Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Haker skradł dokumenty: Złota medalistka ma 14 lat

• Gość: IT Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.chello.pl 23.08.08, 12:49
        Też mi haker ;] Znalazł w cache'u wyszukiwarki dokument, którego nie było na
        serwerze. Haha
      • Gość: Dorka Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.superkabel.de 23.08.08, 13:42
        Ta dziewczynka w zyciu nie wyglada na 16
      • Gość: Szirma Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:36
        czepiacie się byle czego,białe kobiety są zbyt leniwe by wygrac z
        Azjatkami_ to wszystko.
      • Gość: sceptyk Ale koronny dowód: plik w cache wyszukiwarki! IP: *.tpnet.pl 23.08.08, 15:17
        Ciekawe jaki sąd by coś takiego uznał.
      • Gość: alex Wykluczyć Ckiny z MKOL na 10 lat i po bólu!!!! IP: 82.139.47.* 23.08.08, 15:52
        Odebrać medale,a dzieci do szkoły!!!
      • Gość: kio pewniaki, wyniki na zywo na euro1x2.eu zaloguj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 17:13
        pewniaki, wyniki na zywo na euro1x2.eu zaloguj sie
      • ggreggg Haker skradł dokumenty: masowe zdebilenie 23.08.08, 17:20
        Gdy czyta się te komentarze, można pomyśleć że Polacy to banda idiotów.
        Pierwszy z nich - autor artykułu nazywa "hakerem" kogoś kto ogólnie dostępną
        wyszukiwarką dociera do powszechnie dostępnych dokumentów, niczego nie "wykrada"
        i dokladnie, krok po kroku, opisuje co zrobił na swoim blogu. Co więcej, prosi
        czytelników by zrobili to samo. W odpowiedzi stu mędrków w rodzaju "marka" znęca
        się nad tym "hakerem" jakby Walker sam się tak tytułował, zamiast po prostu
        przeczytać blog i nie pieprzyć głupot.

Skandal nie polega na tym, że medal dostała ta a nie inna zawodniczka, ale na
        tym że rząd supermocarstwa angażuje kilka ministerstw w fałszowanie dokumentów i
        stron internetowych tylko po to by wyłudzić medal. Polskiego kałmuctwa to jednak
        wcale nie niepokoi. Brawo chłopaki.
      • Gość: obserwator II Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.telkom-ipnet.co.za 23.08.08, 20:11
        jaka idea olimpijska?? o czym my mowimy?? liczy sie tylko sila i
        szmal.. i powiedzcie mi dlaczego wszyscy kolorowi maja pretensje do
        tego swiata ze takimi sie urodzili..podziwiam czarnych atletow we
        wszystkich dyscyplinach sa fantastyczni...i dlatego powinni sie tym
        zajmowac a nie ekonomia i polityka..a jak sie juz nie da wygrac to
        najlepiej zgonic na rasizm
      • dosad Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat 23.08.08, 20:42
        Kiedy obserwuję, co sie dzieje obecnie w sporcie, to tęsknie za
        czasami, kiedy sport kojarzył sie z uczciwością. Gdzie te czasy?
        • Gość: Czcibor Re: Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 IP: *.aster.pl 24.08.08, 01:31
          Czyli chyba tęsknisz za starożytną Grecją. Współczesna olimpiada to najbardziej
          obłudny przejaw sportu. Impreza służąca pokojowi i uczciwej rywalizacji. Też mi
          coś. Już kiedy powstawały nowożytne igrzyska pod koniec XIX wieku, uczestniczyły
          w nich państwa kolonialne, tłumiące rebelie i powstania w swoich koloniach,
          potem nie było lepiej. Słynne igrzyska w Moskwie, kiedy czołgi ZSRR polowały na
          Talibów w Afganistanie są tego dobrym przykładem. Najbardziej zawsze mnie jednak
          fascynowała "uczciwa rywalizacja". Tu moim faworytem jest kadra NRD i ich słynne
          "witaminki" dla sportowców. Chociaż słynny aryjczyk Hermann Ratjen, który w
          Berlinie w 1936 roku udawał kobietę, mógłby śmiało walczyć o pierwsze miejsce,
          gdyby nie to że przegrał z czterema z nich. To że na tej samej olimpiadzie w
          WKKF Polacy zajęli drugie a nie pierwsze miejsce, dzięki oszustwu sędziów
          (wygrali oczywiście Niemcy), niemalże blednie przy poprzednim wyczynie. O tak
          kocham "uczciwą rywalizację" :]
      • Gość: Majka Fleps Haker skradł dokumenty: Złota medalistka ma 14 la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 21:04
        Jednej z tych amerykanek w życiu nie dałbym 15 lat więc lepiej żeby sie nie przejechali jankesy.
      • Gość: flavius Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: 92.83.111.* 24.08.08, 00:11
        No i co? Rumunka Nadia Comaneci miala 14 lat w Montrealu i zdobyla
        prawie wszystkie medale. Co za glupi przepis! Jakis kretyn wymyslil
        go. Przeciez He Xian udowodnila, ze jest najlepsza! Zabiercie jej
        medale i dajcie je Ameryce!!!

