Gość: IT Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.chello.pl 23.08.08, 12:49 Też mi haker ;] Znalazł w cache'u wyszukiwarki dokument, którego nie było na serwerze. Haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.superkabel.de 23.08.08, 13:42 Ta dziewczynka w zyciu nie wyglada na 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szirma Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:36 czepiacie się byle czego,białe kobiety są zbyt leniwe by wygrac z Azjatkami_ to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Ale koronny dowód: plik w cache wyszukiwarki! IP: *.tpnet.pl 23.08.08, 15:17 Ciekawe jaki sąd by coś takiego uznał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Wykluczyć Ckiny z MKOL na 10 lat i po bólu!!!! IP: 82.139.47.* 23.08.08, 15:52 Odebrać medale,a dzieci do szkoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio pewniaki, wyniki na zywo na euro1x2.eu zaloguj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 17:13 pewniaki, wyniki na zywo na euro1x2.eu zaloguj sie Odpowiedz Link Zgłoś
ggreggg Haker skradł dokumenty: masowe zdebilenie 23.08.08, 17:20 Gdy czyta się te komentarze, można pomyśleć że Polacy to banda idiotów. Pierwszy z nich - autor artykułu nazywa "hakerem" kogoś kto ogólnie dostępną wyszukiwarką dociera do powszechnie dostępnych dokumentów, niczego nie "wykrada" i dokladnie, krok po kroku, opisuje co zrobił na swoim blogu. Co więcej, prosi czytelników by zrobili to samo. W odpowiedzi stu mędrków w rodzaju "marka" znęca się nad tym "hakerem" jakby Walker sam się tak tytułował, zamiast po prostu przeczytać blog i nie pieprzyć głupot. Skandal nie polega na tym, że medal dostała ta a nie inna zawodniczka, ale na tym że rząd supermocarstwa angażuje kilka ministerstw w fałszowanie dokumentów i stron internetowych tylko po to by wyłudzić medal. Polskiego kałmuctwa to jednak wcale nie niepokoi. Brawo chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator II Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.telkom-ipnet.co.za 23.08.08, 20:11 jaka idea olimpijska?? o czym my mowimy?? liczy sie tylko sila i szmal.. i powiedzcie mi dlaczego wszyscy kolorowi maja pretensje do tego swiata ze takimi sie urodzili..podziwiam czarnych atletow we wszystkich dyscyplinach sa fantastyczni...i dlatego powinni sie tym zajmowac a nie ekonomia i polityka..a jak sie juz nie da wygrac to najlepiej zgonic na rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
dosad Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat 23.08.08, 20:42 Kiedy obserwuję, co sie dzieje obecnie w sporcie, to tęsknie za czasami, kiedy sport kojarzył sie z uczciwością. Gdzie te czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czcibor Re: Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 IP: *.aster.pl 24.08.08, 01:31 Czyli chyba tęsknisz za starożytną Grecją. Współczesna olimpiada to najbardziej obłudny przejaw sportu. Impreza służąca pokojowi i uczciwej rywalizacji. Też mi coś. Już kiedy powstawały nowożytne igrzyska pod koniec XIX wieku, uczestniczyły w nich państwa kolonialne, tłumiące rebelie i powstania w swoich koloniach, potem nie było lepiej. Słynne igrzyska w Moskwie, kiedy czołgi ZSRR polowały na Talibów w Afganistanie są tego dobrym przykładem. Najbardziej zawsze mnie jednak fascynowała "uczciwa rywalizacja". Tu moim faworytem jest kadra NRD i ich słynne "witaminki" dla sportowców. Chociaż słynny aryjczyk Hermann Ratjen, który w Berlinie w 1936 roku udawał kobietę, mógłby śmiało walczyć o pierwsze miejsce, gdyby nie to że przegrał z czterema z nich. To że na tej samej olimpiadzie w WKKF Polacy zajęli drugie a nie pierwsze miejsce, dzięki oszustwu sędziów (wygrali oczywiście Niemcy), niemalże blednie przy poprzednim wyczynie. O tak kocham "uczciwą rywalizację" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Fleps Haker skradł dokumenty: Złota medalistka ma 14 la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 21:04 Jednej z tych amerykanek w życiu nie dałbym 15 lat więc lepiej żeby sie nie przejechali jankesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flavius Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: 92.83.111.* 24.08.08, 00:11 No i co? Rumunka Nadia Comaneci miala 14 lat w Montrealu i zdobyla prawie wszystkie medale. Co za glupi przepis! Jakis kretyn wymyslil go. Przeciez He Xian udowodnila, ze jest najlepsza! Zabiercie jej medale i dajcie je Ameryce!!! W tym sporcie dziewczyny zaczynaja trenowac w wieku pieciu lat! Trenuja ciezko pomimo, ze to dzieci. Trenowac mozna! Dostac medale, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
alterego4 Mam to w dupie 24.08.08, 01:41 Jak i całą farsę pt. IO 2008. Zajrzałem tu tylko dlatego, że kliknąłem na link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mam to w dupie IP: *.cg.shawcable.net 24.08.08, 17:50 Kliknales, zajrzales, przeczytales, napisales, teraz co chwile zagladasz czy ktos Ci cos odpowiedzial. I to sie nazywa "mam to w d..". Jestes smieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat 24.08.08, 01:42 libai.math.ncu.edu.tw/bcc16/pool/image/mini-keyboard.jpg Taka ciekawostko odnośnie Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olekssy Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 09:24 To jest granda, hucpa i bezczelne kpiny z wielkiej idei olimpijskiej, no i ze społeczności międzynarodowej. Ale czego można się spodziewać po komunie ... ? A co z modyfikacjami genetycznymi pozostałych zawodników z Chin no i może z Jamajki ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Haker skradł dokumenty: Złota medalistka ma 14 la IP: *.skarzysko.vectranet.pl 24.08.08, 12:34 Chińskie władze należy załatwić i to skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.gprs.plus.pl 24.08.08, 13:33 Teraz pod adresem: cache.baidu.com/c?m=9d78d513d9d431dc4f9ce3690c66c0166d43f168 wyświetla się komunikat: 1 parameters missed or illegal, access aborted! <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przypadkowy gość Haker skradł dokumenty: Złota medalistka ma 14 la IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 22:54 Na tym przykładzie widać jak na dłoni,HAKERZY szczególnie amerykańscy to ciemniacy jakich w świecie mało.Nie wziął bidak pod uwagę,że Chiński rok to nie Amerykański,hi,hi.W Chinach sieroto hakerze lata inaczej się liczą-np.rok psa,rok szczura,koguta świni,tygrysa.Na przykład rok KONIA liczy się za cztery amerykańskie lata-hi,hi.......A jak urodził się np.w roku myszy to od razu zaliczają takiemu Chińczykowi trzy lata-hi,hi... Wniosek z tego jest taki,że tylko Chińczyk wie ile ma lat. I T A K A J E S T P R A W D A. Nawet nie próbujcie zaprzeczać. Odpowiedz Link Zgłoś