Gość: Mikołaj IP: *.icpnet.pl 05.10.03, 20:26 Frekwencja Wam spada i dalej będzie spadać. Mój typ na mecz z Łęczną - przegrana Lecha lub remis. Widzów: 6 tys. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 20:56 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Frekwencja Wam spada i dalej będzie spadać. Mój typ na mecz z > Łęczną - przegrana Lecha lub remis. Widzów: 6 tys. Zamknij ryj zapryszczony pedale. Siedzisz chuju przed kompem, walisz konia i ziejesz jadem. Wykurwiaj cioto z tego miasta jak ci sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.10.03, 02:58 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Frekwencja Wam spada i dalej będzie spadać. Mój typ na mecz z > > Łęczną - przegrana Lecha lub remis. Widzów: 6 tys. > > Zamknij ryj zapryszczony pedale. Siedzisz chuju przed kompem, > walisz konia i ziejesz jadem. Wykurwiaj cioto z tego miasta jak > ci sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany kibic Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.03, 21:03 krygier jak brak ci sil to popros o zmiane to zaden wstyd kaczorowski jedz wiecej chleba to bedziesz miat sily strzelac silniej (przyklad job z wisly) nietrafiony transfer (na dzien dziszejszy)swierczeski,trzeba bylo zatrudnic napastnika ktory ma ciag na bramke np juskowiak panowie prezesi z taka gra to kulczyk wejdzie ale pieszo na ostatnie pietro okraglaka a za zatrudnienie trenerow i pilkarzy odpowiadaja bossowie klubu,ten czeski film panik pala - nikt nic nie wie , teraz p. michniewicz ktory komentowal mecze lecha i powinien widzie co zrobic zeby bylo lepiej(patrz zurek-katowice) wzocnienia przed sezonem tez do duszy (grzelak , kaczoroski) pozdrawiam i mam nadzieje na dore wystepy kolejorza, ale zawsze w 1-szej lidze fan lecha poznan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R@F Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 21:10 Kiedyś ten czas musi nadejść: MAJCHRZAK DO DYMISJI jak ma jeszcze trochę honoru... 1-1-6 po ośmiu kolejkach... prawie jak pogoń śledzie w poprzednim sezonie z kszo i piątkiem razem wziętymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmw. Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.ppnt.poznan.pl 06.10.03, 14:01 Gość portalu: R@F napisał(a): > Kiedyś ten czas musi nadejść: MAJCHRZAK DO DYMISJI jak ma > jeszcze trochę honoru... 1-1-6 po ośmiu kolejkach... prawie jak > pogoń śledzie w poprzednim sezonie z kszo i piątkiem razem > wziętymi... Żenujące stękanie. A z Pogonią to się w przyszłym sezonie zamienicie ligami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wembley Kolejorz!!!!!!!!Puchar Polski jedzie do Poznania!!!!!! IP: *.icpnet.pl 05.10.03, 21:25 Nie ma się co przejmować.Chłopaki grają coraz lepiej, tylko nic nie chce wpaść.Za 2 tygodnie rozje...my Łęczną, a potem Polkowice!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 22:53 fakt, lech grał nieźle, ale te zjebane setki to jest dramat. Czereś mając tyle sytuacji strzeli nam ze dwa gole i znów przegramy 1:2, jak z katowicami. Obym był złym prorokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.stok.bial.pl 05.10.03, 23:27 Witam wszystkich! Chciałem powiedziec , ze kiedys tu u was na forum bywałem. Trzymalem z Lechem bo to fajny klub. Jestem z Białegostoku. Pamietam jak 3 sezony temu w drugiej lidze zajmowaliscie pierwsze miejsce, graliscie swietnie. Ostatnia kolejka Gracie u sibie z Łksem, Jagiellonia tez wtedy grala dobrze, ale nie zapomne jednego , jak to Łks wygral u was w Poznaniu, Jagiellonia kosztem Łksu i waszych piłkarzy spadła z 2 ligi. Nie życzę wam tego , ale tak zeby oliwa była to raczej się nie utrzymacie i za rok zapraszam do Białegostoku , do drugiej ligi. Pozdrawiam Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLASK W-w Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.magma / 192.168.1.* 05.10.03, 23:25 Za niecaly roczek spotkamy sie na Oporowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.echostar.pl 06.10.03, 00:41 jesli chodzi o mecz z ŁKS-em to miał on miejsce w Łodzi, spaść raczej nie spadniemy a z Jagą może zagramy w I-szej lidze w przyszłym sezonie. tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic klątwa Ślusarza IP: *.siec.pl 06.10.03, 00:57 Po porażce z GKs-em obiecałem sobie, że nie pójdę na najbliższy mecz na bułgarskiej, jeśli Lech nie wywiezie przynajmniej remisu z polkowic i zwycięstwa z wodzisławia. Okazuje się jednak, że mimo porażki kolejorz zagrał bardzo dobry mecz, tylko jakoś "klątwa Ślusarza" unosi się nad całym zespołem. I można się tylko zastanawiać, czy odpowiednim lekarstwem będzie akurat Grzegorz Król, ale w obliczu problemów kadrowych wydaje się to jedynym wyjściem. Kibice powinni (jeszcze) licznie ojawić się na bułgarskiej, nasi wreszcie "coś" grają, a poza tym lider przyjeżdża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.10.03, 08:10 Reiss ja wiem co możesz powiedzieć dla was wygramy i powiedz też kiedy odchodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeSzczecina Re: Odra Wodzisław - Lech Poznań 2:0 (0:0) IP: *.*.*.* 07.10.03, 09:06 nie będę ukrywał - Lech to dla mnie największe rozczarowanie w 1 lidze. liczyłem, że będzie czarnym koniem. Nie to żebym go lubił ;), ale buki nieźle na Lecha płacili. Transfer Świerczewskiego to jednak największy błąd jaki można było popełnić. Zgadzam się z przedmówcą, który pisał, że zamiast niego powinno się ściągnąć napastnika. Powiedzmy sobie prawdę - coś się złego dzieje w Lechu. Ciekawe kto za tym stoi?? PR ?? pocieszające jest jednak to, że gorzej nie może być. PS. widzicie jak pięknie gra GKS ?? Odpowiedz Link Zgłoś