W tym sporcie dziewczyny zaczynaja trenowac w wieku pieciu lat!
        Trenuja ciezko pomimo, ze to dzieci.
        Trenowac mozna!
        Dostac medale, nie!
      • alterego4 Mam to w dupie 24.08.08, 01:41
        Jak i całą farsę pt. IO 2008. Zajrzałem tu tylko dlatego, że kliknąłem na link.
        • Gość: kuba Re: Mam to w dupie IP: *.cg.shawcable.net 24.08.08, 17:50
          Kliknales, zajrzales, przeczytales, napisales, teraz co chwile
          zagladasz czy ktos Ci cos odpowiedzial. I to sie nazywa "mam to w
          d..". Jestes smieszny.
      • sikorka68 Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat 24.08.08, 01:42
        libai.math.ncu.edu.tw/bcc16/pool/image/mini-keyboard.jpg

Taka ciekawostko odnośnie Chin.
      • Gość: Olekssy Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 09:24
        To jest granda, hucpa i bezczelne kpiny z wielkiej idei
        olimpijskiej, no i ze społeczności międzynarodowej. Ale czego można
        się spodziewać po komunie ... ?
        A co z modyfikacjami genetycznymi pozostałych zawodników z Chin no i
        może z Jamajki ? ?
      • Gość: Marian Haker skradł dokumenty: Złota medalistka ma 14 la IP: *.skarzysko.vectranet.pl 24.08.08, 12:34
        Chińskie władze należy załatwić i to skutecznie.
      • Gość: XXX Haker znalazł dowody: Złota medalistka ma 14 lat IP: *.gprs.plus.pl 24.08.08, 13:33
        Teraz pod adresem: cache.baidu.com/c?m=9d78d513d9d431dc4f9ce3690c66c0166d43f168 wyświetla się komunikat: 1 parameters missed or illegal, access aborted! <lol>
      • Gość: Przypadkowy gość Haker skradł dokumenty: Złota medalistka ma 14 la IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 22:54
        Na tym przykładzie widać jak na dłoni,HAKERZY szczególnie amerykańscy to
        ciemniacy jakich w świecie mało.Nie wziął bidak pod uwagę,że Chiński rok to nie
        Amerykański,hi,hi.W Chinach sieroto hakerze lata inaczej się liczą-np.rok
        psa,rok szczura,koguta świni,tygrysa.Na przykład rok KONIA liczy się za cztery
        amerykańskie lata-hi,hi.......A jak urodził się np.w roku myszy to od razu
        zaliczają takiemu Chińczykowi trzy lata-hi,hi... Wniosek z tego jest taki,że
        tylko Chińczyk wie ile ma lat. I T A K A J E S T P R A W D A. Nawet nie
        próbujcie zaprzeczać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka