Gość: dzekson2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tvshit Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodnia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:54 Aaa, to Złotka przyciągnęły chińskich telewidzów przed ekrany, a ja myslałem, że ich reprezentacja.... Idą słoń z mrówką przez most i mrówka mówi: Ale tupiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groy To dobrze ... IP: *.elpos.net 19.08.08, 19:46 Lepiej to oglądać niż badziewne - powtórkowe zresztą - seriale kryminalno - fabularne naszpikowane reklamami na TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Najgorsze relacje w TVP w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:35 Jeszcze nigdy nie było takich dennych transmisji w TVP, jak teraz. Teraz niemalże nic nie można zobaczyć, realizatorzy się nie starają, bo mają te "wypasione 5 kanałów", na których można niby zobaczyć wszystko. Ale jak przychodzi co do czego, to tylko Eurosport pozostaje, bo tylko tam jest olimpijska atmosfera, i tylko tam interesujące wydarzenia są na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
prober Bez nudów 20.08.08, 20:42 Prawda, poziom w TVP to nie najwyższe loty, ale przynajmniej ciekawie jest. Można było... 1) Obejrzeć nowatorskie relacje 'pure live', czyli obraz bez komentarza, 100% odgłosów z boiska, ławki i trybun (Polska-Islandia). 2) Posłuchać wywiadu z ex-mistrzem olimpijskim z cyklu 'Samodzielna Nauka Francuskiego dla widzów TVP' (przed finałem biegu na 5 km). 3) Dowiedzieć się, że redaktor Dębowski kocha Mariusza Wlazłego (Polska-Włochy) ;) 4) Posłuchać biednego Szpaka rzuconego na wioślarstwo. 5) Posłuchać przerażonych komentatorów, którzy musieli ludziom tłumaczyć o co w danej dziwnej dyscyplinie właściwie chodzi. 6) Doświadczyć komentatorską autentyczną radość (Majewski), radość z niedosytem (Małachowski), rozczarowanie (judo). 7) Zobaczyć wprowadzające w stan krańcowego stresu ruchome obrazy w tle studia TVP. 8) Oglądnąć dręczenie zaproszonych gości w studiu. 9) Wysłuchać zapowiedzi "... i przenosimy się do Pekinu!" po których następowało 5 minut reklam. 10) Przeżyć skakanie relacją z kanału na kanał, które owocowało gubieniem obrazu lub/i dźwięku. Ale mimo wszystko przyjemnie się ogląda(ło) :] P.S> Nikt tym razem nie miał "Szaranowicza na uszach" ;P youtube.com/watch?v=OiK1swb1cNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzlotko Złotka to one były! IP: *.gprs.plus.pl 20.08.08, 00:40 ZŁOTKA TO ONE BYŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodnia ... IP: 204.17.31.* 20.08.08, 01:58 Co za nonsens, Na podstawie analizy statystycznej mozna jedynie zgadnac, a nie KRZYCZEC ze sie wie ilu ludzi cos robilo. To niedpowiedzialne wprowadzanie w blad opini publicznej, czyli klamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem lodów 20.08.08, 07:36 w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem lodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 Re: w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.08.08, 14:15 Moja umieć naciskać przyciski kompa i pisać polski. Hurrrra, "galan"! Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Re: w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem 20.08.08, 16:47 Podoba mi sie taki protest!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
44_m Re: w proteście ogoliłem genitalia i nie zjadłem 21.08.08, 16:21 Gdybyś pociągnął mocniej mógłbyś zrobić karierę sopranistki w operze, a tak pozostał Ci jedynie kiepski dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Pytanie techniczne IP: *.prokom.pl 20.08.08, 11:41 Czy tu podana to jest widownia TVP czy może ogladnaie Igrzysk na wszystkich możliwych kanałach ? Pytam, poniważ osobiście ja ogladam Igryska o ile jest to mozliwe na EUROSPORCIE (po polsku) - maja zdecydowanie lepszych komentatorów i bark tam 'przegadanego' studia olimpijskiego. Podsumjąc, ja w niedizele rano zmagania polaków ogladłem na Eurosporcie i czy jestem ujety w tej statystyce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Pytanie techniczne IP: 193.151.50.* 20.08.08, 12:40 To jest oglądalność jedynie TVP. Na Eurosporcie w Polsce oglądało pewnie kilkaset widzów (myślę, że ze 100-200 tysięcy.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KołękPolski Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodnia ... IP: *.domainunused.net 20.08.08, 15:44 Chiński gigant otwiera fabrykę pod Legnicą Maciej Nowaczyk 2008-08-20, ostatnia aktualizacja 2008-08-20 14:29 Lenovo, światowy gigant produkujący komputery, już w grudniu otworzy fabrykę pod Legnicą. W zakładzie pracę znajdzie 1200 pracowników. Właśnie ruszyła rekrutacja ...******************************************** Rodacy, ...nie idźcie na pasku imperialistycznego komucha chińskiego,gwałciciela prawa do życia Lamy...kocham Lamę! Nie podejmujcie pracy ,ignorujcie werbunek, sabotujcie takie inwestycje, zamawiajcie masze proszalne i wotywne za dusze lamaistów, wyprowadźcie wszystkie feretrony ze świątyń wolności człowieczej...niech nam Kołek przewodzi, niech nam napletki nie przesłaniają wartości doli i niedoli też murzynów, azteków, apaczy,huronów i innych czerwono/czarnoskórych istot z rdodziny ssaków!Nie pójdę tam pracować, udam się za to w pielgrzymkę do Lamy. Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Re: Kołecki telewizyjnym hitem pierwszego tygodni 20.08.08, 16:49 Co za belkot! Ja podziwiam i lubie Chiny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re:remiart Re: Kołecki bełkot ... IP: *.domainunused.net 20.08.08, 21:18 Ty,z ksywką <artremi> komuchu, tybeckiego Lamy nie popierasz ???? Toś jest wróg praw tego człowieka!!!!!Całe polaczkowo jest za, a ty ...przeciw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: hehehehe IP: *.48.jawnet.pl 20.08.08, 20:00 temat wisi 2 dni na gazecie 13 postow 15 z moimi ale wisi zenada redaktorzy wyjechali na wczasy komitet zajety jest cenzurowaniem wypowiedzi w sprawie wojny w gruzji i tarczy pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś