Gość: Balzer IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 20:55 Legia Ruch 0:4. Wyglada na to ze Okuka zachowa posade, a Legia szanse na wejscie do grupy mistrzowskiej. Swoja droga bardzo slabo zagral Ruch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr_M Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: 10.105.13.* 03.08.01, 20:58 "Gra sie tak jak przeciwnik pozwala" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenor Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: 213.76.177.* 03.08.01, 21:40 Spodziewałem się tego zwycięstwa,ale nie w takich rozmiarach! Czyżby Legia miała lekki kryzys za sobą? Tak przy okazji,Ruch aspiracje do "pudła" musi chyba na razie odłożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 21:57 Ruch musi to głęboko przemyśleć. Gratulacje dla Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_M Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: 10.105.13.* 03.08.01, 22:02 Cytat z podsumowania meczu na gazeta.pl: "Podopieczni jugosłowiańskiego szkoleniowca wreszcie zagrali nie tylko bardzo dobrze, ale i skutecznie. Nie dali przeciwnikom najmniejszych szans: przewyższali ich w każdym elemencie." Legia pokazala Ruchowi miejsce w szyku, a przy okazji odnalazla wreszcie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko serce rośnie ale.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 03:24 serce rośnie ale.... pmiętacie mecz z odrą na wiosnę?? też się zapowiadało, że już po kryzysie... i dupa blada zresztą ruch nie zaprezentował się najlepiej... no ale ja i tak wierzę, że zaczna grać PS jak ogladałem mecz w tv to miałem wrażenie, że kucharz robi dobrą atmosferę.. nie kocham tego piłkarza tak jak reszta kibiców legii ale wydaje mi się, że to taki "dobry duch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktorce Re: serce rośnie ale.... IP: 195.117.103.* 04.08.01, 14:33 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > serce rośnie ale.... pmiętacie mecz z odrą na wiosnę?? Różnica jest taka, że teraz nawet w przegranych meczach chłopaki walczą do upadłego. > jak ogladałem mecz w tv to miałem wrażenie, że kucharz robi dobrą atmosferę.. Ja oglądałem mecz na Ruchu, bo, podobnie, jak każdy prawdziwy kibic Legii, mam gdzieś zakazy wyjazdów ustanowione przez pana Kolatora i policję. :-) I na żywo było świetnie widać atmosferę, jaka jest w tej chwili w druzynie. Po każdej bramce chłopaki podbiegali do ławki rezerwowych i szczerze gratulowali sobie nawzajem. Poza tym, na boisku wreszcie widać, że jest jeden za jednego. No i plus dla Dowhania za akcje z kibicami Ruchu. Zbluzgali go po niemiecku i obrzucili słonecznikiem to do nich wystartował. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba m Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: *.sosnie.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 09:04 Poczekajmy do następnej kolejki z oceną postępów w Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkness Re: LEGIA ROZGROMILA RUCH CHORZOW IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 14:39 Drodzy!! zapraszam serdecznie na stronkę: sportsboard.prv.pl - jesteście fanami kosza, speedway''''a,lekkiej atletyki czy kopanej - znajdziecie tam przystań dla siebie!!! sportsboard.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś