pl zamieszcza informację o rajdach na pierwszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzwierzak Policja odwołała Rajd Subaru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 00:06 Racja,że sporty motorowe w Polsce nie istnieją w mediach, no może F1 dzięki Robertowi Kubicy są, ale rajdów szukać ze świecą...... Odpowiedz Link Zgłoś
pawik69 Policja odwołała Rajd Subaru 06.07.08, 00:15 i jak zawsze super aktualne zdjęcia "wybiórczo" są zamieszczane. Redakcjo sportowa GW , link do trochę bardziej aktualnego zdjęcia załogi Dytko/Dytko: www.autoklub.pl/pic.php? id=18&p=rallyart/polski08&ss=0 PS. chyba wywalę z moich favorites strone GW - za dużo wpadek zaliczacie :( Odpowiedz Link Zgłoś
hens Policja odwołała Rajd Subaru 06.07.08, 01:00 A co ma śmierć ochroniarza z wyścigiem.Szkoda człowieka,umarł. i to by było na tyle.Umarł by motorniczy to tramwaje w całym mieście stają? serce nie sługa czasami staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Policja odwołała Rajd Subaru IP: *.acn.waw.pl 06.07.08, 09:10 cale szczescie,ze nie odbywaja sie u nas zawody F1.Zaraz by odwolano ze wzgledu na wypadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajdowiev Polska to policyjny kraj! IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.08, 09:34 Tego POLICJANTA powinni natychmiast wyrzucic z pracy! Policjant nie ma prawa aby odwoływac rajdu! Jeden BARAN ma decydowac o przyszłości pokoleń? To kolejne nadużycie władzy jednego policjanta. Taki rajd mogł zostac tylko byc odwołany przez organizatora rajdu i szefa sportu samochodowego po konsultacjach z innymi a nie przez jednego ciołka. Tego policjanta powinni teraz wziąsc do sadu o odszkodowanie za poniesione straty! Tu obowiązuje hierarchia łańcucha wydawania rozkazów! Rajd jest prowadzony zgodnie z pozwoleniem. Kierowcy biorący w nim udział doskonale wiedzą czym ryzykuja, sa do tego przygotowani, a ich samochody maja specjalne wyposażenie bezpieczeństwa!! Odpowiedzialnością działaczy i policji jest zapewnienie bezpieczeństwa spektatorów. Ten policjant powinien być wysłany na badania psychiatryczne, to zdecydowanie cieżko chory człowiek. To potwierdza ze Polska to policyjny kraj gdzie decyzje są podejmowane przez KRETYNÓW! Polacy nadal są więźniami systemu policyjnego! Policjantów takich jak ten natychmiast do psychiatryka! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Dytko debil? 06.07.08, 09:43 ". Myślę, że było na tyle dużo czasu, żeby organizator jakoś mógł tą trasę jakoś zabezpieczyć - dodał Paweł Dytko." Organizator ma trasę zabezpieczyć DOBRZE, a nie JAKOŚ. Poza tym nie TĄ, a TĘ. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F111 Policja odwołała Rajd Subaru IP: *.subscribers.sferia.net 06.07.08, 11:27 Przeczytałem artykuł " z doskoku" i w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi... Brak chronologii zdarzeń i logiki całości, tylko domniemanie ze "coś" wcześniej sie stało - ale brak wzmianki co... coś z tym naszym nowym dziennikarstwem nie tak .... albo piszą dyletanci PS. w komentarzach przeczytałem o śmierci ochroniarza - czy innych "rzeczy" też mam sie domyslac ??? Odpowiedz Link Zgłoś