Gość: Pan IP: *.dew.pl 17.08.08, 19:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytka Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.acn.waw.pl 17.08.08, 22:15 Gratulacje! Świetny z niego człowiek, genialne osiągnięcie. Ale żaden wywiad już nie przebije tego walniętego na gorąco: "To nie kosmos. To jest pchnięcie kulą." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgmg Re: Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupi IP: *.aster.pl 17.08.08, 22:17 Niesamowicie spokojny.. mistrz gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghanima Re: Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:40 Gratulacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Kolo jest za normalny jak na naszą kaczą rzeczywis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 22:54 tość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumek Gratulacje IP: 62.148.79.* 18.08.08, 11:24 Jezeli jeszcze nie bedzie wystepowal w reklamach jedzac bulki z bananami to respect. Zapomnieli tylko zapytac jaka rasa lubi grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® Heroes to nie RPG to strategia IP: *.skynet.net.pl 18.08.08, 20:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in love Re: Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupi IP: *.gprs.plus.pl 18.08.08, 08:21 Co za gość! I'm in love. Tomek, wyjdź za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia24 mistrz IP: 217.98.5.* 17.08.08, 22:54 az milo poczytac , badzo madry czlowiek a do tego wydaje się być z niego "swój chłop". nie kreuje sie na nie wiadomo kogo. klasa sama w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka brawo Mistrzu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 23:11 Jest niesamowity! Brawo Mistrzu!!! Właśnie takim osobom należą się zwycięstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala ja TEZ kocham HEROSóW:)!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 23:16 ten człowiek jest wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzz Heroes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 23:27 Panie mistrzu.. 3 Heroes of Might & Magic - widać, że się zna na tym co jest dobre :) Gratulacje po stokroć! Majewski na prezydenta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i28 Re: Heroes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 08:40 Heroesi mnie rozczulili:) Fajny, normalny facet. Sportowiec, z którym można pogadać nie tylko o sporcie. I to ciekawie! I to, że zna swoją wartość, ale nie jest fałszywie skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.chello.pl 17.08.08, 23:37 A trójka powiedziała, że to ich wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupi IP: 193.24.203.* 18.08.08, 12:24 Nie do końca, w Trojce mówili, że to była mini konferencja prasowa, którą zorganizowali w 5 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruti :) IP: *.koleje.cuni.cz 18.08.08, 00:19 Fajny facet. Cieszę się, że to jemu przypadł złoty krążek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skmdk xsksks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 00:21 Bardzo fajny człowiek, elokwentny i z nutką swojskości. I ma zainteresowania. Odzwyczaiłam się od takich wywiadów, bo większość naszych sportowców (z całym szacunkiem) wypowiada się czasami, jakby już w podstawówce obrała sport za drogę życia, lekceważąc całą resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drval Gratulacje i wielki szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 00:21 Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: 18.08.08, 01:16 Faktycznie, niesamowity gość! Wyjątkowo sensownie gada i to na całe spektrum tematów. Nie spodziewałem się :) Szacun :). Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra A wiecie dlaczego taki jest? 18.08.08, 01:53 Ten facet budzi w wiekszosci nas sympatie swoim charakterem, ktory bierze sie z tego ze nie ma on zadnych kompleksow. A teraz porownajmy go do Kaczynskich ... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz skoro już musisz porównywać... 18.08.08, 07:30 > A teraz porownajmy go do Kaczynskich ... albo do Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
madciek Re: skoro już musisz porównywać... 18.08.08, 10:28 swan_ganz napisał: A teraz porownajmy go do Kaczynskich ... - Kogos glupie zarty sie trzymaja. Kaczory to maja razem ok. 1% inteligencji i moze jakis 10% sily fizycznej naszego kolejnego mistrza olimpijskiego w pchnieciu kula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielax Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 08:48 Pełen szacun!! Czytam sf, poznalem Frydrycha, pije piwo i gram w Heroes - jak dla mnie nie tylko bomba sportowiec ale jeszcze mysle, ze fajny kumpel. Pozdrowienia i jeszcze raz gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Heros!!!:)))))) IP: *.szczecin.mm.pl 18.08.08, 08:51 po dwoch miesiacach zainteresowanie minie? hmmm Na bogow, herosie, powiadam zbyt skromny jestes. Zwyciezyles i rozczulilesc nas. Rozmsowales nasz polskie ego i serduszka. Mezczyzni wznosza bojowe okrzyki, a kobiety sciela Ci sie pod stopami. Jestes naszym bohaterem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: 213.17.166.* 18.08.08, 08:53 Spoko gościu z niego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 09:01 Fajny gość:) normalny, wyluzowany:) A w herosów 3 to i ja tnę do tej pory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el swietny gosc IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.08, 09:27 i szacunek, i sympatia - jakis taki wrecz 'niepolski':) trzymam za jego dalsze sukcesy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parumek Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.stn.pl 18.08.08, 09:38 Wygrana w pięknym stylu, wywiad w pięknym stylu. Normalnie ideał chodzący z pana panie Tomaszu. Może sklonujemy? Wciąż za mało w Polsce inteligentnych i rozsądnych ludzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 10:09 Tomek na prezydenta!Wreszcie byłby ktoś elokwentny i z prezencją, no i łatwiej by mu się dogadywało z Putinami, sarkozymi i Putinami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinki Putin ci się podwoił IP: *.chello.pl 18.08.08, 10:21 zły omen, dużo gorzej niż dwóch kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph recepta na sukces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 11:31 piwo + heroes :) brawooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trojka trójka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 11:34 Słuchałem wczoraj tego samego wywiadu w Trójce (mówiiono, że przy wywiadzie są jednocześnie dziennikarze 3 i GW) i wiele kwestii jest w GW mocno przekręconych, sens prawie ten sam, ale prawie robi wielką różnicę. Na tym wywiadzie widać ogromną różnicę między mikrofonem a notesem dziennikarza prasowego. W Trójce nasz mistrz wyszedł jeszcze sympatyczniej, a przede wszystikim dużo bardziej elokwentnie, tam gdzie mówił rozbudowanym zdaniem GW dała zdanie z trzech słów. Mądry facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 12:47 Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cult of luna Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 00:06 Znakomity wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepaszef Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: 87.192.252.* 19.08.08, 01:37 dzieki za zloto,spoko koles:)))) trzymaj tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tybetańczyk [...] IP: *.euro-net.pl 19.08.08, 02:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL A ty k..wa zdrowy na umyśle jestes? IP: 89.124.152.* 19.08.08, 08:50 Jak masz ochote protestowac to zapier..laj do Chin manifestowac na miejscu. Dziecko ile ty masz lat? Do odrabiania lekcji marsz! You f..in keyboard warrior!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: A ty k..wa zdrowy na umyśle jestes? IP: *.euro-net.pl 19.08.08, 13:21 Nie pień się staruszku bo dostaniesz zapaści jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL A ty co sie wpie... miedzy wodke a zakaske? IP: 89.124.152.* 19.08.08, 17:36 Staruszku! Niezle! Popros tate do komputera, to mu powiem, ze splodzil debila. Gdyby wiedzial co sie urodzi, pewnie wyladowalabys na dupie swojej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL Teraz widze ze Tybetanczyk i Anula to ten sam IP: 89.124.152.* 19.08.08, 17:54 gamon, ktory nie ma odwagi pisac pod jednym nickiem. Spadaj do Chin protestowac. Czegos brakuje? Wieku, rozumu, jaj, pieniedzy, czy czegos jeszcze innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Teraz widze ze Tybetanczyk i Anula to ten sam IP: *.euro-net.pl 19.08.08, 18:07 Niesamowita dociekliwość. Jak tak kochasz komunistyczny reżym i go tak wspierasz to sam sobie tam jedź i pasjonuj się nim. Rzucasz się i miotasz w tych swoich obelgach, bo widocznie ktoś ci za nie płaci, albo jesteś bezgranicznym idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberpunk Tomasz Majewski dzień po... "Łzy? Nie wygłupiaj... IP: 193.238.18.* 19.08.08, 13:37 chyle czola ... pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow :) Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Na bank gra nekromantami 19.08.08, 22:02 Rewelacyjny ziomek. Na mój gust gra najlepszą rasą - nekromantami. Fajnie byłoby tak kiedyś razem pograć i napić się piwka. W sumie wiele nas nie różni, masa podobna, wzrost też, ja nie mam jeszcze medalu olimpijskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś