Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 20:55
    Legia Ruch 0:4. Wyglada na to ze Okuka zachowa posade, a Legia szanse na
    wejscie do grupy mistrzowskiej. Swoja droga bardzo slabo zagral Ruch.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Piotr_M Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: 10.105.13.* 03.08.01, 20:58
        "Gra sie tak jak przeciwnik pozwala" :-)
      • Gość: lenor Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: 213.76.177.* 03.08.01, 21:40
        Spodziewałem się tego zwycięstwa,ale nie w takich rozmiarach! Czyżby Legia
        miała lekki kryzys za sobą? Tak przy okazji,Ruch aspiracje do "pudła" musi
        chyba na razie odłożyć...
        • Gość: ad Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 21:57
          Ruch musi to głęboko przemyśleć. Gratulacje dla Legii.
      • Gość: Piotr_M Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: 10.105.13.* 03.08.01, 22:02
        Cytat z podsumowania meczu na gazeta.pl:
        "Podopieczni jugosłowiańskiego szkoleniowca wreszcie zagrali nie tylko bardzo
        dobrze, ale i skutecznie. Nie dali przeciwnikom najmniejszych szans:
        przewyższali ich w każdym elemencie."

Legia pokazala Ruchowi miejsce w szyku, a przy okazji odnalazla wreszcie swoje.
      • Gość: zbyszko serce rośnie ale.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 03:24
        serce rośnie ale.... pmiętacie mecz z odrą na wiosnę?? też się zapowiadało, że
        już po kryzysie... i dupa blada

zresztą ruch nie zaprezentował się najlepiej...

no ale ja i tak wierzę, że zaczna grać

PS
        jak ogladałem mecz w tv to miałem wrażenie, że kucharz robi dobrą atmosferę..
        nie kocham tego piłkarza tak jak reszta kibiców legii ale wydaje mi się, że to
        taki "dobry duch"
        • Gość: wiktorce Re: serce rośnie ale.... IP: 195.117.103.* 04.08.01, 14:33
          Gość portalu: zbyszko napisał(a):
          > serce rośnie ale.... pmiętacie mecz z odrą na wiosnę??

Różnica jest taka, że teraz nawet w przegranych meczach chłopaki walczą do
          upadłego.

> jak ogladałem mecz w tv to miałem wrażenie, że kucharz robi dobrą atmosferę..

Ja oglądałem mecz na Ruchu, bo, podobnie, jak każdy prawdziwy kibic Legii, mam
          gdzieś zakazy wyjazdów ustanowione przez pana Kolatora i policję. :-) I na żywo
          było świetnie widać atmosferę, jaka jest w tej chwili w druzynie. Po każdej
          bramce chłopaki podbiegali do ławki rezerwowych i szczerze gratulowali sobie
          nawzajem. Poza tym, na boisku wreszcie widać, że jest jeden za jednego. No i plus
          dla Dowhania za akcje z kibicami Ruchu. Zbluzgali go po niemiecku i obrzucili
          słonecznikiem to do nich wystartował. :-)))
      • Gość: qba m Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: *.sosnie.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 09:04
        Poczekajmy do następnej kolejki z oceną postępów w Legii.
      • Gość: darkness Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 14:39
        Drodzy!!
        zapraszam serdecznie na stronkę: sportsboard.prv.pl - jesteście fanami kosza,
        speedway''''a,lekkiej atletyki czy kopanej - znajdziecie tam przystań dla
        siebie!!!

sportsboard.prv.pl

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka