Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodnia ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:26
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tvshit Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodnia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:54
        Aaa, to Złotka przyciągnęły chińskich telewidzów przed ekrany, a ja
        myslałem, że ich reprezentacja....
        Idą słoń z mrówką przez most i mrówka mówi: Ale tupiemy!
      • Gość: groy To dobrze ... IP: *.elpos.net 19.08.08, 19:46
        Lepiej to oglądać niż badziewne - powtórkowe zresztą - seriale
        kryminalno - fabularne naszpikowane reklamami na TVN
      • Gość: mario Najgorsze relacje w TVP w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:35
        Jeszcze nigdy nie było takich dennych transmisji w TVP, jak teraz. Teraz niemalże nic nie można zobaczyć, realizatorzy się nie starają, bo mają te "wypasione 5 kanałów", na których można niby zobaczyć wszystko.

Ale jak przychodzi co do czego, to tylko Eurosport pozostaje, bo tylko tam jest olimpijska atmosfera, i tylko tam interesujące wydarzenia są na żywo.
        • prober Bez nudów 20.08.08, 20:42
          Prawda, poziom w TVP to nie najwyższe loty, ale przynajmniej ciekawie jest. Można było...

1) Obejrzeć nowatorskie relacje 'pure live', czyli obraz bez komentarza, 100% odgłosów z boiska, ławki i trybun (Polska-Islandia).
          2) Posłuchać wywiadu z ex-mistrzem olimpijskim z cyklu 'Samodzielna Nauka Francuskiego dla widzów TVP' (przed finałem biegu na 5 km).
          3) Dowiedzieć się, że redaktor Dębowski kocha Mariusza Wlazłego (Polska-Włochy) ;)
          4) Posłuchać biednego Szpaka rzuconego na wioślarstwo.
          5) Posłuchać przerażonych komentatorów, którzy musieli ludziom tłumaczyć o co w danej dziwnej dyscyplinie właściwie chodzi.
          6) Doświadczyć komentatorską autentyczną radość (Majewski), radość z niedosytem (Małachowski), rozczarowanie (judo).
          7) Zobaczyć wprowadzające w stan krańcowego stresu ruchome obrazy w tle studia TVP.
          8) Oglądnąć dręczenie zaproszonych gości w studiu.
          9) Wysłuchać zapowiedzi "... i przenosimy się do Pekinu!" po których następowało 5 minut reklam.
          10) Przeżyć skakanie relacją z kanału na kanał, które owocowało gubieniem obrazu lub/i dźwięku.

Ale mimo wszystko przyjemnie się ogląda(ło) :]

P.S> Nikt tym razem nie miał "Szaranowicza na uszach" ;P youtube.com/watch?v=OiK1swb1cNY
      • Gość: antyzlotko Złotka to one były! IP: *.gprs.plus.pl 20.08.08, 00:40
        ZŁOTKA TO ONE BYŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Maciek Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodnia ... IP: 204.17.31.* 20.08.08, 01:58
        Co za nonsens,
        Na podstawie analizy statystycznej mozna jedynie zgadnac, a nie
        KRZYCZEC ze sie wie ilu ludzi cos robilo. To niedpowiedzialne
        wprowadzanie w blad opini publicznej, czyli klamstwo.
      • galan12 w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem lodów 20.08.08, 07:36
        w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem lodów
        • Gość: konrad.ludwik02 Re: w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.08.08, 14:15
          Moja umieć naciskać przyciski kompa i pisać polski. Hurrrra, "galan"!
        • artremi Re: w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem 20.08.08, 16:47
          Podoba mi sie taki protest!! :-)
        • 44_m Re: w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem 21.08.08, 16:21
          Gdybyś pociągnął mocniej mógłbyś zrobić karierę sopranistki w operze, a tak
          pozostał Ci jedynie kiepski dowcip.
      • Gość: Ciekawy Pytanie techniczne IP: *.prokom.pl 20.08.08, 11:41
        Czy tu podana to jest widownia TVP czy może ogladnaie Igrzysk na
        wszystkich możliwych kanałach ?
        Pytam, poniważ osobiście ja ogladam Igryska o ile jest to mozliwe na
        EUROSPORCIE (po polsku) - maja zdecydowanie lepszych komentatorów i
        bark tam 'przegadanego' studia olimpijskiego.

Podsumjąc, ja w niedizele rano zmagania polaków ogladłem na
        Eurosporcie i czy jestem ujety w tej statystyce ?
        • Gość: Ja Re: Pytanie techniczne IP: 193.151.50.* 20.08.08, 12:40
          To jest oglądalność jedynie TVP. Na Eurosporcie w Polsce oglądało pewnie
          kilkaset widzów (myślę, że ze 100-200 tysięcy.)
      • Gość: KołękPolski Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodnia ... IP: *.domainunused.net 20.08.08, 15:44

Chiński gigant otwiera fabrykę pod Legnicą
        Maciej Nowaczyk
        2008-08-20, ostatnia aktualizacja 2008-08-20 14:29

Lenovo, światowy gigant produkujący komputery, już w grudniu otworzy fabrykę
        pod Legnicą. W zakładzie pracę znajdzie 1200 pracowników. Właśnie ruszyła
        rekrutacja ...********************************************
        Rodacy, ...nie idźcie na pasku imperialistycznego komucha
        chińskiego,gwałciciela prawa do życia Lamy...kocham Lamę! Nie podejmujcie
        pracy ,ignorujcie werbunek, sabotujcie takie inwestycje, zamawiajcie masze
        proszalne i wotywne za dusze lamaistów, wyprowadźcie wszystkie feretrony ze
        świątyń wolności człowieczej...niech nam Kołek przewodzi, niech nam napletki
        nie przesłaniają wartości doli i niedoli też murzynów, azteków,
        apaczy,huronów i innych czerwono/czarnoskórych istot z rdodziny ssaków!Nie
        pójdę tam pracować, udam się za to w pielgrzymkę do Lamy.
        • artremi Re: Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodni 20.08.08, 16:49
          Co za belkot! Ja podziwiam i lubie Chiny!!
          • Gość: re:remiart Re: Kołecki bełkot ... IP: *.domainunused.net 20.08.08, 21:18
            Ty,z ksywką <artremi> komuchu, tybeckiego Lamy nie popierasz ???? Toś jest wróg
            praw tego człowieka!!!!!Całe polaczkowo jest za, a ty ...przeciw!!!
      • Gość: cromi hehehehe IP: *.48.jawnet.pl 20.08.08, 19:57
        • Gość: cromi Re: hehehehe IP: *.48.jawnet.pl 20.08.08, 20:00
          temat wisi 2 dni na gazecie
          13 postow
          15 z moimi
          ale wisi
          zenada
          redaktorzy wyjechali na wczasy
          komitet zajety jest cenzurowaniem wypowiedzi w sprawie wojny w gruzji
          i tarczy

pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się